Anthem (BioWare)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. van most trade a játékban? Nincs? Akkor? Nyilván annak az 1-2 óra exploitolásnak súlyos következményei lesznek, mikor majd fél év múlva bekerül a trade a játékba, csak össze ne omoljon az Anthem gazdaság.
3. tisztában vagy vele, hogy minél többen használnak egy exploitot, annál hamarabb lesz kiirtva, mert annál hamarabb terelődik rá a fejlesztő figyelme? A többi már csak homályos feltételezések, meg a személyes agyszüleményeid. Elveszi a kedvét az embereknek a játéktól? Túl könnyű a "gearelődés"? Ennyi erővel megfordítom, lehet, hogy sokaknak pedig a látszólag túl hosszú és fárasztó grindek teszik ellenszenvessé a játékot, így nekik direkt jobban bejön, ha van benne exploit. Ezekbe ne menjünk bele, mert se te, se én nem látok bele az emberek fejébe.
4. továbbra sem érdekel a nézői száma, nem tudom, miért rugózol ezen.
5. Ezeket a kettős mércés hőbörgéseket felejtsük már el, könyörgöm, ez egy játék. Ennyi erővel az is kettős mérce, ha a játékban pofán lősz egy NPC-t, és elveszed a cuccát, mert ilyet a való világban nem tennél, hisz az oly' nagyra tartott erkölcsi érzéked (meg a törvény) visszafog.
Veni, Vidi, Vici
"lehet hogy majd egyszer nem kizárólag PvE lesz a játék" ez sulytalan mert kiragadod a mondatbol a trade mellol. Egyenlore csak azt erzem, hogy nagyon izzadsagszaguan meg akarod magyarazni, hogy ugy csalni egy online jatekban nem bun ha nemvagy akkora rahatassal masra. Ergo ha csak kevesett lopsz nembun mert ha Dubaiban csinlod ott eszre se veszik ugye?
Azt mondod nem artott senkinek se az exploittal? :D Komolyan ilyen naiv vagy vacs csak siman mondjam, hogy b*ta. Mert a 50k alap feliratkozo ha azt latja, hogy a streamer igy csinalja o is igy fogja csinalni es ezek a modszerek megroviditik a jatek eletartamat vagy mas jatekosnak veszi el a kedvet a jatektol. Vagy van a masik aki latja, hogy egyszeru a gearelodes es ez miatt inkabb megse veszi. Szoval tobbszoros kart okoz egy ilyen egyszeru exploit elokozvetitese.
Karorom max akkorlehetne ha nem warnt kapott volna es elbukta volna a nezoit. Jelenleg csak megduplazta a nezoket es a feliratkozokat es azzal a videoban eleg sokat kereshetett mert magas lett a nezetsege.
Igazabol az a fura, hogy valaki kettosmercevel nezi a dolgokat mert ez nem olyan esett, hogy ehen hal a csalad ezert muszaj hanem szimplan van gerince az embernek vagy sem mert vannak mas legalis modszerek is a farmra amik nemhasznalnak ki hibat.
Senkise kapott csuklobol bant. Hanem 2-3 oras ban ami warn-ra valt utana. A kovetkezo huzasnal repulne a ban.
Streamerhouse is igykapta exploitolasert es ez a nyomi is.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2019.03.04. 19:55:59
Veni, Vidi, Vici
Azért remélem te is érzed, hogy a sokmilliós jogtalan haszonszerzés, és a loot farmolás egy PvE számítógépes játékban elég más lapra tartozik.
Mindenesetre ha a netbankodban egy vetlen dupla kattintas utan jovairasra kerul egymillio forint, en a helyedben inkabb nem eroltetnem a dolgot es csinalnek belole meg szazat, hanem jeleznem a szolgaltato fele asap, mert attol az meg csalas, hogy egy hiba van a rendszerben es emiatt nyilik lehetoseged JOGTALAN HASZONSZERZÉSRE (btk 373. § - meg itthon is, ahol nemzeti sport a csalas es a lopas).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.04. 19:49:34
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A feliratkozói száma tökre hidegen hagy, eleve nem nézek streamereket, mindazonáltal az, hogy újra meg újra ezt emlegeted, meg úgy eleve az egész acsarkodás azt az érzést kelti bennem, hogy itt inkább a rosszindulat, meg a káröröm dolgozik, hogy a srác megtalált valami kiskaput, amit mi nem :)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2019.03.04. 19:46:31
Veni, Vidi, Vici
"ha pedig van, akkor az elsősorban a fejlesztőt minősíti, és csak másodsorban a játékost, aki használja" Ajanlom figyelmedbe a EULA-t es a TOS-t amit a jatek inditasal elfogadsz. Nincsen kibuvo ez alol itt mar a cegek dontenek mint mennyire buntetnek meg.
