1486
Assassin's Creed: Origins
-
Gary #606 Én Xone kontrollerrel tolom és az elefántos problémát átérzem! A dual sokkal (gyenge szóvicc a két elefántos kínzásra, stb. :Đ) még nem találkoztam, de gyanítom, hogy én is "áldani" fogom a készítőjét! Egy elefánt is földbe döngölt, a másik karámjába véletlenül ugrottam be a tevémmel egy szikláról... El is kezdődött a próba!
Ha túl messzire mentem az elefánttól, akkor a lovasa dobálta rám a célkövető vackait, amik elől nem tudtam kitérni. Egyelőre pihen ez a projekt. Még vannak küldetések és földerítetlen területek.
Sekhmet viszont megvan! :Đ -
#605 Az ha valaki kontrollerrel azt mondja, hogy jó irányitani a játékot, akkor az nem csak duma, télleg sokkal jobb analoggal menni mint awsd. :)
Meg kézreáll minden gomb ugye.
Billentyűzeten könnyen mellényúl az ember...
Hálisten nekem az irányítás tökéletes ebben a játékban, a bajok abból dfakadnak, amikor tehetetlen vagyok.
Ja meg annyi, hogy a mászás, ugrás meg ilyen faszságoknál képtelen vagyok megérteni a játékot!
ha ott van egy ló körülötted, de te nézel egy őrt és odamennél ráugrani...KURVAÉLET HOGY A HÁTAD MÖGÖTT LÉVŐ LÓRA FOG FELÜLNI BAYEK.
Ugyanez van párkányoknál, ha stealth-ozni akarsz, kurva élet hogy inkább átugrik vagy felkapaszkodik valamire....ez dühitő és sokszor vettek észre már így.
Ja és ha leereszkedsz egy párkányról, szembe fordul a karakter!!!!
AKKOR a felfelé iránnyal nem leereszkedik a te szemszögedhez igazodva, hanem visszamászik.
Ez nekem szokatlan.
-
#604 Hát nekem pc-n nem megy, ha nem olyan műfaj, az irányítást kiválóan tudom, ezzel nincsen baj, még annyira hogy hud-ot sem használok, itt 1 probléma van, az hogy nem tudsz mozogni, mert lő a geci miközbe dogde-olsz orrba szájjba az elefánt elől, ami megintcsak nehéz, mert nem látom a logikát melyik pillanat az amikor gurulni kéne.
Katónák sem irányítás probléma, ez nem irányításból fakad, amire gondolok, hanem hogy a füsttel stunol, vagyis nem tudsz mozogni addi, ahogy te a füsttel lebánítod fordítva ket, és körbe futhatnak 8x mert akkor a karaktereddel nem tudsz mozogni kb 3 másodpercig. -
#603 Igen ez sajnos biztos így van, amúgy csak rá kell érezni a harcra, először én is mindig meghaltam, főleg mikor még fel is gyújtottak közbe, meg még a kétkardos gyors fickók is püföltek...stb. A másik tényező hogy szerintem nálad a kontroler is a baj forrása, azzal én nem tudok játszani szerintem a profi konzolosok sem, csak nem vallják be, értelmesen egy játékot csak egérrel meg billentyűvel lehet irányítani, vagy legalábbis jobban lehet, e-sporton se kontrollerrel CS-z nek. -
#602 Ilyenkor semmi se segít, itt kb 1-1.5 órányi kemény agylágyulás történik. :D
És akkor meg sem említem a seggarc doge-olást az elefánt elől, ami megint kész agyfasz, mert tök random hogy eltalál vagy sem, nem vágom.
De kb ennyire ki tudnak akasztani a 2 tőrős ellenfelek, azok a csuklyás faszkalapok, akik dobálnak füstbombát, és akkor odarohannak szúrkálódni....hát had ne folytassam olyankor miket suttogok a gép előtt.
