1486
Assassin's Creed: Origins
-
#1446 proci igényes a játék, semmi értelme, még ha lehet is -
#1445 SSE4.2 nélküli régi cpu-n, hogy lehet egyszerűen futtatni? -
#1444 Bekerült a Humble Havi csomagjába akit érdekel most rekord olcsón beszerezheti. -
#1443 Egy kicsit komolyságát veszti a játék ezzel a sok bazári kardal, kicsit csalódtam a játékban, akkor volt jó játszani vele mikor előrendeltem, letisztulva, mostanság kész kabaré a játék. -
#1442 Most szereztem meg a legutolsó HEKA Chest-es Legendary fegyvert, így szinte majdnem teljes a kollekció, de a játékban szerezhetőek már mind megvannak, 1-2 Uplay pontost kell majd még megvásárolnom....
Ősszesen 197 Legendary item-et találtam a játékban (Gear Itemek) + az 1-2 Uplay-es majd... -
Rota1 #1441 Sziasztok!
Az előző dologba tévedtem.Az nem jött elő. Majd ti megnézitek. Amit még gyüjtüütem töb isten is volt az Egyiptomiaknak.
Ezzel búcsúzom. JÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK.
Üdv:Rota -
Rota1 #1440 Sziasztok!
Ha valaki nem akar túl sok időt az állarcokkal tölteni a club jutalmak közül kell vásárolni.
sata75 #1439 Köszönöm, bizonyára félrevertem azért nem találtam meg. -
#1438 Nekem ez annak tűnik... -
sata75 #1437 Kis off:
Jól látom, hogy nem látom az Odyssey topikot? Nincs neki külön? -
Rota1 #1436 Sziasztok!
Két állarcot az Anubist és a Sehmet et már 6-szor meg csináltam. De még mindíg meg kell csinálni. Az Anubis állarcnál már a végén azt is kiírta,hogy meg van a lándzsa aminek Anubis feje van. De ezt is újra kell csinálni. Olvastam erről a játékról, hogy ezezzel a játékkal ez a gond
az állarcoknál. Már ezen a földrészen nincs más csak ezek a többit mind megcsináltam. Azt szerezném kérdezni,hogy a kings of walley terültre,hogy kell lát jutni. Segítségeteket előre is köszi.
Rota1 #1435 Sziasztok!
A Sehmenetet amikor legyőztem láttam még egyszer le kell győzni. Még egyzer megnéztem a videót az enyémnél nem jelenik meg a tab. Egy küldetés végén vagy elején míndíg azt kell benyomni. Mielőtt megpróbáltam új ra onlineból offlenba tettem nem használt. Próbáltam úgy,
hogy egy kicsit nem játszottam vele. Ez sem használt. Nem tudom mit kellene tennem. Segítségeteket előre is köszi.
Rota1 #1434 Sziasztok!
Azt értettem félre ,hogy azt hittem a nylakat a halottaktól el venni. a kis pénzes caomokhoz hasonlított még eddig a játékba. Ilyenek eddig még csak a katonáknál voltak.
Nem baj volt egyet beszélni róla így legalább nem idegesttem be.
Rota1 #1433 Sziasztok!
A Sehmet sikerült. Sikerült felszednem a nyilakat.
Rota1 #1432 Szia!
Azt szeretém mondani nekem most Sehmetet emlelte ki. Sárga négyszög küldetédek között. Nagyon sokáig eljutottam, mint a felvételen is muattad. Azt szeretném kérdezni,hogy a nyílat melyik gombbal vetted fel. Én egyszer azt hittem felvettem e gombbal probálktam. Úgy látszik azzal nem veszi fel. Segítségedet előre is köszi.
#1431 A kovácsoknál tudsz venni is! -
Rota1 #1430 Köszönöm! Azért nem gondoltam erre mert kardot és a nyílat nem lehet.
caps lock #1429 Tudsz felvenni nyilakat a harcmezőn csak néz körül. Saját videó:
-
Rota1 #1428 Sziasztok!
Abban szeretném még a segítségeteketkérni,hogy a nyíl veszzők míndíg elfogynak az Anubis a Sobek és Sehmet állarcoknál. Hogy lehet azt a nyílveszzőket újra potolni szaladozás közben. Próbáltam több fajta nyílat váltogatni az sem segített. Pedig ha nem fogy el a nyíl akkor sikerül.
Üdv:Roli
-
Rota1 #1427 Sziasztok!
Olavastam a segítséget kösznöm. Éppen előtte oldtttam meg.
caps lock #1426 Már régen játszottam vele de ha jól emlékszem háromféle íj van a játékban: predator, hunter, warrior. A warrior az ami több nyilat lő ki, ezt a közelharcra találták ki. A predator belső nézetes íj ami elsősorban a lopakodásnál hasznos. A hunter pedig a hagyományos mindenre jó fegyver. Utóbbit használd. -
Rota1 #1425 Sziasztok!
