Rising Storm 2: Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Per Aspera Ad Inferi.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Viszont maximum csak este vannak akkor olyan szerverek amik "élnek" is? Néztem a napközbeni játékos számot és ilyen 4-500 között van :/
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Van valami magyar közösség aki sürübben játszik? Sajnos egyik haver sincs nagyon benne a vásárlásban, így egyedül nem tudom mennyire lenne "buli" a játék.
nem igazan tudom ha ilyen temaban gondolkozol milyen mas jobb jatekot tudnal venni
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2017.08.03. 23:17:59
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Játszanék valami háborús játékkal, de a BF1 egyáltalán nem vonz, az RO2-vel elég sokáig elvoltam, de bíztam ebben is , hogy jó lesz.
Tegyem el másra ezt a 22 eurót?
www.smart-bus.hu
a korábbi steames linken ott van még egy apróbb részlet, de 9 oldalnyi patch notest ígérnek.
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
egyébként félig-meddig igaz, hogy haldoklik a játék. sajnos nem tanultak a korábbiakból, ezt is olyan fos állapotban adták ki, mint pl a ro2-t anno, csak azt már elfelejtettük. még pár hónap béta simán ráfért volna. nagyon kevés alap mappal jött ki, technikailag egy fos az egész, viszont a vietnam-feelinget nagyod adja, ez az egy mentsége.
özönlenek a custom mapok, és sok serveren futnak is, szóval ez részben már most megoldódott.
szóval részben haldoklik, mert a kezdeti játékosszám drasztikusan visszaesett, nem is csoda, viszont a ro2-rs1 is kb 2 ezer játékossal volt el évekig, ez nem egy olyan műfaj, amivel tömegek játszanak.
én az augusztusi nagy patchben bízom, de ha azt is elbasszák, már az én türelmemnek is kb vége lesz...
Per Aspera Ad Inferi.
nem olyan jo a jatek mint amire a tobbseg szamitott, sok a bosszanto hiba. ugy ahogy mondod, a normalis pingu szerverek vagy tele vannak, vagy uresek, nehez jo helyre beferni. csak nehany palyan lehet territoryt jatszani, a tobbi agyament futkosas (bar most keszulnek az atalakitott palyak, hogy mindegyiken lehessen jatszani masik modban is)
Gondolkodok a játék megvásárlásán, de többször látom különböző fórumokon, hogy alig van már player, haldoklik a game stb... Mi a véleményetek erről?
Azt láttam, hogy átlagosan 1-2k online player van, viszont ez elég ahhoz, hogy a nap bármely szakában játszhassak egy jót? Vagy idegeskednék, hogy nem férek be a szerverekre?
Köszi a válaszotokat előre is!
Per Aspera Ad Inferi.
Már csak a folyamatos szaggatást kellene megoldani valahogy, meg a brutálisan recézett textúrákat natív felbontáson, legmagasabb FXAA beállítások mellett.
próbáld meg kikapcsolni a bloomot, blurt, light shaftst, ha az sem, akkor driverben triple buffering vagy bármi, ami esetleg bekavarhat.
Per Aspera Ad Inferi.
Csináltam még pár képet: http://imgur.com/a/nsA3C
Most frissítettem drivert, nem csinált a dologgal semmit.
Egyébként GTX 1060-as videókártyám van, i5 4460-as procim, és 16 GB Ramom.
Másnak nincs ilyen problémája a játékkal, hogy nem látsz sz**rt se? :D Konkrétan semmit nem látok a körülöttem történtekből. A grafika homályos, a textúrák recések még a legmagasabb FXAAA beállítások mellett is, illetve ami világos az nagyon világos, ami sötét az nagyon sötét. Még az is probléma nekem, hogy minden nagyon messze van, ezért a legalacsonyabb FOV-on kell játszanom, ami nem tudom mekkora hátrány ebben a játékban. 22-es FullHD-s monitort használok amúgy, natív felbontással. Más játékban soha nem tapasztaltam ilyen problémát. Kb. 30 percet ha játszhattam eddig, minden egyes másodperc azzal telt el, hogy nem tudom hol vagyok, mert nem látok semmit. Futkostam, és minden homályos, recés, ronda (nem feltétlenül a grafikára gondolok, hanem a látványra, az a ronda, hogy mennyit és mit látok).
http://imgur.com/a/GgEZF
Utoljára szerkesztette: Kazuma92, 2017.07.11. 16:28:45
Van éjszakai is, nagyon nehezek!
www.smart-bus.hu
Valszleg azt, hogy te is épp tétován nézel <#nevetes1>#nevetes1>
DE ha már tk, azt nem tudom hova tenni mikor tétován néz mert nem tudja eldönteni hova tartozom, majd minden mindegy alapon leszed! Mi a francot gondol? Ha ellenség lennék nem lenne ideje ennyit bámulni!
Egyébként egyetértek veled jobb is lehetne a hozzáállás, de még így is bőven élvezhető...úgy 1 -2 hónapig, ha nem lesznek új pályák és egyéb kedvcsináló!
- saját tüzérségi tűz jelölve van a térképen, ennek ellenére belefutnak
- ellenséges tüzérségi tűz alatt a fedezék keresés helyett rohangálnak
- tüzérségi tűz, napalm, stb után nem indulnak el az adott zónába
- elfut mellette a saját társa, de azért a gránátot előre vágja
- a szektor továbbtolása után ellenség marad az adott területen, ahova aztán a respawn is kerül... hallani, észrevenni, hogy darálja a "tömeget" az ott maradt ellen, de basznak rá, rohannak tovább ahelyett, hogy segítenének megtisztítani
- SL a zónában vagy annak közelében van, basznak "ráspawnolni", rohangálnak a világ végéről.
- sárga SL nem készít "alagutat", ha bedől nem építi újra
Tudnám még sorolni... a lényeg, hogy elvileg a többihez képest ez egy realisztikusabb, több észt kívánó játék kéne, hogy legyen (az elődök nyomában) nem csak a készítők, de a júzerek részéről is.
Nem azért van sok TK mert kicsi a pálya és nagy a káosz, hanem azért mert sokan az alap dolgokat sem teszik meg annak érdekében, hogy elkerüljék a TK. Ez igaz a gránát dobálóra, igaz az ész nélkül szemberohangálóra, és arra is aki belerohan a tüzérségi tűzbe...
Persze ez csak szigorúan magánvélemény, lehet az én elvárásaim túl nagyok.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.06.27. 15:16:50
www.smart-bus.hu
Szerk:
Másik meg az, hogy én csak 64 fős szervereken játszok, viszont a játékmenet ilyen kicsi pályákon nagyon kaotikus lett. Nagyon sok TK van úgy általában.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.06.27. 15:02:44
Mivel én nem kommunikálok, eszembe sem jut ilyen slot-t választani...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nos ebben az esetben is igy lehet és akkor kb hasonló arányban vannak facetoface! Vagy sületlenség amit irtam.
Per Aspera Ad Inferi.
Eddig egyszer sikerült rajta játszanom, azóta se híre se hamva! Az egy mod vagy a fejlesztők rakták bele?
Egy idő után már azért meg is ismerek egy két állandó embert, commander is általában olyan, aki mikrofonnal játszik. És mindig televan, ami bejutás szempontjából annyira nem jó. :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu