Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak óvatosan az ugratásokkal, sosem tudni mire landolunk! <#nyes>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Se előre, se hátra, így maradt a futás...

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.25. 22:25:21

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

M416 Headshot,bárhonnan bárkinek!Robogo motor,150 kmh nem számit az M416 al fejbe küldöd a vezetőjét 100 méterről.Uaz 90 Kmh de te fejbe küldöd a vezetőjét 200 méterről.Te vagy a király de csak akkor ha M416 od van.PUBG a legcsászárabb mazó program amivel valaha is találkoztam,de nem okozott gondot kitörölni az életemből.PEACE
j0nNyKa
ez egy 8 playeres event, és már élesen is van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mi ez a 8 playeres event? Ez csak teszt szerón van? Pár hete nem játszottam 😄
Az új fegyverek adatai még hiányosak, de úgy tudom hogy a meglévők teljesen pontosak.
Spészgószt
Jo az csak elég nagy egérpad es nagy szenzi kell hozzá 😊))
Fura dolog ez... Van hogy nagyon adja van mikor senkit el se találok vele... pfff

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Hangtompító nélkül meg egy forintot se ér. 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

Spészgószt
Végre megvan a solo csirke is... Jup
Omg hangtompítós kala nagyon adja! Sajna ritkán találni supressort ARhez 😞

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
amúgy meg kapja be, hogy füstben -40fps, ezért lettünk másodikok. lerohantak én meg nem bírtam lőni 15 fps el 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
nekem csak majdnem volt meg 😞 mindketten kocsira ugrottunk. ő elvitte, nem bírtam beugrani, akkor se mikor próbált elütni

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
lol <#buck> ma meglett az "utazz együtt egy idegennel..." <#alien> a büdös nagy semmi közepén pont egy dzsipre ugrottunk egy sráccal... 😄
beultünk megdumáltuk, hogy a következő kocsinál kitesz...kiszálltunk nyomtunk egy integetős emojit <#wave> és tovább ment 😄DD
előtte meg bazz belootolva 3as moci megyek át hídon military felé... és a sima út eldobott a gecibe...insta halál quany

8-man Squdban csak 4-en lehet együtt bemenni? A másik 4-et random bedobja? Többen lennénk, de nem látok opciót nagyobb létszám összehívására Lobbyban.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.24. 20:37:01

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Köszi a táblázatot, ez jól jön. Régen valami wikit böngésztem. Nem tudod véletlen, hogy ez mennyire naprakész?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.24. 20:28:13

Kipróbáltam én is, miután behívtak játszani a 8-as Squad játékba, amit szépen le is hoztunk. 7-en kezdtük, amiből csak 1 esett ki a legvégén. Jók voltak a tagok, a helyezkedés és a csapatmunka amihez egy csipet szerencse is társult, mivel az utolsó 2-3 kör a Raktár melletti épületre szűkült, ami felett átvettük az irányítást és ránk szűkült. Érdekes event, nekem tetszett. Amúgy nem csak Scope, hanem gyakorlatilag bármilyen alkatrészt nehéz volt találni...bár én konkrétan ebben a körben több 4x Scopot is találtam, de mást nem nagyon.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.24. 20:26:48

Jim Morrison
tök jó, hogy event modeban 2x annyi AR van, csak scope nincsen <#idiota>

Ez az új térkép csalódás így az első képek alapján.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.24. 17:10:44
Igazából az M24-nek sem kéne egy lövéssel megölnie hármas helmetben, a sebzéstáblázat szerint sem. 5,5 hp-val túl kéne élned full hp-val.
Ja a láthatatlan buckák. Amúgy mostanában a sivatagos pályán állandóan belemegyek egy hordóba, falécbe, raklapba, ami megállít és üt. Furának tartom, hogy 2018-ban még mindig ennyire statikusak a pályák, nincs egy kicsike "fizika sem", kisebb és könnyebb dolgok mozgathatóságára.

