1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
-
Zarache87 #561 Nemtudom en altalaban a "szaksajto" velemenyere nem adok es el is mondom miert. Mert sokan kozuluk jatszani se tudnak rendesen es elfogulatlan tesztekre se kepesek. A legtobb amit a modern szaksajto csinal ma mar, hogy felszines irasokat csinalnak es inkabb click bait cikkeket hoznak le a reklambol valo profit novelese vegett. Ami engem elszomorit nagyon. A Meta szamok meg soskzor csaloak mert 0 es 10-es pontszamoakt adnak pl a jatekosok. -
#560 Nekem sem az AL, sem a COD BO4 nem tetszik, de ez a stílus miatt van inkább. Nem szeretem a BR és a multi only shootereket úgy általában. Ettől még mindkettő minőségi munka és mindkettő jó pontokat kapott a médiától és a felhasználóktól is. Tehát valamit jól kellett, hogy csináljanak. Példának csak azért hoztam fel őket, mert az egyik ugye EA, de mindkettő AAA és ha valaki az Anthemet kritizálja, az nem feltétlen azért teszi, mert minden népszerű vagy EA játékot utál. -
Although #559 Daermon,. Nem lesz jobb és ezt te is tudod ahogy én is. Ugyanaz lesz mint az Andromeda után legfeljebb annyi a különbség ha kialakul egy megfelelő stabil létszám életben marad a játék meg talán kevés fejlesztés is lesz.
Én eleresztettem ezt a céget, és így már annak kezeltem ami. Még tudatlanságból mivel leszarom a gagyi multi rohanás világot. Ebben még jó is lehet, gondoltam.
De a többség úgy gondolkodik mint lwb. Hater kampány lesz az EA ellen ami már lassan10 éve megy. És ez tetszik nem tetszik kihat az eladásokra is. -
Daermon #558 Ja, mert a Meta felhasználói értékelése nagyon releváns, úgyhogy csak kb 2 órája lehet irni oda :D Pár hét mire a Meta értékelései értékelhetőek lesznek. Most még főleg a trollok irkálnak, mint mindig :) -
Daermon #557 Hasonló véleményen vagyok én, de én megadtam rá a 8/10et :)
Freeplaybe amugy hamarosan bekerül a jelölés (waypoint), úgyhogy könyebb lesz mutatni ki mit akar és hol. -
Although #556 Szerintem nagyjából lényegtelen. Anno mondtam mikor a skyrim után az EA elkezdte átvinni a zúzdák felé a Bio-t ez nem lesz ennyire egyszerű mert a Bio mögött hardcore rpsek sokasága van. Még mindig. Azóta ezzel az öszvér megoldásokkal dolgoznak. Azzal a különbséggel mára a profi sajtó is beléjük rúg. Lásd Andromeda és most az Anthem még inkább. Ránéztem Buck barátomékra a gamebansheen, ők is a régi Biot siratják.
Az van váltani kell, átnevezni a céget mert nagyon rossz sajtója van már az EABionak. 62-es kritikus 2,6-os felhasználói pontszám. Mivel ez össze fog függni az eladásokkal semmiféle fejlesztés nem lesz, csak amit mondtam mikrotranzakció. -
Zarache87 #555 Apex Legend messze van a 9/10-tol es nem veletlen pontoztak tul most az ujsagirok is. Egyszeruen a nep mar egy ideje megakarja olni a Fortnite-ot es vegre jott egy jatek ami atcsabitott sok ember. Ezt kihasznalva az ujsagirok is maris gyartani ekzdtek a clickbait es csabito cimeket. Csak induljal ki a Gamestartbol, hogy mennyire elfogultan tudnak teszteket irni vagy az, hogy hibasan megirt cikkeket forditanak at magyarra esz nelkul csak azert, hogy meglegyen a click count a reklamokhoz.
Ha meg neked a COD BO4 minosegi jatek akkor nemszolnak sokat ehhez. :D
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2019.02.22. 10:56:31 -
TomStorm #554 Nekem még 2 óra kb.mire lejön. -
Zarache87 #553 Latom megint sokan felultek a fake news vonatra ezert irok egy wall of textet :P
Az Anthem vilaga nagyon jol lett osszerakva itt gondolok az alapokra. Mert a sok felfedezetlen terulet,Shaper Relicek es Cataclysmak miatt nagyon nagy a potencial a jatekban story teren. Boduletesen nagy mar az alap lore is es vannak olyan dolgok is feljegyezve benne amikkel meg nem is talalkozunk meg.
