Anthem (BioWare)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Akinek van kedve együtt játszani vegyen fel Originen, baconjockey az accountom.
Az úszás szerintem még most is foscsi. Tyrant Mine-ban egy úszós rész, de rendszeresen eltévedek benne. :-D
A repüléssel nincs gondom, mióta átraktam az érzékenységét 100%-ra. Néha belemegyek 1-2 dologba, de ez inkább az én hibám, legalábbis ritkán érzem úgy, hogy nem az lenne. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.02.17. 19:26:44
A repüléssel nincs gondom, mióta átraktam az érzékenységét 100%-ra. Néha belemegyek 1-2 dologba, de ez inkább az én hibám, legalábbis ritkán érzem úgy, hogy nem az lenne. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.02.17. 19:26:44
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
én is igy gondolom.. Nekem egy az egyben az első rész.. csak más köntösben.
ez a game viszont baromi jó a Beta alapján. Azt vettem észre, hogy 4-5x ujra inditom, és tolom.
A repülés/úszás nekem gond volt, főleg az úszás, mert nem találtam semmi kijáratot, és azt sem tudtam merre néz a karakter. sztem béna volt a bétában.
Én is a standardot vettem, remélem lesz coop társ aki állandó és lehet NEM ROHANÓSAN játszani 1-2 emberrel akik fixek.. nem mindig random.
ez a game viszont baromi jó a Beta alapján. Azt vettem észre, hogy 4-5x ujra inditom, és tolom.
A repülés/úszás nekem gond volt, főleg az úszás, mert nem találtam semmi kijáratot, és azt sem tudtam merre néz a karakter. sztem béna volt a bétában.
Én is a standardot vettem, remélem lesz coop társ aki állandó és lehet NEM ROHANÓSAN játszani 1-2 emberrel akik fixek.. nem mindig random.
Betaban probaltam finomitgatni az opciok kozott, de aztan ugy voltam vele, hogy majd raerek ezzel az elesben kinlodni, addig max mint egy messzire dobott feltegla 😊 Nem volt dealbreaker a dolog, csak szokatlan, hogy mas jatekban egesz jo vagyok 3D-s mozgasokban, itt meg annyit benaztam, hogy mar kinomban elore rohogtem, ha repulni keszultem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A repülés és úszás amúgy már rendben van, de tovább is állitható.
Division 2-re én is benevezek majd, de csak nyár, nyár vége -20-30-50% kedvezménnyel. Engem pont a béta nem győzött meg 😄
Division 2-re én is benevezek majd, de csak nyár, nyár vége -20-30-50% kedvezménnyel. Engem pont a béta nem győzött meg 😄
Miert ne? En mindent kiprobalok, amiben latok kis fantaziat es erdekel a mufaj. Max nem jon be es egy-ket ev mulva ujra nekifutok.
A Standard verziot vettem meg egyelore, a preload kesz, varom a 22-et. A beta tetszett, es mivel nagyon szeretem a Destiny 2-t, en abszolute nem bantam, hogy sok ismeros dolog visszakoszont onnan, kiegeszitve par ujdonsaggal. Minel tobben hasznaltak szitokszonak a D2 klont, en annal jobban orultem. Izlesek es pofonok, ugyebar. Sot, most hogy olvastam, a repules-iranyitas is kap nemi rancfelvarrast, meg inkabb varom a jovo hetet, mert a betaban mint egy szaros reszeg mikulas a turbohajtasu szanjaval, kb azt csinaltam, faltol falig repkedve es becsapodva mindenhova. 😊
Fallout 76 nalam most parkolopalyan van, tobb szaz ora utan elertem arra a pontra, hogy eddig volt szorakoztato, nincs mar semmi cel benne, ami erdekelne. Megszolgalta az arat, majd kesobb ujra ranezek. Anthem sorsa egyelore kerdojeles, az biztos, hogy marcius 15-en jon a Division 2, amelyet a legjobban varok iden (foleg a beta utan), addig kell bizonyitania az Anthemnek, vagy megy ez is szunetre egy ideig.
