Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg gyakorlatilag az összes enemyt aki létezik a környéken messze s távol... hogy jól letartsak a droppodat és utána kilootoljon téged... Az tuti nagy harcok lesznek egy jelzőrakéta körül... 😊)))
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Event mode starts: Mar 29 7PM PDT / Mar 30 4AM CEST / Mar 30 11AM KST
Event mode ends: Apr 1 7PM PDT / Apr 2 4AM CEST / Apr 2 11AM KST
Main contents of the Event Mode this week
TPP mode on Miramar
Up to 4 players in a team
Flare Gun
Notes on the Flare Gun
To use the Flare Gun, you must aim it vertically, towards the sky
The flare must reach an altitude of 200 meters to call the plane
The special care package called by the Flare Gun will contain:
Two care package weapons (100% chance)
Level 3 armor (100% chance)
Normal care package supplies

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.29. 21:41:19
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Per Aspera Ad Inferi.
Emlékszem a srácokra, akiknek a parton elfogyott az üzemanyag. Nagyon jót röhögtem rajta. Ezekért járok ide.
Amiket ti leírtok, az nem az én élményem. Én máshogy élem meg a játékot. Így hangot is adok neki, hogy lehet máshogy is látni a dolgokat.
Néha személyeskedve, néha nem, attól függ mennyit játszottam az éjjel. 😊
Valószínű sokkal nyugodtabban játszom mint ti. Pedig van, hogy az asztalt csapdosom mérgemben. Na ha én így játszom, ti hogyan? 😊
Van egy haverom, akinek egpu kártyája van (notihoz dugható gpu) az asztalán. Egyszer akkorát baszott az asztalra játék közben, hogy kék halált dobott a gépe. 😊
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.28. 18:40:58
Amiket leírszt, immárom sokadszor, a te véleményed, amit hiába írsz le minden nap, nem lesz mindenki véleménye. A szomorú, hogy ezt havonta el kell mondani (meg még pár embernek).
On
Amúgy nem értem, hogy akik csirkét kapnak, azok miért nem kapnak egy dobozt, / vagy fegyver skint. Tök jó lenne, ha a pontokon kívül jutalmazna vmi exlúzív cuccal.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.28. 17:53:20
A fegyver lehajtást meg jól működik, mert ha nem így lenne, átlátszana a falon, akkor meg az lenne a baj. Idegesítő, de meg lehet szokni.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#4767:
Rengeteg idegesítő bug van, ki mit emel ki, de persze mindig az a legidegesítőbb ami pillanatnyilag kihat a játékodra.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.28. 17:01:15
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
1) Nem szándékos volt a személyeskedés, csak a tényeket állapítottam meg a publikus profiljából, amit bárki más is megnézhet és csakis kizárólag azért, hogy helyrerakjam a fórumtársunkat - miután nincs Házigazda, aki elejét vegye annak ami itt folyik - aki annak ellenére oltja itt általában az aktív tagokat, hogy messze nem azon a szinten műveli és játssza azt, amit ebben a játékban kell(ene).
2) Fujit nem minősítem, mert már régen megmutatta mire képes itt, pl. mikor hónapokig széttrollkodta ezt a fórumot a nagy tömegekben megjelenő csalók idejében. Mindenki panaszkodott rájuk, ez meg mindenkinek nekiment, hogy nincsenek csalók, csak ti vagytok a noobok, balfa**ok, pedig a Bluehole is naponta 20k-40k java részt kínai csalót bannolt. Gyakorlatilag a Blueholet is meghazudtolta egyidejűleg. Mekkora egy troll volt már... <#nyes>#nyes>
3) Running te itt már mindent negatívan olvasol ami nem neked tetsző. Feltettem egy kérdést: változott e a box, mert mást tapasztaltam. Erre kaptam tőled a ma is behánytál választ. Egyértelmű a provokálásod. Nem tudom mire fel engeded meg magadnak velem vagy akár mással szemben. Már réges rég ki kellett volna penderíteni téged innen, mert nem tudsz közösségben viselkedni...
4) Running a felsorolásból kifelejtetted a "nekimegyünk a másiknak aki nem a mi nótánkat fújja" szöveget. Bárki aki szóba hozza a bugokat, csalókat, laggokat, stb. az potenciális ellenség nektek.
5) Attól, hogy nem játszottam 3 hónapig, véleményezhetem a patcheket. Érdekel a játék és figyeltem távolból a fejlődést, amennyire képes voltam. Meg is írtam egyszer egyszer a véleményem vagy kielemeltem és elemeztem pár dolgot, ennek ellenére megkaptam a szokásos hideg zuhanyt tőled, mert valamit nem kommenteltem. Figyelj ha valami nem tetszik, itt egy vödör, ide sírhatsz -> \_/, a fórumot szerintem nem jó ötlet széttrollkodnod e miatt. Senki nem kíváncsi erre. Mint írta Jonnyka, míg én a játékról írok, te egy fórumtársról. Ha rajtad múlna sok mindenről nem lehetne itt beszélni...
