450
Mi lenne, ha ezen a héten én nyernék?
-
#250 Szal jó volt Küproszon, akkor minden oké. De már megint lemaradt a jó öreg krumpli a képről! -
Stockbauer33 #249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!természetesen a nyereményből feladtam mind.Szokásos heti (skandi-euroj-5ös-6os + most jó a joker is) volt jokeren 3 találatom 13 ezer.Jó lenne a joker 121 millió is így h lemaradtam a skandi telitalálatról.
GL mindenkinek
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.05.31. 20:38:13 -
#248 Látom, semmiről sem maradtam le..
Akkor csapjunk is a lecsóba rögtön..ezen a héten
szállhatunk ismét harcba. Sok minden nem is szükséges hozzá, de egy ilyesmi mindenképp:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Persze egyéb számkombinációkkal is akár, ki hogy szeretné, biztos ami biztos.
Ha ezen a héten vinném az ötöst, máris visszamennénk az asszonnyal a 3 csillagos Lárnakai szállodánkba..
Akad ott még pár olyan látnivaló, ami nem fért bele az egy heti pihenésbe -
#247 Grat.
Ez már egy kisebb vagyon. De mindenesetre tény: több, mint amit én nyertem: (semmi) -
Stockbauer33 #246 -
#245 Témához visszatérvén, ha ezen a héten (végre) én (is) nyernék már egy telitalálatot, akkor az jó lenne
Bár akkor meg ugyebár részemről létezési értelmét vesztené a nyerésről álmodozás, tehát ez is a 22-es csapdája.
Mindegy. Egyelőre maradok (illetve most 1 hétig mégsem maradok mert nyaralok) aztán majd meglátjuk..
Fotó most nincs, mert a végén még nagyon hozzászoktok, de spoiler alatt azért mutatok valami érdekeset helyette..
Ennek fényében most majd utólag döntök a ciprusi tengerpart homokjában napozva egy fürdőlepedőn,
hogy mi mindenre is lehet még szükségem, ami jelenleg még nincs meg...
...a lottóötöst kivéve, mert azt azért még én is hiányolom..
Jó szerencsét és bő pénzesőt minden játékostársamnak.
Az irigyeimnek pedig azt üzenem, hogy sokkal rosszabb lesz nekem hazajönni onnan,
mint nektek az, hogy ti most nem jöttök velünk
-
#244 Jelenleg csak egy pezsgős képpel szolgálhatok (bontottunk egyet a 2-es találatkor), de az általad megálmodott koncepció se rossz..
-
#243 + csinálhatnál egy táblát "Nekem bejött az élet, 2-em volt a Ötöslottón " és veszel méteres arany bizsut a nyakba, fehér trikó, susogós gatyát, makkos cipőt és oda pózolni vele egy Ferrari , jacht, luxus villa elé és lőni egy képet, hagy legyünk irigyek.
(még két macát is odaírtam volna, de azt azért nem akarom, hogy az asszony elverjen, és kórházba töltsd a nyaralást :)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.05.15. 20:11:15 -
#242 Nem kivitelezhetetlen.
(Ezt még leírni is nyelvtörő) -
#241 tengerpart mániás lévén jöhet majd pár szép kép a naplementéről,keltéről,partról tengerről :D
-
#240 Igyekszem.
Szombat hajnalban indulunk a transzferhez, de péntekig még benézek, mert úgy döntöttem, csak megteszek még egy játékot :)
Igaz, miközben kihúzzák a nyerőszámokat még valahol félúton leszünk kis hazánk és Ciprus közt.
Spoiler alatt majd dobok pár szép fotót...ööö...egy ciprusi lottó-fogadóirodáról, ha találok majd egyet ;) -
#239 byebye,pihenj sokat -
#238 Thx.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként mi akar a "BB" jelző lenni? -
Stockbauer33 #237 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BB jó nyaralást -
#236 Ez sem jobb sokkal, mint az én tippjeim
A következő két játékból nyaralás miatt kimaradok..
Sok sikert és ettől több szerencsét -
Stockbauer33 #235 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy majdnem 3-as
-
#234 Ennyit az ujjatlanított újításomról
Egyébként majdnem nyertem én is a múlt héten.
