1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
-
Daermon #921 Ja értem. Nekem ez nincs bajomra. Bár igaz elférne a mission után az eredményeknél egy következő expedició inditás gomb. -
barmi #920 De volt, pénteken ha jól emlékszwm. Én nem arra gondoltam, hogy vissza kell sétálni hanem arra, hogy mission végeztével vissza kell menni tarsisba mindenképpen és ezt nem lehet elkerülni. Ez rengeteg időt vesz igénybe. Nem tudok úgy játszani folyamatosan akár missiont akár strongholdot, hogy minden finálé utá ne kelljen visszamenni a fortba vagy launch bayre. -
Daermon #919 Utazgatás? Felveszed a küldiket és bárhonnan mehetsz már expedicióra, nem kell visszasétálni. Vagy boxon nem volt patch? -
barmi #918 Boxon sajnos még tegnap este mindhárom probléma jelen volt :-\ Mai nap lesz valami patch nem tudjátok? Jó lenne ha mostmár tényleg kijavítanák ezeket a dolgokat mert engem ezek zavarnak leginkább, nomeg a sok fölösleges fort tarsisba utazgatás, erre is kitalálhatnának valami logikusabb megoldást mert nagyon sok idő megy el a sok felesleges utazgatással (tiszta destiny. mondjuk ott legalább egyből látom mit kaptam és be is tudtam tenni nem kell ezért külön köröket róni feleslegesen). :\\\
Utoljára szerkesztette: barmi, 2019.03.12. 09:55:54 -
Daermon #917 PC-n nekem nem jött elő az élet bug, de noteban benne volt, hogy javitották. Gondolom boxon is.
A quickplay meg patch óta nekem egy kivétellel rendben volt.
-
barmi #916 Sziasztok. Az életcsíkkal kapcsolatos bug más platformon is jelen van vagy csak boxon tapasztalható ez a kellemetlen anomália? Ugye van a zöld csíkunk (életünk) ami jó esetben olyan sok kis egységből áll mintha egy zippzár lenne, következő alkalommal pedig csak 7-8-14 téglalapból. A javelinen semmi sem módosul, detto ugyanaz a gear van használva,ugyanazok a felszerelések, ugyanolyan consumableket használva és peesze ugyanarra a a freeplayre utazva ugyanolyan nehézségen mégis hol ennyi hol pedig annyi az életünk. A sok kritikus megmondóember valahogy ezt soha nem hozta fel bugként pedig ez elég boaszantó tud lenni ugyanis ilyenkor az életed is csak annyi ahány téglalapból áll a csík. A másik pedig a quickplay random story és a quickplay stronghold bugossága. Öt quickplay missionből három be van bugolva, nem lehet folytatni, nincs következő lépés, nem halad tovább a mission. Ugyanez igaz a quickplay strongholdokra is sajnos. A kérdésem az lenne, hogy ezek a problémák csak xbox platformon vannak jelen vagy mindenhol ez a helyzet? -
Daermon #915 IGN teszt. Korrekt lett. -
A diablo ugyanolyan looter játék, mint ez. Csak sokkal régebbi, mint ez a genre, ezért szoktak rámutogatni. Az anthemben, meg minden fegyvertípus egyforma és nem, a Destiny nem ilyen volt. Meg a többi looter játék sem. A lényeg, hogy a fegyvermodell egyforma, csak a számok és a szín változik. De maga a puska ugyanúgy néz ki. Az meg már csak zárójelben, hogy az E3 demóban ez még nem így volt ...
"Mármint 2080 Ti-d is van, meg Anthemed is, és mégse próbálod ki? :-D Hahahaha."
