7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• j0nNyKa
    kezdo jelenet
  • j0nNyKa
    :DDD
  • j0nNyKa
    mmmmmmmmmmmmmkey
  • zozoalma
    Én kifejezetten élveztem az új mapon a dinamikus időjárást , fps drop se nagyon volt csak amikor mindenki kezdéskor dobálta a gránátalmákat , meg amikor bootcampbe ugrott 40 ember.
    A felszerelési tárgyakat sokaltam ezen remélem javitanak mert ennyi erővel 5 fegyver elég lenne a játékba.
    A manekines szoba nagyon para beleürítettem egy tárat mert azt hittem van ott vki :)
  • Jim Morrison
    tévedsz!
    csak el kell nekik küldeni, hogy ezt tegyék be:
  • TDC Geronimo
    Attól még beírhatom ide elvégre ez egy PUBG fórum nem?
  • j0nNyKa
    szerintem itt sem fogsz olyat találni aki megcsinálja neked a mozgó fákat
    többiek: tévedek?
  • TDC Geronimo
    Mert minek írjak oda ilyet? Ha meg tudnák csinálni rég megcsinálták volna.
  • j0nNyKa
    öö és miért?
  • Jim Morrison
    fórumra mostanában ránézek, káosz az egész. PC részlegbe küldik xbox bugokat, vagy új topikot nyitnak aminek van sticky posztja, ahova kellene postolni.
    Persze néha értelmesek is vannak, de nem is fórumra lenne szükségük. Valami olyasmi megoldás kellene nekik, ahol gyorsan bezárhatnak topikot indokkal, címkézhetnek topikokat (ez ahogy elnézem van, de nem igen használják).
    Persze lehet ezeket tudja a motor a fórum alatt, egyszerűen csak nincs senki aki folyamatosan böngéssze és rendet tartson.

btw: megnéztem mikor dobnak ki patcheket és úgy tűnik majdnem heti szinten csüt/péntek. Héten jönnie kellene valaminek, vagy utóbbi idő egyik legnagyobb patchmentese szürete lesz (értsd 3 vagy több hét szünet max 2 helyett).
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.13. 19:12:03
  • TDC Geronimo
    Nem, ide írtam le
  • j0nNyKa
    ezt nekik hivatalos fórumokon leírtad már értelmesen?
  • TDC Geronimo
    Még abba a szaros PUBG klónba is mozognak a fák meg ha már itt tartunk fortnitebe is. Szerintem az normális programozási tudás mellett lófasz erőforrást eszik csak hát ugye itt pubg corpról beszélünk
  • Jim Morrison
    mozgó fák.., akkor aztán még nehezebb lenne elbújni a sivatag közepén :c
    Ugye alapból elég sok minden van a képernyőn, elég nehéz lenne még több proppal megdobálni, hogy ne nagyon vágja meg a teljesítményt.
  • TDC Geronimo
    Én ezt mondtam már másnak is, hogy PUBGbe teljesen lelketlenek a mapok. Steril, statikus szar minden. A fák is rondák és nem mozognak. Változatosabb/szebb és animált fák rengeteget dobnának a pályán. Az art is bűnronda PUBGbe egy rakat stock assettel.
  • Running
    Szerintem az új a legjobb map. Nekem nagyon tetszik, pedig nem vagyok dzsungeles fanboy. Nagyon szép helyszínek, változatos, le a kalappal. Az zavaró csak, amit már páran elmondtak, lehetnek kicsit élőbb a környezet, valami jobb grafika és kevesebb gépigény.
    Scum kb így néz ki:
  • Jim Morrison
    néztem új mapról vidit. ha nyomnak épületekre LODot, már mehet is testre, majd optimalizálják míg hozza a többi map fps átlagát aztán mehet is élesbe. Annyit haladtak, hogy jövőhéten mehet is testre (tempót nézve). És akkor olyan minőségben kint is lenne mint a sivatagos első verziója :))
  • Running
    Chuck Norris pályanév kellett volna!
  • Spészgószt
    Mar nem emlékszem min vagy kint siklott ki a dolog... Lusta voltam szólni hogy hello bello miről beszeltek...csak folytam a faxsag áradattal es röhögtem a hulye neveken :))) kozbe nem is az volt a kérdés... Sry
  • Rocco27
    Jaaa, hogy csak egy épületnek szavaztattak nevet? Elsiklottam e felett.
