NASA: még nincsenek meg az idegenek
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról beszélsz, hogy szerinted van egy titkos állami ufokutató szervezet, ami annyira mégsem titkos, hiszen te a kényelmes foteledből megtudtad. És az egyetlen bizonyítékod az, hogy utánanéztél... fotelből. Ami egy gondolkodó embernek annyit jelent, hogy valamit olvastál a neten és egyszerűen tövig be...tál. És ennyi volt az érved! Most komolyan azt kell olvasunk, hogy te mennyire vagy hiszékeny, naiv és ostoba?
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.07.01. 13:36:05
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.07.01. 13:36:05
én nem erről beszéltem
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
A magam részéről szkeptikus vagyok az elérhető idegen civilizációkkal kapcsolatban.
Úgy gondolom, a fejlődő civilizációk egy ponton elég fejlettek lesznek a fajuk kiirtására, és meg is teszik, mert a fejlettségükkel együtt nem lesznek elég bölcsek ennek megakadályozására.
Ezért nagyon kicsi az esély, hogy az esetleges több milliárdból egy is megmaradjon, megmaradjunk.
Utoljára szerkesztette: globint, 2017.07.01. 07:35:16
Úgy gondolom, a fejlődő civilizációk egy ponton elég fejlettek lesznek a fajuk kiirtására, és meg is teszik, mert a fejlettségükkel együtt nem lesznek elég bölcsek ennek megakadályozására.
Ezért nagyon kicsi az esély, hogy az esetleges több milliárdból egy is megmaradjon, megmaradjunk.
Utoljára szerkesztette: globint, 2017.07.01. 07:35:16
http://www.tradeximp.com/
Ha titkos, hiába nézel utána mert titkos. Az NBH vagy a CIA nem titkos, csak titkos műveleteket hajt végre. Te viszont olyan szervezetekről beszéltél aminek a léte is titok, nemhogy a működése, amire az egyetlen bizonyítékod, hogy utánanéztél. Ez most így az óvodában lehet bizonyíték, de tudod felnőtt emberek körében ezt úgy hívják palira akar venni.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.07.01. 02:43:51
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.07.01. 02:43:51
Jaj, te gyerek!
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
onnan tudok róla, hogy utánna nézek.
az NBH is titkosan működik.. és arról is tud mindenki hogy léteznek..
vagy a CIA
amit titkolnak arról én sem tudok
kivéve azokat az infókat amik a különféle leaks-ek kiszivárogtatnak
de az sem tuti..
ha mondjuk te holnap látsz egy ufót.. és lefényképezed..felrakod egy blogra, és cikket írsz róla
én holnapután megtehetem azt, hogy a te nevedben előadok egy Jeti lábnyom sztorit, és a nevedben írok hozzá egy olyan cikket, hogy a Jeti irányítja titokban a pápát, meg ezek a jetik összeesküvést készítettek az ufókkal és a kicsi pirossapkás manókkal együtt a világ hatalom megszerzésére.
Innentől fogva.. teljesen segghülyének fogsz tűnni a nyilvánosság szemében.
ez a hírelhárítás EGYIK módszere..
dollár 100 milliókat költenek évente, hogy ilyen és hasonló módszerekkel, embereket, híreket járassanak le.
az NBH is titkosan működik.. és arról is tud mindenki hogy léteznek..
vagy a CIA
amit titkolnak arról én sem tudok
kivéve azokat az infókat amik a különféle leaks-ek kiszivárogtatnak
de az sem tuti..
ha mondjuk te holnap látsz egy ufót.. és lefényképezed..felrakod egy blogra, és cikket írsz róla
én holnapután megtehetem azt, hogy a te nevedben előadok egy Jeti lábnyom sztorit, és a nevedben írok hozzá egy olyan cikket, hogy a Jeti irányítja titokban a pápát, meg ezek a jetik összeesküvést készítettek az ufókkal és a kicsi pirossapkás manókkal együtt a világ hatalom megszerzésére.
Innentől fogva.. teljesen segghülyének fogsz tűnni a nyilvánosság szemében.
ez a hírelhárítás EGYIK módszere..
dollár 100 milliókat költenek évente, hogy ilyen és hasonló módszerekkel, embereket, híreket járassanak le.
Ha titkosan működnek, te honnan tudsz róla? Érzed a problémát ugye? 😮
ez egy baromság..
a nasa nem illetékes ufo és idegen ügyekben.
ők nem ezzel foglalkoznak
azok a szervek akik ezzel foglalkoznak leginkább titkosan működnek, de utána lehet keresni, hogy kik kompetensek ezekben az ügyekben..
de ők meg soha nem nyilatkoznak senkinek semmit.
minden infót, tényt megtartanak maguknak..
a médiában soha nem lesz bejelentés az ügyben.
még akkor sem fognak létezni az ufók hivatalosan, ha a saját kertedben szállnak le a saját szemed láttára
a nasa nem illetékes ufo és idegen ügyekben.
ők nem ezzel foglalkoznak
azok a szervek akik ezzel foglalkoznak leginkább titkosan működnek, de utána lehet keresni, hogy kik kompetensek ezekben az ügyekben..
de ők meg soha nem nyilatkoznak senkinek semmit.
minden infót, tényt megtartanak maguknak..
a médiában soha nem lesz bejelentés az ügyben.
még akkor sem fognak létezni az ufók hivatalosan, ha a saját kertedben szállnak le a saját szemed láttára
mar most zajlik a nyilvanossagra hozatal, mar egy tucat magasrangu szemely nyilatkozott, dehat majd pont az origo lesz oszinte az olvasoival? kizartnak tartom. hiszen titeket is csak a ho eleji fizu erdekel, nem az igazsag kozlese. 😊
← ElőzőOldal 3 / 3