Rising Storm 2: Vietnam

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
4690k + gtx 970, 2 éves win 8.1-en. nem tudom, hogy jobban járnék-e win 10-zel, sok negatívat is hallottam már játékokkal kapcsolatos teljesítményről, eddig még halogattam a váltást.

Per Aspera Ad Inferi.

Akkor passz! :) Én egy 4770K + 980Ti párossal játszom, 60 alatt még nem láttam FPS-t úgy, hogy minden maxon van. Ja és a kártya még egyszer sem volt maximum óra jelen, és így is csak 40-50% a kihasználtsága.

www.smart-bus.hu

RatBaG
ilyennel már nem tudnak átbaszni, mindig az az első. :)

sajnos mások is ugyanerre panaszkodnak, szimplán fos, főleg song be-n.

Per Aspera Ad Inferi.

Próbáld meg teljes képernyős módra rakni, alapból keret nélküli ablakos módban van.

www.smart-bus.hu

RatBaG
az fxaa ennyit tud, nincs normális élsimítás.

engem inkább az zavar, hogy hiába 50-60% a cpu és gpu kihasználtsága, egyes mapokon mégis stuttering van és 40-50 fpsre esik, pl hue city-n, meg a folyós supremacy pályán.

Per Aspera Ad Inferi.

Hát nem tudom, kérdezz meg még pár fórumozót, mert lehet, hogy én vagyok a vaksi, de én tényleg nem látok semmi rendelleneset.
Nem, nem elmosódott hanem konkrétan kis kockák vannak a távolban, de a fák lombján lehet látni igazán. Kb olyan mint PUBG-ben ha nincs bekapcsolva az anti aliasing. Ott többen panaszkodtak rá!
Itt is az van hogy amit lehetne szépen látni , pl kuksoló manus egy picit mozog nem tudom kivenni hogy csak a környezet vagy tényleg van ott valaki pedig kéne látnom a különbséget. Videókon faszán kiveszem de itt borzasztoan kell fókuszálnom. 24 colos 144 hzes monitoron ennek nem kéne problémának lennie.
Lehet monitorbeállítási gond? Mert én tisztán látom a képeken a pixelesedést!
Utoljára szerkesztette: etejedu, 2017.06.02. 22:17:17
Áháá. Hát én nem látok rajtuk semmi furcsát, ennek ilyennek kell lennie :) Ha arra gondolsz, hogy helyenként elmosódott a kép, az a depth of field miatt van, a szem fókuszálását próbálja szimulálni, tehát ha egy 100 méterre lévő fát nézel, akkor a kezedben tartott fegyver elmosódott lesz és vice versa. Ha ez a gond, ezt ki tudod kapcsolni a grafikai beállításokban.
Na csak megoldom! Ott van a többi is hátha meg tudod kukkantani!

1kép
Utoljára szerkesztette: etejedu, 2017.06.02. 21:56:47
Rosszul raktam be de nem is tudom feltölteni mert tul nagy és nincs kedvem szarozni vele, viszont a steamen nyilvánossá tettem a képeket!
Maci vagyok ott.
Vagy nálam nem stimmel valami, vagy rosszul raktad be a képet, de nem látom :)
Pixeles? Tudsz mutatni egy képet?
Sosem volt gondom vele, lekopogom!
Más: Valamiért nekem piszkosul pixeles a játék pedig szinte ultran van minden!
Még a youtube videókban is szebb a képe!
Utoljára szerkesztette: etejedu, 2017.06.02. 21:31:22
G2A-n még egy vasgolyót sem vennék... ;)

www.smart-bus.hu

3800 HUF ért vettem elővételben a G2A-n.
No, csak nem bírtam ki, megvettem én is, remélem nem bánom meg... :)

Egyébként GMG-n most 4725.-Forintra jön ki, ha valaki még tervezi a vételt...

www.smart-bus.hu

RatBaG
tegnap este pont elkezdtem játszani, első map, erre felment a pingem vagy 300-ra, ki is vágott a server.
később derült csak ki, hogy a nagyon okos steam úgy gondolta, hogy lerántja nekem a 1.2 gb-os soundtracket, pedig le van tiltva a játék közbeni töltés.

Per Aspera Ad Inferi.

Mersant
igen. 1x betaban + 1x tegnap mindjart az 1. korben. utana 2-3-at lenyomtam gond nelkul.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Engem elkezdett kidobálni a játék...
Másnál is van ilyen?
Már lehet!
nekem is ez volt a probléma. működik már rendesen?
RatBaG
első alkalommal sikerült rpg-sként spawnolnom, az első lövés evör telibe verte egy cobra farkát kb 200 méterről, pedig a dzsungelből, lombkorona alól saccoltam meg.
zsír! <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Na a commanderre voltam kíváncsi! Sajnos ha nem szólsz be ingame, hogy jelöljenek bombázási koordinátákat, neked kell kicaplatni a harctérre és távcsővel bespotolni. Ami ugye elég tré! Az enemy folyamat kontaktban volt, így mindig tuti befutó volt a napalm. Nálam max a végén eszméltek fel erre a lehetőségre, sajnos későn! De még így is nyertünk, hogy alig maradt spawnalásra ticket.
RatBaG
//www.youtube.com/embed/YqyeNcNKxXs

Per Aspera Ad Inferi.

