1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
-
#801 Nincs 50k+ új követője. Itt a twitch analitika. Feb 19-ben 120e követője volt, most 122e van. Az +2 ezer a játék megjelenése óta. Az lószar. Egyébként eddig csak tőled hallottam ezt a "warnra váltották" sztorit. -
Zarache87 #800 Masodik hete top 1 UK-ban a game es Japánban is top volt. XBOX Live statisztika alatt a top 10-be fent volt multhetig vegig az ehetit nemtudom. A Ausztrál top 4-be is bekerult amikor oda ritkan kerulnek be uj IP cimek. A HRK oldalon is a mai napig a top eladasok kozott van szoval digitalis peldanyokkal nagyon jol fogy, de a 6m-t en is sokkalom.
Bukovics szerintem akkor lesz a game ha aprilis utan nem lesz eleg content akkor bukhat meg a game, de addig elesz meg boven. -
Zarache87 #799 Kivancsi vagyok mikor jon ki a statokrol az info mert erre a hetre igertek oket.
Azt tudom, hogy marc. 12.-en lesz egy patch amiben az gyorsruhabaszalashoz nem kell squad es a Storm Component is javitva lesz.
1, Kenytelenvagyok leirni mert nem fogod fel ep esszel olyan mintha egy kisgyereknek magyaraznad a torvenyket.
2, Kapasbol tudok harom embert is akik ez miatt nem vettek meg/hagytak abba a gamet. Mert ez igy nem tetszik nekik.
3, Isdmet leirom mert nemtudod felfogni nem kapott orokos bant. Kapott egy 2-3 oras bant amit egy warn valtott fol. Illetve hiba nelkuli programot lehetetlenseg irni ezert letezik az EULA/TOS ez jatekokra es programokra is vanozkozik mivel te csak lincenszeled ezeket a termekeket.
4, Ahogy az EA kezelte az egy normalis zero tolarencias huzas volt amit tobb kiadonal is hasznalni kene vagy olyan lesz a helyzet mint sok mas jatekban es a csalok elarasztjak a szervereket. Ha egy SP jatekrol lenne szo akkor nemkell buntetes kiveve ha karositja a ceget valamilyen modon.
5, Leirtam mivel karositja es milyen hatasa van ennek az eladasokra is (lasd 2.) ami anyagi kart okoz a kiadonak es a fejlesztonek is.
Amugy meg azzal artott most a legtobbet, hogy hazudik csak, hogy novelje a csatorna nezetseget ami neki profit csak a te ezt nemfogod fol. A nezetseg szam aranyosan noveli a bevetelet a sracnak es ezert jo neki ez a drama.
Alapvetoen ottvan a hiba, hogy nemtudod felfogni, hogy vannak szabalyok es azok mindenkire vanatkoznak. Ha megszeged es megbuntetnek akkor ezvan. Te meg kulonfele kibuvokkal probalod az igazadat bebizonyitani amikor kapasbol a szabalyzat kizarja a furcsa teveszmeidet. -
#798 Egészen kizárt, hogy az End User License Agreementben benne lenne, hogy nem loot farm exploitolhatsz. Annak nem ott van a helye, oda a licensz-szabályok mennek: nem másolhatod, nem reverse engineerelheted, nem terjesztheted, nem csinálhatsz privát szervert stb. "As is" kapod a cuccot, magyarán nem perelhetsz, ha nem tetszik a végtermék vagy eltér attól, amit a teaserek mutattak stb. Meg felsorolják a kismillió 3rd party cuccot, amit felhasználtak a fejlesztés során.
Inkább az origins vagy az ea acces terms of use-át kell ehhez átnézni, ott lesz az, amiről itt vitáztok. Egyébként meg senki nem azt vitatja, hogy nem volt jogos a ban. Annyit mondtam, hogy szerintem faszság egy bukovics játéknál ilyen szigorral bannolgatni balra-jobbra. Inkább kéne egy pici szerénység, jófejség, pláne az ingyen reklám felé, mert kellenek azok a plusz eladások.