Igen. Bár nem tudom, mi ebben a vicces, nem nagy dolog, be kell menni boltba és meg kell venni, kb ennyi kell hozzá. Három kódot adnak az asushoz pl., amit vettem, Metro (már megvolt eddig is), Anthem (basszák meg), BF5 (dettó) és +1-nek a COD BO4, de arra nem volt energiám se, hogy bepötyögjem az activision oldalán. A BF5-öt aktiváltam, de sose fogok vele játszani. Gondolom ray tracing miatt adják ezeket. Elég szar egy felhozatal. -
Nem tudom ki, vagy mi baszott fel teged, de eskuszom reg lattam valakit ilyen "idegallapotban voltam, maunika" stilussal :) -
A Diablo 1 Hack&Slash, nem Looter&Shooter. :-D Más kategória. Itt van 10x3 fegyvertípus, 4x10+6 (asszem? javelin specifikus meg universalok) component típus, meg 3x5 egyedi fegyver minden javelinre. Ez azért bőven több, mint ami a Destiny 2. részének startjakor volt. És itt endgame-ről beszélek, hisz úgyis olyan gyorsan eljutsz oda, hogy kár szót fecsérelni a 30 alatti dolgokra, kb. küldetésenként változik minden, és ha van az embernek egy hétvégéje rá, akkor végigér rajta. Ott is kb. ugyanennyi Exotic/Legendary volt, amit hordhattál, csak más elosztásban.
Ha már Diablo 1, akkor inkább azt sérelmezem, hogy az "alap" cuccok nem módosítják a kinézetedet, csak az extráért vett cuccok. (Lásd: Monster Hunter World és Layered armor setek, amit az "alap tulajdonságokat adó szettedre" raksz rá, felülírva azok kinézetét).
"A kártyámhoz kaptam ingyen. Sose fogom letölteni. Eladni sem tudom, mert rafkós az nvidia és megnézi, hogy 2080 ti-od legyen, más kártyával nem lehet redeemelni a kódot."
Mármint 2080 Ti-d is van, meg Anthemed is, és mégse próbálod ki? :-D Hahahaha.
MVP-ben egyet értünk, de mint mondtam, ez eddig mindegyik ilyen "nagyratörő" játéknál így volt. Ha mást akarsz, akkor maradnak a CDP játékok. :-)
Ötlettelenség: A világ az BW, egyértelműen. Csak már The Old Republic éra, nem Knights of the Old Republic éra. ME3, és nem ME1, ha úgy tetszik... :-) Ha végighallgatod az NPC-ket, végigolvasod a Cortex-et, akkor egyet fogsz velem érteni. Ebben nem hazudtak, te asszociáltál a szívednek kedves emlékekre a közelmúlt termékeivel szemben. :-) Arról meg már volt szó, hogy ez a BW nem az BW már.
Division 2 már tanult az első rész (és a Destiny 2) hibájából, ezért nem igér semmi olyat, amit nem tud betartani. :-D Az Ubi-t azért eléggé ekézték még az EA előtt, muszáj volt ráncba szednie magát... És valszeg ez a sors vár az EA-ra is. Már persze mindkettő csak külcsín, de ez is fontos. :-)
"Kicsoda?" Akkor lehet, más említette őt, mint streamert, rosszul emlékeztem. :-( -
Egy szóval sem mondtam, hogy nem próbáltam ki ezt a rakás szart : D
Arról nem is beszélve, hogy sejtettem h lesznek akik majd kiakadnak, hogy jaj én kifizettem a 20 ezret és igenis fasza game!!!
Hhaha lássuk be hogy egy rakás szar és ezer + 1 jobb alternatíva van ingyen
Ez a nagy büdös tény
Pont ugyan úgy, mint h a Star Citizen a következő 20 évben se lesz kész és még csak élvezhető állapotban se, hiába 500 millió dollár.
Mellékesen azok akik szarozzák ezt a gamet (kurva sokan vannak) nem azért szarozzák, mert ez valami kibaszott divat lenne.. Tököm tele van már ezekkel a **** emberekkel, akik mindenre csak azt mondják "troll" "divat hater" etc
Kérem szépen a biowaretől egy ilyen játék egy újabb bizonyíték arra, hogy nincs helyük a játékiparban..
A Mass Effect Andromeda volt az első bizonyíték..
De igen.. a lejtmenet már a Mass Effect 3 végén elindult.
És igen, megvan mindhárom Mass Effect naprapontos a megjelenések napjától.. DLC-vel együtt.
Szerintem igen is joga van az embernek leszarozni azt ami szar.