A Story nem egy BioWare szint ez teny, de azt se feledjuk, hogy a jatek storyja nem ilyen rovidre lett tervezve hanem hosszutavra amit folyamatosan bovitenek. Ezzel a ropke 15-20 orajaval megis kellemes csalodas volt mert nemelyik karakter nagyon jol kidolgoztak vagy eros valtozoasokon ment keresztul. A ket legkiemelkedobb karakter szamomra Dax es Mathias volt akiknek a torteneteik es hatter anyagaik nagyon jol ki lettek dolgozva.
Dax
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Day egyik tortenete konkretan egy eleg erdekes anomaliat feszeget ami az Emeraldban tortent. Az Emeraldban torten jelenseg kivalto oka nem teljesen tisztazott. Csak azt tudjak, hogy a Hearth of Rage okozhatta. Miutan a kuldetes sorozattal vegzunk es megmentjuk az embereket eleg erdekes dolgok derulnek ki.
Eloszor is az emberek akik eltuntek nem oregedtek
Valami olyan helyen voltak ami ures volt akar limbonak is nevezhetjuk. Viszont egyszerre lattak a multat,jelent es a jovot is azon a helyen.
Ebbol jon az egyi kerdekesseg mert Dax nagynenije is a tulelok kozott volt es latta a jovonket es azt, hogy mekkora hosse valunk(ami varhato egy ilyen tipusu gameban).Viszont az igazan erdekes az a teny, hogy a nagyneni es Dax is mas dolgokra emlekszik. Igy arra gondolhatunk, hogy masik nagynenit hoztunk vissza akar egy alternativ vilagbol, de sajnos a story itt nyitott marad egyenlore.
Mathias
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mathias egy eleg egyedi es kiemelkedo arcanist es miutan az egyik relic a szemelyiseget 3 reszre ossza onnet lesz igazan erdekes a tortenete neki. Ha vegig visszuk a 3 Matthias kuldeteseit ott megismerunk egy uj enemy frakciot akik szinten a shaper relickekre palyaznak. Persze egyenlore nem uj ellenfelekkel talalkozunk mert csak felberelt ellenfelek ellen harcolunk. Viszont ez az uj enemy fenyegetest jelent es ez is egy nyitott szal marad.
A random npc-k az utcakon sok erdekes storyval tudnak szolgalni azok melett, hogy a frakcio pontokhoz is segitenek minket. Arrol nem is beszelve, hogy nemelyik kuldetes vagy frakcio loyality mennyire valtoztatja meg Fort Tarsis kinzetet. Ebbol az a legkimelkedobbek a Legion of Dawn koportrek,Yarrow-nal a emlek fal az elesettek torteneteirol es az alliance system szobaban kihelyezett relikviak. A relikviak kozott talalhatunk olyan koponyat aminek a tulajdonosaval meg nem harcoltunk viszont nemi informaciot mar tudunk rola szerezni.
Kicsit visszakaranyodnek a storyhoz is, de mivel a fo tortenetet erinti megint spoiler ala rakom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye mar az elejen tudtuk, hogy mi tuleltuk a hearth of raget par evvel ezelott es azt is tudjuk, hogy mi tortent Freemarkal. Viszont a teljes story alatt kiderulnek olyan dolgok amikrol eddig a lore szerint azt tudtuk, hogy vege van mar. Az egyik ilyen a Legion of Dawn mert hat a story vegeztevel jelenleg mi a Legion osvenyen haladunk es ha kialunk minden probat egynapon mi is a Legion tagjai lehetunk. A roadmappol itelve talan ACT 03 lesz az egyik ehhez kapcsolodo story.
