Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt már itt róla szó, ez is benne van a pakliban, de a desync az nem tickrate probléma, az valami más, bluehole jobban tudja biztos mitől van. pl 30-as tickrate nem okoz olyan jelenséget amiket linkelgetni szoktam.
Volt már 500ms és fölötti késleltetés is, azaz 2-es tickrate kéne legyen ekkor... a tickmeter nem ezt mutatja. Amikor desync van, nem feltétlen van baj a tickrate-el.

Cserébe az utsó 19. patch óta egész "jó" lett.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.08.17. 22:20:10
Elég annyi, hogy szarul működik a frag... Global Invitationalon is besültek pár dologgal, többek között shroud fragjével, meg ninja smooke/frag cseréjével is.
Ez van, de legalább látta mindenki, hogy szar, van miért javítani 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

#5818-as hozzászólást tessék megnézni, 6:00-tól. Nem desync hogy a fal mögé érsz és találatot kapsz...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Running
Majd megoldják idővel azt is. Róma sem egy nap alatt épült fel.

Spészgószt
Az "érthetetlen sebzéshez" számolj hozzá egy random érthetetlen statikus tárgyat "pont ott ahol nem kéne"...és már nem is érthetetlen...
<#alien>
sík terep gyakorlatilag az utakon kívül NINCS (a ház padlója egy vicc még a fű és az alatta lévő szikla is átjön rajta, nem hogy azok statikus hitboxa a sok szemétről ne is beszéljünk...tehát bármilyen kavics, gödör bucka, bááármi megfogja a granyót... ok a léc kerités nem <#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Az a bug, hogy sokszor érthetetlenül nem sebez, nem az, hogy statikusak a tárgyak.
RatBaG
ez nem bug. pár kerítésen kívül minden tereptárgy gránit szilárdságú a mapokon, ennél statikusabb kb nem is lehetne. kb nulláról kéne újracsinálniuk, amire tudjuk, hogy mennyi az esély...

Per Aspera Ad Inferi.

Ez igaz, és még tarja is magát egy ideig, bár az idő rohamosan fogy.
Running
Addig nem számít, ameddig nem jön ki értelmes opció a PUBG helyett. Akármilyen szar/közepes/jó/akármi a játék, csak más jó BR játék tud változtatni az összképen.

A gránát robbanás bugot megoldhatnák, mert lassan semmit nem ér ha eldobod, de legalább is nem kiszámítható.
Amúgy sajnos van még desync is, de javult valamit, és micro lagok is vannak.
Az irány jó, de sokáig tart.
Mire megszerzed álmaid nőjét, addigra kiszeretsz belőle, mert ráncos, dagadt lett 20 év alatt. 😊
j0nNyKa
de!
egyébként összeszedted faszán, én is kb úgy látom ahogy te

más: megnéztem a steam free to play részlegét, és úgy jönnek ki a br játékok mint etióp kisgyerekek a csirkecombra
ami nem tudom jó-e nekünk vagy épp szar vagy semmit nem számít, de próbálkozások vannak / lesznek, ennyi látszik

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Azért remélem nem baj ha válaszoltam rá 😊
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.16. 14:52:20
Running
Őőő csak vicceskedett, de szépen leírtad. 😄

