Anthem (BioWare)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Koszonom. Akkor tehat kiraktak egy csalot es annak kovetoit, aki kihasznalt egy exploitot, es aki ahelyett, hogy jelentette volna hazhoz ment a lofaszert redditen 😄 Ezekert nem kar, mas jatekokban is igy meg - pl gtaobol naponta repulnek peldaul a hangarral trukkozok, pedig az sem cheat, csak a jatek kreativ, de nyilvanvaloan nem rendeltetesszeru hasznalata 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.03. 11:03:12

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na ez számomra kicsit értelmezhetetlen... Szóval a fejlesztők "hanyagságát" vagy figyelmetlenségét kihasználó játékosokat bannolnak egy olyan játékból, amit játszhatsz egyedül is privát módban? Vagy itt nem lehet egyedül tolni?
Röviden nagyjából annyi, hogy van egy streamer, aki talált egy "optimális" (értsd: fejlesztők által sem tervezett) coin farm lehetőséget, ezt megosztotta a közösséggel is (reddit, yt), amire válaszul az EA permbannolta őt is, meg a több játékost is akik ezzel a lehetőséggel éltek. A hivatalos indok, hogy az exploittal kárt okoztak a játékbeli gazdaságnak. Ami kicsit színezi még a történetet, hogy az exploit nem valami glitch, vagy bug kihasználása, inkább tipikusan egy "soft cheat".
Maala
Annyira volt durva, hogy játszottad a játékot, ahogy kell, mert ugye looter and shooterről van szó... És esett a drop olyan mennyiségben, ahogy a BioWare beállította.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

PiszkosFred
Mas nyelven nem beszeloknek osszefoglalnad par mondatban?

Akinek megvan a játék, meg tudja mondani mennyire durva az exploit? Tényleg banolni kell játékosokat emiatt?

Utoljára szerkesztette: BladeW, 2019.03.03. 10:29:54
Maala
Ugyan, a nép meg azt hiszi, hogy az a jó, ha 490-500-as cuccokban jár...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Meg az a baj, hogy 410-420on csatlakoznak. Nem véletlen van, hogy recomended 475+ 😄
Maala
Kell hozzá egy jó fegyver mindenki részéről, különben a végén összegyűlnek az addok, és lecsapnak. :-) Régi dupla Hover boost-tal könnyű volt (2 Heralddal), de azóta már csak egyet mutat, szóval kell egy +250%-os Herald. -.-"

Hát próbálgatam GM2 Tyrantot, de felejtős 😄 Nehéz is, meg összevissza dobál low geareseket be.
Viszont Freeplay és Contractok mennek GM2-ben.
Na, hát GM2 már annyira nem egyszerű 😄
PiszkosFred
Persze, megvolt hamar az 50 (aranylag hamar), csak addig sosem hasznaltam a meleet, hirtelen azt sem tudtam, melyik gombra bindeltem 😊 Beleszamit a critter is, igy mentem egy nagy kort es meglett az 50 kill seperc alatt. Csak hat mondom, meglepodtem amikor kerte, mert mar keso volt es le akartam gyorsan tudni az utolso tombot is - abbahagyni meg nem mertem, mert ki tudja, hogy masnap hol folytatja...

😊 Én is ugyanígy voltam stormmal, azt hiszem 5 volt meg az 50-ből, de aztán ha hátrafordulsz és kimész a barlangból, a környék tele van skorpiókkal, amik melee-ben 1 hitesek stormnak is, egy pillanat alatt megvan az 50.
Ez arra is jó, hogy azóta többet használom a melee-t, pl azok a nagy keménypáncélú rákok amikbe bele lehet lőni 3 tárat, 2 ütésből megvannak.
Tenyleg sracok kene egy kis help.
Nemtudom ki kuszkodik itt connection hibakkal amik kivagjak az aktiv jatekbol, de akinek van az megtudna osztani par infot?

Ezekre lennek kivancsi:
*Connection Type
*Your Region
*Persona ID
*Platform
*Time of Issue
*What activity you were doing

A Persona ID nem fontos csak probalok par ilyen hibat ossze szedni es majd bekuldeni mert ketto havernal is elofordul a hiba. Egyszeruen nem tolti be rendesen a playereket vagy ha fej nelkul erkeznek meg garantalt a connection problem.