Azt,hogy kell meg oldani a játékba,hogy a nyíl egyszerre egyet lőjjön. Most az Anubist csinálom és egyszrre három nyílat is ki lő.
Segítségeteket előre is köszi.
ÜÜdv:Rota -
#1424 DLC-kkel együtt majdnem mindent kimaxolva ~120 óra. Odyssey eddig 120 óra úgy, hogy az opcionális tevékenségek kb 70%-ban vannak kész és a 6-ból 1 DLC jelent meg.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.01.01. 17:35:43 -
#1423 Szerintem még a felénél sem. -
#1422 43 óra és még nem vagyok a játék közepén? :-D Az ilyen játékokat szeretem. -
#1421 Helix-et kapsz a fősztori közepén meg a végén asszem, de semmi köze a játékhoz, csak time saver és kozmetikai cuccokat tudsz venni belőlük.
Királyok völgyéhez végig kell játszanod az alapjátékot, és persze birtokolnod kell a DLC-t vagy season pass-t.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.01.01. 14:30:16 -
Rota1 #1420 Sziasztok!
Mindenkinek boldog új esztendőt kívánok! Azt szeretném kérdezni,hogy vannak ezek a helix credits balancok. Ezek mitől nőnek. Mert én nálam az a helyzet,hogy minden mellék sőt fő küldetés meg van a két a bazarokba árult fegyvereken kívűl. És mégse enged át a walley kingsbe. Azért kérdezem mert láttam a youtbn ,hogy akinek ezekből van meg úgy is csak 500 ha összejön. Segítségeteket előre is köszi.
#1419 Köszi. :)
"muszáj felfedezned" Számomra ez a játék értelme. :-D És a gyönyörű táj. -
#1418 A terület 2/3-a felfedezésre vár, de találsz mellékküldiket a felfedezett helyeken amelyek elvisznek újabb helyekre. Illetve a fejlődési rendszer miatt úgyis muszáj felfedezned, mellékküldizned.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.12.28. 23:22:18 -
#1417 Minden területre visz küldetés vagy vannak olyanok, amik csak felfedezésre várnak? -
#1416 Bayek története nálam véget ért, 131 óra alatt 7733 gyilok és 99%-os előrehaladottság. Nem csináltam meg a versenyes és arénás küldiket és nem csaptam le az összes fáraó szellemét. Amúgy minden ki van maxolva, mindent bejártam, mindent felfedeztem és megoldottam. Azt sajnálom, hogy a katanát nem tudtam megszerezni, pedig a vége felé vagy 100 ezer drakmát elvertem Redánál :D
Tetszett, szép volt, jó volt! Jöhet az Odyssey egy kis Destiny után. -
Zanetti #1415 Teljes mértékben egyetértek. Maga a vidék is nagyon tetszetős, a Black Flag mellett eddig ez tetszett a legjobban. -
caps lock #1414 Gyakori hiba és úgy tűnik teljesen nem is tudták javítani hogy időnként elakadnak a küldetések. A megoldás az hogy a menüben abbahagyod a küldetés követését, majd ismét kijelölöd és akkor remélhetőleg folytathatod a játékot.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2018.11.27. 16:18:14 -
Rota1 #1413 Sziasztok!
A The Bridge küldetésbe az a gondom,hogy két részét megcsinálja beszél a csaj. Harmadik beszéd elején megáll. És nem megy tovább nem tudom miért? Azért írom mert megnéztem előtte a youtbn. Segítségeteket előre is köszi.
caps lock #1412 Azt szeretem legjobban az Originsben hogy el lehet benne veszni. És nemcsak arra gondolok hogy hatalmas a játéktér hanem hogy annyi a látnivaló, felfedezni való érdekesség. Még a sivatagban is élvezetes tevegelni, sokféle táj van, jó érzés csak úgy cél nélkül róni a végtelent. Ilyenkor még hallucinációk is rátörhetnek az emberre.. -
#1411 Full egyetértek. +1
Én a Harcrendszer miatt játszom AC-t és a W3 nekem túl rpg-s dumálós, az nekem megtöri nagyon a lendületet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.26. 10:28:44 -
#1410 Szvsz Origins szebb, és jobb a harcrendszere (mindkettőé fos). Egyébként valóban jobb a W3 minden másban. -
#1409 Néálam a W3 a best, grafika és sztori is jobb ennél egy hajszálnyival. -
#1408 Nekem a Witcher 3 grafikája jobban bejön. -
#1407 Nincsenek szavaim a játékra, nekem nagyon bejön, elképesztő. Eddig a Witcher 3 és a Just Cause 3 volt a top, de most ez föléjük nőtt.