Nektek is, ha még évekig akartok ezzel játszani. Lelőtt szervereken nem lesz játék. -
yossarianHUN #797 1. Most tényleg leírtad még egyszer? Zseniális :) Szerintem erre gondolsz: "A törvény nem ismerete nem mentesít annak betartása alól." Normál esetben nem akadnék fenn ilyeneken, de a leereszkedő/okoskodó hangnem fényében kicsit ironikusnak érzem :)
2. Mutass már valakit, aki amiatt hagyta ott a játékot, mert jóskapista streamer az átlagosnál több/jobb lootot farmolt magának. Várok.
3. Ismét: ha hibát hagytak a játékban, az a fejlesztők sara. Ha egyből warn-t kapott volna, azt mondanám, jogos volt.
4. Amit te nem tudsz felfogni, hogy a legkevésbé sem érdekel a srác csatornája, sem a videója hatása a nézőszámára. Az érdekel, hogy hogyan kezelte az EA, hogy a játékosok kihasználnak egy maguk a fejlesztők által bent felejtett hibát a játékban. A nevezett streamer motivációi tökre hidegen hagynak.
5. Ha valaki olyasmivel "csal" egy játékban, amivel senkit nem károsít meg, akkor felőlem csinálhatja rogyásig, mit foglalkozom vele. Ha te az erkölcsi magas lovodon jobban alszol, ha az ürgét, aki egyébként se neked, se másnak nem ártott bannolják, akkor lelked rajta, csak ne akard rám erőltetni a világnézeted. -
Daermon #796 Csalt egy online játékban és mégmutogatta is. Megérdemelte a bannt/warnt. Ennyi.
Én szivtam GM2-őn kb 40 percet egy Legendary Contracton, amiért kaptam végül 2 kékét, meg 1 lilát (jöhetne a loot patch...), ez a streamer meg szedi exploittal az MW-ket... Hát még jó, hogy megérdemelte. -
Zarache87 #795 1, "törvény nem ismerése nem mentesít föl a törvény megszegése alól" ez nem klasszikus hanem a torvenykovekben is benne van ;)
2, Amikor masok ez miatt hagyjak ott a jatekot igen problemat okoz. Foleg ha utana meg hazudik is az illeto.
3, A report bug ugyan olyan gyorsan eri ezt el mint az, hogy a csaloknak szabadkezet adnak. Megintmas ha valaki privat videot csinalj es megmutatja meg megint mas amikor megmutatom az egesz vilagnak.
4, A nezo szamot azert irom le mert ezzel lehet alatamasztani milyen hatast gyakorolt a csatornara. Amit valamiert nemtudsz felfogni ugyan ugy mint a torvenyeket sem.
5, A kettos merce itt el pont te hasznalod mert mig az egyik jatekban szabad csalni a masikban nem ezthivjak kettos mercenek. Ez meg boduletes baromsag "Ennyi erővel az is kettős mérce, ha a játékban pofán lősz egy NPC-t, és elveszed a cuccát, mert ilyet a való világban nem tennél."
En meg mindig azt latom, hogy az alapveto szabalyokat nem erted meg es probalod kicsavarni egy fura kettos mercevel. -
#794 Az okozott kar nem csak vagyoni lehet. De tenyleg ne menjunk ebbe bele jobban, mert ugysincs rahatasunk a dolgokra, nomeg tenyleg offtopic. -
yossarianHUN #793 A példádban hozott csalás másokat károsít meg, a pénz, amit te jogtalanul szerzel, valaki másnak (legjobb esetben is a banknak) hiányozni fog. Az EA nem hiszem, hogy hiányolná a lootot, amit streamer barátunk összefarmolt :) -
#792 Persze, hulye a peldam, tudom, de ha leegyszerusitjuk a dolgot, akkor a csalas az csalas, "jogtalan haszonszerzes". A fajtaja, a merteke es azok buntetese mar nyilvan eltero :) -
yossarianHUN #791 1. bekezdés: grammar nácizásba szerintem ne kezdjünk bele, mert nem jönnél ki belőle jól :) Ez a "törvény nem ismerése nem mentesít föl a törvény megszegése alól" pl. instant klasszikus, az meg, hogy utána egyből hülyézel, már csak a pont az i-re :)
2. van most trade a játékban? Nincs? Akkor? Nyilván annak az 1-2 óra exploitolásnak súlyos következményei lesznek, mikor majd fél év múlva bekerül a trade a játékba, csak össze ne omoljon az Anthem gazdaság.