Veni, Vidi, Vici
Ha egy kezdo, online jatekokban jaratlan emberkevel tortenik ez, vagyis egy veletlen dc utan belogolva a sessionben jon az ujabb reward, majd ezt elkezdi kihasznalni es kozben orul neki, mint majom a farkanak, akkor azt mondom, oke, nem tudta, hogy ilyet nem kellene eroltetni, kapjon par het felfuggesztes es csokolom.
Ha viszont egy kozepesen ismert, 30-40k subbal rendelkezo streamer csinalja ugyanezt, ugy hogy kozben ezreknek kozvetiti is ezt, akkor ott mar nincs naiv artatlansag, az kerlek kokemenyen tudatos (ki)hasznalasa a hibanak, es igen, en szerintem is jogos a perm ban.
Mas kerdes, hogy melyik szolgaltato hogy reagal az ilyenre. Olyan ez, mint a birok a sportban. Van, aki az elso 5 percben kioszt harom sargat, hogy elejet vegye a dolgoknak. Van, aki nem akarja megfogni a meccset es a vegen szorja ki a fel bandat. En azt latom a FO76 es az Anthem esetben is, hogy piacon kezdo szereplokent le akarjak fektetni azt az alapszabalyt, hogy csalas = zero tolerancia. Mas online jateknal mar kialakult a rendszer, itt meg most tapasztaljak ezeket. EA es Bethesda hatter ide vagy oda.
Veni, Vidi, Vici
Illetve a tenyek hozzasegitenek ahhoz, hogy kinek valik elonye a hazugsagbol. Mert mondom 50k+ uj kovetoje lett ezzel.es a csatonra alap nezetsege is durvan 30k-40k ertekkel novekedett. Ezzel szemben a Devnek semilyen haszna nemszarmazik belole mig a eddig ismeretlne streamerbol hirtelen ismert lett.
Veni, Vidi, Vici
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kivancsi vagyok meddig tud jutni a hazugsagokkal.
Veni, Vidi, Vici
A PvE es PvP kulnobseg nincsen mert akkor kettos mercevel merunk. A jelenlegi jatekban az, hogy streamelte a exploitokat karositotta a jatekot mert 50k embernek mutatta be a metodust.
Mas jatekosok jatekelmenyet is tonkreteszi mivel amig te normal chees methoddal szerzel 3 MW addig az exploittal szerzel 10 db-ot igy amikor egy ilyen player bemegy a normal playerek koze sokkal erosebb.
Illetve mivel kozvetitette a jatek idotartamat is csokkentette sok player szamara.
A HC jatekosok olyan kiskapukat keresnek amik legalisak persze van olyan is aki exploitol es valaja a rizikot. Itt csak a rossz PR onnan fakad, hogy akik eddig is csak hater dolgokat hoztak le azok kifelejtik azokat az pro informaciokat, hogy warnt kapott es csalt a gyerek.
Az en szememben meg egyenesen jo huzas volt, hogy warn-t kapott soot bannt is kaphatott volna elsore ha mar liveba kozvetitette.
A feleannyi doboz meg mara elenyeszo adat mivel a tobbseg digital verziot vesz es csak azon jatekoknal vesznek dobozos peldanyt ahol tovabb akar adni rajta vagy van valami durva limitald kiadas.
Veni, Vidi, Vici
A PvE és PvP pedig szerintem fontos különbség: az utóbbiban az exploit mások szórakozását rontja el. Az előbbiben nem. Abban biztos vagyok persze, hogy ToS-ben le van minden szépen írva, de az igazán hc játékosok mindenhol keresik a kiskapukat, hogy maximalizálják a farming hatékonyságot. Ez a faszi meg erről volt híres Destinyben is. Nem tudom, nekem rossz pr-nak tűnik az ilyesmi.
Mondjuk én a digitális eladásra lennék kiváncsi.