Jim Morrison
én mindig manuálisan teszem át US re, mert ha elfelejtem, és akarok 20 lőszert adni, akkor nem tudok, csak angollal tudok 0-t írni 😊

nekem azzal nincs bajom, megnyomom egyszer a spacet és kész. Ami zavar, hogy apró, láthatatlan kis buckák vannak. 2 napja endgame, jó loot, maxos 3as fejesek (duo), kar m4,... aztán motort egy picit megdobta military mellett és mindketten haltunk. ctrl-t épp hogy meg tudtam nyomni, de hátsó kerék leért és backflippel meghaltunk 😞

Amit észrevettem, hogy a billentyűzetet szokás szerint állandóan US-re teszi Windowsban, akkor is ha nincs is engedélyezve. Elfelejthetnék már ezt végleg!
A járművek katasztrófálisak tudnak lenni még mindig. Megállok kézifékkel, 3x-szor nyomom a kéziféket és elgurul. Vissza kell szállnom, hogy ne menjen el, le kell állítanom a motort, hogy ne csapjon zajt. Rengeteg időt elpocsékolva ami az életembe is kerülhet és sajnos kerül is.
Pályadobásnál 10-ből 7-szer Miramar van, én személy szerint nem szeretem, nehézkes a közlekedés járművel is rajta a tűéles sziklás dombok miatt...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.24. 14:35:58

M24 öljön, azzal nincs bajom, sőt ölnie is kell! Kar98-at viszont túlzásnak tartottam.
Igen, most már beugrott, hogy régen hibásan működtek a páncélok! Emlékszem már...

Ez a bug viszont biztos jelen van, volt hogy lvl 3-as cuccokba fullra boostolva ( jelentősége nincs de azért na 😄 ) 1-et lőtt rám a gyerek m4-el 180 fokba berántva és halott voltam, vagyis az első lövéstől halott voltam.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Mármint abban mi a kamu, hogy az M24 és a Kar is egy lövéssel fektet? IRL az M24 7.62-es NATO lőszerének minimálisan nagyobb ugyan a torkolati sebessége (~800 vs. ~760 m/s), de a Kar 7.92-ese ugyanazon a sebességen lényegesen nagyobb mozgási energiával rendelkezik (~4000 vs. ~3500 joule). Ergo gyakorlatilag minimális a két fegyver rombolóereje közötti különbség, sőt, a Kar98-é még valószínűleg kicsivel nagyobb is. Teljesen rendben van, hogy a két fegyver közel ugyanazt tudja sebzésben. Az AWM az meg más tészta, mert az .300-as Winchester Magnumot használ, ami egy jóval nagyobb teljesítményű lőszer.
SKS akkor is csak ~62 hp-t kéne hogy sebezzen lvl3-as helmetben, szóval még akkor sem kéne instant ölnie ha nem vagy full hp-n csak 3/4-en. Kar98 meg 81 hp-t sebez lvl3 helmetre, ennek ellenére nálam is volt hogy azért éltem túl mert pont betickelt a boost ami rajtam volt épp... Szal ja, tuti ahogy régebben a kevlarokkal volt probléma (random nem vette figyelembe a játék a mellények védelmi értékét és úgy számolta a sebzést mintha nem is lett volna rajtad semmi), most a helmettel sem stimmel valami.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.24. 12:39:03
Minit nerfelték, annyit sebez mint a többi AR (m16,m4...) viszont kicsi a visszarúgása és a lövedék esése is. SKS hátránya a hatalmas visszarúgás és nagy esése van a lövedéknek, de ha betalál az pusztít.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Tudom 2018 van, de 1.0 előtt többször megöltek 1 fejessel Kar98-al, miközben 100%-s életem és LvL3-as sisakom volt. A játék elején nem pörögtem volna sokat ezen, de mikor már a Top 10 vagy a Top 5-ben voltam eléggé zavart...
Tényleg, Mini14-et el is felejtettem. Na azt most hirtelen nem is tudnám pontosan elhelyezni, de aztr hiszem mindenképpen SKS környéke lenne. Az 5.56-os lőszer miatt gyengébbnek feltételezem mint a 7.62-est használó SKS-t és jobban fel lehet szerelni az SKS-t.