3. tisztában vagy vele, hogy minél többen használnak egy exploitot, annál hamarabb lesz kiirtva, mert annál hamarabb terelődik rá a fejlesztő figyelme? A többi már csak homályos feltételezések, meg a személyes agyszüleményeid. Elveszi a kedvét az embereknek a játéktól? Túl könnyű a "gearelődés"? Ennyi erővel megfordítom, lehet, hogy sokaknak pedig a látszólag túl hosszú és fárasztó grindek teszik ellenszenvessé a játékot, így nekik direkt jobban bejön, ha van benne exploit. Ezekbe ne menjünk bele, mert se te, se én nem látok bele az emberek fejébe.
4. továbbra sem érdekel a nézői száma, nem tudom, miért rugózol ezen.
5. Ezeket a kettős mércés hőbörgéseket felejtsük már el, könyörgöm, ez egy játék. Ennyi erővel az is kettős mérce, ha a játékban pofán lősz egy NPC-t, és elveszed a cuccát, mert ilyet a való világban nem tennél, hisz az oly' nagyra tartott erkölcsi érzéked (meg a törvény) visszafog. -
Zarache87 #790 Bocsa butazasert, de erre mar mast nemtudtam mondani meg ha helytelen is :D -
Zarache87 #789 EULA es nem EULÁ es igen benne van csak atkene olvasni ugyan ugy mint a TOS-ban is. A torveny nem ismerese nem mentesit fol a torveny megszegese alol. Csak paran ezt nemtudjak felfogni mert olyan hulyek mar bocs.
"lehet hogy majd egyszer nem kizárólag PvE lesz a játék" ez sulytalan mert kiragadod a mondatbol a trade mellol. Egyenlore csak azt erzem, hogy nagyon izzadsagszaguan meg akarod magyarazni, hogy ugy csalni egy online jatekban nem bun ha nemvagy akkora rahatassal masra. Ergo ha csak kevesett lopsz nembun mert ha Dubaiban csinlod ott eszre se veszik ugye?
Azt mondod nem artott senkinek se az exploittal? :D Komolyan ilyen naiv vagy vacs csak siman mondjam, hogy b*ta. Mert a 50k alap feliratkozo ha azt latja, hogy a streamer igy csinalja o is igy fogja csinalni es ezek a modszerek megroviditik a jatek eletartamat vagy mas jatekosnak veszi el a kedvet a jatektol. Vagy van a masik aki latja, hogy egyszeru a gearelodes es ez miatt inkabb megse veszi. Szoval tobbszoros kart okoz egy ilyen egyszeru exploit elokozvetitese.
Karorom max akkorlehetne ha nem warnt kapott volna es elbukta volna a nezoit. Jelenleg csak megduplazta a nezoket es a feliratkozokat es azzal a videoban eleg sokat kereshetett mert magas lett a nezetsege.
Igazabol az a fura, hogy valaki kettosmercevel nezi a dolgokat mert ez nem olyan esett, hogy ehen hal a csalad ezert muszaj hanem szimplan van gerince az embernek vagy sem mert vannak mas legalis modszerek is a farmra amik nemhasznalnak ki hibat.
Senkise kapott csuklobol bant. Hanem 2-3 oras ban ami warn-ra valt utana. A kovetkezo huzasnal repulne a ban.