A videóban meg igaz, hogy kicsit túltolja a kiakadást, de sokkal hihetőbb és életszerűbb, mint a minden szarra 10 pont mert fizetet a kiadó. -
"akik kizárólag youtube-ból informálódva mondják az okosságokat, mert önigazolást akarnak, hogy jól döntöttek, amikor nem vették meg"
A kártyámhoz kaptam ingyen. Sose fogom letölteni. Eladni sem tudom, mert rafkós az nvidia és megnézi, hogy 2080 ti-od legyen, más kártyával nem lehet redeemelni a kódot.
"Az elég no comment kategória, nem gondolod?"
Más lehülyézéséről már írtam lejjebb. Ettől még azt gondolom, lehet véleményt mondani kipróbálás nélkül is. A játékok többségének nincs demo verziója, attól még te is és meg más is minden megjelenéskor véleményt alkot és döntést hoz, hogy ez a játék neki bejön vagy sem. Teszi ezt videók,streamek, leírások, fórumbejegyzések alapján. Ez teljesen normális.
"az általad felhozott Toweliee"
Kicsoda?
"De rossz játék lesz attól az Anthem, mert te nem akarsz vele játszani? Nem. Csak más, mint amire neked igényed van." "Semmiben sem különbözik az Anthem attól, mint ami a Destiny, a Destiny 2, vagy a Division volt az első kiadásakor"
Ez nem teljesen igaz. Az Anthem nagyon le van csupaszítva még az alap Destinyhez képest is. Minden fegyver egyféle modell, nincs eltérés a modellek között,pedig ezt már a diablo 1 is meghaladta annak idején. Endgame lényegében nincs, a történet feledhető, az egész egyféle világon játszódik (már a Destiny 1-ben is több bolygó volt, ami bár kisebb volt nyilván, mint az anthem teljes területe, de legalább változatos volt). A bugokba nem megyek bele, az a legkevesebb. Az anthemmel az a baj, mint a legtöbb mai always online game as a service játékkal: az MVP. Minimum Viable Product. A fejlesztő lefejleszt egy játékot, aztán jön egy menedzser, aki levág belőle annyi mindent, amennyivel szerinte még eladható a játék, ez lesz az MVP. Aztán amit levágott, azt szépen adagolják a roadmap szerint vagy dlc-kben vissza a játékba. Az anthemnél ez a vágás nagyon durván sikerült: ha megnézed a megjelenés előtti fejlesztői streameket, akkor látod, hogy sokkal több emote megy páncél stb volt benne a játékban, mint ami ma elérhető, akár pénzért a store-ból is. Ezek nyilván kész vannak, hisz a fejlesztőnél láthattad, de nincsenek benne a játékban, majd a roadmap során aktiválják.
Ami meg különösen fáj az embernek, az az ötlettelenség. Az anthem világa annyira warframe és destiny kopp, hogy arra szavak nincsenek. Nem lett volna jó valami eredeti? BW-é a Mass Effect IP, miért nem csináltak egy Mass Effect alapú sci-fi shootert, ha már eredeti ötletük nem volt? Miért kell a Bungie-t másolni? Miért kellett a hype, hogy "BW szintű történetmesélés lesz" meg " BW világ", amikor ugyanazt a tucatvilágot kapjuk, mint a többi looter shooterben? Az emberek azért akadnak ezen ki, mert a BW szó szerint ezt ígérte megjelenés előtt. A Division 2.nél senki nem ígér szuper történetet meg világot. Nem is fogunk kapni, de nem is ígérik. -
Arról már írtam, hogy annak nincs értelme, hogy hülyézzük, akinek tetszik. Ha másnak tetszik, oké, more power to you. De attól még le lehet írni annak is a véleményét, aki a videók, bemutatók után úgy döntött, hogy inkább nem ruház be rá. -
Senki se állította, hogy 100+ óra után lehet véleményt mondani. De a játékot ki lehetett próbálni még megjelenés előtt, ingyen. :-) Ha még erre sem volt hajlandó valaki, ráadásul helyből lehülyézi, lebutázza, vagy egyszerűen csak "önigazolást keresőnek" véli a másikat, amiért ő képes szimplán csak ÉLVEZNI a JÁTÉKot, amit ő még csak ki se próbált (viszont látott!)... Az elég no comment kategória, nem gondolod?