Akkor ottvan meg Owen tortenete. Ugye kedvenc baratunk a feltekesegi rohamaban elarult minket es ellopja a Javelin of Dawnt. Ha ez nem lenne eleg lepakaltak Monitorral is persze bargyusaganak meglesznek a kovetkezmenyei. Viszont a story vege fele Owen megbanja a tetteit es bocsonanata jelul megmenti baratunkat es az egy signetet is. Owen storyja is nyitott marad ezek utan mert nemtudjuk, hogy mi lesz a Javelin of Dawn-al es azt se, hogy Owen tortenete hogyan alakul tovabb. Illetve a Javelin of Dawn kardjat nem talatuk meg pedig az eppen olyan eros mint maga a ruha mivel nagyon nagy az esely, hogy egy Cataclysma jelensegbol kovacsolhattak.
A Legion of Dawn es Helena tortenetet megismerhettuk nemileg persze az is kiderult, hogy ez az ut jarhato lesz ahogy mar feljebb is irtam igy ez is a jovo zeneje.
Monitor tortene lezarul ugynezki pedig van meg potencial a karakterben es nem csak az erdekes boss fight.
Viszont ami a lenyeg ugynezki olyan ellenfelek is vannak a vilagban amikrol az emberek nem is tudtak. Mert ugyhittek kihaltak es 500 evvel ezelott Helena kiirtotta oket. Mivel a story vegen mutatnak egy tetemet egy felderitorol egy Urgh-rol aminek nem kene mar leteznie. A lote szerint is csak mesekben tunnek fel meg mondokakban. Ok voltak azok akik regen rabszolga sorba taszitottak az emberiseget es most visszatertek.
Illetve meg az utolso nyitott szal maga Anthium a fovaros. Mert a Monitor elleni csata es tovabbi munkassagain felkeltettek az ottlevok figyelmet.
Szoval ahogy a spoiler alatt is olvashato tomoren a story eleg sok helyen ad lehetoseget a folytatasra ahogy ezt terveztek is. Aki csak a story miatt venne meg a jatekot annak azt mondanam varjon meg egy learazast es addig is bovul meg a content.
A jatekban jelenleg 3 stronghold,3 tipusu contract (itt a frakciokra gondolok nem a mennyisegre),3 tipusu legendary contract(szinten a frakcio 3 tipus es nem a mennyisege) es a free play.
Strongholdok
Szerintem a Tyrant Mine-t nem kell senkinek se bemutatnom mivel ez a legeso stronghold es a betaban is ez volt jatszhato. Szerencsere ez a legkonyebb is amolyan tutorial stronghold ami hozza szoktatja az embereket a csaptmunkahoz. A Scar es a masik Stronghold sokkal erosebb Boss mehanikaban es ezaltal elvezetesebb is.
A Strongholdok rewardjan folyamat hangolnak mert mostmar a boss is dropol es a ladak drop rateje lejebb lett veve, hogy ne csak azokat csinaljak az emberek. Cserebe Grand Master fokozaton garantalt a Master Work drop a mission vegen.
Contractok
A harom meglevo frakciotol tudunk majd contractokat felvenni ezek ugye a Arcanist,Freelancer es a Sentinel. Mig a contracok neve ugyan az mindig a kuldetesekbol tobb is van. Ha eleget megcsinalunk ezekbol akkor kaphatunk Legendary contractokat amik nehezebbek az atlagosnal es Grand Master I-en durvan 90% eselyel adnak Master Work itemet.
Free Play
Ez itt ugye a teljesen nyilt vilag ahol arra megyunk amerre akarunk persze a terkep korlatain belul. Egyedul a dungeon-be valo bemetelkor van loading, de itt meg a 10s-t se eri el. Viszont itt tudnak mini eventeket hozza adni ami par napja meg is tortent mert az Outlaw elszaporodott nagyon. Arra is kiternek, hogy a helyszinek mint a Eden Tree vagy a Legion terulete nagyon jol kivannak dolgozva. Persze van tobb szep terulet is csak nem mindegyiknek emlekszem a nevere :P
A hangok es a latvany itt nagyon kijon viszont az is, hogy az allatvilag nem olyan nagy. Viszont ha mas online jatekokat veszek alapul akkor ez egy megszokott dolog sot sok open world single player jatekban is elenyeszo az allat vilag.
