200
A Red Orchestra sorozat készítőinek új realistic FPS-e
  • Solt
    Viccnek szántam... :) Én még a mostani pályákat sem ismertem ki rendesen, bőven elleszek ennyi pályával még jó darabig.
  • yossarianHUN
    "DE ha már tk, azt nem tudom hova tenni mikor tétován néz mert nem tudja eldönteni hova tartozom, majd minden mindegy alapon leszed! Mi a francot gondol?"

Valszleg azt, hogy te is épp tétován nézel
  • etejedu
    Nem a penalityre gondoltam, egyébként sem szoktam sűrűn TK-zni !
    DE ha már tk, azt nem tudom hova tenni mikor tétován néz mert nem tudja eldönteni hova tartozom, majd minden mindegy alapon leszed! Mi a francot gondol? Ha ellenség lennék nem lenne ideje ennyit bámulni!

Egyébként egyetértek veled jobb is lehetne a hozzáállás, de még így is bőven élvezhető...úgy 1 -2 hónapig, ha nem lesznek új pályák és egyéb kedvcsináló!
  • Solt
    Nem azt mondom, hogy nem fordulhat ilyen elő... ha rendszer van ebből az a gáz. Én nem vagyok jó játékos, de néha olyanokat látok amik egyáltalán nem idevalók, (szerintem!)

- saját tüzérségi tűz jelölve van a térképen, ennek ellenére belefutnak
    - ellenséges tüzérségi tűz alatt a fedezék keresés helyett rohangálnak
    - tüzérségi tűz, napalm, stb után nem indulnak el az adott zónába
    - elfut mellette a saját társa, de azért a gránátot előre vágja
    - a szektor továbbtolása után ellenség marad az adott területen, ahova aztán a respawn is kerül... hallani, észrevenni, hogy darálja a "tömeget" az ott maradt ellen, de basznak rá, rohannak tovább ahelyett, hogy segítenének megtisztítani
    - SL a zónában vagy annak közelében van, basznak "ráspawnolni", rohangálnak a világ végéről.
    - sárga SL nem készít "alagutat", ha bedől nem építi újra

Tudnám még sorolni... a lényeg, hogy elvileg a többihez képest ez egy realisztikusabb, több észt kívánó játék kéne, hogy legyen (az elődök nyomában) nem csak a készítők, de a júzerek részéről is.

Nem azért van sok TK mert kicsi a pálya és nagy a káosz, hanem azért mert sokan az alap dolgokat sem teszik meg annak érdekében, hogy elkerüljék a TK. Ez igaz a gránát dobálóra, igaz az ész nélkül szemberohangálóra, és arra is aki belerohan a tüzérségi tűzbe...

Persze ez csak szigorúan magánvélemény, lehet az én elvárásaim túl nagyok.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.06.27. 15:16:50
  • Madi92
    Az a baj hogy kicsik a pályák. Meg hogy mindenki rohangál össze vissza. Volt már olyan hogy láttam egy nagy halom amcsit rpgvel rá akartam lőni. Erre befut közvetlen elém egy csapattárs és olyat robbantunk hogy jött velünk még kettő másik is.

Szerk:
    Másik meg az, hogy én csak 64 fős szervereken játszok, viszont a játékmenet ilyen kicsi pályákon nagyon kaotikus lett. Nagyon sok TK van úgy általában.
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.06.27. 15:02:44
  • Solt
    Lol vagy nem lol, elég szomorú, hogy "triplák mennek"... ilyen minden mindegy csak hangos legyen és sokan haljanak meg stílusra ott a BF1 és társai! Aki ilyen slotot választ az kommunikáljon, vagy legalább nézzen rá a térképre egy RPG eleresztése előtt. Az, hogy 1-1 reflex lövésnél becsúszik egy TK az még benne van, de az a halálom amikor ész nélkül dobálják mindenhova a gránátot, lövik az RPG-t stb.