Running

Jim Morrison
nem.
"a level 3 helmet can still protect you from a headshot even if it's damaged."
ha full hp-d van, akkor egy level3 nak meg kellene védenie egy kar fejestől. Valamiért most valami gebasz van.
Szerintem a mini ezerszer gyengébb. VSS meg csak közelre-közép távra jó, előnye, hogy alapból silenced, de amúgy extended nélkül kb kuka.

Ha találsz egy 1hp-s lvl3 helmetet, akkor is fel kéne venni, mert megéri.

Az a baj ezzel, hogy a SKS a leggyengébb Sniper. A Kar98 is képes földre küldeni/ölni 1 lövésből 3-as sisakkal, ami szintén nagyon nagy kamu függetlenül, hogy ez nem szimulator, hanem arcade játék, attól függetlenül a fegyverek "erősorrendje" meg kell, hogy legyen. Ha M24 vagy AWM küld padlóra eszembe nem jut reklamálni, de ez előző két fegyver...<#falbav>

Fpocok
Lehetséges.
Pár napja vectorral egy lövéssel öltek meg. Kettes vagy hármas sapim volt, 80% hp. EGY LÖVÉS. Visszanéztem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Valami bug tuti van megint a helmetekkel, mi is észrevettünk már hasonlót.
Ez komoly? Ez mekkora kamu már -.-

Running
Jó lesz ez. A lényeg, hogy dörögjenek a fegyverek.

Jim Morrison
nem tudtam, hogy 1 sks fejes leszedi a lvl3 helmetet. most mar igen :/

Ez az EVENT mód egy nagy f**** így, hogy random 7 embert tesz be melléd..... Értelmetlen marhaság.

szabii98
Lehetne kicsit dzsungelesebb, több fával, így nem nagyon különbözik Erangeltől.
Amúgy menő lesz meg lesz benne action rendesen, úgyhogy eléggé várós már.

I met God. She's black

Fpocok
Nem sivatagos
10/10 játszana rajta. <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Meg is érkezett az új map-ról az első videó. Nektek hogy tetszik?
Ha minden igaz hónap vége fele kerül be teszt szerverekre és következő hónapban már érkezik is.

Utoljára szerkesztette: Markov1337, 2018.03.24. 04:15:44

http://youtube.com/markov1337

***PUBG mobil verzió bluestacken: eddig még nem tudtam nem első lenni*** Hihetetlen előny PC-n...

https://www.twitch.tv/sp1gu

Nekem soha semmilyen játékkal nem volt bajom akkor, ha valami erősebb volt a másiknál (nem valami agyatlan hero fegyverre gondolok). Ha van szarabb, akkor miért ne lehetne jobb is...
BF-ben is ezt utáltam meg, hogy ha valami túl jóra sikerült, azonnal nerfellték a köv patchben. Egy szaros helikopter semmi előnyt nem jelentett egy pisztolyhoz képest...
Szóval nekem jó így. Aki M4-el lő le, az csak arra sarkal engem, hogy legközelebb én is találjak egyet, amiért akár kockázatosabb loot helyre kell ugranom (bár ez nem igaz, mert mindenhol lehet találni). Mellesleg ez az egész játék a szerencséről is szól.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.22. 21:34:37
Spészgószt
Amikor már menthetetlen a helyzet ugyse érsz be de pont ott heal-el egy muki a peremén...akkor geci szoktam lenni es ha van granyom alá baszom, ha nincs letunkolom az utolsó leheletemből XD... Nem egyszer lőttek már ki ugyan így a befutók, amikor a hajszálnyi hpmat próbáltam felhozni egy kék maraton után...qany 😊)))

Jim Morrison
AK val en se vagyok jo 😞 max mikor leerkezunk es azt veszem fel gyorsan. hiaba a 2-3 golyos sorozat, egyszeruen nem megy:/

ami engem zavar, hogy mikor a kék kör lehagy, és kijelölődik az új zóna, akkor egyből nagyobb a sebzés kéken kìvül. end gameben párszor megviccelt már:/
//mondjuk ez inkább jó mint rossz. a francért lőnek a zóna elől menekülők . lehet megölnek de ők is meghalnak mert így nem érnek be.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.22. 19:14:09

Running
Az AK is pusztított, csak nem az embert lőttem le vele egy megeresztett sorozattal, hanem a holdat, mint a terminator játékban. 😊))

Spészgószt
Btw... egy sg.pubg steam csoport ??? Akár 8as squad is összejöhet... Én szívesen csatlakoznék...