AI
Az AI nagyon jo a jatekban csak sokan a easy es normal fokzat utan itelik meg. Meg Hard fokozaton se mutatja ki a foga feherjet az AI mert az enemy tipusatol fugg, hogy mennyire lesznek okosak es precizek. A normal egysegek nem sokat fejlodnek a fokozatok kozott, de az Elite es Legendary teljesen mas szinten vannak. Nem csak a HP/DMG novekszik meg naluk hanem pontosabbna lonek,taktikaznak es tobbet hasznaljak a skilljeiket. Hard fokzoaton elvetve belefutunk egy egy legendary enemybe, de Grand Master fokozaton mar akar tobbe is es eleg erdekesse teszik a jatekot. Arrol meg ne is beszljek, hogy rengeteg Elite enemy van mar GM I-en.
Es szerintem most johet a lenyeg a pro es con.
Pro
⦾ A jatek az utolso patch utan megszebb lett es brutalisan nezki esoben. Sok uj efektet is kapott amitol elragado lesz a vilag.
⦾ A Javelinek egyedisege es mozgasuk nagyon el lett talalva. Repules es vizalatti reszeknel nagyon lehet erezni a kulonbsegeket es a sulyokat.
⦾ A fegyverek eleg valtozatosak es meglepoen sokat javult a gunplay a demo utan. Az ellenfelek is visszahokolnek vagy segre ulnek bizonyos fegyvertipusoktol. A Master Work itemek meg felpezsditik a sima gunplayt.
⦾ A kepssegek eleg valtozatosak es nagyon jo erzes egy megfelo build hasznalata.
⦾ A Story a multijatekokhoz kepest nagyon eros es kiemlekedo sot van olyan SP game is ami nagyon messze van tole.
⦾ A karakterek valtozatosak es erdekesek is persze azert van par idegesito karakter.
⦾ A combo rendszer nagyon jol ossze lett rakva es erdekes csapatmunkara kenyszeriti a jatekosokat. Gondolok itt arra, hogy a tuz es jeg utni tudja egymast(egy alapveto dolog meg is a legtobb jatekban nyomat se latni ennek).
⦾ Az AI nalam nagyon eros pozitivum persze csak nehez fokzoaton.
Con
⦾ A jatek menu-rol es map-rol uvolt a konzolossag nem olyan sokoldalu sok helyen illetve egerrel nem a legkenyelmesebb navigalni.
⦾ Van akinek meg mindig vannak optimalicazios problemai.
⦾ A filterek opciok hianya es a konzolos gomb nyomva tartas idegesito nehol.
⦾ Eltunik a hang veletlenszeruen es ujra kell inditani a gamet.
⦾ Tegnap bebugolt a coin reward a daily questeknel es joval alacsonyabb a jutalom mint kene.
⦾ Free Play-ben nincsen opcio, hogy csapat leaderkent egyedul menjek ki vagy ha kimegyek megkerdezze a tobbi tagot ki akar maradni.
⦾ Eleg sok QoL hiba ezekbol parat fentebb megemlitettem mar(viszont ezek konnyen orvosolhatoak).
A loadin time-ot kulon kiemelnem mert eleg sok cikk arra is hivatkozott. Drasztikusan csokkent a loading time az utolso patch ota es mostmar ugyan annyit kell varni mint mas hasonszoru jatekoknal.
Illetve meg azt is megjegyeznem, hogy a legtobb cikk olyan dolgokra is kitert amik mar fixalva is lettek vagy egyszeruen hulyeseget allitanak. Persze van par ertelmes megszolalasuk is, de egyenlore uvolt a cikkek tobbsegerol, hogy a tesztelo nem sok idot fektetett a jatekba es az EA miatt egy nagyon jo clickbait flame wart tudnak meginditani.
Zaraskent meg azt is hozzafuznem, hogy a jatek minoseget az fogja meghatarozni, hogy az ACT-ok milyen tempoban jonnek es a sima grind mellet milyen mellek tevekenysegek lesznek. Mert hiaba gazdag a lore es elvezetes a jatekmehanika ha a tomeny pve unalmas lesz.
A patch elott adtam volna 70 pontott a jateknak viszont most 75 pontot megerdemli.
NA igynezki egy normalisan megirt teszt ami kiter a jo dolgokra es a rosszra is.