Veni, Vidi, Vici

PiszkosFred
Meg mindig 13-14, nem sokat tudtam jatszani a heten.

Maala
Jah, közben megnéztem, Challenge / Expedition / Freeplay-ben vannak benne a Cortexben.

Rendben,köszi!Este megnézem.Freeplay még úgy se voltam😊
Gawnes a neve 😄
Maala
Most, hogy mondod, Rangeres haveromnak is az okozott fejtörést. :-D

Hanyas vagy már?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.03.02. 09:56:09

PiszkosFred
Stormmal amikor odamentem a Gwain/Gwen(ilyesmi) tombhoz es kerte az 50 melee killt, hat haromkodtam egy nagyot 😊

Maala
Akkor menj ki Freeplaybe, lesz 4 db barna boltív a térképen, mindegyikhez meg kell X dolgot csinálnod... Tippre a G-vel kezdődő már kész van (Ulti kill), a többihez még kell egy kicsit farmolnod (treasure chest nyitogatás freeplayben, world eventezés, multikill)...

Legalább felfedezheted a világot egy kicsit. :-)

Nem
Maala
A 4 tombot már megcsináltad Freeplayben?

Olyan gondom lenne,hogy nincs küldetésem.Semmi.
Stronghold van csak de azt már 3x megcsináltam.
Lvl 20 vagyok.
Este összedobtam egy kis zenés ingame videót a felvett dolgaimból 😊 (van 2-3 kifejezetten jó OST amúgy)
Szerintem csak Strongholdban szedi fel automatán.
Maala
Egyetlen mentséget, amit ki tudok neki találni, hogy Leg. Cont.-ban utolsó előtti helyszínen esett az MW, és nem az utolsóban.

Elévileg az MW-tol folfele felkene szednie mindent. 😞

Veni, Vidi, Vici

Maala
Umm, csak halkan jegyzem meg, hogy teszteltem most egy Legendary Contracton keresztül, hogy felszedi-e automatán a játék a cuccokat, és egy kék és egy MW cuccom bánta, hogy nem.

Maala
Próbáld inkább kontraktokkal, amiket annak a küldetésnek a környékén adnak, azoknál 3-ból 2-nél nekem adott titánt...

Free playben valami most megbolondult delutanra es javitjak mar.

Veni, Vidi, Vici

Freeplay-be mennyi a respawn idejük a titánoknak tudja valaki? Dawn Shield Craft missionhoz kéne.😞 reggel 1-1,5 órát repkedtem a spawn helyükön és nem találtam egyet se. 😞
Itt a link haver is panaszkodott, hogy ha nem nagyitja ki kicsit a kep 😄
2560x1440-ben kisebbek a betuk tudom en is csak kiment a fejembol.

Veni, Vidi, Vici

PiszkosFred
Bazzzz.. linket inkabb, mint kepet, koszi.

ok par uj info ami azota valtozott illetve az egyik emberke hulyeseget beszelt.
Eloszor is 200% Harvest Bonus csak 3 embert ad es nem 5 embert ahogy a Youtuber allitotta igy lehet boven fole menni amig meglesz a 5 Ember limit.
Masodszor a Luck-ot teljesen tisztaztak mostmar mert a multkor lista melett egy valami hianyzott. Meg pedig az, hogy a 0-100 elso limit az 100 base luck. Szoval minden Javelinnek 100 a kezdo luckja igy maximum 90 kell, hogy elerd a 190-es limitet.

Veni, Vidi, Vici

Maala
Jaja, még tesztelgetik, hogy minden esetben jól működik-e. :-)

Yep, de majd meg jon hozza mert nem lett teljes mivel a feher es zold itemek meg esnek. Mondtak amint megoldottak fixaljak azt is.

Veni, Vidi, Vici

Maala
Meg is jött még éjjel, csak szerveroldali volt.

