Rising Storm 2: Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
sajnos mások is ugyanerre panaszkodnak, szimplán fos, főleg song be-n.
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
engem inkább az zavar, hogy hiába 50-60% a cpu és gpu kihasználtsága, egyes mapokon mégis stuttering van és 40-50 fpsre esik, pl hue city-n, meg a folyós supremacy pályán.
Per Aspera Ad Inferi.
Itt is az van hogy amit lehetne szépen látni , pl kuksoló manus egy picit mozog nem tudom kivenni hogy csak a környezet vagy tényleg van ott valaki pedig kéne látnom a különbséget. Videókon faszán kiveszem de itt borzasztoan kell fókuszálnom. 24 colos 144 hzes monitoron ennek nem kéne problémának lennie.
Lehet monitorbeállítási gond? Mert én tisztán látom a képeken a pixelesedést!
Utoljára szerkesztette: etejedu, 2017.06.02. 22:17:17
1kép
Utoljára szerkesztette: etejedu, 2017.06.02. 21:56:47
Maci vagyok ott.
Más: Valamiért nekem piszkosul pixeles a játék pedig szinte ultran van minden!
Még a youtube videókban is szebb a képe!
Utoljára szerkesztette: etejedu, 2017.06.02. 21:31:22
www.smart-bus.hu
Egyébként GMG-n most 4725.-Forintra jön ki, ha valaki még tervezi a vételt...
www.smart-bus.hu
később derült csak ki, hogy a nagyon okos steam úgy gondolta, hogy lerántja nekem a 1.2 gb-os soundtracket, pedig le van tiltva a játék közbeni töltés.
Per Aspera Ad Inferi.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Másnál is van ilyen?
zsír! <#taps>#taps>
Per Aspera Ad Inferi.
Megvettem elővételben, letöltöttem, de ahogy olvasom majd csak 6 után lehet játszani? Mert ddl hibát ír az indításnál!
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.05.20. 02:38:15
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
Azonfelül, h lassan (Q2-ben) jön a játék, lehet tudni valami pontosabbat?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
Remélem a 16 fős pályák is jönni fognak, az azért csapat alapon kompetitívabb, és valami klánosdi dolog is kisülhet belőle.
A Steam-en a Deluxe Edition jelenleg nevetséges 21 euró, ezért kapunk skineket és zárt béta hozzáférést csütörtöki naptól.
Itt a játék oldala:
http://store.steampowered.com/app/418460/Rising_Storm_2_Vietnam/