1486
Assassin's Creed: Origins
  • MerlinW
    Cursed (átkozott) fegyvert használsz. Dupla sebzés, 33%-al kevesebb HP.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.13. 16:03:49
  • MerlinW
    Igen hetente jön új isten, utána ismétlődni fog az egész.
  • Savaran
    Eddig csupa jót mondtam a játékról, most mondanom kell egy rosszat is, mi a fenének bonyolították meg a füstgránát használatát, miért nem lehet csak szimplán kiválasztom megnyomom a gombot és eldobja? Neeem most még véletlenül sem menti meg az életem, mert harcolni meg ugrani, vagy mit kell hozzá csinálni!
  • Voltan
    Hm, érdekes... Csináltam egy side missiont - Odissey címűt - amiben egy papot kell elkísérni, mert forró a lába alatt a talaj. Kb. a küldi felénél megáll, a játék jelzi, hogy beszélni kell vele, beszélek, erre mission complete.
    Nézem, mondom, ez így biztos nem direkt volt, fel is mentem a youtube-ra, és valóban, a küldi felénél levágta az egészet, és complete...

Valahogy nem lehet újrajátszani a régi küldiket, mert szívesen megcsinálnám normálisan is.
  • bajgunar
    Valaki nem tud véletlenül egy vga kuponos kódot, nem ~13-14k -ért! Hanem olcsóbban? Kéne egy!
  • Futocsiga84
    Rony94: köszönöm szépen.
    nem gondoltam volna :-) de valóban elég komoly fegyót találtam.
  • Rony94
    A fegyvered okozhatja ezt. Először olvasd el hogy milyen képessége van a fegyvernek/pajzsnak mielőtt elkezded használni.
  • Futocsiga84
    Sziasztok.
    Kérnék egy kis segítséget.
    Csináltam valami küldit és az élet csíkból 2 le van zárva.
    Melyik küldit kell megcsinálnom illetve befejeznem hogy vissza kapjam a lezárt élet csíkokat??
    Köszönöm szépen. :-)
  • Rony94
    Azt nem tudod hogy az event után is lesz-e lehetőség megcsinálni?
  • MerlinW
    Lenyomtam Anubis-t (Trial of Gods) 3x, halál nélkül. Jópofa, türelemboss:)
  • Rony94
    Medium-high keverék körülbelül.
  • McFrost
    Értem, köszi!
  • Metontour
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a gépemen milyen beállításokat ajánlanátok?
    A gép: i5 3570 3,4 GHz, GTX 1050Ti 4Gb 8Gb RAM. A monitorom matuzsálem 1400*900 a max amit tud.
    Köszönöm a válaszokat!:)
  • Rony94
    Azt úgymond egyből kinyitja, abból vannak a legendary itemek.
  • neonx
    Köszönöm
  • Savaran
    Tudom mi a depth of field(az is zavar, mondjuk lehet azért hogy kb 20 éve játszok, régi vágású vagyok én a prehistorik1-meg age of 1 pixelháborúkban gyerekeskedtem, nem nőttem bele a jó grafikába mint a mai fiatalabbak), rosszul fejeztem ki magam, az élsimítás hiányában pl a távoli pálmafák, abban az esetben ha direkt azt figyelem, cirádás szélűek ami tényleg nem szép, viszont ha direkt nem azt figyeled, akkor észre sem veszed szinte, főleg ha megszokod. Ha élsimítod, akkor nem lesz annyira cirádás, viszont olyan fene tudja maszatolt lesz, nem tudom jobban leírni, de szubjektíve én így látom. Ha lenne egy olyan csúcs kártyám mint neked még akkor sem kapcsolnék én sem, natúr 1070-el vagy rx580-al is beérném, majd meglátom hogy akarják a karácsonyi szentek.
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.11.12. 19:13:55
  • ShaiHulud
    igen, de itt valahogy sokkal szebbek a palmafak AA highon. probaltad?
  • McFrost
    A nomád bazárban, a napi küldi után kapok egy ládát, az hová lesz? Tudja ezt valaki, hol találom?
  • MerlinW
    AA és a Depth of field két külön dolog:) Utóbbi "homályosítja" el a hátteret (fókusz). AA csak a közeli objektumok éleit "mossa" el. Én mondjuk 1080p-n sem használok AA-t, mindig fölösleges erőforrás pocsékolásnak tartottam (minimum -10fps).
