Anthem (BioWare)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erdemes megnezni azt a rengeteg cikket amit irtak a jatekrol, a haromnegyede egy dacos sertodott ovodas szintjen van, akiktol megint elvettek a legot az ovonenik - lasd a lenti OW videot, abbol a videobol mar csak az hianyzott, hogy a csavoka elo adasban hisztizve a segget a foldhoz verje. Csalodott tehetetlen duh, en ertem, de aki ezt nem tudja kezelni, az egy, ne legyen idealista, ketto, ne irjon cikket.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kellene refund az ilyen hülyének azt kussba maradnának..
Nagyot = nekik is tetszőt, az irreális elvárások ellenére. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
vagy idealizmus 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A peldad jo, csak annyiban santit es modositanam: hogy jelenleg a Michelin csillagos etteremben mar egy huszadrangu sef foz, NEM az, aki csillagot "szerezte" es a stab 90%-a is kicserelodott mar. Egyedul az etterem neve es a tulajdonos az, ami emlekeztet az egykori elit helyre. Es ezt te is tudod, mint inyenc vendeg, aki lassan 20 eve jarsz oda. Ha ezek utan megis meglepodsz az allapotokon es a vacsorad minosegen, az termeszetesen jogos es igaz, de valahol alszent is. 😊
De lehet en latom rosszul. Vegulis, az osszes VB es EB sorsolas utan azt remeli 9.7 millio magyar, hogy na majd most megint minden szep lesz, mint Puskasek vagy Detariek idejen... aztan jon az elso meccs es a rideg valosag.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.10. 21:51:55
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.03.10. 21:49:22
Ugyanez volt az SW Battlefront II-vel is nálam, nagyon jól elvoltam/vagyok az ürhajós részével, a többi részét sose játszottam a singe player kampány kivételével, mégsem ekézem a játékot úton-útfélen. Neked se kéne az Anthem-et. Ha nem tetszik, ne játssz vele, de akkor itt se ekézd a game-t azok elött, akik játszanak vele és élvezik.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
egy, veled nehéz vitatkozni, mert te meglátod a játékokban a jót (ez itt nem irónia, hanem sima jóindulatú irigység)
én nagyon megértek bárkit, aki egy jó csapattól egyre jobb játékokat vár el, erre általában az exkluzív játékokat szokták felhozni, embert nem hallottam még, aki azt mondta, hogy, jó volt a Detroit, de a Heavy Rain köröket vert rá, vagy, hogy tök jó irány volt az Uncharted, de mekkora szar már a 4.
Szóval, izé, meg no offence, de pont leszarom, hogy mivel indokolja egy Bio, az unalomig csépelt mondásom: ha egy kifőzdében találok egy hajszálat a kajámban, akkor unottan kipöckölöm, ha egy, két michelin csillagos éttermben, akkor meg hangosan picsogva hívom a séfet.
Így nekem tényleg csak egy kérdésem van: mennyibe került az Anthem? Indy ára volt, vagy AAA?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.10. 21:16:02
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Westwood...Blue Byte...Black Isle...Sir-Tech....(jó van köztük olyan, aki a saját sírját ásta) és akkor most Bio. Amúgy meg most mi van az Obsidiannal? o0
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.10. 21:07:10
A BW megsirattuk, eltemettük. Majd jönnek mások.
Én játszom, egy hónap alatt 62 órát töltöttem vele. Évek óta nem játszottam ennyit és ilyen jót egy játékkal.
Vannak benne hiányosságok és bugok? Vannak. Túl lehet ezeken lendülni? Igen. Mindenért kárpótol a hihetetlenül szórakoztató játékmenet, a nagyon jó arányérzékkel felépített missziók, de a lényeg, hogy megvan benne a 'Mojo' ami valamiért újra és újra arra késztet hogy elindítsam 😊
Utoljára szerkesztette: Running, 2019.03.10. 20:53:46
Az Anthem igen is egy rakás szar lett, ha valaki ezért pénzt ad az buta mint a tök és ezen nincs mit szépíteni.
Ingyen van a Warframe ami ezerszer jobb, úgy hogy 0 endgame van..
Na meg persze a Destiny 2 is ingyen volt, nem mintha az nem lenne egy rakás szar fizetős gameként : D
A Biowaret meg remélem bezáratja az EA, mert ezt érdemlik.. 5 év alatt egy ilyen rakás szart kiadni a pofatlanság netovábbja.. az meg, hogy pár fő ember lelépett nem mentség arra, hogy egy rakás szar amit csináltak.
Anthem az pont ugyan az a játék mint a fallout 76, amiről az első perctől lehetett tudni, hogy fos lesz.. persze van pár ember aki szerint a fallout 76 is a világ legjobb játéka, de a szar attól még nem lesz finom, mert pár embernek ízlik.
