7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• undY1ng #5219
    Nálam is előjött a network lag detected harc közben. Nyugi nem voltam ideges. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Jim Morrison
    ha pont ellentétesen jönnek a hangok, akkor van egy jó tippem mi lehet a baj....
  • Rocco27
    Hangok nálam is kell, hogy hiányozzanak. A trap hangok alap, de volt olyan is most, hogy a házam falához futott valaki kis körnél, majd úgy ment be a közvetlen szomszédos házba, hogy se ajtónyitás, se bemászás hangot nem adott ki...kb. 5-10 méterre volt tőlem. Máskor meg hallom, hogy a szomszédos házban lootol a társam aki 30 méterre van, sőt van, hogy ház is van köztünk akkor akár 60 méter is megvan talán...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.05.05. 19:28:29
  • Spészgószt
    jah, jah... hangok fele eltűnik....
  • Rocco27
    A hangok frissítés óta folyamatosan bugosak - bár előtte is bugos volt már -, fentről jön mikor előttem trappol, balról jön jobbra trap hang, vagy fordítva. Totál szívás az egész...

Az új SLR viszont kedvenc lett. Nagyon jól adja...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.05.05. 19:21:57
  • wheelerB
    köszönöm!!
  • Jim Morrison
    ezt próbáld meg
  • wheelerB
    Sziasztok! van valahol Ts-en vagy discordon aktívabb magyar közösség? köszönöm
  • Jim Morrison
    még jó hogy nem update napján teszik fel a kérdéseket. még egy csomó mindent nem tudtam kipróbálni... mintha lenne gyakorló pálya a tesztelésre... :/
  • Dency
    Töltsétek a fejlesztők kérdőívét update utáni állapotról érdeklődik.
  • RatBaG #5209
    miért nem lepődök már meg ezen...
  • Jim Morrison
    streamet fél szemmel nézve, a motor felállítása is gyorsabb lett, nem bugol be.
  • jazzy
    Kárpótlásként játszhatsz lag nélkül
  • Dency
    Jó lett volna lövöldözni egy kicsit a "nagyobb" fegyverekkel, remélem azért lesz valami kárpótlás.
  • nortsen
    Akkor bedobom ide amit írtak a twitteren:

"Unfortunately, we've had to prematurely end this week's event mode, as it was found to be the cause of recent server instability. Our engineers are working hard to ensure this problem doesn't occur in the future."
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.05.04. 19:44:39
  • nortsen
    Most már megy, de Event nincs.
  • Jim Morrison
    most 1 órára leálltak a szerverek. Bannerba kirakom a Pubg help twittert is, ott írják ezeket.
  • nortsen
    Vicces a Lobby. Nem enged be vagy 20 percen keresztül, majd mikor sikerül, nincs Event mód.
  • Jim Morrison
    Ez az event mode... kis területen megint csak egy csomó ember. Garantált 30 fps. 8 fős csapatos jó volt, de ez így nem igazán, ráadásul városokba estünk... :(
  • szabii98
    Én ezt az oldalt használom arra, hogy megnézzem milyen itemek vannak egy adott ládában, érdemes e kinyitni.

Vannak kulcsos és nem kulcsos ládák, értelemszerűen a nem kulcsos ládában található dolgok kevésbé értékesek a marketen.

Minél ritkább egy item vagy láda, annál több pénzt ér a marketen. Jelen pillanatban, ha jól számolom 9 féle ládát lehet kinyitni, a legújabbakat lehet a legnagyobb %-kkal kinyitni. Egy héten 6 ládát vehetsz maximum, és az áruk folyamatosan duplázódik, ezért annak aki nem játszik sokat, 2-3nál többet nem érdemes vennie. Csütörtökönként resetelődik a ládák ára, ilyenkor a piaci árak is leesnek, mert rászabadul rengeteg láda. Általában kedd-szerda este a legdrágább a vételár.

Az én taktikám az, hogy 1 ládát veszek hetente, és hagyom gyűlni a BP-t. Folyamatosan jönnek az új ládák, most már azt sem tudni igazából mikor jönnek ki, egyszer csak berakják őket a játékba. Az új ládákra érdemes sokat költeni, mert eleinte el lehet adni magasabb áron, most is vannak ládák 1 euró közelében, de szoktak az újak 3-5 eurós áron is nyitni a marketen.