A Standard verziot vettem meg egyelore, a preload kesz, varom a 22-et. A beta tetszett, es mivel nagyon szeretem a Destiny 2-t, en abszolute nem bantam, hogy sok ismeros dolog visszakoszont onnan, kiegeszitve par ujdonsaggal. Minel tobben hasznaltak szitokszonak a D2 klont, en annal jobban orultem. Izlesek es pofonok, ugyebar. Sot, most hogy olvastam, a repules-iranyitas is kap nemi rancfelvarrast, meg inkabb varom a jovo hetet, mert a betaban mint egy szaros reszeg mikulas a turbohajtasu szanjaval, kb azt csinaltam, faltol falig repkedve es becsapodva mindenhova. 😊
Fallout 76 nalam most parkolopalyan van, tobb szaz ora utan elertem arra a pontra, hogy eddig volt szorakoztato, nincs mar semmi cel benne, ami erdekelne. Megszolgalta az arat, majd kesobb ujra ranezek. Anthem sorsa egyelore kerdojeles, az biztos, hogy marcius 15-en jon a Division 2, amelyet a legjobban varok iden (foleg a beta utan), addig kell bizonyitania az Anthemnek, vagy megy ez is szunetre egy ideig.
Fred, te is nyomni fogod az Anthemet?? valahogy Fallout itán nem néztem ki belőled 😊) bocs tévedtem 😊
Az jó,köszi!
Mert csinálnám a helyet neki SSD-n
Ja akartam is kérdezni mekkora terjedelmü a full játék?
Igazad van, csak logisztikailag néha egy kicsit nehéz megoldani 😊
Kotelezo. Reszemrol SSD nelkul el nem inditok egyetlen online jatekot sem.
Én is arra raktam.
Átraktam SSD-re. Kell neki
Mi a konszenzus, anthem go or no go?
Mindenesetre a Crimson Lancer, a Detective Hops Mysteries, és Tassyn meg Owen interakciója nagyon adja a hangulatot. :-D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De hisz lehet tolnil... :-D Csak Origin Premium kell hozzá.
szívatnak a fejlesztők...ha már le lett töltve, miért nem lehet tolni, igazságtalanság.😞 messze van még a 22 ....
Első vélemény kb. 4 óra játék után: a játék baromi jó. A harc nagyon élvezetes, az animációk jók, a grafika, pályadesign lélegzetelállító, az effektek, hangok, a pazarok. Az irányítás könnyebb lett a bétához képest, pl. ott észre sem vettem, hogy s-el lehet lassítani repülés közben (pedig próbáltam), így sokkal komfortosabb az egész. Eddig a küldetések is elég változatosak.
Vannak persze negatívumok is.
A töltések megint baromi hosszúak, már az indításkor is - mondjuk ez lehet hogy a túlterhelés miatt. A 2. bétában ez már mintha jobb lett volna.
Nálam 2x is elment a hang misszió közben, de teljesen. Vissza sem jött még a városban sem, ki kellett lépni a játékból, remélem javítják minél hamarabb.
Ha egyedül vagy berak már futó küldetésbe. Gondolom ez az ára, hogy nem kell várni partira, de elég kiábrándító sztori küldetésben hogy úgy kerülsz be, hogy a feladat pl. 'Érjétek el az utolsó pontot is'
És végül ez nem a játék hibája, de mindenki rohan. Mintha parkolási díjat kellene fizetni, ha egy felesleges másodpercet tölt valahol az ember. És gyanítom hogy nem mindenkinek egyszerre jelenik meg a következő állomás markere, mert van olyan hogy mikor nekem megjelenik, a másik 3 társam már csak egy-egy apró pont a helyes irányban...
Hogy hosszú távon milyen lesz a játék azt nem tudom, most minőségi szórakozás az biztos.
Vannak persze negatívumok is.
A töltések megint baromi hosszúak, már az indításkor is - mondjuk ez lehet hogy a túlterhelés miatt. A 2. bétában ez már mintha jobb lett volna.
