1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
  • Daermon
    Az a baj a média is inkább úgy működik lassan, mint a clickbait hate streamerek.
    EA logo? Akkor írjunk mindenfélét, had jöjjön a kattintás. Pl: Anthem Demo/Béta egyből jöttek a csak negativ hirek a hibákról... Most Division 2 béta? Bugok, server crash, stb... kb ugyan az volt az állapot, mint az Anthemnél, még se cikkeznek róla, mert nincs akkora kattintás értéke :D
    Ennek ellenére én befogok ruházni a Div 2-re is, mert megférnek egymás mellett, plusz idén már csak az The Outer World, amit megveszek, más nem lesz elvileg újonnan (CP2077-ben biztos vagyok, hogy 2020 csak)
  • N3mus
    Igen a storm ulti nem lehet gond azt is sokan csinálták. Mivel EA-ről beszélünk azért jön szóba a tyrant mine + contract mert az hogy +1 leg az rendben van de ha jól emlékszem a coin-t is újra megkapja ami meg a shop hoz kell és akkor senki nem akar majd shardot venni ( nem mintha bárki vett volna szerintem ) De ez mind csak reddit postok alapján.
  • Zarache87
    Gladd par oras bannt kapott ami warnra lett allitva pont mint a Streamer House embereknel(persze o meg mindigg a bann-t allitja mert ez jot tesz a csatornanak most.). Illerve mar ott megy a kamu, hogy miert kapta mivel ket dolgott is csinalt amiert kaphatta.
    1, Stronghold relog a boss kill utan igy ujra olheto a boss es a garantalt MW jon.
    2, Contract alatt az utolso enemy utan relog es a garantalt MW szinten jon.
    Sot ezeket eloben kozvetitette ami megnagyobb baj. Csak ezek a streamerek azt hiszik a szabalyok folott allnak es nemgond ha ok csinaljak.
    Amugy meg az, hogy pve vagy pvp game es egyszerre hany emberre van kihatassal nem kell, hogy befolyasolja a szabalyok megszegesenek az elbiralasat. Ugyan ugy exploiting es erosen ki kell oket gyomlalni. Benne vannak ezek a dolgok az EULA-ban es a TOS-ban. En orulok annak ha egy ceg rendesen zero toleranciabal kezeli ezt mert igy kevesebb a csalo a jatekban.

Amugy a sracnak eddig joval kevesebb kovetoje volt (50k kornyeke remlik nekem meg par nappal ezelotrol) amiota megcsinalt a a clickbait videot azota majdnem a duplajara nott ez. Nem veletlenul csinalta ezt a dramat mert ezekbol konnyu nezot vagy feliratkozott szerezni.Sot a nezetsegi szama is joval alacsonyabb volt durvan 25k-50k kozott mozgott neki. Szovla ja nagyon megerte ez a mu drama neki mert eleg penzt termelt be es szerzett eleg uj feliratkozott is.
  • PiszkosFred
    Apro kiegesziteskent, a 900+ oras csavo dupeolt, mint utolag redditen kiderult. Csak hat tudjuk, a mediaban az mar nem hoz annyi kattintast, mint az elso reakcio/felhaborodas :)
  • lwb
    De azt se csak ő csinálta. Nyilván azért bannolták, mert ő streamelte is. Egyébként legutóbb valami olyasmit twittelt h szerinte a storm ult spam lesz a gond, de az ugye meg nem economy exploit. Meg azt is írta, hogy "I believe that my boss farming methods may have been confused with the quit game tyrant exploit. My method was an enemy farm with a small chance of a world drop to fall, not an exploit of chests."

A baj az, hogy senki nem tudja kb hogy mi volt a gond. A streamer tagad, én meg tuti nem nézek át vagy 10 óra anthem streamet h kinyomozzam. El sem kellett volna jutni erre a pontra. A Bionak inkább egy warnt kellett volna küldeni, leírni pontosan mi volt a baj és kipeccselni, ahogy exploitokkal szokás. Ez pont olyan, mint amikor bethesda kibszta a 900+ órát játszó fickót F76-ből. Kitüntetés kellett volna annak a faszinak, nem ban...
  • N3mus
    A láda nyitást már beszéltük hogy biztos nem az .. kb mindenki csinálta abban a 11 órában még térkép is volt redditen merre kell menni. Ha azért kezdtek volna el bannolni már senki nem játszana ... A tyrant mine lesz .. de az pedig már jóval a sima exploit határait feszegeti mert természetes esetben azért nem fordul elő hogy mindenki egyszerre kilép meg visszalép..
  • lwb
    Én csak egyről tudok, akit bannoltak, de azt tudtommal nem cserélték warnra még, azóta is csak Destinyt streamel. A vicc inkább az, hogy ő sem tudja, miért bannolták, mert csak economy exploitot írtak. Vagy a tyrant mine vagy a körberepkedés, ládanyitás, kilépés.