Ha nem lenne ilyen drága egy DS4 kontroller, sűrűn repkedne a szobába.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.09. 00:58:18 -
#601 Indulat kezelés, mond ki lassan húszkrabál, nagy levegő, húszkrabál. XD -
#600 Hú de a faszságok egy játékban ki tudnak zökkenteni a normál kerékvágásból...a faszságok, nem az amikor nehéz valami, hanem amikor faszság. :)
Ez egy kibazsott nagy faszság, a másik 2 Elefánt nehéz volt, de lehettt mozogni, ez nem...minek is.
Amúgy most sikerült, úgy hogy megnéztem a neten, és Cursed fegyverrel a speckót tartogatni kellett a végére, és hálisten volt egy szurkám, ami 8000-et sebzett az elefánton, aztán így sikerült, de ez gáz volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.08. 23:54:02 -
Evoluti0N #599 Dark, lélegezz nagyokat és szebben "beszélj". Nem piacon vagy. :D -
#598 Hogy azt a retkes szájbatekert kurva geci anyját a kibaszott dupla elefántos istenbaszásának, hogy az utolsó 2 csikjánál bevadul és mozdulni sem lehet a jó édes kurva anyját aki ezt kitalálta. -
#597 Találtam 1-2 furcsa dolgot még a játékban. :D
Ez viszont nagyon állat. :D
Többi a videóim közt...... -
Kingnandi #596 Sziasztok!
Valaki xbox one-on nem találkozott olyan problémával , hogy pl.: beszédhang vagy az ütéshang néma? A háttér zajok plusz pár dolog megy rendesen , de néhány hang elnémult. -
Rudi50 #595 értem, köszi -
#594 A legvégén lesz csak elérhető. Nem lehet eltéveszteni majd....
Ha végigvitted a játékot, ott maradsz free runba és akkor.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.08. 11:20:41 -
Rudi50 #593 Hol van az az assasins rejtekhely? -
#592 Érdekes dolog. :D -
#591 Fura dolgot vettem észre tegnap. A Chrome-nak ugyebár van egy olyan funkciója, hogy még az ablakok bezárása után is megy a háttérben - értesítések, Pop-up blocker, stb. Ez persze lelőhető, és akkor kompletten lezárja a Chrome-ot minden funkciójával. Namost ezt én néha megteszem, néha nem, ritkán figyelek oda rá.
Most viszont azt vettem észre, hogy a játék jobban fut, ha a Chrome a háttérben van, ha még működik a tálcán. Enélkül a térkép hajlamos beszaggatni itt-ott, elég látványosan, és mintha a játék is kevésbé lenne sima. Eléggé fura, logikusan ennek épp fordítva kellene lennie, nem? Épp a Chrome lelövése kellene, hogy felszabadítson erőforrásokat, nem?
No mindegy, csak gondoltam leírom, hátha valaki tudja, miért van ez. -
#590 Szerencsére egy jó winreinstallt követően mitsemsejtve nyugodtan töröltem az egész játékot, majd felraktam, és az utolsó játék session-öm nem mentette a felhőbe, így buktam kb 10 mellékküldit, egy főküldit és 2 szintet... -
#589 ACO fotózgatás...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#588 És télleg, akkor nekem valamitől nött 1-et amikor berakták a 3. isten-t. :D
Gondolom sehol nem lehet statisztikát nézni....,?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.07. 21:44:35 -
#587 Szerintem nem számolja bele. 99%-on állok, csak a papirusz kincsek hiányoznak (15 még hátravan).
Az xp nem csökken, ugyanannyit kapsz mindenért, mindig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.07. 21:39:37 -
#586 Aha, remélem sikerül elérnem a 100%-ot -
#585 Nagyon sok játékban sajnos nem, legalábbis mostanában inkább maradni szokott nekem pl mindig valami, álltalában NG+-ra.
De nem vészes, ha a master 3 ability-t nem számoljuk, akkor nem vészes a farm, kb 3-5 maradhat durván vissza a végén....:)
375000XP kb...:)
Ezt ki lehet azért szedni aránylag hamar. Egyrész ölésekkel meg ilyenek, és közben ahogy kapod a lóvét, itemeket eladsz, úgy az is 1 Drahma 1 XP. :)
1 nagy hibája van a rendszernek.