Vagy azt állítod, hogy ugyanaz egy repülőgépszimulátorban egy Boing 747-est vezetni, mint a való életben?
Ez nem az a fajta okoskodás, hogy ránézel egy izzó fémdarabra, és akkor tudod, hogy nem szabad hozzányúlni, majd szánakozva nézel arra, aki hozzányúl ennek ellenére. Fordított a szereposztás.
Itt az érti, hogy mi a gond a játékkal, aki kipróbálta, az tudja, hogy lehet-e javítani ezeken a mechanikákon, aki kipróbálta. Nézhetsz erről youtube-on felsorolást, de nem tudod, hogy a TE ízlésednek mennyire kicsi vagy nagy ez, vagy az a hiba, mert nem érzed játék közben. Csak egy felsorolásban hallod.
Ha egyáltalán az egyszeri 17. szintig nagy nehezen eljutott OWs balfék, aki még a közelébe se szagolt a végjátéknak, de már teljes kritikát tud a játékról adni, felsorolja, ugyebár... :-)
Vajon miért játszik az általad felhozott Toweliee még mindig az Anthemmel, ha annyira rossz? Pisztolyt tartanak talán a fejéhez? Más játékkal tán nem tudná elütni az időt a Division 2-ig? Ennek ellenére te az ő streamje alapján (is) úgy döntöttél, ez neked nem kell.
Van a kettőnek köze egymáshoz? Kétlem.
Te nem akarsz vele játszani? Oké, világos, a te dolgod,
De rossz játék lesz attól az Anthem, mert te nem akarsz vele játszani? Nem. Csak más, mint amire neked igényed van.
Csak olyan játékoknak van létjogosultsága a piacon, amikre neked igényed van? Hála istennek, nem. (Nem azért, mert az ízléseddel baj van)
Semmiben sem különbözik az Anthem attól, mint ami a Destiny, a Destiny 2, vagy a Division volt az első kiadásakor. Láttuk, azok hová jutottak, már csak az a kérdés, hogy Anthem is eljut-e ide. Majd youtube-ról megtudod. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.03.11. 11:47:37 -
Bandras DaSilva #907 Az lehet, de neki meg bejött és ez a lényeg. Tök mindegy, hogy XY azt mondja, hogy ez vagy az a játék szar, ha én meg jól érzem magam benne és azt adja amire számítottam. Ha kattog az agyad egy játékon és szeretnél több időt a játékkal tölteni, akkor az jó. Ennyi.
Ez az önigazolás dolog meg sztem nem egy jó érv. Ha valamiben rosszul érzem magam, legyen ez bármilyen szituáció, akkor onnan menekülni próbálok és nem azt mondom magamnak, hogy: hát ez egy nagy szar, rosszul is esik, de ha még beleteszek 5 évet, biztos jó lesz.
Én speciel jártam úgy játékkal, hogy sokan mondták, hogy milyen jó, nekem meg nagyon nem jött be: PoE, EVE, Tyranny, hogy mondjak pár példát...pedig ezeket a stílusokat még szeretem is.
Amit én nem értek, hogy miért járnak vissza többen (nem rád célzok) fórumokra csak azért, hogy elmondják, hogy szerintük szar ez vagy az a játék. A félreértések elkerülése végett: nem azzal van bajom, hogy vkinek esetleg nem tetszik az ami nekem, de annak sok értelmét nem látom, hogy folyamatosan kárognak. Elmondja egyszer, megértjük, esetleg ellenvéleményt fogalmazunk és kész. De az a: "szerintem meg szar és az is hülye akinek tetszik" mantra nem nagyon visz előbbre.
Én most megint játszom vele, bár sok időm nincs. Szépen fejlődgetek, nekem még tud izgi lenni a stronghold. Nyílván az is egy dolog, hogy ha valaki sokat játszik, akkor egy idő után ez a tartalom kevés lesz. A msik oldal meg az, aki munka, egyebek mellett alig van ideje és egyelőre próbálja a lépést tartani a többséggel:)
-
Daermon #906 Februárban az Anthem uralta a PS Storet :D -
Az biztos, hogy vannak itt olyanok, akik kizárólag youtube-ból informálódva mondják az okosságokat, mert önigazolást akarnak, hogy jól döntöttek, amikor nem vették meg.