Streamerhouse is igykapta exploitolasert es ez a nyomi is.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2019.03.04. 19:55:59 -
yossarianHUN #788 Szó sincs róla, abszolút érthető, ha hiba marad a játékban megjelenéskor, a problémám azzal van, hogy csuklóból osztják a bant, mikor ezt valaki megtalálja, és kihasználja. Inkább köszönnék meg, hogy felhívta rá a figyelmet :)
Azért remélem te is érzed, hogy a sokmilliós jogtalan haszonszerzés, és a loot farmolás egy PvE számítógépes játékban elég más lapra tartozik. -
#787 Nem akarok vitazni veled, de ha azt hiszed, hogy van hiba nelkuli rendszer, akkor nem az EA a naiv :)
Mindenesetre ha a netbankodban egy vetlen dupla kattintas utan jovairasra kerul egymillio forint, en a helyedben inkabb nem eroltetnem a dolgot es csinalnek belole meg szazat, hanem jeleznem a szolgaltato fele asap, mert attol az meg csalas, hogy egy hiba van a rendszerben es emiatt nyilik lehetoseged JOGTALAN HASZONSZERZÉSRE (btk 373. § - meg itthon is, ahol nemzeti sport a csalas es a lopas).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.04. 19:49:34 -
yossarianHUN #786 "Azert zavar mert ugyan ezek az emberek mindenhol igy jatsznak" - Könyörgöm, kímélj meg ettől a szenteskedő erkölcsrendészkedéstől, szerintem ezt te sem gondolod komolyan. Fogalmad sincs, hogy más játékban hogy játszik az ürge, és egyébként se fogsz vele soha találkozni, de még az ismerőseid se. Azt meg, hogy "lehet hogy majd egyszer nem kizárólag PvE lesz a játék" érvet szintén súlytalannak érzem, persze, lehet, hogy majd cigánygyerekek potyognak az égből, ettől függetlenül a csóka most exploitolt, és nem ártott vele egyetlen árva játékostársának sem :) Az EULÁ-ban benne van, hogy tilos kihasználni minden játékhibát, amit a fejlesztő benne felejtett a késztermékben? Mutasd már meg ezt a részt. Igen, az benne van, hogy úgy büntetnek, ahogy akarnak, ettől még igazuk nem lesz, úgyhogy a jelenlegi téma szempontjából lényegtelen.
A feliratkozói száma tökre hidegen hagy, eleve nem nézek streamereket, mindazonáltal az, hogy újra meg újra ezt emlegeted, meg úgy eleve az egész acsarkodás azt az érzést kelti bennem, hogy itt inkább a rosszindulat, meg a káröröm dolgozik, hogy a srác megtalált valami kiskaput, amit mi nem :)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2019.03.04. 19:46:31 -
yossarianHUN #785 Erre még mindig csak azt tudom mondani, hogy ha az EA kiadta úgy a játékot, hogy benne maradt egy ilyen exploit lehetőség, akkor elsősorban ők szégyelljék magukat, nem a streamer. Nekik kellett volna garantálni, hogy ilyet ne lehessen, ha van lehetőség exploitra, akkor nyilván ki is lesz használva, ne legyünk naivak. -
Zarache87 #784 Ja leirom ujra mert paran nem ertitek. Nem kapott instant ban-t a nyomi streamer hanem kapott egy par oras bant es azutan warnt. Jelenleg is tudna jatszani, de a fake drama amit meginditott az sokkal jobb a csatornanak mert megduplazta a feliratkozokat es a video nezetseg szamat is. A srac csak szimplan benyongte, hogy o artatlan es nemerti mivan es az osszes hater es a nezoi maris az o oldara alltak. Ilyen egyszeru a dolog es az ilyen ember gerinctelen, de a streamerek es youtuberek ebbol elnek meg igy ertheto is. -
Zarache87 #783 Azert zavar mert ugyan ezek az emberek mindenhol igy jatsznak es en tamogatom a zero tolarenciat. A kettos merce meg undorito dolog. Ha egy SP jatekban csinalja akkor csinalja, de egy online jatekban minden nemu csalas/exploit erosen legyen buntetve. Sot elarulok egy tikot nemtudsz olyan jatekot foleg nem online jatekot csinalni amiben nem lesz valami metudus ami exploit erosegu farmhoz segit hozza.Illetve arra a tenyre is kiternek, hogy a jatek jelenleg PvE only ami valtozhat es a trade rendszer is befog kerulni. Az igy felhalmozott targyakat kesobb el lehet adni ami botokat szul ilyenkor. Igy a zero tolerancia pont jo mert megfekezi a gerinctelen es gusztustalan embereket akik csak csalas reven tudnak ervenyesulni.
