1486
Assassin's Creed: Origins
-
#486 Részemről szívet melengető 10 év :) Balról a legszélső az Adéwalé? -
#485 -
#484 -
Rony94 #483 Szerintem ezt csak a Ubiék tudhassák. :) -
barmi #482 üdv mindenkinek! Anubis után mikor jön a következő istenség ? -
#481 Mert windows-ba úgy írja. -
#480 Nah.
16Bit - 96kHz 4.0 -ba megy. Ez a max. Szélesvásznún (térhatású) is. -
ShaiHulud #479 csak furcsálom mi az hogy "szélesvásznú" egy hang:) arra írtam, hogy nem inkább térhatású az? hogy lehet egy hang szélesvásznú?
és amúgy nálam is gond nélkül megy az 5.1 logitech Z-906-on, analógon.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.11.15. 22:48:51 -
#478 Ja igen. Ott lehet kiválasztani, ahol azt írja h "Szélesvásznú" a hátsó hangszóróra meg "Térhatású".
Ott egyiknél se legyen pipa. -
#477 Mi térhatású?
Alanti Roccat Kave XTD 5.1 Analógom van. Jack dugókra rákötve. (Nem az usb-s megoldás, meg nem virtuális 7.1 parasztvakító ketyerék) Meg analóg 5.1 ~1400W ablakszaggató hangtechnika. Jack-el vagy optikával, mind1.
Maga a game nem megy 5.1-be!
Basszus.
Még a Project64 Nintendo64 emulátor is megy 5.1-be. Nem egy ilyen volumenű game...
Vicc.
Főleg HA fizettem volna érte ~16-18k-et. Pff -
Grifid71 #476 Hát az én sok-sok éve vásárolt x-540-em szépen szól. xd
-
ShaiHulud #475 térhatású? -
#474 Igen. Eddig jutottam én is. -
#473 Megnéztem...
Alt+Tab, meg a hangeszköz letiltásával, engedélyezésével fel lehet húzni 24bit, 96kHz-re, 4.0 -ba! De tovább nem. Jah és semmiképp sem szélesvásznú hangszóró-ra álltva. Csak sima "kicsire". Édes istenem. NC.
PFf... -
Rony94 #472 Találtam egy ilyet, próbáld meg!
"Ok, I m here to help all of you in distress, as I had the same problem and fixed it!
So appearantly ac Origins works with 4 surround sound only, so 5.1 or 7.1 are not working. I am not the best technician, but try to search for your headset settings and do either of these 2 things:
1) disable surround sound completely
2) use surround sound with only 4 sides (Left 1, left 2, right 1 and right 2)
I hope I helped some of you with this , as option 2 worked for me :D" -
#471 Megvettem a játékot. (kupon kódot 10k-ért), erre nincs hangja!!!???? Basszus. AAA kategóriás? game, ekkora hibával?
Valós 5.1-em van. Nem virtuális, usb-s csipcsup. Erre nem megy!
Mindjárt megnézem ezt a 4.0-át, úgy van e.
Hát ez vicc...
Fognak ezen javítani valamit?
Mikor jön valami új patch?
-
garaib #470 I7-960 3.2ghz a pontos cpu tipus -
garaib #469 Nekem 1366 i7 procim van 6gb ram és 1050Ti. Nem nyúltam graf beállitásokhoz.Hagytam mindent a defaulton.Akadásmentesen fut és a grafika is teljesen jó. -
Micsodaszorny29 #468 Sziasztok! Régóta gondolkodok, hogy kipróbálnám a játékot, de azt hallottam, hogy erős a CPU igénye. Szerintetek érdemes elgondolkodnom, ha:
i5-3330, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 RAMom van?
És ha jó lenne hozzá, akkor milyen beállításokat bírna szerintetek?
Előre is köszi a válaszokat! -
barmi #467 A következő mikor jön ? Anubis már tegnapelőtt este meglett, még mielőtt lejárt volna az idő, de tegnap néztem és nekem nem jött új . :\ -
#466 Ezek az elefánt boss-ok kemények:) Háromszor is neki kellett futnom az elsőnek:) -
#465 Azt hiszem, hogy ez az, ahol át tudsz ugrani a fára egy szomszéd romos épület tetejéről, faláról. De lehet, hogy nem, nincs előttem a játék. -
#464 S akkor felmászik a fa legtetejére?
Khensu és a Mareotis tó találkozásánál van egy kiégett falu, előtte van egy fáraó szobor is. Ott katonák vannak. Van egy marha nagy fa, egy ember fel van rá aksztva, annak a legfelső ágán van, de sosem lesz meg a 100% :) -
ShaiHulud #463 altot nyomjad es ugy szaladj neki :D de akkor ezekszeirnt meg semmit se masztal meg?:) -
#462 Nem, ez az első AC-m. -
#461 Nem, játszottál a 3. résszel? :D -
#460 Volt már ilyen nálam is mert nem minden fa megmászható de hárommal odább találtam egy megmászható fát és onnan ugráltam oda. -
#459 Lehet? Nem tudtam. Hogyan? -
#458 lehet és kell is -
#457 Persze, csak nem lehet fára mászni :) -
#456 Mássz fel rá:) -
#455 Van egy loot egy kiszáradt fa tetején, oda hogy a bánatba szálljak fel? -
#454 Ahhoz mind a 4 istent le kell győzni, de igen meg. Max a második körben. Most Anubis egy legendás regular "heal on kill" kardot ad lvl3-as statokkal. -
#453 Automatikusan fogja használni. Akit eddig leütöttél, azt mostantól megölöd vele. -
#452 A hidden blade-et szereztem meg nemrég
Ezt mint fegyvert lehet külön elővenni, vagy hogyan kell majd használni? -
Rony94 #451 De az Anubis armort meg tudom majd szerezni? -
#450 Nem, mert a kérése az volt, hogy csónakkal el kell menekíteni egy szigeten lévő templomba. A csónakig se jutottunk el. Menet közben leesett a lóról, aztán úgy gondolta, hogy mission complete :D
Biztos agyrázkódott szegény. -
Futocsiga84 #449 köszi Merlin ezek szerint abból van nekem 2db és ráadásul arany fegyó ami elátkozott,mind a kettő.
szép..... :-)
jó ez a gáme nagyon tetszik :-) -
#448 Mi? Tök egyszerű:) Simán dash és dob. Billentyűzettel irány+space majd R. Az benne a jó, hogy nem kell tökölni a kiválasztással, sokkal gyorsabb illetve így tudsz füstgránát + tűzgránát kombózni:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.13. 16:06:46 -
#447 Valszeg kalandozás közben véletlenül teljesítetted a kérését:)