De amúgy tényleg javasolom, hogy ne emiatt a játék miatt élj kenyéren és vizen a hónap hátralévő részében. Meg semelyik másik miatt sem. :-) Legalábbis semmi más okot nem tudok elképzelni, ami miatt bárki is önigazolást keresne. -
Daermon #904 Top komment :D +1 -
Renegade #903 "embert nem hallottam még, aki azt mondta, hogy, jó volt a Detroit, de a Heavy Rain köröket vert rá, vagy, hogy tök jó irány volt az Uncharted, de mekkora szar már a 4."
így értelmezd :)
-
Fallout 76-ba az ismert bannolt fickó 900 órát tett bele. Ettől még a játék nem lett jó. -
Minden játék megosztó, nézd meg a videókat és streameket és döntsd el, hogy neked tetszik-e vagy sem. Ne hallgass azokra, akik szerint 100+ óra után mondhatsz csak valamiről véleményt. Ez a te pénzed, te döntöd el hogy mire költöd. -
Since #900 Kb. 150 órát öltem bele és már látom a játék hibáit, illetve hogy szerintem min kellene változtatni. A probléma az az, hogy elég lassúcska ez a változás és sajnos nincs már miért Strongholdba menni... Ha picit helyretudnák pofozni a lootot illetve ha GM2 és GM3at is megicsnálnák akkor szerintem nem lenne probléma és az összes többi dolgon meg lehetne idővel faragni / patchelgetni. GM2 és GM3 nem ad semmivel sem többet mint GM1 csak nehezebb, így semmi értelme nincs az egésznek. Endgame tulajdonképpen nincsen még kész. Szerintem a fejlesztők nem számoltak azzal hogy egy héten belül a játékosok egy része elérkezik az endgame-hez. Szívem szerint ha én lettem volna a kiadó akkor eltoltam volna a megjelenést egy fél évvel. Egyébként a harcrendszer és maga a körítés csillagos 5-ös! -
Orbancapitan #899 nem így van én pl előfizettem az access préniumra nem csak az anthem miatt de egy dolgot kell hogy mondjak az anthem early acces státuszban van eddig ez tény csak az ea olyan fajta cég ahol nem szokás az early access előtagot használni.... de visszatérve anthemre idővel szépen lassan fejlődni fog de az nem értem még hogy még húzzák le a népek annyira ahelyett hogy gondolkoznának egy kicsit hisz szemet szúr hogy mi is a helyzet... -
szergely83 #898 Igen és önigazolás végett tartanak sokan 100+ óránál. :) Nehéz elfogadni, hogy van akinek tényleg bejön a játék? :D Szomorú, hogy mennyire kevesen képesek önálló véleményt formálni. Dehát ezért működnek bizonyos népbutító kampányok. Önnek is joga van tudni mire készül Bioware! :D
Utoljára szerkesztette: szergely83, 2019.03.11. 11:06:53 -
Zoliz #897 Nem tudom milyen ez a játék, de ha megosztó akkor nem vagyok hajlandó megvásárolni.
A lyútyúb videokbol mindenki eldünteheti kell neki a termék vagy nem.
Az biztos, hogy vannak itt olyanok akik szerint jó játék, de csakis azért mert megvették és önigazolást akarnak, hogy jól döntöttek.
A Battlefront 2-vel voltam hasonlóan.
Nem bántam meg, hogy megvettem, mert soha semmilyen játékkal nem játszottam még 1,5 évig szinte folyamatosan.
Szerintem csak utólag lehet azt mondani, hogy valaki nem bánt meg valamit.
