17
  • kékherceg
    #17
    Hát ezen a mindenkin én is besírtam :D
    Szerintem a 3-400 ismerősömből ha egy tucatot ha érdekel, már sokat mondtam...
  • Zombee
    #16
    A vélemény egy dolog, de ő arról beszél, hogy baromságnak tartja, hogy emberek pénzt, időt, energiát ölnek a sorozatba. Az ilyen miért nem néz bevételi adatokat? Rögtön megvilágosodna.

    Való életről nem lehet akciófilmet csinálni, az nem lenne túl szórakoztató.
  • Ragnaar
    #15
    És tényleg, (de mondjuk én már a 2-t se vártam.. Az előzetesnél is azt hittem az Expendables 4, (csak Stallonet hiányoltam))
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2017.04.06. 19:34:32
  • mikromanus
    #14
    Én nem nézek ilyen szar szappanoperát. Nem tudom ki az a "mindenki", de tuti nem ismerem. :)
  • kalapos01
    #13
    "Az emberek nagy része "

    Beszéltél a nagy részükkel? Vagy csak pár ember?

    Akkor megismétlem a kérdést, hogy sokkal híresebb, elismertebb és jobb színészek halála akkor miért nem dobja meg a filmjeik bevételét? Vagy azokat nem említik a hírekben? Tök véletlenül egy random akciófilm sokadik része fogja érdekelni az embereket egy nem túl ismert színésszel annyira, hogy moziban nézzék meg a filmet? Nem kell ezt bonyolítani. Az emberek imádják a HI-t, és a hatodik rész után látni akarták a folytatást, Walker ide vagy oda.

    (Most komolyan, Walker 2014-es akciófilmje, a Brick Mansions alig érdekelt pár embert kis túlzással (annak ellenére, hogy jobb volt), pedig akkor is halott volt. Robin Williams halála után az Éjszaka a múzeumban 3 a legkisebb bevételű rész volt a sorozatban. Bill Paxton halála után nem kezdték el többen nézni a tévésorozatát, pedig azért fizetni sem kell. A Star Trek 3 előtt is meghalt tavaly az egyik főszereplő, mégsem volt semmi hatással a bevételre, mint ahogy Carrie Fisher halála után sem lesz sikeresebb a Star Wars 8 a hetedik résznél. De Paul Walker, az igen, ő tényező volt.)
  • ntex
    #12
    Adjon hangot de legközelebb akkor válogassa meg jobban a szavakat. Ha nekem tetszik a film akkor agyhalott idióta vagyok meg 10 éves hülyegyerek? Legközelebb akkor írja meg úgy a véleményét hogy ne legyen sértő a másik félnek. Engem ez kúr fel, hogy ha valakinek nem tetszik valami akkor rögtön megpróbálja általánosítani a kijelentését, hogy ő nyilvánvalóan tudja hogy mindenki úgy gondolja a dolgokat ahogy ő.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.04.06. 13:02:19
  • Voltan
    #11
    A minőség és a kassza az két külön dolog. Az emberek meg ostobák.
  • kiralysanyi
    #10
    "de közepes és még véletlenül sem híres, bevételt sosem felhajtó színész halála többet számított, mint maga a sorozat? "

    Igen. Mert utána minden F&F7 hírben megemlítették, hogy meghalt, és a haláláról szóló összes hírben pedig ott figyelt a filmről valami infó. Az emberek nagy része meg úgy reagált, hogy "F&F7? Húúú, nézzük meg. Utána meg a többit is, mert ha a hetedik résznél jár a széria, akkor tuti volt 3,4,5 és 6 is"
  • kalapos01
    #9
    "Paul Walker szornyu tragediaja adta el,"

    Híres színészek halnak meg jobbra és balra sajnos, és senkinek a tragédiája nem ad el semmi, még a legnevesebbjének sem. És van, aki szerint egy szerethető, de közepes és még véletlenül sem híres, bevételt sosem felhajtó színész halála többet számított, mint maga a sorozat?

    Az emberek imádják ezeket a filmeket, és egyre többen és többen fedezik fel őket. A többiek meg pukkadoznak, illetve nem értik. Például azért, mert értelemszerűen nem is látták a hetedik részt, ha a harmadiknál kiszálltak.
  • kalapos01
    #8
    "Kutya nem várja, maradjunk abban..! "

    Csak nekem tetszik ez az egyszerű, kétbites logika? "Én nem várom, így senki sem várja, és nem fog sok tízmillió embert érdekelni."

    LOL?
  • Hoz_Hun
    #7
    Nem mindenki várja a Halálos iramban 8-at, többek között én is teszek rá magasról.
  • Csaba6
    #6
    Jol indult Man2 igaz, de az utolso reszt mar csak Paul Walker szornyu tragediaja adta el, az utolso jelenet volt amit fokent tudtam ertekelni.
  • Szegabi
    #4
    Miért kell valakit azért "bántani" mert megírja a véleményét?!
    Én pl. egyetlen egy részét sem láttam, egyszerűen nem érdekel. Nagy története nincs, csak mennek az autókkal, mint az elmebetegek. Akit érdekelnek az ilyen filmek, biztos megnézi minden részét és tetszeni fog neki.
    Nekem ha fizetnének, akkor sem tudnám megnézni őket. Ugyanígy nem érdekel a Forma-1 sem, van, aki él-hal érte, alig várja, hogy kezdődjön és végig "izgul" bő két órát. (Egyetlen egy futamot néztem meg: az első Hungaroring futamot '86-ban! Azóta sem néztem egyet sem.)
    Azért mert nem érdekel a film, még nem tartom magam idiótának!
  • Ender Wiggin #3
    Nem hiszem, hogy mindenkinek tetszett. Márpedig, ha nem, akkor annak hangot is adhat, vagy nem?
  • ntex
    #2
    Köszönjük, mostmár beveheted a nyugtatódat és leülhetsz. Hiába fikázod, akkor is siker sorozat elejétől a végéig :) Te is csak egy vagy a "fikázzuk ezt is mert az a divat" idióták táborából, ha már te így fogalmaztál. Ha nem tetszik tovább lehet lapozni, a téveszméidre meg nem kíváncsi senki.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.04.06. 00:53:23
  • Lapajka
    #1
    Ki az a mindenki? Kutya nem várja, maradjunk abban..! Már a 3-adik része is nézhetetlen volt, ennek a végtelenre húzott szánalmas agyhalott erőltetett förtelemnek, hiába tömik tele sztárokkal, hiába robban minden és folyamatos a képtelen idióta infantilis akcióorgia (egyébként pont ettől rossz, ha valami túlzott, pláne ennyire szánalmas elmebeteg retardált módon eltúlzott, az garantáltan bukik), mindent túl toltak itt idióta módon, eleve hogy 3-nál van több rész már gáz, (elég kevés moziflim sorozatnál van hogy a 3-adik rész után is tudnak még valami nemhogy jót, de egyáltalán nem bukást produkálni...) főleg hogy már 8-adik... felfoghatatlan hogy sztárok producerek komoly szakemberek hogy lehetnek ekkora idióták, hogy ezen a szánalmas beteges primitív hülyeségen dolgoznak és jónak hiszik, hogy 8 rész és hatvan sztár egy részben.... az amerikai filmtörténelem egyik legszégyenletesebb és legszánalmasabb projektje a Halálos Iramban... kétféle ember várja... az egyik a taknyos 10 éves hülyegyerek, a másik meg az agyhalott idióta barom...