Egyébként PvE játékban farming exploitért nem szokás bannolni. Pláne nem csípőből. Megy a warn, aztán kipeccselik a játékot, hogy ne legyen exploit. Vagy akár warn sem kell, ez nem PvP. Pláne ha a játékom 4 egész valamennyin áll metacritic user score-on, akkor nem fogok egy nézett looter shooter streamer bannolni. A streamerek azok ingyen reklámok. 120 ezer ember követi ezt a fickót, az 120 ezer potenciális vásárló. Eddig azt nézték, ahogy Anthemben repked, most majd azt nézik, ahogy Destinyben csinálja ugyanezt. Okos.

(egyébként mielőtt valaki elkezdi, eddig a történetig azt se tudtam, kicsoda ez a Gladd)
  • Zarache87
    Nekem az a kedvencem amikor valamelyik agyon hypeolt streamerre ranezek mert dicsereik es latni, hogy alapvetoen kozepesen jatszik es sokszor alapveto mehanikakat nemertnek meg, de mivel nyomjak a Győzike Show-t sokan nezik oket. Mert iinkabb a bohockodasra van igeny mint arra, hogy valami jo palyert vagy nagytudasu playert nezzenek. Persze vannak kivetelek is, de attol meg szomoru :(
  • Maala
    Jah, jót szoktam nevetni a "minélnagyobbitemlvlannáljobb" streamereken. :-D

De hát valamiből meg kell élni, nem játszhat mindenki hobbiból. :-o
  • Zarache87
    Hat ez van :D
    En szeretem ha zero tolarance van es nem kell piedesztara emelni a medicore streamereket(eprsze vannak koztuk is jo gamerek, de a tobbseg sajnos medicore).
  • Maala
    Destinys streamer, megszokta a jót Lootcave-nél. :-)
  • Zarache87
    Yep a Tyrant Mine es Legendary Contract alatt csinaltak es utana meglepodtik a buntetesen. A borzaszto viszont az, hogy vannak akik kiallnak melette.
  • N3mus
    Ráadásul nem is olyan exploit hogy pik pak bárki megcsinálhatja mert jól tudom a tyrant mine végi mindenki kilép és visszalép dolgot csinálták.. ami meg nem pont ugyanaz mintha körbe repkedsz és chestet farmolsz.
    Utoljára szerkesztette: N3mus, 2019.03.03. 12:37:02
  • Daermon
    Emberi kreténség ékes példái ezek :D
  • Zarache87
    Na akkor anno ezert vitt a 150%-os recoil marksman rifle melle 10-15 metert :D

Bakker a streamer fanok rohadt idiotak mostmar :D par streamer kapott ban-t ami warnra lett cserelbe mert exploit farmoltak ezek meg nekialnak hisztizni, hogy nem fair mert streamer...
  • TomStorm
    Akkor erre figyelnem kell.
    Pedig lilát is dobott 2 titán.
    Meg egy csomó minden más:(
  • Maala
    Vajon a marksman rifle célzás bugot mikor javítják? Ha Marksman rifled van heavy vagy machine pistollal felszerelve, akkor szépen mellélő a karaktered. :-D
  • PiszkosFred
    "end of freeplay session" vagy ilyesmi feliratnal jelzett gomb a terkep nezeten.
  • Maala
    M, és F.
  • TomStorm
    Freeplay hogy hozom ki loot-ot?
    Mert tegnap 2 órás Hard Tomb quest vége felé kiléptem menübe(settings-ből) és semmit nem kaptam:O
  • PiszkosFred
    Koszonom. Akkor tehat kiraktak egy csalot es annak kovetoit, aki kihasznalt egy exploitot, es aki ahelyett, hogy jelentette volna hazhoz ment a lofaszert redditen :D Ezekert nem kar, mas jatekokban is igy meg - pl gtaobol naponta repulnek peldaul a hangarral trukkozok, pedig az sem cheat, csak a jatek kreativ, de nyilvanvaloan nem rendeltetesszeru hasznalata :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.03. 11:03:12
  • fluency
    Na ez számomra kicsit értelmezhetetlen... Szóval a fejlesztők "hanyagságát" vagy figyelmetlenségét kihasználó játékosokat bannolnak egy olyan játékból, amit játszhatsz egyedül is privát módban? Vagy itt nem lehet egyedül tolni?
  • BladeW
    Röviden nagyjából annyi, hogy van egy streamer, aki talált egy "optimális" (értsd: fejlesztők által sem tervezett) coin farm lehetőséget, ezt megosztotta a közösséggel is (reddit, yt), amire válaszul az EA permbannolta őt is, meg a több játékost is akik ezzel a lehetőséggel éltek. A hivatalos indok, hogy az exploittal kárt okoztak a játékbeli gazdaságnak. Ami kicsit színezi még a történetet, hogy az exploit nem valami glitch, vagy bug kihasználása, inkább tipikusan egy "soft cheat".
  • Maala
    Annyira volt durva, hogy játszottad a játékot, ahogy kell, mert ugye looter and shooterről van szó... És esett a drop olyan mennyiségben, ahogy a BioWare beállította.
  • PiszkosFred
    Mas nyelven nem beszeloknek osszefoglalnad par mondatban?
  • BladeW
    Akinek megvan a játék, meg tudja mondani mennyire durva az exploit? Tényleg banolni kell játékosokat emiatt?