Mindig is az volt, mindig is az lesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.10. 19:39:41

Veni, Vidi, Vici
Tokeletes, legjobb sor 😊 Mar csak a mozgasi sebessegen kellene triplazni a bazison es nincs tobb keresem egyelore, mert meg mindig idegesit az a lassusag.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.03.08. 13:22:06
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Sziasztok!
Tegnap megígértem, hogy a stream után összefoglalom nektek a szokásos módon a hallottakat/látottakat magyarul. Íme! 😊
Fontosabb pontok:
- Körülbelül 2 hetente terveznek fejlesztői élő adásokat, mindig más résztvevőkkel
- A patch március 12-én fog megjelenni, ezzel együtt kapjuk meg a teljes patch tartalom leírását is
- Körülbelül 300 javítást tartalmaz, ezek közül vannak olyan komplex és tartalmas darabok, melyek akkor, mint egy előzőleges teljes patch tartalma
- Ez csak egy JAVÍTÓ frissítés, a tartalmi frissítés még a hónap vége előtt várható, első körben Elyisan Chestek formájában (strongholdok végén lévő kozmetikai tárgyakat tartalmazó ládák), továbbá tartják a meghirdetett 90 napos roadmap ütemtervét is
- A GM2 és GM3 nehézségekért járó jutalmakkal ők sincsenek megelégedve, ezen már biztosan változtatni fognak, de ezek a változások még nem kerülnek be ebbe a javításba. Jelenleg monitorozzák (megfigyelik), hogy a tárgyak milyen gyakran esnek és milyen tulajdonságokkal, ezután fognak lootváltozásokat eszközölni
- Az eventeket bővíteni szeretnék, nagyobb szabású dolgokat szeretnének bevezetni a freeplaybe (most nem a cataclysmről, a raid szerű dologról van szó!), mint például Outlaw Outrage ideje alatt, egy névvel ellátott erősebb teremtmény járja majd Bastiont és miután megöltük, garantáltan jó zsákmány üti majd a markunkat
- Nagyon fontosnak tartják a tulajdonság felületet (stats screen), dolgoznak rajta, de még nem tudják mikor kerül be
- Az élet hibát még orvosolják ebben a javításban
- A begyűjtött xp-vel továbbra is terveik vannak a bővített fejlődési rendszert illetően, de még nem osztották meg velünk, hogy mi az
- Dolgoznak a masterwork szintű támogató képességeken (support items)
- A Ranger közelharci támadása nem lesz Detonátor képesség
- A DLSS támogatás még nem lesz elérhető, de hamarosan implementálják
- Yarrow táncát lehetséges, hogy megkapjuk emoteként
- Észlelték a boltra kapott visszajelzéseket, változtatni fognak rajta, de még ki kell dolgozzák az új lehetőségeket
Patch notes és egyéb részletek:
- A javításban rengeteg crash és disconnect-et okozó hibát javítottak, így nagyban fog nőni a játék stabilitása
- A PS4-et érintő összeomlás során MINDEN esetben vissza lehet azt kapcsolni, a sony információi alapján egyetlen az Anthem miatt meghibásodott konzolt sem jelentettek
- A 4-es egérgomb mostantól nem less a escape gombra bindelve
- Még több hang hibát (hang elnémulást) okozó dolgot javítottak
- 30-as szint felett nem kapunk több fehér(common) és zöld (uncommon) itemet (!!!)