j0nNyKa
ezt a listat nem komolyan irtam amugy

- elkéstek: Kissé valóban, mert ezeket már akkor meg kellett volna csinálni mikor 3,5 millió aktív játékos volt, lehet akkor sokkal több játékos megmaradt volna a játéknál és most nem az 1 milliót karcolgatná lassan felülről.
- milyen szar volt régen: tényleg az volt... 😄
- vannak bugok, nem tökéletes: vannak, voltak, lesznek is valszeg, tökéletesen hibamentes játék nem nagyon van.
- nincs balance: balansz problémákat nem nagyon érzek igazából. Most valahogy jó az egész ahogy van, a problémák máshol vannak.
- kevés a pálya: majd lesz több gondolom, az én parám hogy remélhetőleg nem kell értük majd külön fizetni...
- sok a pálya: az szerintem sosem lehet és nem is lesz gond
- vannak kínaiak: nekem alapvetően nincs velük bajom, csak sajnos elég nagy arányban hajlamosak csalni, nem fair módon játszani, még mindig úgy tapasztalom hogy tőlük csalnak a legtöbben.
- túl sok a kínai: lásd előző
- vannak csíterek: ez sajnos alapvető probléma volt mindig is, bár ahhoz képest ami volt régebben mikor megérkeztek a kínaiak, már teljesen játszható, ritkán lehet egyértelmű csalóba akadni. (Bár ez lehet a játékosszámok apadásának is köszönhető)
- szaggat a vasalódeszkámon: hát ha egy manapság átlagos gépet nézünk ami pl. nekem is van (i5-6500, 8GB RAM, GTX1060 3GB, SSD) nem panaszkodom a futásra. Tény hogy vannak még ezen a gépen is fps dropok MÉG MINDIG, de a súlyossága nincs hatással a játékmenetre szerencsére. Ilyen kaliberű gép alatt amúgy sem nagyon érdemes manapság gépet összerakni, haladni kell a korral, emelkednek a követelmények, ez a játék meg elég gépigényes alapból, plusz még mindig lehetne rajta mit optimalizálni. Akinek szar gépe van az vagy ne játszon, vagy fejlesszen.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.16. 13:44:12
Running
<#nyes> Igaz, naiv vagyok. Egyébként a 19-es patch óta nálam tökéletesen megy minden, semmi grafikai és network lag nincsen. Bugokkal is csak 1-2-vel találkoztam, ilyen ui lobby beszorulós sztori. Csíterrel is csak 1-2 két hét alatt, de azok egyértelműen, mivel csak fejre talált minden lövése mindenkinél.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.16. 13:29:41

j0nNyKa
de lesz
- elkestek
- milyen szar volt regen
- vannak bugok, nem tokeletes!
- nincs balance
- keves a palya
- sok a palya
- vannak kinaiak
- tul sok a kinai
- vannak csiterek
- szaggat a vasalodeszkamon
- ...

Running
Ismét jó az irány. Ha így haladnak, tényleg nem lesz miért hőzöngeni.

Új patch érkezik

egyik új feature hogy lesz report feedback, így végre kiderülhet mennyire potyára reportolgatnak az emberek.
Jim Morrison
mehet redditre:c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Running

Running
Ma ráktól lenne késő? Mert Rocco27 már nem játszik vele? Helyetted meg játszik 100x annyi ázsiai. Egész életükre hülyére keresték már magukat és minden létező rekordot megdöntöttek. Ha holnap bezárnák az összes szervert, ezt már akkor sem vehetik el tőlük.

Kaptunk új eu szervereket. Már nem Ír amazon szerverek vannak hanem német holland angol.... 10-20as pingel és 60as tickratel játszok, nekem desync és laggmentes. Még hotdrop esetén is vagyunk 30-40en de egyből felveszi a fegyvert stb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A szerver problémák nem máról holnapra lesznek megoldva. Bár ha fél éve kipofozták volna a szervereket is késő lett volna. Jelenleg október a határidő. Az év nincs megadva. <#mf2> Az alábbi oldal a menüből is elérhető: FIX PUBG
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.08.12. 09:57:09

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Dency
War mode-ban ha megvagyunk miért nem bírják elindítani a meccset?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Szerver + optimalizálatlan netkód. A kettő együttes eredménye azok az anomáliák amiket tapasztalnak a játékosok.
És ez mióta? Tegnap még nem éreztem különbséget.
A desync nem tudom minek tudható be, de ugye tudjuk, hogy wackyjacky letesztelte helyi szerveren a játékot, és minden tökéletes volt neki, szóval csak van köze a szolgáltatóhoz is.
Running
Azon persze nem segít, ott technikai gondok vannak. Tudom divat fikázni a játékot, de az kétségtelen, hogy most az irány jó, a kérdés csak az, mit hoznak ki belőle, mert tehetség továbbra sincs, max szorgalom. Reméljük elég lesz.
A fejlesztők esetében általában ott szokott elmenni egy játék a vakvágányára, ha úgy érzik, már annyira okosak, hogy a játékosoknál mindent jobban tudnak és ezt óriási arccal le is kommunikálják. Battlefield-ek esetében jópár évig ez tipikus volt, szarok is voltak a játékaik.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.10. 11:49:39

j0nNyKa
mondjuk amikor problema volt (desync, fura ugras animacio, meg mindenfele lag-related), akkor nekem dublinban gigabittel is ugyanugy problemam volt mint barki masnak
nem biztos hogy olyan rengeteg sok kulonbseg lesz, ne igyunk elore... 😊