Na egyklis fashion time. Sajnos a Stormhoz meg nem csinaltam semmit mivel azt meg nem nagyon gearelem.

Hulk Buster

Iron Man

Darth Maul Style

Harvester Inty

Gundam Style

Illetve nemsokara jon a loot update is.

Veni, Vidi, Vici

Maala
Egy ilyen esne Herald-ból, és asszem nem lenne gondom fegyverrel májusig. :-D

Végül én is ezt tettem. Még mindig tölti, 2 klienst kell updatelni... Lassan be kéne szerezni egy 1000Mbit-es routert 😄
Origin update bug volt most ami neha elofordul 😞
Amugy en inkabb ujra raktam az egesz gamet mert igy most 52GB nem is 58GB mint ahogy volt elotte.

Veni, Vidi, Vici

*visszament
Igen, finalizing fázisban 102 Gb volt a játék könyvtára, de miután befejezte visszanem 54-re.
PiszkosFred
Nem-nem, 3gb a patch, 46gb-t csak atporgetett 😊

Valamit nagyon elbasztak. Hiába 3GB, ha előtte leduplikálja az egész játékot. Nincs annyi helyem, most rakom át SSD-ről sima HDD-re...
Utoljára szerkesztette: szergely83, 2019.02.28. 19:37:44
PiszkosFred
46gb a frissites, nalam legalabbis. Utana passz, meg csak most kezdtem bele.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.28. 19:26:15

Mi a picsa van ezzel a patch-csel? 40GB helyem van, de felzabál mindent. Valakinek sikerült lefrissíteni? Patch után mennyi helyet foglal a játék?
Azt leszámítva, hogy teljesen más? 😄 Én kb 200-250 órát Destiny 2-zten és nagyon szeretem, de az Anthemre átpártoltam még is 😊
Kategória kb ugyan az: coop-looter-shooter rpg.
Én elég sokat Destiny 2-ztem, Forsaken +AP természetesen. Gunplayban mindegyik jó nagyon.
A 4 Javelin sokkal jobban eltérő játékélményt ad, mint a D2 kasztjai.
Hasonlóan vannak az abiltyk is: 1 meele + 2 aktiv skill és ulti. Viszont a Componentek, secondary statok miatt több build opció van az Anthemben. Még akkor is, hogy az Anthemben nincs kimondott armor (fejes, test, kéz, láb páncél csak kozmetika) itemizáció (helyette 6 komponens, abilityk, fegyverek). A kombó rendszerről nem is beszélve, ami magasabb szinten nem lesz mindegy dps szempontból 😊
Loot is random, és több szintje van (viszont itt csak küldetések között tudsz variálni, ez szerintem jó).
Itt van craft rendszer is, ugyhogy lehet szórakozni, hogy milyen stattal jön a cumó.
Az Anthemben kicsit egysikubbak a fegyverek kinézetre, de csak kicsit.
Mikrotranzakció ugyan úgy csak kozmetikai, tehát opcionális, csak itt Silver helyett Shard néven van 😊
Az end game ugyan úgy farm/grind mindegyikben (meg minden ilyen játékban), item szerzés a cél. A D2 persze jelenleg kiforrottabb, a pár év előnye miatt.
Vannak hiányoságok az Anthemben, de ez fejlődni fog, főleg áprilistól lesz nagyon más (ekkor rengeteg minden jön), de már készül a sztori dlc is (ami ingyenes), meg bug irtás és Quality of Life dolgokat is közben adagolják majd. Rettenetesen nyitottan kommunikála BioWare, és figyelnek a visszajelzésekre.
Nekem jelenleg a top3 ilyen játék:
1. Anthem
2. Destiny 2
3. The Division

Úgyhogy most sem rossz az Anthem, de sokat fog (és kell is, mint minden ilyen játéknak) fejlődni. De 6 napja jelent meg csak, új IP, tehát vannak gyermekbetegségek, de semmi durva.
Valaki, aki játszik a játékkal, és játszott a Destiny 2-vel is, leírná, hogy nagyjából mi a különbség a két játék között? Előre is köszi.
Utoljára szerkesztette: Morinad, 2019.02.28. 08:44:39