1486
Assassin's Creed: Origins
  • MerlinW
    Origins 4 évig készült és több, mint 1000 ember dolgozott rajta és kb 150 millió dollárba került (nem hivatalos adat).
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.10. 12:07:10
  • Rony94
    Biztos nem követik el ugyanazt a hibát mint múltkor. Legalább 2 évig fogják hegeszteni az új részt, ebben biztos vagyok.
  • bakkerman
    Ha a közeljövőt nezzuk akkor en maximum a RDR2-ben bizom,de kerdeses hogy lesz-e egyaltalan ekkora terkepe,es ennyire valtozatos,az inkabb sztori orientalt lesz. Az tuti hogy igy az Origins utan nagy lesz a nyomas az Ubin,ezt a lecet nehez lesz megugrani a kovetkezo jatekuknal. Bar ha megint 2 evet varnak a kovetkezo resszel akkor lehet ra esely hogy ismet egy ilyen remeket kapunk
  • Voltan
    Milyen géppel és beállításokkal játszol?
  • MikX
    Nálam amiota belőttem, és játszom, oda van ragasztva a 60-as, nem esett le soha. Alexandriában sem.
  • Voltan
    "Még mindig a 1070 a bestbuy (azzal fix 60-70 fps az Origins)."
    Kivéve Alexandriában...
  • MerlinW
  • MerlinW
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jah az 560 a gyenge láncszem. Mostanában nem követem a radeonokat, de azt tudom hogy egy régi GTX970-el fix 50-60 fps-t kapsz majdnem ultrán. Az én kártyámmal 80-100fps között mozog, tegyük hozzá, igen drága frame-ek ezek:) Alapvetően senkinek sem ajánlom a 1080Ti-t. Baromi jó GPU, de ár/érték arányban pocsék:) Még mindig a 1070 a bestbuy (azzal fix 60-70 fps az Origins).

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.10. 04:53:49
  • MerlinW
    Nem igazán létezik játék, aminek ne lenne elég a 8GB memória. 16 kényelmes ha két monitorod van és játék közben akarsz valamivel tökölni, esetleg több példányt futtatni valamiből, stb. 32GB-nak pedig - nem szerverben - kizárólag akkor van értelme, ha multimédiával dolgozol (kép/videó manipuláció, zeneszerzés, 3D modellezés, stb). Egyébként pénzkidobás:) Nekem is volt egy ideig 32GB munka miatt, de még úgy sem tudtam kihasználni, így DDR4-ből már csak 16-nyi tettem a gépbe.
  • mike01010101
    Annyira ki vannak dolgozva az apró részletek is, apró mozdulatok, meg ilyesmik, hogy nehéz abbahagyni, "játszatja magát". Nem tudom mikor jön megint egy olyan játék (ebben a műfajban) ami megközelítheti.
  • Savaran
    Inkább a videókártyád ami jó, 6-7 giga ramot eszik a játék 1080p high-very high beállításon az msi afterburner szerint.
  • mike01010101
    Nálam full grafikával gyönyörűen fut, a procim nem a legerősebb de 32 GB DDR4-es RAM van, úgy tűnik azt szereti.
  • Savaran
    Nálam az utóbbi patch óta lényegesen javult a helyzet, 30fps alá már nem droppol, sőtt sohasem, viszont még mindig 35-45 körül táncol, hiába az igaz gyenge, de két kártya, gondolom nem nagyon supportolja a crosfirét, vagy jobban bele kéne mászni a catalistba, de mindegy is mert még jó áron el tudom őket adni és Karácsonyra meglesz az új és erősebb kártya.