Running
Aki lemaradt volna a hírről, végre nem csak ír szerverek vannak, hanem a szokásos eu régiós szerverparkok is üzembe álltak egy új szolgáltató által. Ezáltal német, holland, angol szerver is lettek, amelyek -30-50 közötti ping különbséget is jelenthet az írhez képest, ami egy fps játék esetében borzasztóan kiemelkedő teljesítmény.

RatBaG
a jelölést kérdezted...

Per Aspera Ad Inferi.

j0nNyKa

Akkor ezilyen nesze neked semmi fogdmegjól patch? 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

RatBaG
egyelőre nem változott semmi.

Per Aspera Ad Inferi.

Most akkor lehet valahogy jelölni vagy nem?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.08.08. 21:12:20

Ezzel a játékkal akkor szórakozol a legjobban, ha nem játszol vele.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.08.08. 19:38:33
akyyy
végre sikerült egy csirke vacsi soloba <#fogmosas>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Spészgószt
Persze alap... 😊))
Valszeg tovabbra is marad a sajátos kommunikacio haversquadon belül, mivel ahogy mondtad ez adja az élményt ! Mindenki tudja (nagyjából 😊 ) mire gondol a másik amikor bekiabal valami fasz elnevezést 😉

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Running
Sokak szerint ebben a játékban sokat hozzátesz a játékélményhez a kommunikáció, legyen az jó, rossz, vicces. Ha jobban belegondoltok, rengeteg epikus kijelentéssel lenne mindenki szegényebb, ha rendes marker-ral jelent volna meg a játék. Szóval...
lásd erangelen a torony, ami volt már kőgeci, harrypottertorony, bagoly, faszomtudja emeletes szar, stb...
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.08. 13:00:46

Spészgószt
Btw ugye azt is észrevettétek, hogy a Halott is tudna jelölni!!! Na az az OP!!!! Én úgy olvastam... Hogy nem tűnik el a kilőtt csapattárs jelölése és halála után is tudja használni a mapot!!!

Spészgószt
Jo volt az a marker... Max a hud rol kéne leszedni, hogy ne látszódjon...csak a mapon jelölné felülről, semmi 3d! Ennyi a többi meg johet a "hol a gcibe van!!!??" Budiablak balrol a masodik, ja nem.. jobbról az első...quany, hol van már... A fos színű zoldtetos az naaa"

Jim Morrison
hmm, battlefield Commo Rose <#finom>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én egy olyan rendszert látnék szívesen, hogy ha ráviszed az ellenre a célkeresztet és megnyomsz egy gombot, akkor jelenti a csapatnak az ellen pozícióját, ami szép lassan elhalványul.
j0nNyKa
define meglat
erted ezzel az a baj hogy az engine szempontjabol meglathatsz te valakit, akinek a kislabujja log ki egy fa mogul, es akkor vilagitson egy egesz squadnak pirosan, mikozben amugy fingotok nincs hogy ott van?

Szerintem jó megoldás lenne ha olyan vagy hasonló lenne mint CS:GO-ban, ha valaki a csapatban meglát egy ellenfelet akkor az a radaron megjelenne mindenkinél, vagy legalábbis az irányát mutatná a radar peremén, úgy már nagyjából be lehetne tájolni merre kell keresni az ellenfelet de mégsem mutatná a pontos helyét.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.08. 10:27:48
Running
Biztos lesz valami jelölés, de nem ennyire easy módban. Szerintem is túltolták kicsit.

Inkább marad a "Hol a faszban van? Nem látom! Óh azt a retkest."
De lássuk be, ettől jó a játék.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.08.08. 10:17:41
Szóval marad az "ott van a ház jobb legfelső szintén lévő ablak mellett balra 30 fokkal"? 😞
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.08.08. 10:11:35