A hivatalos oldalon lévő visszaszámláló szerint 7-től.
Sziasztok!
Megvettem elővételben, letöltöttem, de ahogy olvasom majd csak 6 után lehet játszani? Mert ddl hibát ír az indításnál!
Igen, közben rájöttem. Kár.
RatBaG
mivel este 6-7kor van a megjelenés.

Per Aspera Ad Inferi.

Na mi van gyerekek, nem ma jelenik meg a játék? Dél elmúlt, de még mindig nem hajlandó elindulni.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A Supremacy mód az, nem is játszom, mert borzalom. A Territories viszont nagyon jó.
Lehet én öregszem, de ez az egész egy baszott nagy káosz... tiszta BF... :(

www.smart-bus.hu

Nekem jobban bejön, mint a RO2. Egyébként visszavettek a fegyverek sebzéséből a hetedik beta wave után? Mintha gyakoribb lenne, hogy egy-két lövéstől sem fekszik meg az ellen.
RatBaG
én most pozitívan csalódtam. az elmúlt 2-3 hétvégén már nem néztem rá, de most már a fix 60 fps megvan maxon, nagyjából eltűnt az állandó stuttering, szebbek lettek a textúrák, nem érzem úgy a lagot, mint korábban, reszponzívabb az egész.

Per Aspera Ad Inferi.

Kipróbáltam... hát nem tudom... még nem találtam olyan szervert ami ne lenne tele mindenféle ikonnal. Kicsit vegyesek az érzéseim egyébként is, valahogy nem hozza azt a húúúúha érzést amit a RO2 hozott.

www.smart-bus.hu

RatBaG
OPEN beta. Egyébként ilyen 10-20 euro között lehet levadászni különböző helyekről.

Per Aspera Ad Inferi.

Ez f2p jatek, vagy csak a beta ingyenes?
RatBaG
Open beta van! nekem valamiért preload suspendeden beakadt, lehet le kell szednem megint az egészet.

//www.youtube.com/embed/agZA2mbWocw
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.05.20. 02:38:15

Per Aspera Ad Inferi.

Egyelőre ez tart vissza a vásárlástól... a RO2 esetében sem voltak a vége felé classic szerverek, azt még nagy nehezen feldolgoztam, de ez így mellbevágó! :D

www.smart-bus.hu

Mor3llo
Igen, nekem is szoknom kell, az RO2-höz képest túl sok :D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Én nem igazán tudok ennél többet, pontosabbat... próbálok barátkozni vele, de sok az ikon... :))

www.smart-bus.hu

Mor3llo
Ebben lehet igazad van.
Azonfelül, h lassan (Q2-ben) jön a játék, lehet tudni valami pontosabbat?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ez már DX11 elvileg... biztos megy még a próbálkozás a béta státusz alatt. No meg ilyenkor még driver felől sincs optimalizálás, legalábbis az AMD tuti nem csinál profilt béta programhoz.

www.smart-bus.hu

Mor3llo
Na ma hazaértem konferenciáról, egyből megvettem. Egyelőre pozitívak a tapasztalatok, viszont azt senki ne várja, ha az RO2 jól futott, akkor ez is ugyanúgy fog.

Aham, nekem azért is vonzó, mert a baráti társaságomból gyakorlatilag csak nekem van úgy-ahogy up to date gépem, ez meg talán a haverok őskonfigjain is el fog futkározni.
Mor3llo
Én szintén befizetek a héten rá. Az RO2-ben és a Rising Stormban is van már pár órám (az RO1 kimaradt sajnos). Az tuti h ezzel is el fogok szórakozni, főleg 21 euróért.
Remélem a 16 fős pályák is jönni fognak, az azért csapat alapon kompetitívabb, és valami klánosdi dolog is kisülhet belőle.

Ki viszi, ki veszi? Én szerintem rávetődöm a héten. A RO franchise-nál nálam mindig kicsit rezgett a léc, hogy nem túl hardcore-e (különösen a késleltetett kill feedet nem tudtam soha megszeretni), de most, hogy a BF1-ről kiderült, hogy egy hatalmas casual fosrakás, jól fog esni valami komolyabban vehető online móka. A grafikát meg majd megszokom, igazából csak a gyenge mozgásanimációk zavartak mindig a RO-k alatt dolgozó (jól rémlik, hogy Source?) engine-ben, de végül a RO2-ben meg a Rising Storm-ban is hamar megszoktam. Jó lesz ez.
Mor3llo
2017 Q2-ben jelenik meg a Tripwire Interactive új FPS-e, amely immár a vietnámi háborús hadszíntéren fog játszódni, az automata fegyverek korában. A korábbi játékokhoz hasonlóan marad az akár 64 fős ütközetmód, de a készítők ígérete szerint lesznek kisebb, 16 fősre tervezett pályák a kompetitív versenyek szerelmeseinek is.

A Steam-en a Deluxe Edition jelenleg nevetséges 21 euró, ezért kapunk skineket és zárt béta hozzáférést csütörtöki naptól.
Itt a játék oldala:
http://store.steampowered.com/app/418460/Rising_Storm_2_Vietnam/

← ElőzőOldal 4 / 4