Nálam 2x is elment a hang misszió közben, de teljesen. Vissza sem jött még a városban sem, ki kellett lépni a játékból, remélem javítják minél hamarabb.
Ha egyedül vagy berak már futó küldetésbe. Gondolom ez az ára, hogy nem kell várni partira, de elég kiábrándító sztori küldetésben hogy úgy kerülsz be, hogy a feladat pl. 'Érjétek el az utolsó pontot is'
És végül ez nem a játék hibája, de mindenki rohan. Mintha parkolási díjat kellene fizetni, ha egy felesleges másodpercet tölt valahol az ember. És gyanítom hogy nem mindenkinek egyszerre jelenik meg a következő állomás markere, mert van olyan hogy mikor nekem megjelenik, a másik 3 társam már csak egy-egy apró pont a helyes irányban...
Hogy hosszú távon milyen lesz a játék azt nem tudom, most minőségi szórakozás az biztos.
Lemaradt:
A grafika valami csodálatos lett, hihetetlen szép 1-2 helyszín. Arc animációkkal sincs gond, főleg a főbb npc-k vannak kidolgozva. Valamint vannak madarak, halak is, nem csak gibberek a környezetben. 😊
A grafika valami csodálatos lett, hihetetlen szép 1-2 helyszín. Arc animációkkal sincs gond, főleg a főbb npc-k vannak kidolgozva. Valamint vannak madarak, halak is, nem csak gibberek a környezetben. 😊
Na így az első 5 óra után, hát azt kell mondjam nagyon tetszik 😄 A sztori halad, kíváncsi vagyok a folytatásra... (a Cortexbe is van bőven mit olvasni)
A gameplay nagyon jó (bár ezt tudtuk), a szerverekkel nincs gond, buggal nem nagyon találkoztam (1-2 grafikai volt az is), és az optimalizáció is javult. De elvileg 22-én még jön egy patch, meg az NVIDIA is kiadott valami drivert az Anthemre.
Megnéztem a mikrótranzakciót, és az is rendben, elviselhető árból lehet költekezni annak, aki akar (kár volt károgni előre).
Úgy érzem a BioWare végre alkotott megint egy jót, remélem a folytatással se lesz gond.
A gameplay nagyon jó (bár ezt tudtuk), a szerverekkel nincs gond, buggal nem nagyon találkoztam (1-2 grafikai volt az is), és az optimalizáció is javult. De elvileg 22-én még jön egy patch, meg az NVIDIA is kiadott valami drivert az Anthemre.
Megnéztem a mikrótranzakciót, és az is rendben, elviselhető árból lehet költekezni annak, aki akar (kár volt károgni előre).
Úgy érzem a BioWare végre alkotott megint egy jót, remélem a folytatással se lesz gond.
Ne haragudjatok, de én még egy "régebbi" kor gamer-e vagyok, lesz@rom ezeket a videókat, képregényeket, ( az eddigi "teljesítmények" alapján meg az isten mentsen bármilyen filmadaptációtól is...XD ) elő - streameket, anyámkínját, mézesmadzagot, piruettet meg pukedlit...
Az érdekel hogy milyen lesz a játék, arról meg kb. egy hónap múlva tudunk érdemben beszélgetni, a rajongásból már kinőttem,... 😊
Az érdekel hogy milyen lesz a játék, arról meg kb. egy hónap múlva tudunk érdemben beszélgetni, a rajongásból már kinőttem,... 😊
Szóval, az EA felismert valamit, nem gondoltam volna. Ezek az agyhalottak még értelmezni fogják saját tévedéseiket. Nem szokásuk csak a másra mutogatás.
Ez a video az előző, a játék demok nyomaiban emlékeztetnek valamire amit ez a cég pusztított, tüntetett el. Most látvánnyal, jó rendezőkkel, utánozva azokat akik náluk kevesebb eszközzel, technikával sokkal jobbak voltak. Ez is valami 😊 Szóval jó lesz ez, de tőlem egy forintot nem kapnak. 😊
Ez a video az előző, a játék demok nyomaiban emlékeztetnek valamire amit ez a cég pusztított, tüntetett el. Most látvánnyal, jó rendezőkkel, utánozva azokat akik náluk kevesebb eszközzel, technikával sokkal jobbak voltak. Ez is valami 😊 Szóval jó lesz ez, de tőlem egy forintot nem kapnak. 😊
Szia. Én pl szívesen tolnám party ban mert egyenlőre haverok nem ugrottak ra.
