7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Jim Morrison
    Remélem hamarosan portolják pc-re
  • j0nNyKa
    ebben több a feature mint az asztali verzióban
  • ximix #6139
    Annak idején az MTU limit beállításával lehetett barkácsolni a csomag veszteségeken.
    Ha valamiért nagyobb a mérete, mint amit a hálózatod egyben eltud küldni akkor darabolja a csomagokat és nagyobb az esélye, hogy elvesznek részek.
    Van hogy szerveroldali a probléma, az ellen nem sok mindent lehet tenni, de sokszor a felhasználó sz.gépe, hálózata is tartalmazhat hibát vagy csak rossz használatból eredő problémát.
    A hiba ha valahol kicsi az adatátvitel, feldolgozás keresztmetszete, a használati probléma, amikor háttérben "kismillió" oldalra van bejelentkezve amik x időnkét frissítenek adatokat bár az adat az nem sok a "csúcs net" el kéne bírja, csak van olyan, hogy fontossági sorrend, ha egyszerre érkezik két adat, de az egyiknek nagyobb a fontossági sorrendje akkor azt küldi el addig a másik várakozik az üres helyekre és a stb.
  • j0nNyKa
    +1, hallod ezt jim?
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.11.02. 08:31:13
  • Spészgószt
    Disable deathcam, no netgraph vagy mi a retek az... Ezek a szarok csak arra jók hogy felidegesitsenek... Ha nincs akkor is ugyan olyan szar, de legalabb a nézegetése nem idegel tovabb. Csapatban is állandóan azt hallom: " a qrva annyat mar megint 10% packetlossom van, jajj felugrott a ping, jajj leesett az fps..." Es akkor mia szart tudsz tenni...azon kívül hogy idegeskedsz... Meghaltal...azonnal leave, vagy spectate hogy legalabb hasznos legyél annak aki meg küzd, nincs idegesítőbb, mint egy desinc-es , netcod szido rinyalo a tsen a legnagyobb action közben...
  • undY1ng #6136
    Egyre többször így halok meg, kezd már kiégetni ez a játék, de csúnyán.
  • Spészgószt
    Ahh bazz a cs-s nightvision bekapcshang beegett a hallojarataimba... ide is kéne... Jo messziről hallani lehessen ha valaki benyomja :))))
    Tok ertelmetlen volt de mindneki nyomta mar csak a hang miatt is :))) természetesen csak is droppba lenne nightvision!
  • Spészgószt
    Ahh bazz a cs-s nightvision bekapcshang beegett a hallojarataimba... ide is kéne... Jo messziről hallani lehessen ha valaki benyomja :))))
    Tok ertelmetlen volt de mindneki nyomta mar csak a hang miatt is :)))
  • Running
    Tök változó, nekem a EA óta nem nagyon volt lobby bug, most folyamatosan el fagy, váltogatni kell a felső menüben, hogy lássam rendesen a lobby-t. Tegnap előtt Custom szerverre fagytam be úgy, hogy géprestart-al sem tudta elengedni, minden menü szürke, duo invitálás új kör indítás oldotta meg. Tegnap felvettem 7.62-es golyókat és 5.56-osnak mutatta a fegyverek mellett, valamint az inventory-ban a felső fegyverslot melletti töltényjelzés is vagy van, vagy nincs, amilyen kedve van. Ilyen problémáim eddig nem voltak, most van. Kezelni tudom őket, a játék sem szar, nem kritika, csak állapotjelentés. Én személy szerint a téli pályát nagyon várom, mert jónak tűnik, meg az éjszakai módot. Bitang lennének a térképek éjszaka, közvilágítással, éjjellátóval. Csak úgy lenne jó, ha nem mindig lenne sötét, hanem napnyugta után sötétedne be.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.10.30. 07:14:01
  • Spészgószt
    hááát nálam is fordítva működik akkor, semmi ilyesmi...eddig bárkire kilőttem egy tárat, vagy el se hitelte vagy 1-2 talált ....update óta lövök talál és halnak is... sőt az imént egy 1 man squad chicken is összejött ... nincs szaggatás, fps jó no problem !
    csak el ne kiabáljam.... :D
  • Running
    Pedig ez sem új dolog, több mint fél éve bug.
  • Dency
    WackyJacky is kiégett.