Ha már Grindelés, ne csökkentse a kapott xp-t már egy küldi vagy challange után, ha újra szeretnél menni gyüjtögetni.
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.07. 19:58:02 -
#584 Nem csak elolvasni kell, hanem az alapján megtalálni a kincset. -
#583 O fuck. :)
Amúgy azt még nem tudom, hogy a statisztikát hol találom?
Amúgy látom az Isteneket is beleszámítja a küldetésekbe a rendszer. :)
Vagyis neked ezlrt tuti mindig 1-el több lesz Anubis miatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.07. 19:54:54 -
#582 Természetesen a papírusz tekercsek, már mind megvannak.
Nem az hogy nem élvezem, maximalista vagyok, nálam 100%-a végigjátszás fogalma, egy ilyen játéknál 99% az számomra nulla% ahol most járok, csak általában ha elfogynak a küldetések egy hasonló játékban, addigra már maxos a perkfa.
-
#581 Az csak a fősztori része volt és csak egy álom (mikor a sámán bedrogozott). Az istenek azok akiket a trial of gods alkalmával ölsz le.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.07. 19:35:13 -
#580 Ja akkor csak el kell olvasni a papíruszokat. Biztos beszéltünk erről, csak most nem ugrott be. :D
Ja Erőd. :D
Hát azt hittem Istenek vannak az alapjátékban is, és az a Kobra Bossfight (amikor ilyen fényes aranyszínű nyilakkal kell megölni azt a kejgyót) az az egyik a sok közül. :) -
#579 Minden papirusz leírása megad egy helyszínt, amit meg kell találnod. (mondjuk veled erről már beszéltem 2x is)
Erdők nincsenek, csak diszlekszia :)
Milyen isten, milyen kobra?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.07. 19:28:11 -
#578 Üdv. Most olvasom ezt a Papírusz megfejtés, meg Erdők....
Ezek tulajdonképpen mit takarnak? Mert a többit már ismerem. :)
Én egyetlen Isten-t találtam alapjátékban aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, már ha ez az volt. :)Kobrát -
#577 Bosszúk, predator attack, felaszabadítás, lázadók segítése, arénák, hippodrome, erődök újra kipucolása, stb. Parpirusz megfejtésekkel is végeztél? Az is ad egy ability pontnyit.
Egyébként meg, ez egy single player játék, ha nem élvezed, semmi értelme grindelni, csak a saját idődet fecséreled.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.07. 19:20:36 -
#576 volt 45 000 aranyam rögtön beletoltam az xp-be, de még így is kevés, sok lesz a grind a végére. -
#575 Ja igen 25000XP még rosszabb -
#574 Kössz a tippet, azt nem tudtam hogy lehet vásárolni az aszaszin rejtekhelyen kössz a tippet, Melyik aktivitás ismételhető? mert az arénákat tudom de 500kx-ket ad na ott nem fogom grindelni -
#573 25000xp egy pont és könnyen lehet szerezni. Sok aktivitás ismételhető, lehet XP-t venni az Assassin rejtekhelyen az árustól (1000xp 1000 drachma), stb.
Egyébként a mastery képességekre bármennyi ability-t lehet szórni. Nálam az összes képesség fel van oldva + minden mastery-n van 20-60 pont. Időigényes, de semmi extra nem kell hozzá.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.07. 17:39:22 -
#572 Azért az szemétség hogy az arénában van még 4-elite event, valamint a kocsiverseny elit tournamentjei, de minden egyéb feladat megoldva, a térkép letakarítva teljesen 99%-nál járok, viszont 4 abylity-t még fel kéne oldani hogy meglegyen a 100%, na de hogy a fenébe mikor ahhoz 12 pont kéne, és pontonként vagy 6000xp kb.....Jaaa hogy vegyem meg pénzért....hát hogyne. -
#571 Monster
-
#570 Ez mi és mire jó? :) -
#569 Monster Kód
6532009213 -
Gary #568 Akkor lassíts! :Đ -
#567 Így lv39-en már tényleg kicsit túl tápos a karim bár állitólag még ebben a hónapban jön a nightmare nehézségi fokozat de addigra már valszeg a végére érek...