Ha 10-ből 6-an azt mondják az Anthem egy szemétre való hulladék, akkor többségében az. -
Ezzel nem értek egyet. Persze, nem kell hülyézni azt, akinek tetszik a játék. Hajrá, játssz sokat vele. De attól még ne csináljunk úgy, mintha ne lenne helye egy topikban a negatív véleményeknek. -
"ó volt a Detroit, de a Heavy Rain köröket vert rá, vagy, hogy tök jó irány volt az Uncharted, de mekkora szar már a 4"
Ezek egyikével sem értek egyet. A HR nekem jobban tetszett, mint a Detroit, de játéktechnikailag és objektíven, a Detroit a jobb játék. A HR csak a története miatt fogott meg jobban. Az Unchartedből pedig a 4 messze nem a legszarabb, az nálam a LL és a 3, de még ez a kettő is nagyon jó játék, az LL meg ugye egy nyomott áras standalone dlc csak. A 4 semmilyen szempontból nem lett szar. -
Obsidian nemsokára kiadja az Outer Worlds-öt, Cain és Boyarsky játékát, ami nagyon ígéretesnek látszik. Ezen kívül dolgoznak egy másik projekten, amit még nem jelentettek be. A tavaly kijött PoE 2-höz meg csak úgy mellékesen, full ingyen kiadtak egy turn base mode-ot, ami kb teljesen átalakítja a játékot. Opcionális persze, de megéri mindenkinek még egyszer nekifogni. Főleg, hogy ingyen van.
A MS-nak egyelőre nincs olyan céggyilkos múltja, mint az EA-nak. Nem kell függetlennek lennie egy stúdiónak, hogy jó játékokat csináljon: a legjobb példa a Sony 1st party stúdiói. -
hawkie22 #893 Most öszintén, lvl17-esen ekézi a játékot a videóban? Még az endgame-nél sincs. Összehasonlításképpen ilyen volt anno a Division 1 is a Ubisofttól. Ott is csak a sokadik patch után lett olyan, amilyennek induláskor szánták.
Most miért várt valaki ennél a játéknál Kotor szintü sztorit? Nem ugyanaz a két genre. Csak azért, mert a Bioware csinálta? Mint valaki korábban írta, ez a Bioware már nem az a Bioware. -
A lényegben / gameplay / teljesen igaza van. A többi csak a nézetséget növelö megjátszott vitagenerálás. -
Idealizmus nagyon jo dolog (tenyleg az), ha van mogotte ember is, aki tudja kezelni az esetleges nem vart kovetkezmenyeket.
Erdemes megnezni azt a rengeteg cikket amit irtak a jatekrol, a haromnegyede egy dacos sertodott ovodas szintjen van, akiktol megint elvettek a legot az ovonenik - lasd a lenti OW videot, abbol a videobol mar csak az hianyzott, hogy a csavoka elo adasban hisztizve a segget a foldhoz verje. Csalodott tehetetlen duh, en ertem, de aki ezt nem tudja kezelni, az egy, ne legyen idealista, ketto, ne irjon cikket. -
TomStorm #890 Lvl12 lol
Kellene refund az ilyen hülyének azt kussba maradnának.. -
Vigyázz, mert még a végén jönnek azzal, hogy egyszer bejöhet a lottóötös, és nyolcaddöntőbe jutunk... akarom mondani újra nagyot alkot a Bioware!
Nagyot = nekik is tetszőt, az irreális elvárások ellenére. :-) -
Renegade #888 :)
vagy idealizmus :) -
Nem akarok vitatkozni, se veled, se massal. Az teny, hogy en a felig teli pohar hive vagyok, latom a szart az Anthemben is (van, boven), de inkabb fokuszalok arra, ami tetszik es ami leultet ele. Ha ez az utobbi elfogy, akkor uninstall. Sajnos most ott tartok, hogy harom napja be sem leptem, es a jovo heti Div2 premier miatt szerintem egy ideig nem is fogok. Viszont az eddigi 25-30 orat nem sajnalom, jol szorakoztam vele.