    Oké, mióta 1080-am van, 2x AA-t belövök némelyik játékban, ahol szükségét érzem.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.12. 18:41:19
  • MerlinW
    Fúú a sztori utolsó 1 órája. AC2 óta nem éreztem ezt az érzést:) Szuperjó:)
  • ShaiHulud
    How to disable photo icons on map?
    A lot of people are annoyed by the photo map icons strewn across Egypt. Apparently, not many folks are interested in having their already busy map further clogged by more stuff. Luckily, you can turn them off in several ways. The easiest and most convenient one is to play offline. If you don’t want to do that, you’ll have to disable them every time you open the map – press up on the D-pad twice to get rid of them.
  • neonx
    Valaki tudja,hogyan kapcsolhatom ki a térképen mások fotóit?
  • ShaiHulud
    en is tv-rol nyomom de a tvm csak 40"1080p :)
  • ShaiHulud
    ha leveszem AA-t ugyanugy nem valtozik az fps :) mivel nem a gpu a limit. altlaban en sem szoktam AA-t hasznlani pont amiatt amit irsz, de ebben a jatekban valahogy sokkal szebb AA high-on a taj.
  • ShaiHulud
    bottleneckeli persze, de ennyire nem veszes a valodi helyzet, mint ahogy a postodbol lejon :) eleve "csak" 7es fel eves. Es eddig nem volt szembetuno a bottleneck mert en csak 60fps-en jatszom VSYNC on mindig, mert utalom a tearinget, 1080p ben tolom csak, ugy hogy eddig mindegy volt hogy 60 fps van vagy 150 mert ugyis csak 60 volt a lenyeg. raadasul a cpu nem szokott 100% lenn mas jatekokban. korabban amugy gtx780 volt. de majd persze valamikor upgradelek alaplap+proct+ramot, csak eddig nem votl ra szukseg mert siman birta. gtx1080 amugy a htc vivehoz kellett.
  • Savaran
    akkor viszont homályosak lesznek a távoli tárgyak kontúrjai, én attól kapok agybajt, meg az fps játékokban a mozgás elmosódástól, bántja a szemem, ha nagy felbontásban játszol pl 4k fölösleges az élsimítás. Én 1080pben sem használok még a régi 300 fps-el futó játékoknál sem
  • MikX
    1440-ben, vagy 4k-ban annyira nem észrevehető, én tv-ről nyomom.
  • MerlinW
    Az AA-t a GPU számolja. Az AI-t viszont a teljes térképen szimulálja a játék, ahhoz meg proci kell. Neked meg egy 10 éves procid van egy 1 éves VGA mellett:)
    Az a proci már 1070-et sem hajt ki. GTX970 volt a nyaka, azt még éppen-hogy. Tehát a 1080 teljesítményének kb a 40-50%-át élvezheted jelenleg.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.11. 19:01:11
  • yesname #418
    Én nem tudom mi lehet a gond másoknál, de nekem fix 60 FPS mindenhol fáklyával is és minden maxon (AA is). Semmi röccenés.
    6700K + 1070 GTX. CPU maximum 65%-on volt eddig.
  • ShaiHulud
    na en AA-bol nem engedek, mert csak a maxos es eggyel lejebbi AA-nal szep a jatek. A palmafak az alatt bunrondak, a felso ket AA-val pedig filmszeru a hatas.
  • MikX
    aa van lejjebb véve, 1440p-ben annyira nem is szembetűnő tvről, valamint árnyékok is medim talán, meg még valami, de azon kívül felvettem mindent maxra.
    gtx1070 húzva picit, 4790k proci 4,4en, meg 16 giga ram 2400-on.
  • bajgunar
    Kevés az a CPU ahoz a kártyához. Azt min. 4.4-ig fel kéne húznod, hogy a 1080 kezdje magát "jól" érezni. De még az se az igazi.
  • Voltan
    Nálam nagyjából very high, AA levéve low-ra, 1080p. 60 hz-es monitor, szóval bekapcsoltam a driveren a Vsync-et, játékban ki, és ezzel sokkal jobb. Alexandriában is 45-60 között megy, viszont zavaró tearing van továbbra is ott, gondolom, ez már így is marad egy pár peccsig legalábbis.

