7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#6101 - lobby még mindig bugos nálam a beragadó töltővel, habár kevésbé mint a patch előtt
- lobby duo-ba szétcsúszott, fel sem jött a matchmaking, aztán jó lett
+ kicsit mintha jobban futna a játék, lehet csak beképzeltem, mert eddig is jól ment közepes géppel
+ reportoltam egy csalót, kb 30 perc múlva megkaptam az értesítést, hogy bannolták (természetesen kínai nevű akárki)
-
#6100 :DDDDDDDDDDDDDDDD
sad, duplán, az egyetlen vállalható feature volt a játékban, erre elkúrták
uninstall -
ntex #6099 Volt egy FPP kör előbb ejtőernyővel leérkezés után nem váltott be belső nézetbe, le tudtam volna tolni az egészet TPP módban... -.-
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.24. 21:33:27 -
#6098 elindítottam, egyelőre nem bannoltak ki.
+ mintha a felső irányjelző mögött sötétebb lenne a háttér, jobban látható
+ kis segédcucc, hogy mivel mit csinálsz vállalhatóan néz ki
- kapják be, hogy még mindig várni kell a lootra ha elsőként érsz le.
- menü még mindig ocsmány, szar, lassú, betöltő képernyő még mindig megjelenik sima lobbyban - Mivel a lobby szerver része a játéknak, és kurvaszar, ezért ezt mindig megemlítem, ha esetleg olvasná egy dev a topikot....
Dzsoni! #6041
Úgy fixálták ezt a bugot (fölfelé nézel és jobbra-balra mész, karod bebuggol), hogy egyszerűen nem tudsz teljesen felnézni, leszabályozták vagy 15 fokkal lejjebb vették a maximumot :D -
#6097 Jött valami 66 megás fix, de nem találom sehol, hogy mit akar fixálni :( -
#6096 Az oké megmarad, de arra gondoltam mint TF2-ben hogy csak akkor lehet használni ha halloween van. -
#6095 most már tudni akarom, hogy van-e folytatása (még jobban sírós)
Dency: tudtommal megmarad, meg ha 20 dodót fizetsz egy árva skinért akkor maradjon má meg!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.10.24. 18:37:10 -
#6094 -
#6093 Ez vicc, már a lobbyba se joinol be, nincs is visszaszámláló :D Április elseje van? Ja egyébként ezeket a halloween skineket ünnep után is lehet használni, vagy csak addig még halloween van?
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.10.24. 18:21:47 -
#6092 Miez bazdmeg? Katasztrófa megint az update ráadás még a dailyket se adja meg. Fasza -
#6091 updatelt update 23 patchnotes
* Public (ALL) voice chat is now disabled until one minute into the game :((((((
Nem fogom többet hallani, hogy 'nigga stole my bike' és random éneklések -
ntex #6090 Gondolom jön majd megint az ingyen BP vagy valami extra skin a felesleges banokért stb stb. -
#6089 PC Players: Our team are continuing to investigate an issue which can cause players to start an FPP match in TPP view.
We will make another announcement once this issue is resolved. -
#6088 -
ntex #6087 Pont abból lett elegem, hogy rengetegszer volt hogy látszott hogy full noob az enemy, lőni nem tudnak, lehozzuk az oldalt 11-12-13 nyert körrel, majd csere környékén (előtt vagy után mindegy) 1 vagy 2 ember reconnectel az enemyből és onnantól úgy megtáltosodnak hogy kört nem bírunk hozni, hirtelen azok az emberek mindenkit elkezdenek nullába lőni akik addig bottom fragelők voltak, mindig arra helyezkednek amerre épp megyünk, gond nélkül lehoznak 1v3, 4v2 meg hasonló szituációkat, majd megfordítják és megnyerik a meccset. Nem, tehát ilyen nincs hogy 1-2 kör alatt így felszívja magát az ellenfél. Nem azt mondom hogy minden meccsen ez volt, de pont elég volt 1-2 olyan kritikus meccsen ilyenbe belefutni aminél pont számított volna a győzelem hogy végre megkapjam az egyel magasabb rankot amiért hosszú hetek óta küzdöttem, de végül mindig elcseszték az ilyenek, és ebbe fáradtam bele. És ezért nem is fogom visszarakni, nem akarom ezt az állandó frusztrációt újra átélni :) Elég volt belőle 3370 óra. Ezalatt két alkalommal tudtam elérni a Supreme rangot. Nem véletlen volt olyan ismerősöm global aki randomokkal játszott folyton és aki amúgy mikor még együtt játszottunk mindig alattam volt rankban, mert a random csalókkal felboostoltatta magát global-ba
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.24. 16:07:25 -
ntex #6086 TPP se lenne ekkora játszhatatlan fos ha nem lenne továbbra is a szerveren lévő játékosok fele kínai, amit amúgy nem is értek hogyan ha ping szerint sorolja be a régiókba az embereket, hogy vannak itt közöttünk továbbra is 200 körüli latencyvel. -
#6085 azért csgo nál jóval kevesebb a cheater, mondjuk én mindkét játékban ritkán találkozok velük. Vettem másik accra CSGO t, hogy haverjaimmal tudjak játszani (silverek voltak, most már nova 3-4). Rengeteg cheatereznek, de 90%a semmi, egyszerűen ellen is smurf, ilyesmi. csgo-ban sokkal gyakrabban mondják be cheatert, de egyszerűen fix map, fix felállás. aki játszott eleget, az tudja mire számítson. Nem azt mondom, hogy nem találkoztál cheaterrel, de biztosan sokszor a semmire mondtad :) tedd csak fel -
#6084 A kínaiak 98%-a TPP-s, ezért gyakorlatilag fpp-n nincs csaló, illetve az elviselhetőség határain belül. Mondjuk hetente 1-2 makrós, mindent tudok mindent látok, csak a fejet lövöm gyík mindig előkerül, de ez elkerülhetetlen.
