1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
 • Alanw
  #1041
  https://open.spotify.com/episode/0PeIOpZTvD9k5LiZg0N0Dq?si=fT8eIY85QHis5J4aM90hTw&utm_source=copy-link
 • lwb
  #1040
  Lusta vagyok visszakeresni a fanboyt, akivel itt vitáztam, hogy az anthem kuka lesz :D
  Várható volt, egy gimmickre épült az egész játék, hogy röpködhetsz, mint iron man, minden más egy tesco gazdaságos destiny light szintje volt kb.

  A szerverek persze még fennmaradnak, de a support elmarad majd, új kontent nem lesz és 1-2 év múlva szépen csendben azokat is lekapcsolják majd. Legfeljebb kijön egy offline patch, hogy otthon vagy haverokkal repkedhess, de ez a max.
 • Bandras DaSilva #1039
  Hogy kicsit megtörjem a harcot...

  Én sajnálom, hogy vége. Nem tudom, nekem a megjelenéskor nagyon bejött és iszonyú sokat is toltam PS4-en, bár volt pár kemény pillanat amikor kb. lelőtte az egészet és arra is emlékszem, hogy volt egy időszak amikor nem lehetett játszani mert nem volt biztos, hogy nem öli meg a vinyót vagy az egész konzolt ez a játék:) Pörgette a dolgot ezerrel, szinte felszállt szegény PS4.
  Valahol it volt már elrontva az egész. mert ez rengeteg embert elriasztott, indult a hiszti, perelték a céget, hogy tönkrement a psük, pcjük aztán az nem a játéktól volt. Az enyémnek semmi baja nem lett, miután javították a crashelős dolgot, simán ment és nem is pörgött annyira.

  Nagyon sok jó élményem volt vele. Tetszett, hogy lehet menni groupban, tetszettek a páncélok, a repülés, a küldik a vadonban, stb. A sztori nem egy nagy valami, ezt is sokan írták. Oké, akkor mondjatok egy igazán egyedi, szuper történetet az utóbbi 10-15 évből! Ami nem utánérzése, nem ismétlése valaminek.

  Aztán azért hagytam abba mert már alig volt ember és roppant nehéz volt bármit is csinálni.

  Lehet velem van a gond, de nekem ez sokkal jobban bejött mint a Destiny 1-2, pedig azokban is volt elég sok időm. Főleg az 1-ben, de nekem az volt nagyon uncsi.

  No, mindegy, nem akarom nagyon hosszúra nyújtani. Sajnálom, hogy így járt, de lehet ezt meg kellett volna lépni sokkal korábban és levonni a tanulságokat.
 • PiszkosFred
  #1038
  Minden heten, minden rpg topikjaban leirod mindig ugyanazt. Szo szerint ugyanazt, evek ota. Sirsz, sirsz, kesergel, sirsz, sirsz, szidsz mindenkit, sirsz, sirsz, sirsz. Ugyanazokat ismetelgetve. Csak onnan tudjuk, hogy nem egy script vagy, hogy idorol idore kipecezel magadnak valakit, aki eppen egyetert veled valamiben, majd azt a nevet is belerakod a mondokadba (most "kancsiborz" a rajongasod targya, ha jol emlekszem igy hivjak a juzert). Ez nem szemelyeskedes, ez tenymegalapitas. Mifelenk a vadkeleten ezekre a hopihekre azt mondjuk, hogy sir, mint egy furdos kurva. Ez van. Olyan vagy. Apropo sertes, te keverted bele a halott anyamat a dologba, mar megbocsass.
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.24. 22:57:17
 • Although_
  #1037
  Anyukád sírt amikor megszülettél.
 • HerrWolf
  #1036
  Kérlek ne hagyd abba a sírást mert jól szórakozok rajtad te bohóc!
 • Although_
  #1035
  Pont olyan szar vagy amilyen mindig is voltál.
 • Although_
  #1034
  Milyen egy nyomorult vagy. Írtam a véleményem mit tartok a Bioware "fejlődéséről"
  Te elkezdesz személyeskedni meg gyalázkodni meg. :)
  Szóval mikor válaszolok. Akkor muhahaha?
  Nyomorult kis barátom én egy multit neveztem senkinek és ez holnap is így lesz te meg nekem jöttél és még magyarázol is?
  Bioware halott és ezek megölték és ha te furdos kurvanak nevezel akkor is így lesz. És ha mosdatod magad akkor is.
 • PiszkosFred
  #1033
  Muhahaha... ez volt az ev vicce eddig, koszonom.