A szimpla, legegyszerűbb mód szerintem az, ha mindig kevés ládát vesz az ember (tényleg, heti 1-3at), és gyűjtögeti a bp-t, aztán az új ládáknál jól bevásárol. Kinyitni (általában) nem éri meg, gyakorlatilag garantált hogy "bukod vele a pénzt", sok kicsi viszont sokra megy, ha pl 100 ládát eladsz fél euróért már simán vehetsz egy új játékot Steamen.
    Utoljára szerkesztette: szabii98, 2018.05.04. 14:24:06
  • j0nNyKa
    indulj el innen
  • Zoolee1976
    Sziasztok!
    Tudtok abban segiteni hogy linkeltek nekem olyan oldalakat ahol elmagyarázzák mi a menete ezeknek a láda vásárlásoknak és eladásoknak!?Felgyült egy kevés pontom és majd akarok venni ládákat de eszemben sincs még pluszban fizetni azért hogy kinyithassam!Köszi és üdv.
  • Jim Morrison
    gondolom valami másik fegyvernél használható. Majd hamarosan végigtesztelik aztán kiderül :)
  • Lebowski
    De akkor mire jó a light grip??? :D
  • szabii98
    Pont az az értelme, hogy mindenre másfajta gripet kell használni, minden playstylehoz másfajta grip passzol, a darálóshoz kell a half, a pötyihez a vertical vagy más, fegyvere és játék stílusa váltogatja.
  • Spészgószt
    Wattafakk... Keressen grippet aki nagyon ráér... Ezek utan fölösleges rá, max ha találsz egy halfot... Gripp nélkül, rövidebb sorozattal pontosabb, mint bármivel... Mi értelme a többinek... csak ront rajta...
  • Jim Morrison
    vector - awm párosítás lesz a meta
  • nortsen
    Ugrál össze vissza az M4. Az AK meg úgy fos ahogy van. Nem hozták át a test szerón kipróbáltakat sajnos, pedig jó lenne az a fegyó, ha nem lenne szar. :)
  • Jim Morrison
    jap, half grip lesz a menő, ezt tegnap én is csak későn tudtam meg. tudtam, hogy valamit csináltak, de azt nem hogy m4 szinte használhatatlan lett angled grippel :( (vagy csak én voltam extra szar)
    CSGO után nagyon fura, az olyan smooth... talán majd egyszer ez is :)
  • ntex
    Semmi ilyesmi, egyszerűen elkúrtak valamit :) A mikrolagok mellett visszatért a "network lag detected" felirat ami van hogy több másodpercig megállítja a játékot, meg a hang is megszűnik bizonyos időközönként vagy helyzetekben. Pedig amúgy tetszik az update annak ellenére is hogy nem bírok normálisan lőni az AR-ekkel az új tulajdonságaik miatt, de legalább nem túrnak ki 100 méterről M4-el autóból.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.05.04. 11:46:50
  • szabii98
    Biztos túl sokan játszanak, előfordulhat hogy a weapon rework miatt többen szabadultak rá a játékra, mint általában.
  • RatBaG #5188
    akad, mint a disznó. kint a pusztában, 25 emberrel is.
  • nortsen
    Nekem nem több, mint volt.
  • Jim Morrison
  • Doma #5185
    Sajnos ez egy elég gáz fícsőr lett és nem is ígértek ilyet....
  • j0nNyKa
    nem lehet nálad a baj?
  • Normen76
    nebasz... lenyomok két játékost, felszerelem magam fullos SKS, fullos M416, hajtok be a körbe, még 8 játékos van, és megint Network Lag Detected :(. VAlami nagyon nem sikerült ezzel a patchel..
  • Jim Morrison
    sok a micro lag. azt hiszem kövi patchet megvárom...
  • Normen76
    Heh :) EA időszak eleje óta nem láttam a játékban Network Lag Detected feliratot. Visszatért úgy látszik, persze landolás előtt 10 méterrel, had egyenek meg az ebek :)
  • Rocco27
    Mentem egy kört. Rögtön szereztem egy Airdroppot. A tartalom felolvasására a Random csapatom majd elájult:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Volt benne egy teljes LvL3-as szett, Mk14 sok lőszerrel, hangtompítóval és egy AR/DMR szuper tárral.

Játék végén egy srác leszedett hamar. Full 3-ba voltam, mire ő 4 lövésre és minimum 2 esetleg 3 találatra földre küldött Mini14-el. Nos, fura.

Még ismerkedem a patchel.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.05.03. 19:21:21