98
Nagy alu italosdoboz gyűjtő topik
-
#58 4 íz, 4 méret csapattagok:
és befutott pár kései Watt családtag is..
-
#57 Friss szerzemény..
-
#56 Megérkezett Törpapa és MegaWatt is egy égetően jó enerdzsí drink társaságában..
-
#55 Bemutatkoznak a megújult idei Watt testvérek is, az új limited edition Hell társaságában..
De befutott az új 0,33-as Arany Ásók söre, valamint az új Mess(z)i legjobb Pepsi is
-
#54 Valamiben azért én is lehetek jó..
Aktuális energia kedvenceim..
..és ma befutott a Faxe idei két új collector's item darabja is..
Balról a második és a harmadik doboz -
#53 Képtelenség lenne versenyezni veled. Nem tudok annyit inni... -
#52 Ma reggel befutott az Arany csapat pár tagja is..
-
#51 Musachy mester vérig sértett alkoholista megjegyzésével..
...ezért begyűjtöttem pár dobozt az antialkoholista frontról is..
-
#50 Ha én minden nap tudnék páleszt inni, akkor nem alkoholista, hanem multimilliomos lennék :D -
#49 Persze, mert pótoltad a hiányt pálinkával, mi?
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.05.02. 20:55:00 -
#48 Tegnap ezt ittam. Még így is? -
#47 Váó!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te aztán le sem tagadhatod, hogy egy idült alkoholista vagy -
#46 -
#45 Időpont ma délután 13 óra. Helyszín Szeged. Hőmérséklet 22 celsius fok
Hazaérve első dolog volt a hűtőből ez a hideg dobozos sör
-
#44 -
#43 Gazda Albert kolléga önkritikája a témáról. -
#42 -
#41 Szép darab :)
A Kőbányai az pont egy olyan doboz, ami igen keveset változott a fél literes megszokott kék-arany színeiben, ami most is van neki. Sokáig fel sem tűnt, hogy manapság már 3 aranyérem is van rajta. Aztán előkerestem pár régebbi darabot. Kiderült, hogy korábban volt még érmek nélküli verzió is... -
#40 kis retro.
Utoljára szerkesztette: J i GS a W, 2018.03.21. 19:33:42 -
#39 Az elég kevéske... utánanézek majd a Picasa jogutódjának is (google fotók) az is örök képtárolást ígér, csak a képbeágyazásról a fórumokon nem találtam eddig még infókat.. -
#38 annyi kis csavar még van benne, hogy a maximális fájlméret: 200 Kbyte lehet :D -
#37 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Korábban voltam már vip tag itt is, de sosem használtam a képtárolás funkciót. Szolgáltatónál intézkednem kell az emeltdíjas szám szolgáltatás visszakapcsolást, aztán majd csekkolom a zrityut..kösz a tippet -
#36 itt az sg szerverén van több mint 10 éves képem is, 1016 Ft / 8 hónap a Vip hozzá :D -
#35 Látom törlődtek is a 7 hónapnál régebben feltöltött fotók...
Esetleg valakinek valami használható ötlet arra nézve, hogy több évig (vagy soha) ne törlődjenek a fotók?
Ha nincs, akkor zárható is a topik. Így nincs értelme képeket feltöltögetni... -
-
#33 Ma befutott pár doboz szegedéből is..
-
#32 Megjöttek az idei első fecskéim sörből
és persze energiafronton is..
-
#31 Őszintén remélem, hogy mindenkinek jó éve volt..vagy jövőre majd még jobb lesz
Örömteli boldog új évet kívánnak a Spark testvérek is
A "család" többi tagjával és egyéb különleges darabokkal itt, talán majd jövőre is találkozhatunk még -
#30 Újabb darabokkal bővült a gyűjtemény. Megjött a 14. és a 15. Hell Energy Drink doboz is immár
..valamint befutott pár ünnepi literes doboz is..
..és persze ideje volt már egy prémium cseh alkoholmentesnek is
-
#29 Ma egy újabb taggal bővült a kis dobozcsalád egyenesen Törökországból..
..zárjegy helyett zárfólia..
-
#28 A Szalon doboz hátulja (felső piros sáv különbözik az elejétől) és új játszópajtásai
-
#27 -
#26 Kezemben a kulcs..
..vagy inkább az új Beck's..
-
#25 Mára is jutott két doboz üdcsi frissítőnek, aztán mehetnek az új helyükre a többiek mellé
-
#24 -
#23 A mai szerzemények:
Ez meg spoileres, mert csak részben tartozik ide (plusz van totyikja is), de nem minden nap iszom tiltott sört
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#22 Ideértek a legfrissebb Soproni Radler csapat hiányzó darabjai is. Csoportkép, most repül a kis madár
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.13. 12:09:25 -
#21 Pár doboz megint kiürült
De nem kell ezen csodálkozni ebben a hőségben..
-
#20 Elképzeltük. Nem lehetett könnyű.
Részemről még kis pöcsös koromban a muter lelécelt, a fater meg csajozott és vedelt ahelyett, hogy a családjával törődött volna, ezért a kis Zefnek maradtak a szép színes alu dobozok hobbinak. Azért az öregről egy rossz szavam sem lehet: amint észrevette, hogy elkezdtem gyűjteni az általa széthagyott alu sörös dobozokat, hozott haza innen-onnan egy két szép és különleges darabot is..
Öröm az ürömben, hogy én a múltam miatt már tisztán látom a család fontosságát, ami nekem előrébb való a dobozoknál.
Bár szerintem nem kell ennyire drámaian nézni a helyzetet, hiszen sem a madártojások, sem az alu dobozok nem tehetnek a széthulló családokról. Azokért egyedül mi magunk emberek lehetünk csak a felelősek..
Mai gyűjteményemhez csapódott friss darabok..
-
hiper fizikus #19 Sziasztok !
Apámnak még a komunizmus alatt nagy madártojás gyűjteménye volt. Csak avval törődött a családdal pedig vékép nem. Úgy hogy nekem ez a nagy gyüjtögetés nem tetszik anyira. Nem akarok rá csúnyákat írni ide, de képzeljétek el ...