  Az Anthem szar volt, a ceg szart csinalt, egyetertunk es megis hisztizel, hisztizel, hisztizel... ez a normalis, mi? Mindjart megy es sirsz a CP topikban is, aztan a tobbiben, mert azt hiszed, ez segit. Nem. Nem fog. Beszelj orvossal, az segit.
 • PiszkosFred
  #1032
  Nem vagy te hulye kislanyom, csak nincs szerencsed, ha gondolkozol...

  Evek ota sirsz, es sirsz es sirsz, mert az egykori isteneid szembekoptek es megalaztak teged, te meg ezt keptelen vagy feldolgozni. Ami nem gond, a te bajod, de nem az SG-n kellene hisztizni baszki, beteg ember vagy, fordulj szakorvoshoz.
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.24. 22:38:49
 • Although_
  #1031
  Ne felejtsd el kis paraszt errefelé a tankok elől sem szaladtunk el nem az ilyen kis hülyék elől ;) Én nem a belpesti szardarabok közé tartozom :) Tőlem tankkal is jöhetsz hülye paraszt.
 • Although_
  #1030
  Ki faszt érdekel te büdös kis paraszt mit mondasz? Hogy áltatod magad? Szerinted engem érdekel te nyomorult kis szar?
  Ez a cég mióta megölték 2010-ben csak szart csinál, ami még ért valamit az addig volt míg az alapítok ott voltak.
  Fürdős kurva a jó anyád aki leszop téged minden este ;)
 • PiszkosFred
  #1029
  Mi a faszt hisztizel, mint egy furdos kurva? Csak az Anthemet lottek le, teljesen jogosan, annak mar 2 eve annyi volt, jon az uj Dragon Age. jon az uj ME uj resz, stb. Az Anthem miatt siratod oket? Az egyetlen jo dontes volt az elmult evekben, hogy lelottek a picsaba. Nem vagy te komplett. A regi Bioware mar regen halott, az Anthem elott is az volt, ezen kiakadni 2021-ben ostobasag.
 • Although_
  #1028
  Majd jött a Dragon Age 3 ahol utoljára. A legjobbjaik egy "szar mmo" mellé is odatették a sztorit a karaktereket. Az EA mocsok árnyéka alatt is. Utoljára. Még életre kelt a mese :) Az egyetlen ami fontos.
  Leliana, Morrigan. Még egyszer utoljára életre kell :)
  Emlék Alistair, Oghren, Shale,Sten.
  így kell befejezni egy történetet. Még úgy is ha nem is az ami népszerű.

 • Although_
  #1027
  Nehéz elmondani milyen ez a mese. 2009 után mikor nézed korunk egyik legjobban megírt "tömegsztoriját" Origins mindent teljesített amit 2009-ben vártál. Majd jött a skyrim a tömegtermék mértékegysége.
  Biowaret is rányomták az útra. Olyan emberek akik nem is tudták megvették a 2000-es évek ikonját a legjobbat ami a piacon volt. Én ezt tanultam meg. Tudom emlékszem, hogy szidtam a DAO2-t . De ma is tudom a a sztori a második vonal által írva is messze átlag feletti volt. Messze,
  Mindez azért mert ők voltak.
 • Although_
  #1026
  Egy a sok közül. Olyan arcok nélkül akik jók nem fog menni.
 • Although_
  #1025
  Végre temessék már el a céget amit megöltek. Tudom ma divat buzihuszárnak lenni. De nem szükséges.
  Ne csak a projekt. A Bioware is többet érdemel.
  Temessék el régen meghalt megölte ez a szar nyomorult multi.
 • hunbalee
  #1024
  Sajnos ennyi volt

  Nem lesz új verzió
 • Kancsalborz
  #1023
  30-an szüttyögnek vele, se előzetes dev diary-k, se játékmenet videók, semmit nem mutattak, még képeket is alig, és még "belsősök szerint is legalább kilencven főre lenne szükség ahhoz, hogy a játék újraszerkesztése mellé még új tartalmakat is gyártsanak"...

  Ugye a legfőbb probléma a játék ötlettelen laposságán, klisés ostoba történetén, gagyi npc-in, monotonitásán, bugosságán kívül a rendkívül kevés tartalom volt, úgyhogy ez utóbbi szerintem az utolsó lapát föld a koporsóján a játéknak.