  • Spészgószt
    Már bocs de TI beszéltetek félre...nem is értettem miről megy a duma... Senki nem kerdezete a MAP nevét!!!! A mapon volt egy nevtelen komplexum!!! Annak kerestek nevet!!! NEM a mapnak !!! A "savage" meg az operation nek volt a neve, amin lehetett kezdeni a tesztelést az új mapon ! Eleve Thaiföld a pája...hogy lehetne savage!!!???
  • j0nNyKa
    viszont azt lásd már, hogy -hálisten- a tesztelés szempontjából senkit nem érdekel hogy neked mihez van kedved meg mitől megy el
  • Rocco27
    Értem mit akarsz mondani Running. Nem várom, hogy hibátlan legyen az élvezhető játékmenethez, de a teszt szerver lényege az lenne, hogy az újdonságokat leteszteljük. Viszont, ha már az alapvető funkciók is hibásan működnek, melyek az egész tesztelési folyamatra is kihatnak, akkor hogyan és mint teszteljünk? Hamarabb elmegy a kedvem az egésztől, mielőtt értékelhetném a frissített új pályát!

Más. Feltűnt nektek, hogy új neve lett a pályának? Sanhok. Korábban felkérték a közösség segítségét, hogy szavazzák meg, mi legyen az új álya neve. Volt a listában kb. 5-7 mindenféle idióta Hotel név, erre teljesen más nevet kapott. Csak nekem tűnt fel?
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.05.13. 13:21:16
  • Running
    Nem kötekedésből mondom, de a teszt szerver lényege nem féltetlen az, hogy te minden körülmények között jól érezd magad. Nemdebár?
  • Spészgószt
    Pont ahogy mondod...lagfos fél fps-el...
    LOL
    Leszállt a köd a fele fpst még megfelezte...
    A loottal legalább nincs gond boost es fegyver hegyek mindenhol... A táska a szűk keresztmetszet legtöbb esetben...
    Kék jól jön, jármű nem is kell... Csak hát a fentiek megölik az élményt...
  • Rocco27
    Experimental server: FPS fele annyi mint pubon, a szerverek full laggosak, ezért teljesen random mikor mi történik, hamar elment a kedvem tőle.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.05.12. 23:29:58
  • Spészgószt
    Thx bro!
  • Sunsetjoy
    Experimental server. A steam könyvtáradban ott van a PUBG mellett. Külön kell leszedni, csak az új pálya van benne.
    Ami ott történik, éles szerverre nincs hatással, bármilyen cuccot, pontot gyűjtesz. Olyan, mint a tesztszerver.
  • Spészgószt
    Az mi?
  • nortsen
    Egyelőre experimentalban szedhető mindenkinek hétfőig.
  • Running
    1-2 hónap.
  • Spészgószt
    Új map mikor jön? Vagy már live ?
  • RatBaG #5267
  • nortsen
    Azért ha követed az UE4 fejlesztéseit, látható, hogy nagyon sok utóbbi fejlesztés, csak ezek miatt (Fortnite, PUBG) optimalizáltak, javítottak rajta. A micro lagokon meg igenis lehet javítani, akár házon belül, akár EPIC-nek.
  • j0nNyKa
    ez ertheto, de ha a picioco kinaiak tudtak normalis motort venni/irni akkor a keklyuknak is meglenne/lett volna ra a lehetosege
  • ximix #5264
    ½OFF
    RoE totyikot kerestem akkor dobta ki a kereső Jonnyka hsz.-ét.
    Az utolsó sorral kapcsolatban
    "es hat azt a smooth jatekmenetet nem nagyon fogja tudni szerintem behozni a pubg, attol iszonyat messze vannak... "
    az egyik streamer megemlítette, hogy a PUBG fejlesztőivel volt valami beszélgetés ahol elmondták, hogy bizonyos dolgok nem lesznek javítva, mert az ?engine? korlátozza őket, ha jól vettem ki.
  • RatBaG #5263
  • undY1ng #5262
    Toplistában szereplőek még mindig elég gyanúsak, nem?
  • nortsen
    Az hagyján, a legutolsó event móddban, amit idő előtt visszavontak, naplementés fények voltak, és alapból a holo halovány vörös karikát adott, amit alapból nem is lehetett látni, úgy kellett kezdeni, hogy átállítod, persze war mod-ban marha egyszerű ezzel kezdeni a respawnt...
    Szóval nagyon hiányzik, hogy megjegyezze. De miden amit meg kell jegyezni, eddig is egy kihívás volt kéklyuknak. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.05.09. 22:47:44
  • Fpocok
    Valóban. Bárcsak lehetne...