Anthem (BioWare)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.04.03. 21:50:17
szerk: ....pont.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.04.03. 21:25:44
Erre még reagáltam. Egyetértek. No comment...
Talán még annyi utolsóként : Nem is az volt a baj hogy elb@szták, hogy szarul mentek a dolgok, hanem hogy kifelé hazudoztak végig az EA-felé is, és ami még rosszabb : a játékos közösség felé.
Továbbiakban én befejeztem ezzel a játékkal, meg a Bioware-el kapcsolatos bármilyen "foglalkozást", beleértve a fórum követését, és "irkálást".
Üdv mindenkinek . <#wave>#wave>
Hja, a Bioware valasza meg akkora klisehalmaz, hogy egy tizeves jobbat ir az tanarneninek magat mentegetve a delutani buntetesben...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.03. 20:10:17
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És még csak nem is Looter-shooter-nek készült...
Annyira látszott rajta a megjelenés óta...
És ezek után még a DA4-et is elkúrják, mostani véleményem szerint.
Tényleg szomorú ez az egész. Legalább is nekem. Direkt nem írtam ide a megjelenés óta, mert egyébként én is utálom amikor valaki csak "köpködni" jár egy játékkal kapcsolatos fórumba ahelyett hogy hagyná hogy azok beszéljenek róla akik szeretik, ezért most csak annyit : Nekem ez lesz az első játék életemben amit eladok. Napok óta rá sem néztem úgy unom...
Érdemes elolvasni ezt a cikket. Lehet szidni az EA-t, de az a vicc hogy ezen írás szerint szinte semmi közük nem volt ehhez az egészhez.
A Bioware ezt házon belül balfaszkodta szét teljesen, hihetetlen mekkora káosz volt "alkotás" közben, és ezt maguk a (volt) dolgozók mesélik első kézből.
Láttam a roadmap-ot, olvasom ezeket a "szégyen" cikkeket, látom a játékot, nekem ez volt az utolsó csepp.
Biztos vagyok benne, hogy ez engem egy év múlva sem fog érdekelni, ha még akkor lesz egyáltalán Anthem...
Személyes véleményt írtam. A maradóknak további jó játékot.
Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2019.04.03. 19:10:27
Richard Garriot és Chris Roberts meg mehetne a kickstarterre, mi meg sose játszanánk azokkal játékokkal, amik meghatározták az iparágat.
Nehéz a jelenben a szép dolgokat meglátni, amikor nagyítóval kell keresni. Az EA annak idején Ultima és Wing Commander játékokkal lett híres. Méltán. Remek kiadó volt vagy 20-25 évig. Ma azzal híresek, hogy játékosok hatékonyabb lehúzását elősegítő szabadalmakat nyújtanak be és forradalmasítják a loot boxokat. Ég és föld és nem a nosztalgia a hibás ezért.
A tobbivel egyetertek, bar ez kicsit demagog is a te reszedrol, mert te kakukkolsz itt evek ota a forum ugyanazon topikjaiban ugyanazokat a mantrakat irogatva, es TE vagy az, aki nem nagyon akarod efogadni azt, amig egyebkent - nagyon jol - tanacsolsz masnak. Erdekes. Szem, szalka, gerenda, etc, ismered a mondast.
Tessek szepen a szorakozast es a pozitivumokat keresni egy-egy jatekban, es ne mindig multban ragadva karogni, mint az oreg fogatlan puskast emlegeto drukkerek a valogatott meccsek nyugdijas szektoraiban. Mert nyilvan igazuk van, a fenykornak vege, de azert a jelenben is vannak pozitiv es jo dolgok. Meg a szaros Anthemben is, az sem teljes csod.
Ha pedig nincsenek, akkor ne tessenek meccsre jarni. Mert csak hazhoz mesz a lofaszert. Tessen mas kikapcsolodast valasztani, temerdek lehetosegbol lehet valasztani. Ez a hajo ugyis eluszott (sullyedt).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.02. 22:54:45
Ezek a mai szarok 10 forintot nem érnek és nem a nosztalgia beszél belőlem. Nem csak.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.04.02. 22:43:49
Aztán UGYANEZT eljátsszák az Anthemnél. Betűre pontosan. Még a másfél év is stimmel. Hihetetlen.
... és végül már most látjuk ugyanennek a balfaszkodásnak az újabb áldozatát: a DA4-et, amit újrakezdtek az Anthem miatt, remélhetőleg nem nulláról, de ahogy most látszik és amit most tudunk, készül az a "mesterhármas".
Az egész már nem is vicces. Már csak kurvára szomorú. Abba kéne ezt hagyni. Mármint a bioware-nek. Abba kéne ezt az egész szar ipart hagyni.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.04.02. 22:22:35
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.03.29. 12:33:12
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Igazából szeretem mindegyiket, pedig mindegyikben van gond bőven 😊
Ha arra érted az "egybenvamindentéren"-t, hogy a végjátékban nincs értelme, csak egyetlen buildnek, amivel PvE és PvP-ben is életképes vagy, és utóbbiban OHKO-zod a játékosokat (akik persze ugyanúgy egylövéseznek téged)... Akkor, jah, egyben van. :-
Nem sokban különbözik Anthemtől, de tény, hogy sokkal több sárgát és lilát látsz ott, mint itt. Éljen a pszichológia és a trash loot. :-D
Egyébként mind a kettőn bőven érezhető az alaposan megvágott content.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Azt viszont igen, hogy az új generációt már megvárják vele. +1 ok, hogy miért is volt ilyen szar ez a mostani generáció, de ez itt off.
Tegnap GM1-en ugyanúgy pár másodperc volt a full party mint eddig.
Amúgy szerintem a BioWare egy része már elkezdte a 4. DA-t alapozni.
Hétvégén azért megyek pár Stronghold kört a Division 2 mellett (végre lvl30 ez is) 😄 Áprlilisban úgy is itt is itt az első nagy update, remélem már hó közepén.
Egyébként közben ezekről a számokról az is kiderült, hogy csak US eladásokat tartalmaz. Nemzetközi eladások terén a DAI vezet a Bio játékok között.
Nagy nehezen végigszenvedtem de eddig ilyen nem volt,mindig partyba voltam
Ez mitől lehet?1440p
DA:I meg nyomokban. 😊
El kell engedni. Ha már nem a te világod. Ott a PoE 😊 meg mindig előveheted az ami neked jó nem darálás.
Szerk: Most várjuk meg mit hoz az új etalon a CP2077. Gázolni fog durván ezek közt.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.03.26. 21:09:02
Nem fogom siratni őket, mert rég meghaltak már. Ki kell tenni a fejfát, élt 2010-ig.
Oda kell tenni a new Bio sztori from 2010-.
Ez egy új sztori. Már nem a régi. Nem kell hazudni se nekünk se nekik.
Változtak az eladási elvárások 2012 óta, ráadásul ez egy kazuár MMO game as service, nem egy sci-fi rpg sorozat harmadik összefüggő epizódja, ami nyilván kisebb célcsoportnak szól.
Az, hogy a bioware ME3 óta nem tudott három és fél milliót sem eladni nyitáskor a játékaiból, az az új bioware-t minősíti inkább.