Assassin's Creed: Origins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Két állarcot az Anubist és a Sehmet et már 6-szor meg csináltam. De még mindíg meg kell csinálni. Az Anubis állarcnál már a végén azt is kiírta,hogy meg van a lándzsa aminek Anubis feje van. De ezt is újra kell csinálni. Olvastam erről a játékról, hogy ezezzel a játékkal ez a gond
az állarcoknál. Már ezen a földrészen nincs más csak ezek a többit mind megcsináltam. Azt szerezném kérdezni,hogy a kings of walley terültre,hogy kell lát jutni. Segítségeteket előre is köszi.
Üdv:Rota
Sziasztok!
A Sehmenetet amikor legyőztem láttam még egyszer le kell győzni. Még egyzer megnéztem a videót az enyémnél nem jelenik meg a tab. Egy küldetés végén vagy elején míndíg azt kell benyomni. Mielőtt megpróbáltam új ra onlineból offlenba tettem nem használt. Próbáltam úgy,
hogy egy kicsit nem játszottam vele. Ez sem használt. Nem tudom mit kellene tennem. Segítségeteket előre is köszi.
Sziasztok!

Azt értettem félre ,hogy azt hittem a nylakat a halottaktól el venni. a kis pénzes caomokhoz hasonlított még eddig a játékba. Ilyenek eddig még csak a katonáknál voltak.
Nem baj volt egyet beszélni róla így legalább nem idegesttem be.
Sziasztok!
A Sehmet sikerült. Sikerült felszednem a nyilakat.
Szia!
Azt szeretém mondani nekem most Sehmetet emlelte ki. Sárga négyszög küldetédek között. Nagyon sokáig eljutottam, mint a felvételen is muattad. Azt szeretném kérdezni,hogy a nyílat melyik gombbal vetted fel. Én egyszer azt hittem felvettem e gombbal probálktam. Úgy látszik azzal nem veszi fel. Segítségedet előre is köszi.
Savaran
A kovácsoknál tudsz venni is!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Köszönöm! Azért nem gondoltam erre mert kardot és a nyílat nem lehet.
Tudsz felvenni nyilakat a harcmezőn csak néz körül. Saját videó:

Sziasztok!
Abban szeretném még a segítségeteketkérni,hogy a nyíl veszzők míndíg elfogynak az Anubis a Sobek és Sehmet állarcoknál. Hogy lehet azt a nyílveszzőket újra potolni szaladozás közben. Próbáltam több fajta nyílat váltogatni az sem segített. Pedig ha nem fogy el a nyíl akkor sikerül.
Üdv:Roli
Sziasztok!
Olavastam a segítséget kösznöm. Éppen előtte oldtttam meg.
Már régen játszottam vele de ha jól emlékszem háromféle íj van a játékban: predator, hunter, warrior. A warrior az ami több nyilat lő ki, ezt a közelharcra találták ki. A predator belső nézetes íj ami elsősorban a lopakodásnál hasznos. A hunter pedig a hagyományos mindenre jó fegyver. Utóbbit használd.
Sziasztok!
Azt,hogy kell meg oldani a játékba,hogy a nyíl egyszerre egyet lőjjön. Most az Anubist csinálom és egyszrre három nyílat is ki lő.
Segítségeteket előre is köszi.
ÜÜdv:Rota
MerlinW
DLC-kkel együtt majdnem mindent kimaxolva ~120 óra. Odyssey eddig 120 óra úgy, hogy az opcionális tevékenségek kb 70%-ban vannak kész és a 6-ból 1 DLC jelent meg.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.01.01. 17:35:43

[merlinw.org]

Kandurex
Szerintem még a felénél sem.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lalakov
43 óra és még nem vagyok a játék közepén? :-D Az ilyen játékokat szeretem.
MerlinW
Helix-et kapsz a fősztori közepén meg a végén asszem, de semmi köze a játékhoz, csak time saver és kozmetikai cuccokat tudsz venni belőlük.
Királyok völgyéhez végig kell játszanod az alapjátékot, és persze birtokolnod kell a DLC-t vagy season pass-t.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.01.01. 14:30:16

[merlinw.org]