Kb coop élményt várok tőle. Nem tudom hogy vagy te evvel.
Üdv
Greg
Kb coop élményt várok tőle. Nem tudom hogy vagy te evvel.
Üdv
Greg
Mi leszunk paran haverokkal, de kulfoldi ismerosok is jonnek 😄
Ha akarsz addolhatsz Zarache87 az Origin ID-m.
Ha akarsz addolhatsz Zarache87 az Origin ID-m.
Veni, Vidi, Vici
En se nagyon... 😊 Lesz esetleg valamilyen sg-s alliance vagy olyan ember aki szivesen jatszana partyban?
Nem örülök. 😄
Valtozott a start idopontja.

Veni, Vidi, Vici
A rövid film 50 évvel fog a játék elött játszódni.
Ja ok, akkor majd azt. Most a lényeg neked, hogy a Premiert kell telepiteni. Ha lejár az előfizud, akkor meg amid van abból inditod.
De nekem nincs megvéve a LoD csak a sima... A premium miatt van csak LoD a könyvátramba...
Nem 😄 A Premier jelölésüt letöltöd most, és amig az le nem jár azt indítod. Ha lejárt az Accesed akkor meg a LoD verziót indítod. Ekkor telepiteni nem kell már.
Mármint a LoD kiadást töltöm le most és ha lejár akkor a simát?
Az is letöltődik ha a LoD kiadást választom letöltéskor?
Az is letöltődik ha a LoD kiadást választom letöltéskor?
Premiert kell most telepiteni, ha lejár akkor meg a másikkal inditod.
Sziasztok!
RTX 2070 kártyához kaptam Anthem kódot amit aktiváltam.
Viszont vettem 1 hónap Premium Origin Access előfizetést és most 2 féle Anthem is van az Origin fiókomba. A sima és a LoD Edition.
A premium előfizetést nem szeretném meghosszabbítani így most tanácstalan vagyok melyiket töltsem le ma este... Ha letöltöm a LoD kiadást azzal tudok majd játszani a Premium Origin Access lejárata után is vagy akkor le kell töltenem a sima kiadást újra és letörölni a LoD kiadást?
RTX 2070 kártyához kaptam Anthem kódot amit aktiváltam.
Viszont vettem 1 hónap Premium Origin Access előfizetést és most 2 féle Anthem is van az Origin fiókomba. A sima és a LoD Edition.
A premium előfizetést nem szeretném meghosszabbítani így most tanácstalan vagyok melyiket töltsem le ma este... Ha letöltöm a LoD kiadást azzal tudok majd játszani a Premium Origin Access lejárata után is vagy akkor le kell töltenem a sima kiadást újra és letörölni a LoD kiadást?
Az lehet kesobb jon, de eleg sok dolgot nyomnak most. Kivancsi leszek a streamre is a film melett.
Veni, Vidi, Vici
Alakul, már csak egy regényt kéne bejelenteni 😊
Anthem Live Stream
Feb. 13. 22:30
Pre Launch Stream
Anthem CGI Live
Feb. 14.-en 16:30-or lesz a 30 perces film elerheto itt.

Feb. 13. 22:30
Pre Launch Stream
Anthem CGI Live
Feb. 14.-en 16:30-or lesz a 30 perces film elerheto itt.

Veni, Vidi, Vici
Közben elvileg rövidfilm lesz, és jóval a játék előtt fog játszódni.
Eddig elég szarul csinálták a dolgokat. De itt mintha kicserélték volna őket. Ez az élő szereplős trailer is, nyoma nincs a bughegynek ami a DA:I előtt volt.