A peldad jo, csak annyiban santit es modositanam: hogy jelenleg a Michelin csillagos etteremben mar egy huszadrangu sef foz, NEM az, aki csillagot "szerezte" es a stab 90%-a is kicserelodott mar. Egyedul az etterem neve es a tulajdonos az, ami emlekeztet az egykori elit helyre. Es ezt te is tudod, mint inyenc vendeg, aki lassan 20 eve jarsz oda. Ha ezek utan megis meglepodsz az allapotokon es a vacsorad minosegen, az termeszetesen jogos es igaz, de valahol alszent is. :)
De lehet en latom rosszul. Vegulis, az osszes VB es EB sorsolas utan azt remeli 9.7 millio magyar, hogy na majd most megint minden szep lesz, mint Puskasek vagy Detariek idejen... aztan jon az elso meccs es a rideg valosag.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.10. 21:51:55 -
lonvard #886 Számomra az volt a vicces, hogy amikor a Zoly próbálja bemutatni, hogy NÉZZÉTEK, EZT A SZART CSINÁLTÁK, akkor én egy megfelelő grafikájú lövöldözős játékot láttam, aminek a hentelős részét nem tudtam volna megkülönböztetni mondjuk egy Devil May Cry vagy hasonló "csihi-puhi üsd-vágd-lődd a hordákban támadó szemeteket" jellegű játékétól. Millió ilyen jellegű céltalan, nulla sztoris játék van, eltérő értékelésekkel. Ha nem láttam volna egyetlen kritikát sem, nekem tetszene így látvány alapján. Más kérdés, hogy ezekből a játékokból pont kinőttem, ha hozzám csapnák hogy nesze feltelepítettem játssz vele, akkor se biztos, hogy egyáltalán lenne motivációm kipróbálni. A repkedés miatt valszeg azért lenne. Egyébként a Mass Effect: Andromédát (mint a Bioware korábbi, "bukott" játékát) meg biztos kijátszottam volna, csak senki nem csinált rá magyarítást, így meg egyszerűen nem vagyok hajlandó. De ha mégis csinálnak, akkor biztos eljátszom vele. Namindegy.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.03.10. 21:49:22 -
hawkie22 #885 Lehet, hogy a játék neked nem tetszik, de azért azt konkréten lehülyézni, aki megvette, mert neki tetszett, azért az egy pöttyet sok szerintem. Én megvettem, mert érdekelt, meg amíg nem jön a Division 2, addig jó itt is ellövöldözni. Elö fogom venni, mert élvezem a lövöldét, jól felépített eddig a rendszer, pedig még csak az 1. missiót csináltam meg, ahol a faszit kellett kihozni. Még ismerkednem kell vele, nyilván az alap misszióknál nem kell nagy összedolgozás a 4 karakter között, késöbbieket még nem tudom, de eddig az a benyomásom, hogy jól lehet vele szórakozni. Ezt várom el egy játéktól, ha ezt elérte nálam, az már jó.
Ugyanez volt az SW Battlefront II-vel is nálam, nagyon jól elvoltam/vagyok az ürhajós részével, a többi részét sose játszottam a singe player kampány kivételével, mégsem ekézem a játékot úton-útfélen. Neked se kéne az Anthem-et. Ha nem tetszik, ne játssz vele, de akkor itt se ekézd a game-t azok elött, akik játszanak vele és élvezik. -
Renegade #884 hmmm, erre nagyon sokféleképpen tudok válaszolni:
egy, veled nehéz vitatkozni, mert te meglátod a játékokban a jót (ez itt nem irónia, hanem sima jóindulatú irigység)
én nagyon megértek bárkit, aki egy jó csapattól egyre jobb játékokat vár el, erre általában az exkluzív játékokat szokták felhozni, embert nem hallottam még, aki azt mondta, hogy, jó volt a Detroit, de a Heavy Rain köröket vert rá, vagy, hogy tök jó irány volt az Uncharted, de mekkora szar már a 4.
Szóval, izé, meg no offence, de pont leszarom, hogy mivel indokolja egy Bio, az unalomig csépelt mondásom: ha egy kifőzdében találok egy hajszálat a kajámban, akkor unottan kipöckölöm, ha egy, két michelin csillagos éttermben, akkor meg hangosan picsogva hívom a séfet.
Így nekem tényleg csak egy kérdésem van: mennyibe került az Anthem? Indy ára volt, vagy AAA?
-
Azt felejti el mindenki, hogy azok az emberek, akik egykori aranykorszaknak tekintett BW-s jatekokat csinaltak, mar REGEN nincsenek a cegnel, igy aztan valahol fals remeny minden release elott azt varni, hogy na majd most visszajon a regi aranykorszak. Spoiler alert: nem fog.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.10. 21:16:02 -
Renegade #882 tudom, sry, nem raktam idézőjelbe :)