Sziasztok!
Mindenkinek boldog új esztendőt kívánok! Azt szeretném kérdezni,hogy vannak ezek a helix credits balancok. Ezek mitől nőnek. Mert én nálam az a helyzet,hogy minden mellék sőt fő küldetés meg van a két a bazarokba árult fegyvereken kívűl. És mégse enged át a walley kingsbe. Azért kérdezem mert láttam a youtbn ,hogy akinek ezekből van meg úgy is csak 500 ha összejön. Segítségeteket előre is köszi.
lalakov
Köszi. 😊
"muszáj felfedezned" Számomra ez a játék értelme. :-D És a gyönyörű táj.
MerlinW
A terület 2/3-a felfedezésre vár, de találsz mellékküldiket a felfedezett helyeken amelyek elvisznek újabb helyekre. Illetve a fejlődési rendszer miatt úgyis muszáj felfedezned, mellékküldizned.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.12.28. 23:22:18

[merlinw.org]

lalakov
Minden területre visz küldetés vagy vannak olyanok, amik csak felfedezésre várnak?
McFrost
Bayek története nálam véget ért, 131 óra alatt 7733 gyilok és 99%-os előrehaladottság. Nem csináltam meg a versenyes és arénás küldiket és nem csaptam le az összes fáraó szellemét. Amúgy minden ki van maxolva, mindent bejártam, mindent felfedeztem és megoldottam. Azt sajnálom, hogy a katanát nem tudtam megszerezni, pedig a vége felé vagy 100 ezer drakmát elvertem Redánál 😄
Tetszett, szép volt, jó volt! Jöhet az Odyssey egy kis Destiny után.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Teljes mértékben egyetértek. Maga a vidék is nagyon tetszetős, a Black Flag mellett eddig ez tetszett a legjobban.

Steam név: Belchior10 (HUN)

Gyakori hiba és úgy tűnik teljesen nem is tudták javítani hogy időnként elakadnak a küldetések. A megoldás az hogy a menüben abbahagyod a küldetés követését, majd ismét kijelölöd és akkor remélhetőleg folytathatod a játékot.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2018.11.27. 16:18:14
Sziasztok!

A The Bridge küldetésbe az a gondom,hogy két részét megcsinálja beszél a csaj. Harmadik beszéd elején megáll. És nem megy tovább nem tudom miért? Azért írom mert megnéztem előtte a youtbn. Segítségeteket előre is köszi.
Azt szeretem legjobban az Originsben hogy el lehet benne veszni. És nemcsak arra gondolok hogy hatalmas a játéktér hanem hogy annyi a látnivaló, felfedezni való érdekesség. Még a sivatagban is élvezetes tevegelni, sokféle táj van, jó érzés csak úgy cél nélkül róni a végtelent. Ilyenkor még hallucinációk is rátörhetnek az emberre..
darkSectorxxx
Full egyetértek. +1
Én a Harcrendszer miatt játszom AC-t és a W3 nekem túl rpg-s dumálós, az nekem megtöri nagyon a lendületet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.26. 10:28:44

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Szvsz Origins szebb, és jobb a harcrendszere (mindkettőé fos). Egyébként valóban jobb a W3 minden másban.

[merlinw.org]

McFrost
Néálam a W3 a best, grafika és sztori is jobb ennél egy hajszálnyival.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Savaran
Nekem a Witcher 3 grafikája jobban bejön.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

NeoMaN
Nincsenek szavaim a játékra, nekem nagyon bejön, elképesztő. Eddig a Witcher 3 és a Just Cause 3 volt a top, de most ez föléjük nőtt.

MerlinW
Jah, teljesen mindegy hol veszed.

[merlinw.org]

NeoMaN
Üdv!
Megvenném a játékot, de látom, hogy EA Originen jóval olcsóbb mint Ubi Uplayen. Hogy kerül ez egyátalán Originre???? Mindegy hol veszem?

MerlinW
AC3-hoz a Washington-os sztori jópofa, megéri, ha tetszett az alapjáték. Syndicate hasfelmetszős DLC-je is jó, Unity-é közepes, kihagyható, Origins-hez feltétlenül érdemes. A többi részhez csak multiplayer cuccok és lópáncélok voltak, azokkal nem érdemes foglalkozni.

[merlinw.org]

Érdemes mevenni a DLC-ket a játékokhoz?
Köszönöm, így most már mindent értek. Szerintetek a magyarítás a steam-es játékoknál működik? Van olyan magyar nyelvű oldal ahol az AC-knál meg lehet tekinteni a pályák térképeit? 😊
MerlinW
Magyarul mind a hármat meg kell venned, mind a 3 különálló teljesértékű játék.