"ha pedig van, akkor az elsősorban a fejlesztőt minősíti, és csak másodsorban a játékost, aki használja" Ajanlom figyelmedbe a EULA-t es a TOS-t amit a jatek inditasal elfogadsz. Nincsen kibuvo ez alol itt mar a cegek dontenek mint mennyire buntetnek meg. -
#782 Osszetettnek tunik, pedig nagyon egyszeru es egyertelmu a dolog - legalabbis szamomra.
Ha egy kezdo, online jatekokban jaratlan emberkevel tortenik ez, vagyis egy veletlen dc utan belogolva a sessionben jon az ujabb reward, majd ezt elkezdi kihasznalni es kozben orul neki, mint majom a farkanak, akkor azt mondom, oke, nem tudta, hogy ilyet nem kellene eroltetni, kapjon par het felfuggesztes es csokolom.
Ha viszont egy kozepesen ismert, 30-40k subbal rendelkezo streamer csinalja ugyanezt, ugy hogy kozben ezreknek kozvetiti is ezt, akkor ott mar nincs naiv artatlansag, az kerlek kokemenyen tudatos (ki)hasznalasa a hibanak, es igen, en szerintem is jogos a perm ban.
Mas kerdes, hogy melyik szolgaltato hogy reagal az ilyenre. Olyan ez, mint a birok a sportban. Van, aki az elso 5 percben kioszt harom sargat, hogy elejet vegye a dolgoknak. Van, aki nem akarja megfogni a meccset es a vegen szorja ki a fel bandat. En azt latom a FO76 es az Anthem esetben is, hogy piacon kezdo szereplokent le akarjak fektetni azt az alapszabalyt, hogy csalas = zero tolerancia. Mas online jateknal mar kialakult a rendszer, itt meg most tapasztaljak ezeket. EA es Bethesda hatter ide vagy oda. -
yossarianHUN #781 Egyrészt. Másrészt én személy szerint eleve nem értem Zarache kollega álláspontját, ha egy PvE looter-shooter játékban van valami exploit a felszerelés farmolásra, akkor tök egy értelmű, hogy a játékosok ki fogják használni. Lehetne vitatkozni róla, hogy milyen jellemre vall, de ha van egy rövidebb út a játékban (főleg egy olyanban, ami alapvetően grindre/farmra épül), akkor szerintem senki, aki nem ma született nem gondolja, hogy a playerek jófejségből nem fognak azonnal rávetődni. Úgy kéne megcsinálni a játékot, hogy ne legyen benne ilyen lehetőség, ha pedig van, akkor az elsősorban a fejlesztőt minősíti, és csak másodsorban a játékost, aki használja. Ennek fényében az instant bant elég erősnek érzem, de a "kapjon is csak bant a rohadék" mentalitással se tudok mit kezdeni. Egy tisztán PvE játékról beszélünk, mi a szarért fáj az bárkinek, hogy az XY streamer milyen és mennyi lootot farmol magának? Még ha PvP lenne, akkor érteném, mert akkor nyilván más játékosok rovására megy a dolog, itt viszont szerintem röhej emiatt hörögni. -
Zarache87 #780 Persze le lehetne irni, hogy a Stronghold es Legendary C. exploit farmert jart a par oras bann majd a warn. Viszont attol meg teny, hogy csalt es jelenleg a gyuloletet nagyon az elonyere forditotta a 76IQ-s emberkeknel akik mindent elhisznek amit a mediumok irnak vagy mondanak. -
#779 Abban azert van igazsag, illetve jogos a hianyerzet, hogy illene megindokolni es konkretumokhoz kotni a dolgot. -
Zarache87 #778 Mindenki tudja, hogy a relog exploitert kapta meg o is :D