Proci téren a helyzet az hogy a ryzen körberöhögi a gammát, szökő-évente akár a 35%-os kihasználtságot is eléri.
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.11.09. 15:49:30
  • Rony94
    -HATALMAS, egybefüggő pálya
    -városokban, településeken rengeteg NPC
    -az NPC-knek külön napi rutinjuk van (legalább is amennyire megfigyeltem, a lényeg hogy nem csak sétálásra vannak korlátozva)
    -Denuvo védelem
    -VMProtect védelem
    -plusz mivel ez most nagyon menő, rakjuk ide a Uplay-t is, mert ez is egy védelem

Ezeket összeadjuk, nem is csoda hogy kipörgeti a 4 magos procikat, de olvastam már olyat is hogy a 6 magosat is megeszi reggelire, úgyhogy optimalizációból csillagos 5-ös. Vagy csak túl nagy fába vágták a fejszéjüket grafika terén, nem tudom.
  • MerlinW
    Nem tudom mit csinál a procival, a játék szépen fut, de a 6600K-t 4.2Ghz-re húzva is 100-on pörgeti:)
  • Grifid71
    Nálam szétcsúszós a kép mintha nem lenne vsync, pedig állandóra van kapcsolva az nvidia panelen.
    Viszont jelentősen gyorsult a játék, ameddig a benchmarkban stabil 7k körüli értékeket ad és néha "beszakad" 1-1 sec lagra, addig a játék élesben hasít és a beállításoknál végig zöldben van, és nem lagol be.
    Igaz kicsit izzasztja a jó öreg 8150-et. hiába ez a proci még mindig bírja a strapát turbó nélkül is.
    Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2017.11.09. 13:07:57
  • Futocsiga84
    Vorrhess : köszönöm szépen.
    Nálam ez a gond:
    1.03 patch óta nem menti el a grafikai beállításokat és az egér is laggol vagy hogy fogalmazzak,mert a jelenség annyit tesz hogy mozgatom az egeret és Bayek ugyanúgy halad egyenes előre. de van rá megoldás a prioritást kell magasról levenni normálra a feladatkezelőben aco exe-énél miközben fut a játék. :-)
    De akkor se járja ez a megoldás hogy igy működjön.
    A az 1.03 patch előtt semmi gondom nem volt iszonyat ment a gáme :-)
    Az 1.04 patch meg még nem elérhető PC-n legalább is nálam. hogy miért azt nem tudom.
    olvastam sok helyen hogy már kint van de akkor hol van???
    Reméljük minél hamarabb rendeződik a dolog.
    Ezt leszámítva szerintem lenyűgöző a játék és nem bántam meg hogy megvettem. :-)
  • Vorrhess
    Forumon láttam tegnap este, az egyik ubisoftos arc mondta, hogy keményen dolgoznak rajta de pontos időt nem tud mondani megjelenésre
  • Tatyla

Olyan 66 óra van benne
  • Futocsiga84
    Sziasztok.
    Lehet tudni valamit az 1.04 patch-ről hogy mikor lesz elérhető PC-re?
    Köszönöm szépen.
  • Rita79
    Hát igen, mert ott már egy fullra húzott Witcherrel vajmi haszna lehet kincses ládák után kutatni (kérdőjelek 98%-a), miután egyértelműen nem tud jobb cuccot adni mint ami már rajtad van set.
  • Zegi Norbi HUN
    Igazából ha nagyon tetszik az Anubis outfit plusz az ehhez járó fegyverek, akkor letölthetsz egy trainert és nem kell 40-es szintig várnod :)
  • MikX
    Igen, én is ezt olvastam, hogy többször lesz, mert én lvl11-es vagyok, és semmi de semmi nem fog rávenni, hogy siessek ez miatt. Ez az ac végre megérdemli, hogy kiélvezzem, nem fogok grindelni feleslegesen.
  • Árnyvadász
    Úgy néz ki nem akkora probléma, ha kihagyjuk. Hetente érkeznek az újabb istenek (infó egyik fórumozótárstól - de mikor írta, már be is ugrott, hogy ezt valóban így ígérték a készítők) és majd Anubisz is újra leverhető lesz. Addigra vagy a következő istenig meg már elég valószínű, hogy meglesz a lvl40, legalábbis nekem, neked még azért kell körülbelül 15 óra játékidő.
  • Rony94
    Akkor te még jobban haladsz mint én, mert 30 óra alatt én még csak 23-as szintű vagyok. A térkép háromnegyede még szürke. :D