[merlinw.org]

Mindegyik külön, önálló játék, nem kell egyik sem a másikhoz, egyik sem DLC.
Köszönöm a választ egyszer értem amit írtál és köszönöm még egyszer, de lehet, hogy én nem voltam teljesen egyértelmű... Meg kell nekem vennem az Assassin's Creed II-őt ahhoz, hogy én a Brotherhood-al tudjak játszani? Szóval az AC II az egyfajta alapjáték és a Brotherhood csak kiegészítő a trilógiában, vagy az egy teljesen különálló rész amihez nem kell az alapjátékot megvásárolni?
A Discoveryhez nem tudok hozzászólni, de az csak Nintendo DS-re és iOS-re jelent meg, szóval nem tudom, hogy mi köze a többihez.
Viszont a másik 3 játék az egy trilógia része, ugyanazzal a főszereplővel, ugyanabban a korban, csak más helyszíneken. (sorrend: II, Brotherhood, Revelation), így ezeket mindenképp érdemes egymás után játszani, mert rengeteg utalás van a korábbi részekre, és így lesz teljes a történet. (önállóan is jók persze, de egymás után az igazi). Merlinnel egyetértek, szerintem is az a trilógia a legjobb! (és ezzel a legtöbben így vannak).
A többi rész már teljesen különálló, eltérő korokban, helyszíneken és főszereplőkkel játszhatóak. Van 1-2 kapocs közöttük, de játék és történet szempontjából (szerintem) teljesen elhanyagolhatóak.
Ha most újrakezdeném, akkor biztos kronológiai sorrendben haladnék a játékokkal, úgy ahogy annak idején megjelentek.
Egy kérdés csak: Az Assassin's Creed II-től teljesen független a Assassin's Creed II: Discovery és a Brotherhood és a Revelation? Vagy az a DLC-je? Vagy teljesen különálló rész csak ugyan abban a korba játszódik?
És a tobbi hogy van? Pl.: Assassin's Creed III

Köszönöm a válaszokat!
MerlinW
A legjobb természetesen az Ezio trilógia: AC2, Brotherhood, Revelations. AC3-mat csak a modern szál miatt érdemes játszani (illetve ha szerelmese vagy az amcsi szabadságharcnak), mert itt zárják le az AC2 sztorit. AC1-re meg sok a hivatkozás. Ezen kívül Unity és Syndicate és Origins is hangulatos, bár utóbbi már nem nevezhető Assassin's Creed-nek, ahogy az AC4 és Rogue sem de ettől függetlenül jó játékok.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.07.30. 21:40:21

[merlinw.org]

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Sziasztok! Légyszíves segítsetek! Segítenétek nekem összeírni, hogy időrendi sorrendben hogyan adták ki a játék sorozatot? És szerintetek melyik a legjobb? Sehol sem találtam kronológiai sorrendet.
Amúgy minden ilyen titkos helyet és sírt jelöl a térkép. Az a trükkje hogy mindenhova el kell menni, be kell lovagolni/tevegelni alaposan a játékteret és akkor ha egy bizonyos távolságon belül érsz, megjelenik sárga kérdőjellel a pontos hely. Rá kell közelíteni a térképen elsőre nem mindig látszik.
MerlinW

[merlinw.org]

Sziasztok!

Van egy csillagkép amit nem találok. A horses homeFöldrészen. Ha valaki tud valamit erről írja meg. Segítségeteket előre is köszi.
Üdv: Rota
Sziasztok!
Ott van még gondom a játékba, hogy az állat fejes ruhát nem találom. Pedig most is ruhát vettem az utolsót. Nem tudom nektek mi a véleményetek. Szerintem valamelyik házban van.
Sziasztok!
Most jöttem rá,hogy egy bétoronynak akkor van vége ha megjelenik egy sárga pipa mellette. Azért írtam csak meg annyit kérdeztelek bennnteket,hogy nem találtam főnököt sem a bérgyilkostoronyba. A fönök kivégzését megtaláltam a youtbn. Tüzes nyíllal kell rá lő ni.

Savaran
A karakterpanelon, ahol pl a fegyvert változtatod.

Sziasdztok!
Fegyvert hogy lehet fejleszteni ebbe a játékba. Gondolkoztam rajta csak nem sikerült rá jönnöm.
Segítségeteket előre is köszi.