Utoljára szerkesztette: BladeW, 2019.03.03. 10:29:54
  • Maala
    Ugyan, a nép meg azt hiszi, hogy az a jó, ha 490-500-as cuccokban jár...
  • Daermon
    Meg az a baj, hogy 410-420on csatlakoznak. Nem véletlen van, hogy recomended 475+ :D
  • Maala
    Kell hozzá egy jó fegyver mindenki részéről, különben a végén összegyűlnek az addok, és lecsapnak. :-) Régi dupla Hover boost-tal könnyű volt (2 Heralddal), de azóta már csak egyet mutat, szóval kell egy +250%-os Herald. -.-"
  • Daermon
    Hát próbálgatam GM2 Tyrantot, de felejtős :D Nehéz is, meg összevissza dobál low geareseket be.
    Viszont Freeplay és Contractok mennek GM2-ben.
  • Daermon
    Na, hát GM2 már annyira nem egyszerű :D
  • PiszkosFred
    Persze, megvolt hamar az 50 (aranylag hamar), csak addig sosem hasznaltam a meleet, hirtelen azt sem tudtam, melyik gombra bindeltem :) Beleszamit a critter is, igy mentem egy nagy kort es meglett az 50 kill seperc alatt. Csak hat mondom, meglepodtem amikor kerte, mert mar keso volt es le akartam gyorsan tudni az utolso tombot is - abbahagyni meg nem mertem, mert ki tudja, hogy masnap hol folytatja...
  • Probatbicol
    :) Én is ugyanígy voltam stormmal, azt hiszem 5 volt meg az 50-ből, de aztán ha hátrafordulsz és kimész a barlangból, a környék tele van skorpiókkal, amik melee-ben 1 hitesek stormnak is, egy pillanat alatt megvan az 50.
    Ez arra is jó, hogy azóta többet használom a melee-t, pl azok a nagy keménypáncélú rákok amikbe bele lehet lőni 3 tárat, 2 ütésből megvannak.
  • Zarache87
    Tenyleg sracok kene egy kis help.
    Nemtudom ki kuszkodik itt connection hibakkal amik kivagjak az aktiv jatekbol, de akinek van az megtudna osztani par infot?

Ezekre lennek kivancsi:
    *Connection Type
    *Your Region
    *Persona ID
    *Platform
    *Time of Issue
    *What activity you were doing

A Persona ID nem fontos csak probalok par ilyen hibat ossze szedni es majd bekuldeni mert ketto havernal is elofordul a hiba. Egyszeruen nem tolti be rendesen a playereket vagy ha fej nelkul erkeznek meg garantalt a connection problem.
  • PiszkosFred
    Meg mindig 13-14, nem sokat tudtam jatszani a heten.
  • Maala
    Jah, közben megnéztem, Challenge / Expedition / Freeplay-ben vannak benne a Cortexben.
  • TomStorm
    Rendben,köszi!Este megnézem.Freeplay még úgy se voltam:)
  • Daermon
    Gawnes a neve :D
  • Maala
    Most, hogy mondod, Rangeres haveromnak is az okozott fejtörést. :-D

Hanyas vagy már?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.03.02. 09:56:09
  • PiszkosFred
    Stormmal amikor odamentem a Gwain/Gwen(ilyesmi) tombhoz es kerte az 50 melee killt, hat haromkodtam egy nagyot :)