  Optimalizálhatják, átalakíthatják a looting/crafting rendszereket, ésszerűsíthetik a fejlődési rendszert csinálhatnak ötletesebb missionokat, DE a történetvezetés ugyanaz marad, a térkép nem változik, a tartalom nem bővül.
  Ez nem fog vonzani senkit...

  Halovány remény lehet az, hogy egyáltalán még él a game, mert az EA nem szokott [email protected] meg lelkizni amikor játékok, akár egész brandek lelövéséről van szó. Esetleg free to play-é akarják tenni, vagy hasznosítják a fejlesztéseket más projektekhez -mint pl. a "jetpackes" repülést ami kb. az egyetlen egyedi és szórakoztató dolog volt ebben a szarkupacban -
  de az szerintem a gamertörténelem legnagyobb mentése lesz ha az Anthem-ből valaha lesz játék...

  Én nem vagyok egy kárörvendő tipus, de szerintem jó is lesz ha bukik és megérdemlik azért amit felmutattak mert megnyugtat a tudat hogy a mai játékosközösségben is van még annyi tartás, hogy azért bármi szart mégsem lehet lenyomni a torkukon, akármekkora az előzetes hájp, meg a fizetett tesztnek álcázott hirdetés, mert ezeket bezzeg nyomták megjelenés előtt rendesen, ahelyett hogy a játékot fejlesztették volna ... ;)

 • lwb
  #1022
  Úgy hallottam, hogy lelövik az egészet a fenébe.
 • hunbalee
  #1021
  A héten dőlhet el az Anthem sorsa
 • Daermon
  #1020
  Hivatalos, hogy átalakítják/újra építik az Anthemet
  Én spec örülök neki, így érdemes lesz majd visszatenni egyszer.
 • Daermon
  #1019
  Csak, hogy nyoma legyen itt is: készül egy amolyan Anthem 2.0
 • Although
  #1018
  Teljesen meghatódtam. Új épület három szintje, mekkora befektetés a jövőben. Szóhoz sem jutok.
  A Dread Wolf rise az elég konkrét cím. Tehát tudjuk mi a lesz a IV. rész. Kár, hogy nem kell izgulni milyen lesz. :)
  Utoljára szerkesztette: Although, 2019.09.06. 10:02:48
 • Daermon
  #1017
  Belinkelem ide is: Casey Hudson nyilt levele
  Anthem, Dragon Age, új épület.
 • Although
  #1016
  Pedig ő aztán beállt az új hullámba.
 • Although
  #1015
  Irving left
  Szép lassan, de véget ér.
 • Daermon
  #1014
  Hát meglestem a Cataclysm frissitést, éppen, hogy elmegy, de a világot nem váltotta meg (mondjuk javitottak ezt azt minden téren).
  És Ben Irving is lelépett a BioWaretól, úgyhogy ez megpecsélte az Anthemet is szerintem.

  Guild rendszer is bekerült, egy mobil appon keresztűl lehet kreálni/csatlakozni (szerintem feleslegesen bonyolított, miért nem ingame?), HunLancers néven van is magyar PC klán, kb 40-50 fő.

  Még max 1-2 órát rászánok még, de egy jó ideig szerintem hagyom megint. :)
 • Daermon
  #1013
  Na majd megkukkantom, hogy ez milyen valójában, ugyis szabin leszek. Egyelőre nem tudom hova tenni :)
 • Although
  #1012
  Örömmel tölt el a vergődésük.
  Legyen jó, zárják már be a stúdiót és tegyék ki élt, szép éveket.
 • TBTPumpa
  #1011
  Az új tartalmi frissítés mind a 30 játékosnak, aki még játszik vele:
 • lwb
  #1010
  Ha már AC1, nekem sose volt FPS gondom vele, igaz pc-n játszottam vele, nem konzolon. A történet meg mai szemmel lehet klisés, de akkor, amikor még az egész világot nem ismertük, fogalmunk nem volt, hogy mik azok a pieces of eden-ek és kik az orgyilkosok, mi ez a templomos-hülyeség stb. Az egész világ a szemünk előtt épült fel és egészen a végéig nem volt nyilvánvaló, hogy az orgyilkosok ma is léteznek és ma is harcolnak a templomosok ellen. Ez a történet alatt derült ki. Ezért volt érdekes, mert volt benne rejtély, amire közben jöttél rá.