De ahhoz el kellett volna találnom minimum két számot.
Álmaimban el is találtam. A valóságban pedig egyet se
De ahogy Stoki is spoilerezte egy sorral lejjebb: majd ma -
Stockbauer33 #233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na majd a mai 5-s
-
#232 Majdnem ötösöm lett az Eurojackpoton. A két plusz számot nem találtam el, tehát akkor sem lett volna telitalálat, de szép pénzt fizet az ötös is.
Ugyanis kettőt eltaláltam, a többi három meg pont eggyel mellé ment...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.05.12. 12:21:01 -
#231 Ez krumplitlan. Nem hiteles. -
#230 Volt már több is. -
Stockbauer33 #229 Term-sen de a mai euroj 65 millióeuró vmi kegyetlen nagy összeg.
20,4 milliárd ? :) -
#228 én szokás szerint estefele teszem meg a téteket hazafelé :D
-
#227 Na? Mindenki megtette tétjét?
Vagy adjak én egy kis lét még?
Arról ne is ábrándozzatok.
Inkább lottózzatok..
1,282 milliót lehet bezsebelni a holnap esti számhúzáskor.
Érdekel valakit? Engem biztosan. Meg is tettem a szükséges lépéseket már..
Ha nyerek, Ciprus vár. Ha nem nyerek, akkor is vár
Kinéztem magamnak egy frankó kis tévét. Csak 3 milla. De 84"
Szerintem elég lesz...kezdetnek
Na aztán jók legyetek, és sok pénzt nyerjetek
-
#226 1,181 milliárd a heti megnyerhető összeg.
A héten megleptem a páromat egy új túra bringával közelgő szülinapja alkalmából. A gyári száma nyilvántartásba lett véve a rendőrségen, mint a párom tulajdona. Van már ilyen szolgáltatás is. A heti játékszám tippekre párom adta az ötletet: tegyük meg az új bringa sorszámát (5 számra bontva). Megtettük.
Közben jelenleg nézek egy jó kis vízi-túra filmet, ami több nap sátras hajós + szárazföldi kisbuszos csapat (külön utazva, de közösen sátrazva) eseményeit, történéseit mutatja be. Legyen most ez a vezérötletem telitalálat esetére: hazai, olcsó sátras túrákat fogok szervezni és lebonyolítani pénzügyileg is, az ország legszebb és legismertebb településeire :)
Egyúttal jó szerencsét is kívánok minden játékostársamnak ma estére. -
#225 Akkor az történik, mint ami most is: sikeresen egy találatod sem lesz :D
Ha hiszel a jóslatokban, az én tenyeremben nincs gazdag élet, sem óriási vagyon, így kár lenne a koncepciómat követni bárkinek is.
Ha nem hiszel az ilyesmikben, akkor nem szóltam.. -
#224 Az egyetlen? De mi van, ha én is pont ezeket a számokat teszem meg? -
Ismét elértük a bűvös 1 milliárdos nyeremény álomhatárt
De ne is álmodozzatok róla. Mert az egyetlen nyerő szelvény nálam van..
Tuti nyerőszámok...már csak azt lenne jó tudni, melyik héten és melyik évben?
Ezen a héten földekbe fektetnék. Fene tudja: ősapáink is elég jól elboldogultak a földekkel. 1 milliárddal a zsebemben, nyilván nem kapával a kezemben szaladgálnék....de mint újdonsült föld tulajdonos, megbíznék pár szakit akinek neve is van a szakmában és a fontosabb döntéseket ők hoznák meg helyettem. Persze tisztességes haszon fejében. Reméljük..(remélem)
Aztán ha netán mégsem válna be a remek új "föld-ötletem" még mindig el lehet passzolni, tehát befektetésnek sem lenne rossz..
Kellemes hosszú hétvégét és jó szerencsét kívánok mindenkinek spoiler alatt Petőfi Sándor ideillő versével..
-
#222 És ebben mit éreztél spoileresnek? :) -
Stockbauer33 #221 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Természetesen telitalálatnál 3 royál üdülés
maldiv
seychelle
cancun
meg 5 tütüke mert megalomániás is vagyok(lennék) :D
750D Xdrive
Panamera 4S Diesel
Cayenne S Diesel
R8 V10 PLUS
911 Turbo S -
#220 Az 14710 ft...