Hat amikor meglattam ezt en mar filmet kernek tole 😄
Kivancsi leszek milyen lesz.
Kivancsi leszek milyen lesz.
Veni, Vidi, Vici
Hat majd valamikor valamilyen formaban Anthemen keresztul elerheto lesz a Mass Effect. Vagy onnet jonnek at vagy mi megyunk at nemtudom. Csak siman crossovernek irtak le es az, hogy majd valamikor 😄
Viszont november 7.-e az N7 nap a legrealisabb egy ilyen eventhez.
Viszont november 7.-e az N7 nap a legrealisabb egy ilyen eventhez.
Veni, Vidi, Vici
Milyen crossover? Erről lemaradtam 😄
Storm egy jó Marksman Rifle + Sniperrel felfegyverezve tényleg nagyon kényelmes, megkedveltem hamar 😄
Nálam kb ez a rangsor:
1. Ranger - Storm (nehéz dönteni)
3. Colossus
4. Interceptor
Storm egy jó Marksman Rifle + Sniperrel felfegyverezve tényleg nagyon kényelmes, megkedveltem hamar 😄
Nálam kb ez a rangsor:
1. Ranger - Storm (nehéz dönteni)
3. Colossus
4. Interceptor
Az SWTOR már a vég kezdete volt, 2011-ben jött ki. A bio legjobb játékai mind azelőtt születtek (csak az ME3 és a DAI jött ki utána, ami említésre méltó). Egyébként a bethesdánál már láttuk ugyanezt a TESO-val: az is lefagyasztotta a rendes TES játékokat már 7-8 éve.
Egyébként nem mondtam, hogy "csak sp stúdió" lenne a bio, hanem hogy az egyik legjobb sp stúdió volt.
Egyébként nem mondtam, hogy "csak sp stúdió" lenne a bio, hanem hogy az egyik legjobb sp stúdió volt.
Stormon meg se lepodok, hogy elso mivel demok alatt annak volt a legkisebb a lurning curve. A hover alatti dmg mitigation a hover miatt tarhato tavolsaggal eleg konnyu kari volt. Viszont a demok alatt is a tobseg haszontalan volt a Stormal 😄
Viszont a Colossus masodik helye az jo mert annak meg erosen kell a colossus component, hogy legyen eleg hp/armor-ja. Illetve ugye rendszeresen kell blockolni a nagy tamadasokat pajzsal.
Inty harmadik helyen valahol itt kepzeltem el mivel ennek is kell a component mint a Colossusnak mivel face to face van folyamat es Inty specific componentek nelkul eleg sokat kell ugralni es elkerulni.
Ranger negyedik helye csak azert meglepo mert a Storm utan a masodik legkonyebb Javelin megis ezzel akarnak a legkevesebben jatszani 😄
Viszont a Mass Effect Crossover hivatalos lett csak azt mondtak, hogy majd idovel amikor mar sok minden kiforott. Remelem november 7.-re lehetsges lesz. Illetve egy discordos agymenesnek hala amit egyik este csinaltunk par emberrel Grabbits hustveti event is lehetseges lesz valamikor 😛
Viszont a Colossus masodik helye az jo mert annak meg erosen kell a colossus component, hogy legyen eleg hp/armor-ja. Illetve ugye rendszeresen kell blockolni a nagy tamadasokat pajzsal.
Inty harmadik helyen valahol itt kepzeltem el mivel ennek is kell a component mint a Colossusnak mivel face to face van folyamat es Inty specific componentek nelkul eleg sokat kell ugralni es elkerulni.
Ranger negyedik helye csak azert meglepo mert a Storm utan a masodik legkonyebb Javelin megis ezzel akarnak a legkevesebben jatszani 😄
Viszont a Mass Effect Crossover hivatalos lett csak azt mondtak, hogy majd idovel amikor mar sok minden kiforott. Remelem november 7.-re lehetsges lesz. Illetve egy discordos agymenesnek hala amit egyik este csinaltunk par emberrel Grabbits hustveti event is lehetseges lesz valamikor 😛
Veni, Vidi, Vici