Ultrából szerintem vegyél vissza, mert totál felesleges egy csomó minden. High-very high köré lődd be, nagyon proci evős a cucc valamiért.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.11.11. 00:04:49
  • ShaiHulud
    na arra kivancsi vagyok... nekem gtx 1080 van es alexandriaban 20-30 fps van, bar nekem i5-2500k procim van, ami nem mai darab, de 4ghz-en jar. 100% mindegyik procimag kihasznaltsaga jatek kozben. Kint a sivatagban 50-60 fps megvan. es ultran van, csak a tessalation van lejebb veve meg az arnyek. es nem hasznalom a dynamic szart mert nekem ne varialja menetkozben.

De pl probaltam benchmarknal levenni lowra mindent es ugyis nagyon rossz az ertek. bar erdekes mert ugye legeloszor benchmarkon nezegettem a beallitasokat, de alig valtozott, es borzalmas szar ertekek jottek ki. de a tenyleges jatek teljesen szepen futott...alexandriaig.. :)
  • McFrost
    A Nomád Bazárban felvettem a napi küldetést. Olyan területre küldött, ahol még nem jártam. Aztán egy kisvárosban/faluban 2 őrjárat elkezdte egymást aprítana, aztán engem, majd megint egymást, és ez így váltakozott majdnem 20 percen keresztül, még végül el menekültem, mert ész nélkül csak jöttek és jöttek....
  • mike01010101
    Igen, ez kéne. Ez pont olyan előrelépés lenne mind a 2, rész után a Brotherhood. És itt nem csak elküldhetjük az emberinket akik statisztika alapján vagy megcsinálják a küldetést vagy nem, hanem valós időben mi játszanánk le azt is (ha akarjuk).
  • Zegi Norbi HUN
    Ennek én is piszkosul örülnék! A Chronicles után kaphatna Shao Jun nagyobb szerepet és még az idős Ezioval is találkozhatnánk(mint az Embersben) :) Biztos jól meglehetne ezt oldani.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.11.10. 14:04:24
  • lwb
    Esetleg Japán, szamurájokkal meg nindzsákkal, ami miatt kb az első AC óta könyörög a fél internet az Ubinak. Vagy végre egy rendes modern adaptáció: WD és ACO engine keverékéből.
  • Árnyvadász
    Az alapok most már le vannak rakva. Erre építkezve, itt ott csiszolva jöhet az ókori görög és a római kor. Csak kérdés ezután a játék után az mennyire lesz jobb. Kinézetben biztos, de ha például ugyanezt kéne csinálni, mint amit a mostani játékban a másik kettőben, az nekem kevés lenne. Ilyesmit tudnék elképzelni újításként: (Ezzel megvennének kilóra.)

Itt ugyebár egyedül voltunk, néha Aya. A következő részekben, mivel a szövetség már megalakult lehetne több bérgyilkos bőrébe bújni és lehetne őket utasítani feladatokra. Átvenni a kontrollt egy adott területen, ami nekünk termeli a pénzt. A pénzből további kapcsolatokat kiépíteni és saját főhadiszállást menedzselni. A világ legyen még autentikusabb. Például ha egy épület épül (Siwa kezdő rész is van ilyen, ha megfigyelitek), akkor az a játék játszása során, ahogy telik az idő, valóban épüljön fel. Fejlődjön egy adott település ne csak általunk, de akár az is jó, ha mi finanszírozzuk, hanem tőlünk függetlenül is.

Lehessen kémkedni, több küldetés is épüljön erre. Vehessünk részt nagyobb csatákban, akár történelmileg megtörténtekbe, akár kitaláltba. Az alapok szintén adottak itt. Nem kell ekkora világ, szerintem ez már túl nagy most is. Legyen kevesebb de dinamikusan változzon.

Legyenek tengeri küzdelmek és lehessen komolyabb hajókat is irányítani. Első nekifutásra valami ilyesmi lenne amit elképzelnék.
  • Rony94
    Azt tudom, de mostantól számítva biztos hogy nem hagynak ki 4 évet az új rész számára. Annyira azért nem jó fej a Ubisoft. Kell neki a pénz.