Ebből lejön a szokásos SG látogatási adó ami 1 rongy, a 10 rugós tartozás (amit a múlt héten adtam kölcsön), egy egy sör a haveroknak csak úgy.. maradt durván 3 ezred, amiből gondolom beszállsz te is az 1 milliárdos nyereményért.
Az Jokerrel együtt egy 500-as, tehát nettó 2500 ft-al lehetsz gazdagabb a héten, ha pontról pontra betartod a fenti számítási opciókat :D -
#219 Szuper :)
Gondolom akkor ismét többen szállunk ringbe a heti főnyereményért..
Ma délelőtt letudtam én is a milliárdot érő 5 számos tippemet :D
Majd még megálmodom mire is költeném a telitalálatot, aztán jelentkezem.. -
Stockbauer33 #218 Héten egy szééééép kerek szám :D GL
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.04.23. 16:21:46 -
#217 A héten ötöslottón egy 3-as! Juhéjj! :)
-
#216 Mert manapság már nem? -
#215 Azért 1miliárd magyar valuta 17 évvel ezelőtt kicsit más szemszögbe hozta volna a dolgokat :) -
#214 Szép emlék lehet, ha ilyen sokáig megtartottad a szelvényt
Jómagam sajnos immáron menthetetlen ötöslottó, sör és esgé-függő lettem
A jó benne az, hogy tudom mit miért szeretek: a lottót a játék izgalma miatt, a sört a kesernyés íze miatt,
az esgét meg a lehetőség miatt, hogy mindezt bármikor leírhatom, és még páran néha el is olvassák
Az már csak hab a tortán, ha valaki reagál is rá néhanap.. -
#213 Ezidáig ekkor voltam a legközelebb
2001. 46.hét - link
ha kíváncsi vagy kb. mi lett volna az 5-ös nyeremény, alul nyomj a 47.hétre
(nem vagyok rendszeres lottózó, csak amikor úgy érzem, kb egy évben 4-5 alakalom)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.04.21. 19:51:01 -
#212 Üdvözlök minden kedves lottófüggő, nyereményálmodozó sorstársamat
Ma ismét Szegedében jártunk az asszonnyal. Bizonyíték itt. (Szerva ott)
Tekeregtünk egyet, beugrottunk pár régi barátunkhoz, tudjátok: meg minden ami ilyenkor szokásos...
Ezt meg a zsebembe nyúlva kotortam elő amikor hazaértünk:
Szerencsére használható állapotban maradt, illetve csak szeretném ha használhatnám még valami egyébre is mint itt mutogatni..
Mit meséljek? Az élet szép, mindenki jól van, és persze mindenki nyerni akar most is. Illetve nem mindenki. De én biztosan
Közben elfelejtettem miért is néztem be....ja, már tudom: sok szerencsét kívánni minden ötöslottót ezen a héten is feladó játékosnak.
Így tehát magamnak is
Komolyra fordítva a szót (bár az nekem sosem szokott sikerülni) kitaláltam, mi lenne, ha ezen a héten én vinném a 890 millát..
Kitaláltam, de közben el is felejtettem. Sebaj. Majd rögtönzök valamit itt és most...
..
Legyen mondjuk egy mozi. Csak mert épp filmet készülök nézni..
Tehát ha most nyernék, nincs mese: nyitnék valami olcsó (hogy sokan látogassák) kiváló képminőségű videoprojektoros mozit.
Tudom, tudom: van már ájmex meg medmeksz meg mittudomén mi, de mennyiért, tesó? Kisebb vagyon ha be akarsz ülni valami új premier vetítésre nem? De.
Szóval mennyibe is fájna ez nekem? Lényegtelen. Persze csak ha ötösöm lesz.
Ha nem lesz, akkor meg azért lényegtelen..
Hajrá...illetve kellemes hétvégét és bő nyereményt mindenkinek akit érint.
-
#211 A héten 250 ft-ért is érdemes játszani...890 millió ft-ért
Persze simán elfelejtettem ma is feladni a tippjeimet