Mindegy, szerintem olyan hihetetlen jó cuccokról nem maradok le ha ezt az eventet most kihagyom. Szerintem túl fogom élni.
  • McFrost
    Igen, de jártam máshol is, ahova a mellék küldi vitt, és ha ott kézre állt valami, akkor megcsináltam, de a főküldiben még Alexandria van, tehát sehová nem mentem "céltalanul". Én is gyűjtök mindent, vadászok, rabolok, adom el, hogy fejlesszem a fegyvereimet.
  • Árnyvadász
    Ugyanezt gondolom én is. Másfél hét telt el a megjelenés óta és egy ekkora területű játékban, ahol rengeteg feladat van jó ha a játékosok (tippre) 10%-a van maximális szinten, vagy ahhoz nagyon közel. Adnak 6 napot, ami persze hosszúnak tűnik, de most ezért megint csak a játékosok egy bizonyos százaléka fog felfejlődni. Nekem nincs kedvem emiatt rohanni. Ha pedig lejár az idő, akkor ahogy írod, berakják majd megvehetőnek. Ez tipikus lehúzás kategória.

Mondjuk én jelenleg lvl35 vagyok, és elképzelhető, hogy hétvégére elérem a maximális szintet, de egyáltalán nem biztos. A főküldetéssel is leálltam kicsit, mert szeretném megcsinálni a kimaradt mellékküldetéseket és az egyéb dolgokat a már bejárt tartományokban, pont azért, hogy ha az újakba megyek, akkor csak arra koncentráljak. Aztán ahogy kezdenek fogyni, folytatom a főszálat, így nagyjából egyszerre fejezném be a játékkal együtt és közel a 100%-hoz. Ez a terv.

Más: A Roman Centurion felszerelés nagyon jó lett. Sokkal erősebb lettem általa és jól is néz ki nem mellesleg.
  • grebber
    Megduplázódtak az Assassin's Creed eladásai
  • bakkerman
    Csak Siwa meg Alexandria van nálad felfedezve? Brutál mekkora a térkép,én 8 óránál járok 12-es szinten,még Alexandriában vagyok
    Most kell majd megölnöm Snake-t

és ránéztem a térképre,hát konkrétan a tizedében ha jártam eddig :D És még itt is annyi side quest,kérdőjel,meg egyebek vannak...most azzal szórakozom,hogy hajókat fosztogatok,meg lovaskocsis szállitmányokat,muszáj mert kell az XP meg a drachma,ha az ember nem akar behódolni a mikrotranzakciónak
  • Rony94
    Ezt az eventet rakhatták volna későbbre is. Ilyen korán egy átlagos gamer még nincsen 40-es szinten. Gondolom ezzel akarják buzdítani arra a játékost hogy mikrotranzakciót vegyen vagy én nem tudom.
  • Savaran
    Csak türelem nemsokára meglesz!
  • McFrost
    Én 20-as vagyok, 20 óra alatt, Alexandriában vagyok még.
  • mike01010101
    60 óra alatt végeztem a főküldetéssel, 40-es szinten. Az átlagos stilusomnál lassabban játszottam, mert ki akartam élvezni minden másodpercet. Van még két szinte érintetlen terület és rengeteg mellékküldetés, sok kérdőjel és még egy pár torony, plusz az aréna és a kocsiverseny. Megpróbálom 100%-ra megcsinálni, még soha egyetlen játékot se csináltam meg. Még a witcher 3-ban is meguntam a végén a tengeren a rengeteg kérdőjel feltárását.
  • hawkie22
    Akkor nálam még rosszabb a helyzet, még csak 13-as vagyok :). Egyébként a silent blade-t mikor kapjuk meg? Még mondjuk Alexandriába is csak most jutottam el, szóval még a sztori elején vagyok, de nagyon hiányolom.
  • ShaiHulud
    season pass
  • McFrost
    Volt valamiféle frissítés? Letöltött kb. 2 gigát a játék.
    Aztán lett egy egy legendás római szettem: ruha-kard-bárd-ló, kitudja miért....
  • Savaran
    Event van gyerekek event!!! Anubisz páncél megszerezhető 6 napig, rossz hír pl nekem, hogy 30-as a karakterem, 40-es kell XD Most vegyek ki 6 nap szabit a grindeléshez? XD
  • Gary
    Utolsó mondat... :Đ
  • Rudi50
    köszi