Desync az valós gond, most a hosszúhétvégén megtoltuk a pubg-t, és sajnos minden meccsen volt valamelyikünknek, hogy fal mögött kaptuk meg a sebzést, vagy 3 sks-es fejes sem végzett a lvl2-es sisakos emberrel, vagy ketten kb 10 vérfröccsenős találatot osztottunk ki, emberünk meg vígan lődözött tovább. Határon mozognak, nagyon a határon. A mutáns hangja viszont kárpótol mindenért, dmr, sr helyett azt viszem, imádom, pedig nem a legjobb puska. -
ntex #6083 Én már töröltem volna de ismerősök nem hagyják A CS:GO-nál is ugyanez volt, igaz az jobban kiborított a mocskos csalókkal mint ez mert itt egy csaló csak egyszer tud megölni, ott meg sok sok körön keresztül kell úgy játszanod hogy tudod semmi esélyed a győzelemre olyanok ellen akik mindig tudják pontosan hol vagy, hol akartok bemenni vagy hol véded a lerakót. Azt letöröltem már több mint egy éve, azóta fel se raktam és nem is tervezem, pedig nyaggatnak miatta állandóan de egyszerűen a hányinger rám jön ha rá gondolok. A PUBG még csak karcolgatta ezt a szintet, de azóta átálltunk főleg FPP-re, most hogy kicsit már többet játszottunk ott is, ki merem jelenteni hogy ott töredéke van az olyan eseteknek amiknél akár csak felmerül hogy csaló ölt meg, sokkal több az ügyes - skilles játékos. Ja és fura mód kínai is alig akad, lehet ennek is köszönhető hogy játszhatóbbnak tűnik tényleg. De attól még itt is áll, hogy ha egyszer a játék átlépi a végső tűréshatáromat, akkor bizony ezt is törölni fogom a fenébe :) Már így sem mondhatom el hogy nem voltam kitartó. -
#6082 "ritka tehetségtelen egy brigád, de legalább szorgalmasak." ez lehetne a mottójuk, tökre igaz
egyébként mostanság nagyon nagyon kevés a bug/desync/lag/[insert minden amiért hiszti szokott lenni], szerintem tökre korrekt irányba haladnak, én kifejezetten élvezem manapság a pubgt
ott van a cod igen, sokkal bugosabb, az is nagyon élvezhető cucc, mindkettővel órákig tudok együltő helyemben szórakozni, ez a lényeg szvsz -
#6081 te már letörölted meg ilyenek nem? -
#6080 Valóban elég gáz, amit művelnek, de azért a többi cég sem brillírozott eddig. A Blackout körül is akkora hype volt, hogy mindenki azt gondolta, na ebbe aztán egy darab hiba se lesz, meg lag se, meg desync se, meg semmi, mert 10 éve ugyanazt a szar copy-paste-zik át átskinelve, aztán mást sem olvasni, csak hogy ez is szar, az is, akad is, lagos is, stb... ennek ellenére a PUBG-nek nincs mentsége, mert ritka tehetségtelen egy brigád, de legalább szorgalmasak. :))))
Na majd a BF5 játékmódja PUBG killer lesz, kb 1 hónapig, aztán az sem. Gáz, de tényleg nincs semmi értelmes alternatíva még a PUBG ellen, de talán majd jövőre, ha addig nem kalapálják ki.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.10.24. 15:05:22 -
ntex #6079 Ez az E-Sport ready. Igen, újabb komédia a PUBG-nél, lassan ez is a védjegyük lesz. Csak halkan kérdezem, minek tesztelnek egyáltalán? Úgyis elbaszódik mindig valami mikor bekerül élesre. Ez már tényleg kezd szánalmas lenni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.24. 14:46:30 -
#6078 A Bf-es zászlóhúzás módot próbálta már valaki pubg-ben? -
#6077 en csak esport-ready jatekokat jatszom sorry -
#6076 hagyd az offot, pubg - server browser! -
#6075 nem talalom codban a custom game menut -
#6074 ez az 1.0 előtti állapot!!!!!!444
Amúgy nyomtatok már custom gameket? fun, sniper only 24 en 0.1, 0.2 kör mellett. mi 4 en csinaltunk, szerv altalaban 1 perc alatt megtelt azt nyomtuk -
#6073 nem ertek egyet
vannak motorok is -
#6072 Nám, a videóban szereplő gépkocsivezetők. -
#6071 eeeeeeeeeeeen? -
#6070 hátdehát a legtöbbje önhibás. -
#6069 running te most ne figyelj
esport ready!
-
#6068 Amúgy ez egész jól néz ki, ezért még lehet a játékot is letöltöm megint :)
Csak legyen vége az első félévnek.. -
#6067 Szerintem jó lesz. Nekem tetszik. De fák tényleg nem lesznek? -
#6066 valami ilyesmi lesz a map. ilyesmi
-
undY1ng #6065 Igen kivettem a rendszergazdás cuccot, de full random hogy mikor elindul és mikor nem lol.... -
#6064 Rendszergazdát vedd ki a tslgame.exe-ből, steamet pedig rendszergazdaként. -
#6063 nekem ezt akkor csin álta, mikor megpróbáltam rendszergazdaként futtatni. -
Gibor #6062 Igen, pl a pgi-n mikor a játékosoknak feljött a match start 1:00 akkor el kellett engedni a bill+egeret. Ugye akkor volt az a bug hogyha vaultingoltál mikor indult a repülő akkor a kamera elindult egy irányba és nem tudtál semmit csinálni.