- Mostantól Fort Tarsison belül bárhonnan(!!!), egy gombnyomásra el tudjuk indítani az expedíciót, nem kell elsétálnunk minden alkalommal a javelinhez a piacon keresztül
- Tudnak a kezdő képességek túlzott erősségéről, a 12-ei javításban orvosolják (vagy előbb)
- Falnak ütközéskor vagy épp túlmelegedés utáni földetéréskor sokkal hamarabb tápászkodik már fel a colossus a földről
- A leállásokért és a stabilitásért felelős csapat jelenleg elsősorban a konzolt érintő problémákkal foglalkoznak, de ezzel egyidőben a PC stabilitást is finomítják
- Javították minden jelentett hibát a quickplay funkciónál, köztük azt a gyakori jelenséget, mikor bebugolt expedícióba rakott minket
- Freeplay közben már nem kapunk folyton szerverleállás infót, csak akkor, mikor valóban közeledik a leállás időpontja
- A nyisd meg a cortex menüt XY követéséhez üzenet márnem jelenik meg freeplayben (Legionaire Challengehez írta folyamatosan)
- Implementálják a Quickplay Stronghold, random stronghold funkciót a következő javítással, egyenlőre ezért nem jár majd plusz jutalom, de később fog
- Ha egy titán úgy hal meg, hogy a játékos közben a földön térdel, a lootot mostmár meg fogja kapni
- Orvosolták az újraéledéskor fal, ajtó mögött ragadó játékosokat érintő hibákat
- Javították az ultimate képesség kijelző azon hibáját, mikor már egyből betöltés után azt jelezte, hogy használható a képesség
- A colossus mostantól maga elé tartott pajzzsal át tud rohanni a megsemmisíthető tereptárgyakon, mint például a hordón
- Mostantól a titánokra hatnak a Primer képességet, azaz fel lehet őket építeni, hogy utána a megfelelő képességgel (detonator) ferlobbantjuk azokat
- A mark of ruin mostantól rendesen működik
- Kijavították a Gunslinger’s Mark masterwork itemet
- A Storm Windwall képessége (support) mostantól nem gátolja meg a Rangereket az ultimate képesség használatától (eddig ha azon keresztül aktiválta valaki, nem fogta be a célpontokat) és átdolgozták a képességet, hogy használható legyen nagyobb nehézségi fokozatokon is: mostantól 20 másodpercig lesz aktív (eddig 60 volt), de jóval több sebzést képes felfogni, mielőtt megsemmisül
- A Ranger grenadier komponense mostantól valóban csökkenti a gránátok visszatöltési idejét
- A masterwork fegyverek és képességek sebzése mostantól skálázódik nehézségtől függően (többet sebzünk velük GM2-3-ban)
- Nagyobb nehézségi szinteken növelik a közelharci sebzés és az ultimate képességek sebzését (!!!)
- Majdnem mindenhonnan eltávolították az olyan helyeket, ahol nem tudtunk újraéledni, ehelyett például a strongholdokban kaptunk egy 30 másodperces újraéledés időt (!!!!!) Ez csak a kezdet ezzel kapcsolatban, ezt a megoldást rövidtávú megoldásként látják a fejlesztők, a továbbiakban még többet szeretnének tenni annak érdekében, hogy mikor kiütnek minket többet tudjunk tenni a csapat érdekében.
GM 1-en most ket loves egy Ancient Titan igy megeri nagyon farmolni.
Veni, Vidi, Vici
Az is jónak tűnik, hogy nem kell majd visszaszaladni a platformhoz, hogy elkezdhessük a küldiket, hanem bárhonnan lehet majd indítani. Loot változások is jónak tűnnek.
Remélem tényleg megoldják 12-én a fő issuet mert már játszanék😊
Szerintem nem baj, hogy a március nem erős content terrén: egyrészt Div2, másrészt meg patchelgessenek inkább.
Igy pl én is beruháztam a Div2-re, mert jó (mondjuk az Anthem jobb), és a 2 megfér nekem. Főleg, mert Anthemben várom a loot patchet (meg majd az új dolgokat), mert GM2-zni nem fogok kékekért 😄
Van türelme a srácnak 😄
Utoljára szerkesztette: szergely83, 2019.03.07. 08:14:53
Link ha valakit érdekel.
Ez nem a legjobb lépés abból a tekintetből, hogy 12-én jön a Division 2, ami akár, hogy is nézzük erős konkurencia lesz.
En most a Titan eventet varom free playbe mert a Sniper Inty-m keszvan es a melee utan poen most ez igy. Mondjuk a Tarsis ott is bentvan csak nem ekkora a boost-ra.
Amugy gondolkodtam meg ezen es szerintem a scale rendszer alapbol nezi a GS/Weapon es a szintet nem veszi alapul gonoldom pont azert ha uj Javelinbe ugrasz ne legyen szivas. Viszont ebbol ki indulva vannak hatarok amig efektiven lehet ezt erositeni es utana mar elmarad a high GS buildektol ahol ugye kimondottan a perkek/inscriptionok egyuttese hoz letre eros dmg-et. Ott a GM 3 ahova muszaj premade buildel/squaddal menni, hogy hatekony legyen a farm.
Veni, Vidi, Vici
Viszont kivancsi lennek a mobok dmg-e vajon mennyire csokken es efektiven lehet e farmolni vagy csak jolnezki.
Viszont a 500k-2m-os Tarsis lovesektol amit GM 1-en lehet csinalni megfelelo partyval ahhoz kepest ezek igy nem erik meg legalabbis szerintem.
TS-ben olyan 75%-80% HP-t lehet elloni Tyrantban meg par lovesbol fexik a pokica es elso lovesre pukkanak a zsakok most.
Veni, Vidi, Vici
A küldiből kapott MW component hatalmasat boostolt a shielden és az armoron, ma folyt köv. 😊