Fal mögött meghalásra 1 ábra:

Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.10.29. 17:17:25
  • j0nNyKa
    bugnak bug, submitteld #fixpubg -be, aztan lesz belole kolonia
  • Running
    Egy poloska mászkál a monitorom tetején és esküszöm szemezik velem, mit akarhat?
  • j0nNyKa
    mondjuk lehet hogy tiz meg szazezred akkora terheltseggel dolgoznak mint a pubg corp
  • Running
    Ashes of Creation-ben is megoldották a gondot, pedig tized akkora csapat és pénz van mögöttük. Unreal-es a motor, mert gyorsan lehet vele dolgozni, de a játék hálózati részét teljesen kicserélték, kicserélik. Ha ott rájöttek erre két évvel ezelőtt egy 0.1-es verziónál, akkor a PUBG-nél is rájöhettek volna, pl tavaly.
  • j0nNyKa
    jaja
  • Jim Morrison
    ha cryengine átírnák az fasza lenne, úgyis nagy a pangás ott, biztos szívesen segítenek :D

Amúgy 1 éve mintha még én is olvastam volna, hogy epiccel közösen próbálnak pár problémát javítani, utóbbi időben nem (hogy ez véletlen-e, ki tudja). Amúgy enginet direkt azért (is) licencelik, hogy ne az enginenel kelljen szarakodniuk, az idő 99%ban, hanem a játékmenettel bajlódjanak meg ilyenek. Egy ilyen játéknál már bele kell nyúlni mélyebben a dolgokba, és ez azért egy kicsit összetettebb. Meg amint látjuk nem csak UE engineereket foglalkoztatnak, hanem egy csomó mindenki mást is. Epic meg ugye mikor kezdett kilőni a fortnite, akkor javítottak hálózatkezelésen is, ami egy új UE verzióra jött ki, amire meg csak úgy nem lehet átdobni egy erősen modifikált korábbi verzióról. Epic meg megtehette, hogy akkor Fortnitenak kedvezően írja az enginet és a játékot.

Átírjuk, addig türelem, ha jól tudom dayZ nél is remekül bejött :))
  • Running
    Eladtak 60 milliót a játékból, mögöttük áll egy akkora kínai kiadó mint az egész mennyország. Há ha azt lássuk nem megy, keresztbe tesznek, csak próbálunk segítséget kérni, bárkitől, bárhogy, bármennyiért, nem? Valamint tájékoztatjuk a játékosokat, hogy ez van, kell fél év, mire átírjuk a játékot, addig türelem. Valami....
  • j0nNyKa
    senki nincs basztatva csak a lokal hiszti megy
  • Jim Morrison
    EPIC et basztassátok ne pubg corpot
  • ntex
    Pláne ha azt is nézzük hogy minden patch betételnél előkerül valami ganaj hiba, főleg úgy hogy most már fixen tesztelik 1 hétig :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.29. 10:31:28
  • j0nNyKa
    ez mondjuk.. ertem hogy ok jobban belelatnak mint az atlag plebs, de elore latni azt hogy egy build kurvajo lesz pubgben....... hagyjuk mar :)
    nem olyan ugyesek a fejlesztok, hogy elore meg tudjak mondani, hogy mekkorat fog szolni egy build - ami nem baj, csak maradjunk a realitas talajan
    csinaljak, fejlesztik, fixaljak, jon uj map, en happy vagyok, de most felnyomni az elvarasokat egy random hulye streamer miatt, noway
  • Running
    Ja, nekem sincs bajom, duo-squad megy minden nap, szerintem az elmúlt két hétben többet toltuk, mint előtte, nálam nem fog kikopni még legalább 1 évig, max akkor ha már nincs kivel tolni.

Egyébként redditen olvastam, hogy valamelyik pro gémer elkotyogta, hogy hamarosan érkezik egy build, ami sokkal jobb a mostaninál, jó sok minden megoldásra kerül.
  • j0nNyKa
    nem csak nalad shroud is abbahagyta amugy, ami viszont lehet fog vinni magaval jo sok jatekost
    (en jobban elvezem mint valaha, vagy forditva vagyok bekotve, vagy tudat alatt igy megyek szembe a hiszti-aradattal)
  • Running
    Vannak bajok az biztos, de a találat regisztráció, meg a desync sem rosszabb mint amilyen az elmúlt fél, 1 évben volt. Egyszerűen csak jobbnak kéne lennie, mert eltelt egy csomó idő, valamint fogy a türelem mindenki részéről és látványosabbá válnak a hibák.
    Ennek a játéknak az a legnagyobb baja, hogy nem konstans szar valami, hanem random. Így kiszámíthatatlan egy harc kimenetele, mert meg lehet nyerni párharcot úgy, hogy később veszed észre az ellenfelet, valamint el lehet veszteni teljesen simát is. Régebben is írták már, hogy egy párharc kimenetele ebben a játékban kb 50-50, és valóban így van, teljesen bizonytalan sokszor a legbiztosabb szituáció is, és ez oda vissza igaz.
    Sok fps játékkal játszottam már, de ilyen bizonytalan kódú akármivel még nem. Nyilván a többi fps sem volt tökéletes, sőt legalább ilyen szar volt, de legalább tudtuk hogy mi a hiba és úgy alkalmazkodtál, de itt, esély sincs erre...