Akkor egy kicsit a jovorol is mert nemsokara jonnek a Vanity ladak a strongholdokba. A vanity ladakat kulcsal lehet majd kinyitni es daily kuldetes adhatja majd. Minden strongholdvegen lesz 4 lada es eselyunk lesz arra, hogy a 100 kozmetikai targybol kapjunk valamit. A csapat tagok ladai is adhatnak nekunk kozmetikai targyakat igy novelve az eselyeket.
A kozeljovoben uj support skillek is jonnek majd.
Illetve márciusban maris indul az ACT 01 ami elhozza a guild rendszert es meg sok mas dolgot. -
Kancsalborz #552 Igen, ez registry key hiba, damati leírta, de én még a registry editor-ba is benéznék, hagyott e még hátra valamit. Tudod, regedit - parancs. :) -
Daermon #551 Közben hivatalosan is megjelent a játék! :) (ugyhogy acces nélkül is játszható annak, aki negvette) -
unusual79 #550 Igen,pont most csináltam ezt a TLD-és dolgot is meg,és ugyanaz. :(
Utoljára szerkesztette: unusual79, 2019.02.22. 09:55:59 -
damati #549 A windows10-ed megkapott minden frissítést? Magára a hibakódra a redditen én ezt találtam:
Windows10 event1534
Ezen belül ezt írták megoldásnak:
In your registry take ownership of the following registry keys and then delete them both:
HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileNotification\TLD
HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileNotification\TLD
After restarting your PC this error should not be logged again. -
unusual79 #548 Igen,ezek meg voltak köszönöm szépen. ;) -
Although #547 Dragon Age, Mass Effect, SWTOR. Három cím amit ez a kis kiadó egyszerre nyomott szinte, külön külön is nagy cégek címei lehettek volna :) -
unusual79 #546 A(z) {B31118B2-1F49-48E5-B6F5-BC21CAEC56FB} összetevő Load eseménye nem tudta értesíteni a profilt. A hiba kódja: See Tracelogging for error details. -
#545 A jatek felrak egy korabbi VC++ csomagot is, amit hasznaltak a fejlesztes soran, amelyet a win10 rendszerint nem szeret es eloszeretettel lebeszeli rola a origin/steam/stb klienst. Nem lehet, hogy neked ez hianyzik esetleg?
Ami meg lehetseges, hogy a security rendszered blokkolja az Origint es/vagy Anthemet, azokat rakd be a kivetelek koze, mind az exe-ket, mind az esetleges teljes konyvtarat. Hatha. -
Although #544 Ez a lényeg aki figyel úgyis látja mit jelent az EA. Új tartalmak? Persze ha többen megveszik mint a kis papírosukon van.
Ez a cég egy temető. Az utolsó két dolog amit fejlesztettek, az az ő koruk előtt jött ki és lehet szerződéses feltétel volt. Még valami kijött a DA:I-hoz. Az Amdromeda már abszolút ez a minden szempontból degenerált banda volt, meg se vettem. Ez az amit lwb-nek írtam, el kell engedni a Bio már nem létezik. Vagy fel kell fogni úgy amit írtál és én is céloztam rá zúzda, és abban még ez a bio maradvány se rossz. De tudni kell mit veszel meg.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.02.22. 09:24:39 -
#543 Egyebkent nem ertem, hogy miert "nem jo" egy 6-7/10 pontos ertekeles, azt meg foleg nem ertem, hogy erre miert irja azt valaki, hogy "bukta"?
Szerintem boven jo egy kiindulasnak ez az atlagos, (annal talan picit magasabb) ertek, amely mutatja, hogy se nem tokeletes es korszakalkoto, de se nem egy osszecsapott gagyi valami. Nyilvan a vizfeju EA fejeseknek nem eleg, mert nekik az isten penze/osztalyzata sem eleg, ami nem hoz instant 500 misit az elso napon.
Szamomra teny, hogy nagysagrendekkel jobban osszeraktak az Anthemet, mint a legutolso projektjuket, a bermunkaba kiadott, de megis csak az altaluk menedzselt MEA-t. Ami szinten nem volt egy nagyon rossz jatek, csak a sorozat korabbi reszehez kepest volt visszalepes, mert volt viszonylitasi alap. Itt nincs, ez most indult, a 6-7/10 kiindulasnak jo, majd a kovetkezo fel ev/egy ev donti el, hogy innen csokken vagy no a szam.