Illetve a tenyek hozzasegitenek ahhoz, hogy kinek valik elonye a hazugsagbol. Mert mondom 50k+ uj kovetoje lett ezzel.es a csatonra alap nezetsege is durvan 30k-40k ertekkel novekedett. Ezzel szemben a Devnek semilyen haszna nemszarmazik belole mig a eddig ismeretlne streamerbol hirtelen ismert lett. -
#777 25. szinttől eshet MW fegyver, 30. szinttől lesz teljes a loot-tábla. 25. szintig meg maradnak az epicek. De már addig is felrakhatod ugyanannak a componentnek az epic-rare-uncommon változatát, így azért pár dologban OP tudsz lenni. MW-vel ez csak annyiban fog változni, hogy ad mellé még egy rakat Shield/Armort is. -
Krusade #776 nos. 16 level - 16 óra játék időnél tartok, ti hogy haladtok? illetve én ezt a loot systemet nagyon nem értem, csak max levelen van esély MW/legendary droppra? ez alatt semmi jó nem esik? csak mert most voltam egy hard TM-en, és semmi használható cucc nem esett.:( -
#775 Egyelőre egyik állítás van szembe a másikkal. Nem voltam ott, nem tudom, ki hazudik. Mondjuk az azért segítene, ha a bio rendes választ adna a bannolásra és nemcsak annyit, hogy "exploiting game economy". -
Zarache87 #774
Kivancsi vagyok meddig tud jutni a hazugsagokkal. -
#773 Na ezt a fejleményt én már nem láttam sehol. -
#772 Igen, onnan indult. Aztan jott par kep, hogy hogyan csinalta. Es itt volt a gubanc, ugyanis a parhuzamosan belepek ket geprol majd ledobom-felveszem "hagyomanyos" modszer helyett partyba lepett valakivel es kihasznalta a "fix sessionban berakok egy random ures taroloba anyagot, majd relog disconnect es kiveszem onnan" modszert. Igen am, csakhogy a FO76-nak olyan elbaszott rendszere van, hogy a kliens nem mindig menti el az inventory valtozast es elvileg a dupeolasnak is ez az alapja, igy nala is "neha" megmaradt a forras ugy, hogy kozben a lerakott mennyiseget is felvette. Hadd ne menjek bele a reszletekben, mert egy, sosem probaltam, ketto, nem is melyedtem bele a dupe modszerekbe, es harom, igazabol nem is igazan erdekel :) A lenyeg, hogy az altala hasznalt cserebere modszer miatt jott a red flag es a ban. -
Zarache87 #771 Ismet leirom a srac hazudik mert pőar oras bant kapott csak es amiota megcsinalt a video durvan 60k uj feliratkozott szerzett. Az egyik Dev is megerositette meg a "ban" napjan, hogy warn-t kapott es csal par oras volt a ban.
A PvE es PvP kulnobseg nincsen mert akkor kettos mercevel merunk. A jelenlegi jatekban az, hogy streamelte a exploitokat karositotta a jatekot mert 50k embernek mutatta be a metodust.
Mas jatekosok jatekelmenyet is tonkreteszi mivel amig te normal chees methoddal szerzel 3 MW addig az exploittal szerzel 10 db-ot igy amikor egy ilyen player bemegy a normal playerek koze sokkal erosebb.
Illetve mivel kozvetitette a jatek idotartamat is csokkentette sok player szamara.
A HC jatekosok olyan kiskapukat keresnek amik legalisak persze van olyan is aki exploitol es valaja a rizikot. Itt csak a rossz PR onnan fakad, hogy akik eddig is csak hater dolgokat hoztak le azok kifelejtik azokat az pro informaciokat, hogy warnt kapott es csalt a gyerek.
Az en szememben meg egyenesen jo huzas volt, hogy warn-t kapott soot bannt is kaphatott volna elsore ha mar liveba kozvetitette.