Ez az update 23 meg nálam több hibát hozott elő, mint javított. Szép munka volt részükről.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.10.29. 07:28:15
  • RatBaG #6115
    Akkor a desyncet se csak én képzeltem be. Tegnap meg ma olyan orbitális példák voltak rá, hogy a pofám leszakadt.
    Nálam is ez az instant halál megy, ha meglátom az enemyt, hiába tunkolom. Deathcamben meg azt látom, hogy a gyerek oldalazva simán kinéz rám egyszer, még topog jobbra-balra kicsit, aztán simán lelő, hisz hosszú(nak tűnő) másodpercekig látott, amíg én nem is lőttem. És még azt sem regisztrálta nála, nullát sebződött.
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2018.10.29. 01:41:25
  • ntex
    Tegnap nekem is feltűnt ez az előbb halás mint az enemy kinéz. És azért fura, mert annak ellenére hogy eddig azt mondta mindenki hogy a death cam semmire nem jó, ott látszódott hogy minek kellett volna történnie.

A szitu annyi volt hogy egy ház nyitott ajtajánál volt az enemy, akit prefire-el akartam megölni, tudtam hogy be fog lépni elém ezért elkezdtem túrni előre az ajtót egy SCAR-al. Viszont annyi történt hogy előbb haltam meg mint ahogy benézett volna. Legalábbis live-ban ezt láttam, és nem csak én hanem az egyik halott társam is aki látta az egészet. Mindketten egyből kérdeztük hogy ez mi a f*sz volt? Nem hittünk a szemünknek, megnéztem a death camet és abban meg az volt hogy a csávó simán kiállt elém, és letúrt UZI-val úgy hogy egy hitet nem kapott abból amit én túrtam neki oda ahol beállt az ajtóba. De hát a játék nem desync-es, megírták itt is többen is

A másik furcsa nekem az hogy mindig az van, hogy engem egy pillanat alatt lelőnek bármilyen fegyverrel, mikor meg én lövök valakire úgy hogy pár méterre van tőlem és elkezdem túrni, kimegy rá vagy 10-15 golyó mire én halok meg, death camben meg azt látom hogy a 10 golyóból kapott 2 találatot, a többi meg csak úgy elment valahová, átment rajta vagy isten tudja... Meg ezért kell a knockos emberekbe is még fél tárakat beletúrni hogy meghaljon, mert az automatában folyamatos lövéssel kilőtt golyók háromnegyedét továbbra sem regisztrálja a játék.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.29. 01:09:14
  • Metalmilitiakid
    Engem az irritál, hogy kb az elmúlt 2-3 napban elkezdtem hamarabb halni minthogy kinéztek volna rám. Értem én hogy desync, csak nekem eddig nem volt vele bajom. Most meg kb minden második harcomat hátrányból indítom ha nem hátba támadom az enemyt. Vicces az amikor 2 M4 hit már bennem van amikor nekem még célpont sincs amire lőhetnék...
    Az FPS meg érdekes módon nem változott. Bár azt észrevettem, hogy néha kapok egy random 50-60%-os packet loss-t valahol a meccs 3/4 felé, de kiderült hogy a hiba nem az én készülékemben van, mert amikor duóztam a társam szintén mondta, hogy ő is elkezdett packet loss-olni. Van még mit javítani az tény :D
  • RatBaG #6112
    Csak most tűnt fel, hogy az anticheates ablak a pipával megint nem jön fel, hogy-hogy nem, a játék megint orrba-szájba akad, stuttering, fps drop, stb.
  • Running
    Szép lesz.
  • j0nNyKa
  • zozoalma
    Náluk papíron stimmel minden a játékkal :)
  • Jim Morrison
    fix pubg oldalon quality of life bugnál utolsó kettő is kész, a többi is elég jól halad, egy kis perfomance és anti cheat hiányzik, hogy papíron teljesítsék az egészet. Aztán kezdhetnek újat :))
  • Running
    Van benne logika. Ilyen minőségi munka mellett mindig lesz javítanivaló.
  • RatBaG #6106
    első egy perc. arcpálma...

• Jim Morrison
    16 perce:

"PC Players: We have just rolled out a server-side update to resolve an issue which was intermittently causing players to be removed from matches.
    Unfortunately, this week's Event Mode has been cancelled, as the issue was related to an update in preparation for this week's event."

Most próbáld
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.10.25. 14:23:29
  • ntex
    Igen.
  • undY1ng #6103
    Nálam játék kezdete után random kidobál és nem enged vissza.. másnak is? :D
  • j0nNyKa
    nekem is jobban fut egy ideje