Veni, Vidi, Vici
Valakinek van tapasztalata, hogy egy colossus-nál, ha az egyik fegyver bónusza ez: +80% shield max, a másik fegyveren +50% shield max akkor ez összeadódik és így +130% shield, vagy csak az egyik érvényesül? Azért zavaró, mert úgy írja, hogy max. 80% shield. A másik kérdésem, hogy hol tudom megnézni, hogy mennyi a base damage? Components-eknél írja, hogy p.l +50% combo damage of base damage
Köszi a helpet:)
EA logo? Akkor írjunk mindenfélét, had jöjjön a kattintás. Pl: Anthem Demo/Béta egyből jöttek a csak negativ hirek a hibákról... Most Division 2 béta? Bugok, server crash, stb... kb ugyan az volt az állapot, mint az Anthemnél, még se cikkeznek róla, mert nincs akkora kattintás értéke :D
Ennek ellenére én befogok ruházni a Div 2-re is, mert megférnek egymás mellett, plusz idén már csak az The Outer World, amit megveszek, más nem lesz elvileg újonnan (CP2077-ben biztos vagyok, hogy 2020 csak)
1, Stronghold relog a boss kill utan igy ujra olheto a boss es a garantalt MW jon.
2, Contract alatt az utolso enemy utan relog es a garantalt MW szinten jon.
Sot ezeket eloben kozvetitette ami megnagyobb baj. Csak ezek a streamerek azt hiszik a szabalyok folott allnak es nemgond ha ok csinaljak.
Amugy meg az, hogy pve vagy pvp game es egyszerre hany emberre van kihatassal nem kell, hogy befolyasolja a szabalyok megszegesenek az elbiralasat. Ugyan ugy exploiting es erosen ki kell oket gyomlalni. Benne vannak ezek a dolgok az EULA-ban es a TOS-ban. En orulok annak ha egy ceg rendesen zero toleranciabal kezeli ezt mert igy kevesebb a csalo a jatekban.
Amugy a sracnak eddig joval kevesebb kovetoje volt (50k kornyeke remlik nekem meg par nappal ezelotrol) amiota megcsinalt a a clickbait videot azota majdnem a duplajara nott ez. Nem veletlenul csinalta ezt a dramat mert ezekbol konnyu nezot vagy feliratkozott szerezni.Sot a nezetsegi szama is joval alacsonyabb volt durvan 25k-50k kozott mozgott neki. Szovla ja nagyon megerte ez a mu drama neki mert eleg penzt termelt be es szerzett eleg uj feliratkozott is.
Veni, Vidi, Vici
A baj az, hogy senki nem tudja kb hogy mi volt a gond. A streamer tagad, én meg tuti nem nézek át vagy 10 óra anthem streamet h kinyomozzam. El sem kellett volna jutni erre a pontra. A Bionak inkább egy warnt kellett volna küldeni, leírni pontosan mi volt a baj és kipeccselni, ahogy exploitokkal szokás. Ez pont olyan, mint amikor bethesda kibszta a 900+ órát játszó fickót F76-ből. Kitüntetés kellett volna annak a faszinak, nem ban...
Egyébként PvE játékban farming exploitért nem szokás bannolni. Pláne nem csípőből. Megy a warn, aztán kipeccselik a játékot, hogy ne legyen exploit. Vagy akár warn sem kell, ez nem PvP. Pláne ha a játékom 4 egész valamennyin áll metacritic user score-on, akkor nem fogok egy nézett looter shooter streamer bannolni. A streamerek azok ingyen reklámok. 120 ezer ember követi ezt a fickót, az 120 ezer potenciális vásárló. Eddig azt nézték, ahogy Anthemben repked, most majd azt nézik, ahogy Destinyben csinálja ugyanezt. Okos.
(egyébként mielőtt valaki elkezdi, eddig a történetig azt se tudtam, kicsoda ez a Gladd)
Veni, Vidi, Vici
De hát valamiből meg kell élni, nem játszhat mindenki hobbiból. :-o
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
En szeretem ha zero tolarance van es nem kell piedesztara emelni a medicore streamereket(eprsze vannak koztuk is jo gamerek, de a tobbseg sajnos medicore).
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
Utoljára szerkesztette: N3mus, 2019.03.03. 12:37:02
Bakker a streamer fanok rohadt idiotak mostmar :D par streamer kapott ban-t ami warnra lett cserelbe mert exploit farmoltak ezek meg nekialnak hisztizni, hogy nem fair mert streamer...
Veni, Vidi, Vici
Pedig lilát is dobott 2 titán.
Meg egy csomó minden más:(
Mert tegnap 2 órás Hard Tomb quest vége felé kiléptem menübe(settings-ből) és semmit nem kaptam:O