A jatek picit olyan, mint 15 eve a wow. Ahogy anno a Blizzad osszelopkodta a jobb otleteket az akkori kinalatbol, majd osszegyurta es csinalt belole egy mmot, ugy lopta (meritett ihletet) a BW most a tobbi piacon levo jatekbol es gyurta ossze egy jatekka. Semmi olyan nincs benne, amit nem lattal volna mar mashol. Es ez nem feltetlen baj, mert konnyebb megszokni es belerazodni, konnyebb eldonteni, hogy kell e vagy sem. Az egyetlen gond vele az lehet, hogy mara a jatekipar keptelen felmutatni ujdonsagokat, maximum csak egy-egy alrendszerben van nemi innovacio, es az Anthemben sincs sok olyan, amire azt mondod, hogy na ilyet sem lattam meg (en legalabbis a beta es a tegnap hajnali fel oram alatt nem lattam, de attol meg kesobb persze szembe johet velem, benne van a pakliban).
Ez megint az a jatek lesz, amelyet megveszel, elvagy vele par hetet, esetleg honapot es aztan evente visszatersz majd. Nyilvan lesznek, akik bekoltoznek es 24/7-ben grindelik a szinteket, geart, mittomenmit, de a kozosseg szerintem surun fog frissulni, cserelodni. Foleg ugy, hogy manapsag a gamer generacio olyan, mint egy szaros drogos: ami anyagotk ap, azt feleli villamgyorsan es mar remegve varja a kovetkezo megjeleno jatekot, mert kell, kell, kell, kell. Aki meg esetleg ott marad egy projektnel es leszakad, annak a helyere jon 10 uj ember :) -
Bandras DaSilva #542 Itt sok mindenben igazad van, de amit azért én nem nagyon értek (miután elolvastam x reviewt), hogy miért hozzák fel többször egy lövöldés játékban, hogy lőni kell? Ez nekem kicsit olyan mintha egy BF játékban az lenne a probléma, hogy miért nem lehet leülni és megbeszélni a dolgokat? Minek kell mindig lövöldözni?
Nekem a történettel nagyon nagy bajom nincs. Ezt is többen mondják, hogy hát nem egy nagy durranás. Jó volna tudni, hogy mit akarnának? Csavaros, iszonyú mélyésgekbe menő, rengeteg választási lehetőséggel bíró valamit akartak, ahol az összes döntésed kihatással van a világra és a történetre? Mert ha igen, akkor eléggé el vannak tévedve, de azt is szeretném látni, hogy ezt mondjuk technikailag hogy tervezik kivitelezni egy multi játékban?
Az lehet, hogy a karakterek statikusak...már abban az értelemben, hogy mindig ugyanott állnak. Na, bumm. Szerintem ezzel együtt iszonyú élethűek a karakterek. Lehet én látom rosszul, de én rég talákoztam már ilyen karakterekkel. RDR2-ben volt ilyen meg God of War-ban, az rendben is volt, de egyik sem multi. Én nem nagyon láttam mást. Főleg MMO/multi téren.
Panaszkodnak többen arra is, hogy micsoda grindfest az egész: hát, nem tudom. Nem nagyon éreztem ezt. Aki ilyet mond az nem nagyon játszott olyannal ahol tényleg grind volt. Egyelőre ott tartok, hogy 3 titán szart kell megszereznem, az egy kicsit nehezebben megy, de nem azért mert grind, hanem mert béna vagyok ellenük és kelek-fekszek.
Ilyeneket is írnak, hogy nem lehet stringholdba menni csak 30 után. Az is hülyeség, az egyik hamarabb megnyílik és amúgy van a sztoriban annyi küldi, hogy elvisz és nem feltétlen kell a legjobb cucc a szintezéshez.
Szintezés/gear: erről is panaszkodnak, hogy hát ugyanazt kell csinálni csak nehezebb szinten és akkor lesz jobb loot....oké, ha ez új, akkor az illető nem játszott még MMO-val vagy shooterrel sem. Mert mondjuk az nem grind, amikor BF-ben vagy hasnlókban achievmenthez van kötve egy fegyver vagy ruha unlock és ott kell baszakodnod, hogy összejöjjön 500 headshot, az tök jó meg izgalmas???