5) Leírom 1001.-re is, a játékot szeretem, 1 éve szinte csak ezzel játszom, ennek ellenére én nem vagyok körülvéve rózsaszín köddel, mint ti. ha nem szemellenzővel néznél a játékra, akkor megértenéd a "károgókat". Olvass külföldi fórumokat, patch note kommenteket, ahol annyira örülnek a skineknek (skin=more cheaters), emoteknak (wtf?), ja mégsem, mert sokkal fontosabb dolog is lenne vagy jobb dolgokra is eltölthették volna a szabadidejüket (emote helyett pl. kivégzési formák, ami szintén színesíti a játékot és jobban passzolna ide mint, hogy integetek! Mint mondtam korábban is, ez nem egy roleplay játék! Sajnos ehhez sem értesz, mint a dedikált szerverekhez, amire azt mondtad, akkor több cheat lenne...Fingod nincs róla, de okoskodsz...
Nagyon sok PUBG játékost ismerek, nem streamelnek, nincs semmilyen nyerészkedési formájuk a tevékenységükből, egyszerű játékosok és sokan programozók is. Tippelj, ők is játsszák és lehangolja őket is az a tengernyi probléma ami napi szinten rontja a játékélményüket.
6) Amit ti műveltek, azzal csak azt éritek el, hogy mindenki le fog lépni innen. Jelenleg van néhány aktív tag, meg egy tucat néha beíró esetleg új játékos. Milyen jó lesz, ha csak Running, esetleg Fuji posztaival lesz megpakolva a fórum, elbeszélgethetnek egymással. Az SG meg megint szegényebb lesz egy fórummal.
Összefoglalva, míg pl, én a játékról írok, kiemelemzem a változási listát, beszélgetek emberekkel, posztolok néhány wint vagy érdekes eseményt, te is hasonlóakat csinálsz, kivéve a "károgást" és hogy mindeközben, te boszorkányüldözést is folytatsz azokkal szemben, akik nem egy véleményen vannak veled.[/off]
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Persze, botrány, de ha úgy nézzük csak a meccs elejét cseszi el.
rácsos ablakhoz én nem is megyek, max kinézek és keresek egy helyet ahol ki lehet lőni.
3 üléses motorral van hogy meghalok, van hogy egész jól megy, nem történik semmi.
#4768: én kategória 1 vagyok, szar a gépem, és jelenleg a netem is. Utoljára BF2042-ben éreztem ezt. Mindig középmezőnyben voltam (már gyenge volt a gép hozzá). Vettem egy zsír új gépet, utána mindig top5-ben végeztem. Elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy megint szar a gépem 😞
(pont fullhd alatti felbontás alatt játszok, very low, sokszor leesik fps)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.28. 15:37:58
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
#4767: Teljesen igazad van, de minek állnék neki részletes bug listát összeírni? 😄 Sok minden miatt lehetne sírni, de per pill a számomra leg idegesítőbbeket írtam le hirtelen. Az ablakos kilövést meg lehet szokni egyébként, még ha kurva idegesítő is.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.28. 15:35:48
Amúgy meg: el kéne fogadni, hogy ez a játék hemzseg a bugoktól, technikailag egy szarkupac, a fejlesztők meg lelkes amatőrök. Ezek okán bőven megérdemli a savazást, de sok dolog miatt dícséret is illeti. Ez egy megosztó játék, nekem is lesz, amikor dícsérem, és lesz amikor szidom. De ne legyünk már elvakultan csak egyik vagy másik. Vagy akkor legyen kiírva a topic fejlécébe, hogy PUBG - elvakult rajongóknak. Ha már itt tartunk, megkérdezhetném azt is, hogy ez most egy AMD vagy Nvidia topic? Android vagy iOS?
Értelmes érveléses vita helyett itt az megy, hogy néhányan inkább a játékostársaikat csesztetik, mint egy játékot. Vagy meg lehetne oldani azt, hogy minden hsz-re lehessen szavazni az alábbiak szerint? És akkor így tök jól lehetne egymást csesztetni egy kattintással 😄
1. Az illetőnek nem adunk a véleményére, szarul játszik, szar a gépe meg a nete.
2. Az illetőnek ér valamit a szava, mert keveset szidja a játékot és egyre ügyesebb amúgy is.
3. Az illető értékes, mert K/D-től függetlenül csak dícsér.
4. Az illető félisten, mert csak dícsér és magas a statja.
Légyszi, hadd legyen ez 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.28. 15:31:47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont pl. az általam említett bugok miatt ugyanúgy bosszankodunk nap mint nap, és hiába van reportolva, nem foglalkoznak egy problémával, csak mikor már minden 2. topic arról szól mindenhol. Igen lehet jókat is írni a játékról de sajnos még mindig szinte BETA állapotban van a bugok mennyiségét tekintve, addig pedig úgyis nagyrészt ezeket fogják hangoztatni az emberek és azt hogy mennyire kurva lassan haladnak a javításokkal. Most a legutóbbi update óta tegnap pl. random #unknown-nak írkálta embereket, csapaton belül is.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.28. 14:46:29
rocco ez azzal jar hogy nem hergeled azokat, akik amugy jatszanak a jatekkal, cserebe te nem leszel szetfikazva
tudom-tudom, ez ciki mer hogy kapnak igy figyelmet a resztvevok?
... itt sehogy
szoval ontopic? Jim a kerdesed az tenyleg kerdes? marmint bekerdeztel mirol szol a patch, majd leirtad mirol szol a patch, mi a gond? <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.28. 13:29:19
PC players, we've deployed a small patch today to fix an issue where players would intermittently get stuck on the loading screen when entering or exiting a match. Please make sure to update your game client. Thank you!

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
.. bar manapsag magam se vagyok ebben biztos <#idiota>#idiota>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
ha mindenkinek tetszik ez a faszrazas, en kerek elnezest, nem ugatok bele tobbet 😊