  (egyébként még szintén nem rózsás FO76-ot is 400-an nézték az emúlt héten átlagban, ami négyszer annyi, mint az Anthem)
  Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.05.24. 10:37:36
 • lwb
  #1009
  A Destiny 1 és a Division 1 mind sokéves, kifutott játék, mindkettőnek kint a következő része. Hol van az Anthem 2? Egyébként, ha már számok: az elmúlt héten a Destiny 2-t 5500-a, a Division 2-t 4800-an nézték twitchen, ami nem kiemelkedő, de nem rossz. 30-35. hely körül vannak ezzel, az Anthem 500. helyével szemben. Mindegyik looter-shooter, mindegyik game as a service. Destiny 2 ráadásul kétéves játék! Míg az Anthem idei, új.

  AC-hez meg TR-hez kár hasonlítani. Azok single player játékok, sztorival. Egyszer végigviszed, aztán elfelejted. Az Anthem egy game as a service, harmatgyenge történetecskével, amiben az adná a pluszt, hogy folyamatosan fejlődsz, dobja a lootot, jönnek az új contentek, kihívások, itemek, raidek (akármik). Erről szól ez a típusú játék. Egyébként az Anthem abból sem jönne jól ki, ha SP játékokhoz hasonlítanánk: az AC-nak még az első része is ezerszer jobb volt, mint az Anthem. A története, a karaktervezetése, a világa. Két szálon futott a történet, mindkettő szálon voltak meglepetések, Desmond esetében ugye a képességei, meg hogy Lucy segített neki. A főszálon, Altair vonalán meg Al Mualim árulása. De az egész világ, az orgyilkosok vs templomosok is itt lett bemutatva. A történet filmszerűen épült fel, cutscene-ekkel, karakterekkel stb. Az Anthem ehhez képest egy tipikus looter shooter: van a hub area meg van, ahol játszol és kész. A történet harmatgyenge, a karakterek felszínesek és nincs is igazán szerepük. Nem lehet úgy érvelni, hogy de ez nem is igazi SP játék, aztán amikor azt más looter shooterekhez hasonlítjuk, akkor meg azt mondani, hogy de nem is igazi looter shooter. Akkor micsoda?
 • Probatbicol
  #1008
  Egyrészt ezeknek a játékoknak ez a sorsuk. Ebben a pillanatban a Division I-et 37-en, a Destiny I-et 52-en nézik.
  De a Div 2 bázisa is meredeken fogy.
  Az biztos, hogy az Anthem sokkal-sokkal meredekebben zuhant mint a többi, de ebben nem kis része volt az internet népének, meg a sajtónak.
  Egyszerűen divat lett fikázni, ezzel lehetett klikket/nézettséget generálni, pl. a Gamestar minden egyes kiderült bug-ból ujjongó cikket csinált, és már ne haragudj, de Téged is mintha külön fizetnének azért hogy időről időre beírj ide egy lehúzó kommentet, holott bevallottan nem játszottál a játékkal egy percet sem.
  A csordaszellemnek meg nehéz ellenállni, ami valahol érthető is mert miért is adna esélyt valaki egy játéknak amit így lehúznak, amikor annyi választási lehetőség van?

  Érdekes módon amikor másokkal játszottam, akkor mindig feljött ez témaként, hogy úristen milyen jó játék ez, miért fikázzák ennyire?

  Nekem most is az a véleményem, hogy az Anthem egy kiváló játék, ami nem annak lett eladva ami. Mert az valóban ordas hazugság, hogy ezt megveszed egy single játék áráért és aztán évekig fogsz vele önfeledten játszani. Ugyanis nem raktak bele olyan végjátékot ami hosszú távon ott tudná tartani az embereket.
  De én még a szándékát sem láttam ennek, ezért mondom, hogy ez hazugság volt. Ami csúnyán visszaszáll a fejükre, megmondom miért.
  Mert ha azt mondják hogy ez egy csapatjáték, ami habitustól függően nyújt 35-75 óra játékélményt, és amikor a fősztori véget ér akkor bevágnak egy Credit-et a végére, meg egy szöveget, hogy ha szeretnéd akkor fedezt fel a világ többi részét is, akkor mindenki elégedetten dőlt volna hátra és várta volna az Anthem 2-őt.
  Mint pl. a Shadows of Mordorban, vagy a Tomb Raiderben.
  De ezzel a kamuval, hogy ez egy neverending fun multi, még azok akik élvezték is úgy hagyják abba, hogy oké meguntam sose jön össze a full legendary. Rossz szájízzel.

  Ami azért baj, mert ennek a játéknak a magja nagyon jó. A repüléssel megbolondított harcrendeszer, a világ, a grafika nagyon jó és szórakoztató, kár hogy valószínűleg megy a levesbe.