Nem azt mondom, hogy hibátlan a dolog, mert nem az. Ami viszont zavar az az, hogy hülyeségeket közölnek tényként és sírnak.
Még nem értem a végére, csak lvl22 vagyok, így az én írásom sem teljesen mérvadó mert az end game részt még nem ismerem. Viszont amit tudok az az, hogy a szintezés kellemes időtöltés és nem unalmas.
-
Kancsalborz #541 A Windows event log-jában, nézd meg mi a hiba üzenet egy ilyen indítás után. A Control Panel-t előhozod, ott vannak a log-file ok. -
unusual79 #540 Az a baj el sem indul a game. Egyből error üzenet. Probléma van a játék beállításaival. Kérjük,telepítsd újra a játékot. Ezt írja ki ablakban. -
unusual79 #539 Meg volt már az is. -
unusual79 #538 Igen 64bit-es. 8.ik genes I5. -
Kancsalborz #537 Win 10 64-bit-en tökéletesen fut, és a procijával sincs baj. Meg kell nézni a log-ban a "bug report"-nál mit ír a Win, mi a leállás oka. Driverre tippelnék, de látatlanban ez csak egy tipp. -
Kancsalborz #536 Lwb-nek most igaza van, ne haragudj. Én mint Anthem "fanboy" mondom, hogy nekem sem ér többet jelenleg ez a játék 6,5/10-nél, teljesen reálisak a pontszámok, és a kritikák. Hogy "felületesek" a tesztek ? Hát persze hogy azok, a pozitív kritikáknál dettó, ez az erős verseny miatt van a gamer újságírásban, végigjátszásra nincs idő mert a "nép" jövő héten a legfrisseb game értékelését várja, különben elmegy máshová olvasni. (Hogy ez így működik azt a játékos közösság magának köszönheti, de ez egy másik téma). Ettől függetlenül ezek a tesztek első benyomások, a játékbeli "életérzés" bemutatására tökéletesen jók, és relevánsak, és bizony az általános véleledést is tükrözik, tetszik nekünk ez éppen vagy nem.
A RDR 2-meg jelenjleg fényévekkel jobb játék most mint ez ne is haragudj, úgy mondom ezt hogy engem meg a "western era" mint környezet hagy egyébként teljesen hidegen, de a tartalom meg a történet magasan veri az Anthem-et jelenleg, ha már megint single gamet hasonlítunk multi-hoz, ami ellen korábban még te is tiltakoztál... :)
Sok a hiba, kevés a tartalom, és egy magamfajta 40-felé közeledő "veterán" számára átlagos, és kissé "gyerekes" a történetvezetés, pont mint az Andromeda-ban. (Egyes karaktereket legszívesebben tarkón lőnék, hogy ne beszéljenek többet...XD). Egy looter,shooter-nek egyébként még jó, (Mert egyébként a versenytársaknák a színvonal még ennél is alacsonyabb)
de Bioware-ként ez a kigondolt "történet" gyenge. A lore-ban elásva magad javul a helyzet némiképp, ott előjön a ME-ből szokott színvonal néha, de ehhez nagyon kell akarni szeretni ezt a játékot...
Ez van,ettöl még én is szeretem ezt a játékot, bejön a keret világ, meg a környezet, ennél sokkal szarabb indulással is jöttek nagyon jó játékok (lásd No Man Sky, ami az induláshoz képest ma egy qrva jó game) ha most nekiállnak gőzerővel a tartalom gyártásnak, és figyelik a játékos közösságük visszajelzéseit, fél év múlva nem is emlékszünk ezekre a hiányosságokra, de 6-év fejlesztés után én azért nem háborodnék fel mert a többségnek bizony nem tetszik a "szívünk csücske" (Az enyémé is XD),mert bizony jogosak a kritikák...
Én sem szeretem a "hater"-eket, de az elvakult rajongást sem, és ettől még lehet kedvelni az Anthem-et, én is azt teszem. ;)
-
damati #535 Esetleg próbáld meg az origin-t leszedni és azt újratelepíteni. -
Sunrider924 #534 64-bit Windows 10? Amugy a procid erdekes, nem vagyok intel szakerto de a tied 3 ghz alatt van, az ajanlott minimum meg 3 ghz felett.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2019.02.22. 08:48:53 -
unusual79 #533 Csak a fontosabbakat írom le.