A feleannyi doboz meg mara elenyeszo adat mivel a tobbseg digital verziot vesz es csak azon jatekoknal vesznek dobozos peldanyt ahol tovabb akar adni rajta vagy van valami durva limitald kiadas. -
#770 Nem akarom szétoffolni a topicot, de azt szerintem én is láttam. Az a bethesda leveléből van, ahol írják hogy 100 000+ ultracit ammoja volt. Erre mondja, hogy sose volt közel sem ennyi. Viszont azt beismeri, hogy használ alt accokat tárolásra és egyre valószínűbb, hogy a f76 engine csak azt loggolja, amikor megszerzel, felveszel egy tárgyat, annak a letételét pl már nem. Ezért, amikor ide-oda adogadta az ammokat az alt és a main accountjai között, az mind + új felvételnek lett számolva. Így jöttek ki ezek a számok. Mármint az állítása szerint. -
#769 Huh, sorry, de nem mentettem el azt a threadet, de ha megtalalom linkelem. Nem hatott meg a dolog, annyira emlekszem csak, hogy o linkelt be kepeket vedekezeskent es ott az egyik nagyon santitott es onnan indulva "bukott le" a dolog (ami nem csoda, istentelen mennyisegu ultracit cuccos + 2 vagy 3 parhuzamusan futo csaladi account?). -
#768 Ezt megírták mások is és a "de" utáni mondatrész is fontos: mert még így is feleannyi a dobozos eladás, mint a MEA dobozos eladása volt és negyedannyi, mint a Destiniy-é. Dobozos csak, szintén. A MEA sorsát pedig ismerjük. -
#767 Ismét, a fickó még mindig Destinyt streamel csak, nem Anthemet. Sehol sem láttam arra infot, hogy csak pár órás bant kapott volna és most már visszaléphet.
A PvE és PvP pedig szerintem fontos különbség: az utóbbiban az exploit mások szórakozását rontja el. Az előbbiben nem. Abban biztos vagyok persze, hogy ToS-ben le van minden szépen írva, de az igazán hc játékosok mindenhol keresik a kiskapukat, hogy maximalizálják a farming hatékonyságot. Ez a faszi meg erről volt híres Destinyben is. Nem tudom, nekem rossz pr-nak tűnik az ilyesmi. -
#766 Én nem találkoztam ezzel. Mármint, hogy kiderült volna, hogy dupe-olt. Azt tudom, hogy ezzel vádolják, de ő azt állítja, hogy nem. Van linked esetleg? Gyorsan rágoogleztam, de a redditen sem találtam tőle semmit. Mármint mások persze mondanak ezt is meg azt is, de semmi konkrét. -
Daermon #765 Csak szólok mielött eljut a médiába is: az Anthem továbbra is vezeti a brit eladási listát. Már várom az IGN/GS címeket: “Az Anthem megőrizte első helyét, de az EA nem örülhet, mert...” :D
Mondjuk én a digitális eladásra lennék kiváncsi. -
Daermon #764 Mondjuk ez nekem is bánatom és irtam is a Bionak, hogy jó lenne egy stat összesítő. Egy QoL updatbe jöhetne, könnyebben átlátható lenne mi van rajtad és az hány %. -
Zarache87 #763 Base DMG-t meg nem latod igy kulon viszont az itemeknel igy mukodi ka stat. Aminel emberke lathato az a Javelinre van hatassal es allando. Aminel meg egy fogaskerek az csak az adott itemre van hatassal. Szoval az a ket fegyver 130%-ot ad neked mivel a Shield/Armor az Javelin alapu stat. -
damati #762 Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata, hogy egy colossus-nál, ha az egyik fegyver bónusza ez: +80% shield max, a másik fegyveren +50% shield max akkor ez összeadódik és így +130% shield, vagy csak az egyik érvényesül? Azért zavaró, mert úgy írja, hogy max. 80% shield. A másik kérdésem, hogy hol tudom megnézni, hogy mennyi a base damage? Components-eknél írja, hogy p.l +50% combo damage of base damage
Köszi a helpet:)