Spészgószt
Hát en tegnap pont 4db m4es 1db sks.es es egy m24es Pákót terdeltettem le ak-val... Attól hogy egy fegyver op még a noob noob marad... Hiaba veszed fel az m4et ha nem tudsz vele lőni, nem leszel jobb...csak megjobban feszít a dolog hogy basszammeg miért lőtt leeee... nálam m4volt en voltam az erősebb 😞(( egy jó recoilkezelessel az ak is pusztít, csak nehezebb...

j0nNyKa
tekints ugy a nerf otletre, hogy tobb lehetoseget nyitna meg, tobbfele fegyverrel rohangalnanak a jatekosok, ezaltal szinesebb lenne az egesz

egyebkent egyetertek veled kb mindenben

Jogos, igaz a balanceról volt alap esetben szó. De szerintem pont azért mert ügyességi játékról van szó, ez a tényező jpbban meghatározó, mint a fegyver maga. Tegyük fel, hogy létezik az, hogy pont ugyan olyan ügyesek vagyunk, pont ugyanolyan körülmények között (tereptágyak, mozgás, fény) kezdünk el lőni egymásra, ugyanolyan a reflexünk stbstbstb - ilyen amúgy nem fordulhat elő -, akkor tökéletesen igazad van, hogy te nyernél, mert m4-ed van. De ez csak hipotézis szintjén állja meg a helyét a valóságban nem..

Viszont a magas lovat nem értem. Egy szóval sem írtam, hogy aki m4-et használ, az béna, vagy kevesebb vagy x. Nem is értem, hogy tudtad így kifacsarni, de mély gratulációm 😊

Szóval van egy fegyver, amivel könnyebb hatékonyan alkotni, ezért azonnal legyen nerfelve, mert nem azzal ugrunk ki a repülőből. Értem. És akkor jön egy következő fegyver, ami az m4 nerf következtében lesz op, akkor az is legyen nerfelve? Neverendingstory...
Running
Tegnap fogadtam meg végleg, hogy többet AK-t nem veszek a kezembe, úgy szór a többi AR-hez képest, hogy az valami szánalom. Akkor már inkább ump. M4 tényleg el lett baszva, majd biztos nerfelik egy picit, mert többet nem kell. Az AR-ek sebzését meg jobban vissza kell fogni távolra, mert a legtöbben (prok) már rájöttek, hogy egyszerűbb M4-el távolra lőni, ha nincs Kar-od.

SötétBarom
Szerintem ok a fegyverbalance.. Én pl simán lecserélem az m4-et m16-ra. Egyetlen előnye ahhoz képest, hogy ha hirtelen keveredsz tűzharcba, az m4-el mehet a spray&pray, de középtávra m16-al szétcincálok valakit, aki m4-el lő rám..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

j0nNyKa
a sracok a fegyverek kozti balance-rol beszeltek, te meg jatekos skillrol beszelsz
nemtom erted-e a kulonbseget? ha te pont ugyanolyan ugyes vagy mint en, nalad ak van, nalam m4, en fogok nyerni, ezzel van a baj
es ebben a jatekban tobbe-kevesbe szerencse hogy melyikunk kezeben mi van, amikor talalkozunk (igen, nem csak szerencse, de eleg nagy faktort jatszik)

vagy megkozelitheted ugy is a kerdest, hogy neked az ak-val picit ugyesebbnek kell lenned, hogy legyen eselyed ellenem, akinel m4 van
ez meg nem fair, ennyi a problemaja a tobbieknek

az hogy te magas lorol kb kozlod hogy az m4 egyszeru es aki hasznalja az balfasz, hat... az egy teljesen masik tema mint amirol itt szo volt
igy erted?