Lap : MSI H310M Gaming Plus
Táp : Chieftec 600W
Winyó : Samsung SSD M.2 SATA 500GB
Proci : I5-8400 2,8GHz
VGA : I Chill Black Series GeForce GTX 1080 8GB 256bit GDDR5X
Monitor1 : ASUS ROG SWIFT PG279Q 27"
Ram : Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GB
-
Daermon #532 Nálad valami más gond van. :/ Elég a konfigod hozzá? -
#531 Jaja, minden újság, leírás hülye, csak mi vagyunk a villamos. :) Mert a népszerű dolgokat meg az EA-t utálni kell. Ezért kapott az Apex Legends 9/10-eket ... izé ... mert ... profit!
És ugye ezért vezeti a népszerűségi listákat meg az év játéka listákat az olyan hipster indieségek, mint a RDR2, meg a COD:BO4. Mindkettő abszolút rétegjáték páremberes kis garázsstúdióktól. -
#530 RDR2 sztorija klisés? Wtf? Hány olyan western történetet ismersz, ami arról szól, hogyan esik szét egy korábban egymáshoz lojális bűbanda, hogyan esik darabokra egy korábban mindenki által tisztelt karizmatikus bandavezér, hogyan lesz a jószándékból végül egymás után katasztrófa és katasztrófa és hogyan változtatja meg az életét egy gyilkos rablónak egy az életében bekövetkező nagy esemény, törés.
Mert én egyet sem. A tipikus western az a jön a pisztolyhős és mindenkit legyőz, megmenti az ártatlanokat, aztán a végén pisztolypárbajban legyőzi a gonoszt és ellovagol a naplementébe, illetve ha kicsit komor véget akarunk, akkor közben ő is halálosan megsérül és hősi halált hal.
Ehhez képestSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arthur Morgan a jó befejezésben egyszerűen belehal a tuberkolózisba. Ja full klisé, hogy a western hős tuberkolózisban hal meg ... És ezután még 2-3 óra történet minimum van Marstonnal. Vagy több. -
unusual79 #529 Patch után sem indul a game,ugyan azt írja ki. :( Pedig tényleg mindent megprobáltam már. -
JonasSandor #528 A rendes teszteket akkor érdemes megvárni. -
TomStorm #527 Amúgy milyen béna revjúk ezek pfff
Kritika hátán recenzió DE beszámoló ill.ismertetés fogalmát NEM ismerik ezek a szánalmas semmitmondó non gamer brigádok -
TomStorm #526 Na fene,mindjárt visszamondom az előrendelést!!
-
Szivesen. -
Zarache87 #524 70 kornyeken van es olyan dolgokat sorolnak fol amiknek a 70% javitva lett XD
Sot az ujsagirok tobbnyire quick playen jatszottak. ;)
Illetve ahogy atnyalaztam az egeszet par ertelmes megszolalas melett csak nonsense faszsagot irnak mint rovid a story egy MMO type gameben amit eveken at bovitenek. Ehhez kepest ugyan ezek az ujsagirok a full klises RDR 2 storyjat istenitettek. Nem azt mondom, hogy rossz volt csak teljesen kiszamithato volt annak aki mar latott western filmet es legtobszor lapos volt az egesz megis a western stilushot ezek hozza tartoznak.
Vagy masik baromsag hosszu a loading XD Igen hosszu volt amin a demo ota alitottak es a patch megint lejebb vette. A Warframeben hasonlo ido alatt toltok be vagy lasabban csak, hogy egy peldat is irjak.
Szokasos EA elenni clickbait cikkek mar jonnek egy ideje igy varhato volt, hogy a tesztek ererdmenyei is ezt tukrozik. Mivel sokszor van az, hogy az ujsagirok nem mernek szembe menni az olvasok erzeseivel szemben. Khmm RDR 2 botranyos mehanikait pl seholse se soroltak fol. Amugy az RDR 2-t azert hozom fol mert nemregi game es nagyon eros pontokat kapott megis nagyon sok dologban ephogy csak az atlagot surolta es sok megis majdnem ev jateka lett. -
#523 A következő lottó számok is mennek? :) -
JonasSandor #522 Megjöttek az értékelései bukás lesz előre mondom.