  Nekem mindig az Assassin Creed jut párhuzamként az eszembe, annak is mi volt az első része? Csináltak egy kiváló grafikát, új mozgási és harcrendszert, egy semmilyen sztorival, unalmas gyűjtögetős questekkel, és a legtöbb ember gépén el sem futott.
  Megjegyzem az FPS problémát akkoriban még nem az jelentette, hogy "jáááj droppol 75 alá" hanem hogy nem ment 15 fölé :)
  A volt a szerencse, hogy a netnek akkor még nem volt ekkora véleményformáló ereje, és nem hagyták annyiban, hanem megcsinálták a 2. részt. És milyen jól tették !
  Na itt ez nem fog megtörténni.

  Ja és mégegy pozitívum. Szerintem rettenetesen felhasználóbarát volt hogy -7 day berakták a premium accessbe. Így 15 euróért játszottam vele 75+ órát, nagyon jó befektetés volt. Pláne ha összehasonlítom pl. ps+-al ahova hónapok óta csak zs kategóriás játékok kerülnek be.

  Szóval sajnálhatja aki kihagyta, remek, emlékezetes játék volt. Igen, nem játszom már vele, ahogy több 100 másik játékkal sem amit már befejeztem.
  Mindazonáltal azt sem tudom ajánlani hogy most kezdje el valaki, mert egy multi játék társak nélkül az már nyögvenyelős.
 • lwb
  #1007
  Twitchen 108 ember nézett Anthemet átlagban a múlt héten... Nem 108 ezer, hanem 108 db ember. Előző héten 113, szóval ez szépen csökken azóta is. Ha van egyáltalán még hova (ez úgy kb 500. hely körül lövi be az Anthemet, 20 éves játékok előzik meg)

  Ez a játék halott, kár cukrozni. Az EA tolja a kincstári optimizmust, de ennek itt vége. Sokan idézik a FFXIV-t meg a No Man's Sky-t, de szerintem ez felesleges. Az EA nem az a fajta kiadó, amelyik türelmes lenne. Ha egy játék egy picit is alulteljesít, azt kaszálják. A MEA anyagi siker volt, mégis azonnal lelőttek a megjelenés után minden további supportot. Biztos kijönnek kisebb maszatolások, update-ek, ahogy a MEA-hoz is kijöttek a multi dlc-k, de senki ne számítson itt nagy feltámadásra.
 • Daermon
  #1006
  A cikkek nagyrészét ismertem, köszi. Én most a negyedéves jelentésből szöszöltem ki, amit nyilvánosra raktak. De egyszerübb, ha van egy hír oldal cikke, ami összeszedi.
  Egyébbiránt örülök, hogy tetszik az elhivatottságom, viszont én egy jó ideje pihentetem a játékot :D Majd új tartalomkor visszanézek, de nem is bánom, hogy elöbb csiszolják az alapokat.
 • Ssenkradlive
  #1005
  https://gearnuke.com/anthem-players-declare-game-dead/
  https://www.youtube.com/watch?v=N-I2eghDceo
  https://sparkchronicles.com/anthem-for-reddit-users-the-game-is-dead/
  https://www.forbes.com/sites/paultassi/2019/04/29/anthems-waning-playerbase-is-starting-to-create-matchmaking-problems/#557800387409

  Szemezgetés csak neked az utóbbi néhány nap híreiből. Direkt olyan "noname" helyekről mint a forbes pl...
  Tudok linkelni még néhány tucatot ha szeretnéd.

  Ami az igazság az Anthem-el kapcsolatban a mai nappal bezárólag, tehát aktuális jelentés :

  -1 : Saját (maradék) játékosbázisa szerint is halódik a játék, folyamatos és súlyosbodó matchmaking problémák a kevés aktív játékos miatt. Linkek fent, + hivatalos fórum...

  -2 : A játék mellett még kitartóak folyamatos reklamációja ellenére is komoly loot, "endgame", szerver, és stabilitás problémák. Az éppen aktuális 1.1.1 "frissítéssel" bezárólag, ami a közösség szerint is ló[email protected] frissítést hozott, + az Elysian Cache - ládákkal kapcsolatos "megoldásuk" megint teljesen megosztotta a maradék közösséget is, de inkább faszságnak tartják mint jónak. ( Hivatalos fórumbejegyzések alapján...)
  Egyébként kis mellékes: Az Anthem forum, Annswers HQ - ról kis szemelvény :

  News & Updates : Topics: 14 Replies: 0
  Technical Issues : Topics: 3889 Replies: 18180
  Bug Reports : Topics: 4642 Replies: 13085...