Mivel én nem kommunikálok, eszembe sem jut ilyen slot-t választani...
  • Madi92
    Lol látom te sem mentél még rpg vagy gránátos kasztal. Néha az akció hevében olyan tripla tk-k mennek hogy ihajj.
  • Solt
    Szerintem még ez is kevés... a commander slot kivételével egy körön belül a 3. után én ki is vágnám a szerverről. :)
  • Madi92
    Mondjuk ezt néha nem bírom. Az oké hogy killre ad 15. De hogy hitre is ad 5-10 secet az túlzás szerintem egy ilyen stílusú játékban.
  • Solt
    Ez azért van, mert a sajátjaidat lövöd! :)))
  • etejedu
    Csak feltételezés: Lehetséges hogy az éledési idővel balanszolja az aránytalanságot? Értsd.: Sokszor észrevettem hogy később indulok míg valaki már bőven foglalja a pontot!
    Nos ebben az esetben is igy lehet és akkor kb hasonló arányban vannak facetoface! Vagy sületlenség amit irtam.
  • RatBaG #109
    na hátha...
    http://steamcommunity.com/games/418460/announcements/detail/2538191104018041668
  • etejedu
    Tudtok valamit az új pályáról?
    Eddig egyszer sikerült rajta játszanom, azóta se híre se hamva! Az egy mod vagy a fejlesztők rakták bele?
  • Mersant
    ha tudok en is a 40-1 szervereire jarok, de nehez bejutni. ismerem a custom szerveruket is. sajnos nem emlekszem mar melyik szerveren volt ez az aranytalansag, de sehol nem volt emlitve, hogy custom lenne, es 1,5 kor tok normalisan lement
  • Madi92
    Szép! :D
  • Panzeradler #105
    Múltkor 1 squadba voltunk:)
  • Madi92
    Én ezért járok csak olyan szerverre amit ismerek. :D Ro2ben is csak "40-1"-es klán szerverére járok, itt is csak az övékre. Van egy custom szerverük, ahol a killfeed is ki van kapcsolva. Mondjuk itt nem annyira zavaró mint Ro2ben volt.
    Egy idő után már azért meg is ismerek egy két állandó embert, commander is általában olyan, aki mikrofonnal játszik. És mindig televan, ami bejutás szempontjából annyira nem jó. :D
  • Solt
    Ja-ja, az is lehet...
  • RatBaG #102
    vagy nem inkább custom server és team balance off?
  • Solt
    Ez lehet amiatt is, hogy a sok sértődött idegileg labilis kilép menet közben nem?
  • Mersant
    ma en is belefutottam abba bugba, hogy 23 vs 40 volt a jatekosok szama. 1. kor lement hiba nelkul, majd a 2. kozepe fele lattam, hogy teljesen felborult az arany.
  • Solt
    A fagyásokat valószínűleg a qtorrent kliens okozza...
  • Solt
    Minél többet javítanak rajta annál rosszabb! :D
  • RatBaG #97
    LOL

• etejedu
    Amúgy próbálta már valaki a helikopterből a parancsnokkal való ügyködést? Úgy már egész értelmesen lehet utasítást kiadni, hogy kb belátás az egész területet!
  • etejedu
    Na nem csak a játék bugos, az sg.hu is elfelejti elküldeni a hozzászólást! :)

Valóban! Értelmetlen lenne a távirányító, ha magától robbanna! Lehet valaki rálőtt és azért gondolhattam hogy automata!
  • yossarianHUN
    Aham, utánaolvastam, tényleg csak távirányítással működik a játékban. Viszont állítólag 35 méteren belül leszed mindenkit, szóval elég ütős a cucc.
  • Solt
    A valóságban, de itt neked kell aktiválnod! :)
  • etejedu
    Igen magától tud robbanni!
    Sűrű helyekre érdemes rakni, de ha nem jönnek felszedem és teszem máshova.
    Bug report nálam sokszor volt már, remélem én is hogy nem csak valami kattintgatós marhaság!
  • Solt
    Én egyszer használtam, de nekem kellett robbantanom...
  • yossarianHUN
    A játékban még nem használtam a Claymore-t, de az elméletileg önműködő akna, tehát érzékeli, ha valaki előtte van, és automatikusan robban.
  • Madi92
    A claymornak van valami haszna? C4et még el-el dobálgatom, de Calymore? Mire valaki odajön, hogy felrobbantsam már 3at lelőttem volna helyette.
  • Solt
    Ja-ja... ma vagy kétszer kivágott asztalra, egy alkalommal valami bug riport ablak is megjelent... remélem nem valami adathalász szarra nyomtam okét! :D

Megvolt az első 300 méter feletti találatom, kapásból egy 344 méteres... mára elégedett vagyok! :)
  • etejedu
    Tegnap szentségeltem rendesen! Egyre több az anomália!
    Volt vicces rész is amikor már csak az F pont lett volna vissza: Az utolsó nagy rush-t akartuk megkezdeni amikor egy szakaszon mindenkinek kiírta a játék hogy hagyjuk el a területet!!! Majd instant halál 20 mp bünti és megnyertük a meccset!? :O
  • SgtChris
    Üdv!

Nemrég volt free a steam-en a Rising Storm/Red Orchestra 2 multi kombó... Letöltöttem, de az istenért nem indul. Rákattintok, egy darabig homokórázik (5-10 mp), a steam kiírja, hogy a játék indítása, de aztán elmúlik... :-) Win10 Pro x64-en próbálom.
  • etejedu
    Én egyedül játszom, szívesen csatlakoznék , szintén hétvége a jó esti órákban.
  • Panzeradler #84
    Van kisebb társaság, akik érett(ebb) kategóriát képviselik és néha(értsd. főleg hétvége pár órát) tolják? Közös squadolás jó lehet. Értelemszerűen valami VOIP-al.
  • RatBaG #83
    nekem is ez a kedvenc dohányom
    KÉÉÉP
  • Solt
    Tipikusan a se vele se nélküle kategória... sok dolog idegesít benne, de azért csak ezt nyüstölöm most a legtöbbet, hogy rohadjon meg! :D
  • s1lkforrent
    Szóval bundliban majd jó lesz? Esetleg Finally Fixed Edition után?