  No comment. Aki látja a számokat, érti ezt.

  -3 : Hivatalosan is késnek az előre bejelentett nagyobb tartalmak és újítások, köztük a Cataclysm - is.
  https://www.gamespot.com/videos/bioware-delays-the-cataclysm-for-anthem-gs-news-up/2300-6449268/

  redditen maga a Bioware ismerte el, hogy : "gondok vannak a játékkal, és először hibajavítások szükségesek"...

  -4 : Ez még ugyan nem hivatalos, de néhány napja masszívan terjed az az információ is, olyan hírhedten "kacsa" helyekről mint pl. a Kotaku, Gamespot, Forbes, miszerint a fejlesztőket folyamatosan "vonják ki" a projektből a DA4-javára, illetve a vezető fejlesztők már nem is foglalkoznak az Anthem-el...
  A Kotaku tényfeltáró cikkének alapján ami eléggé nagy hullámokat vert, és mondjuk be is bizonyosodott hogy az utolsó szóig igaz maguk a Bioware-es dolgozók visszajelzései alapján, nem hiszem hogy ebben tévednének, azt meg tudjuk ugye hogy ez mit jelent. (ME Androméda)... No comment...

  Persze az EA hivatalos fórumain olvasható hogy továbbra is "töretlen a bizalom,meg 100%-ig kitartanak a projekt mellett ", de hát azt már tudjuk hogy ez náluk mit is jelent.
  +1- ként még ideírhatnám hogy a DA 4 - fejlesztésével kapcsolatban is lehetett aggasztó (egyenlőre még ) pletykákat olvasni, de nem akarom fokozni ezt már... XD

  Kedves Daermon, komolyan én tisztelem az elhivatottságod a játékkal kapcsolatban, és semmi bajom azzal hogy te imádod, és félreértés ne essék senkit nem akarok lebeszélni róla, de a valóság nem az amit te ide írsz. (vagy inkább képzelsz...)
  A legjobb "digitális indulás" meg ugye tudod hogy egy félrevezető infó ugye, tipikusan ilyen kiragadott reklámszöveg, 1000+1 helyen le van írva, hogy persze mint "digitális indulás" fasza, csak a Bioware előző játékainak eladásaihoz képest egy ló[email protected]
  Nézd meg ezt a fórumot is. Ez egy multis játék elvileg, de még március közepe-i bejegyzések olvashatóak ez első oldalon is.
  Egy-két hete megjelent 20-40-játékórás offline game-ek tízszer ennyi bejegyzést produkáltak ide az sg-re, az igazán pörgő multis címekről nem is beszélve...
  És minden más fórumon ugyan ez van... Ebből neked mi esik le ?

  Élvezd a játékot, komolyan senkinek nincs joga megmondani senkinek hogy mit szeressen, sok olyan játékom van nekem is ami az én szívem csücske, a nagyközönség számára pedig átlagos vagy egy [email protected], attól én még elvagyok velük, de nem járok oda mindenhová hirdetni hogy: "mekkora fasza game ez már", mert tudomásul veszem hogy a többségnek mennyit ér.
  Csak ezt a valóságtól elszakadt csőlátást nem tudom megérteni, bocs...

  ( Ui : mielőtt az a szokásos fordulat jönne, hogy "kipróbálás nélkül" rinyálok, Legion of Dawn előrendelő voltam, én március elején hagytam abba és adtam el, nekem akkor lett elegem belőle... :) ) • Daermon
  #1004
  Negyed éves beszámolón megerősítette az EA, hogy továbbra is tàmogatják a BioWaret és az Anthemet. Tudják, hogy nem jól indult a dolog, de továbbra is javítják, gondozzák a jatékot. A döcögős start ellenére pedig a játék rekordot döntött: az EA fennállása óta legjobban digitális indulást produkálta.
  Remélem lassan lesz valami híroldal, aki összeszedi a lényeget :D
 • TomStorm
  #1003
  Most csak Storm meg IC-nak vehetek Epic szettet.Többinek hogyan lehet?Nekik csak Rare lehet(pedig nagyobb szintü Rangerem)?
 • TomStorm
  #1002
  Ok köszi!
  Egész bedurvult a game így GM1-en(egyelőre sima Contract-okat megyek).
  De ma este Freeplay+SH!Még úgyse voltam..