7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#6181 -
#6180 -
#6179 -
nortsen #6178 ennyi: desync javítás
többet nem is vártunk. -
undY1ng #6177 Mennyire meglehet bolondítani az embereket ezekkel a csicska skinekkel... -
#6176 szarazsg :D -
ntex #6175
Valamiért nem mutatta új hozzászólásként. -
#6174 fixpubg-ben is szerepel(t) -
#6173 vótmá -
ntex #6172 Tehát a fejlesztők is elismerték hogy eddig desynces volt a játék. Kíváncsi leszek mennyire sikerült nekik javítani. -
#6171 https://twitter.com/PUBG_help/status/1060410749581844480?s=09 -
#6170 Igen, bőven vannak olyanok, akiknek az a 3-5 dollár nem úgy 800-1400 Ft, mint nekünk, hanem mint mondjuk 4-600 Ft (vásárlóerőben).
Az megint más kérdés, hogy én skinekre maximum, ha el vagyok eresztve és nem sajnálom rá, költenék mondjuk max. 200 Ft-ot (tehát mondjuk olyan 70 centet). Annál többet nem ér meg számomra, nem is vásároltam soha pénzért csak skint. -
zozoalma #6169 Én úgy vagyok vele , hogy akinek megér egy skin annyit mint maga a játék az vegye , meg a kozmetika is 3$ 5$.
Amíg sokaknak ez számít hogy milyen skinbe rohangál, addig persze hogy minél több pénz próbálnak belőle kiszedni és sajnos bejön nekik , mert rengeteget adnak el belöle.
-
#6168 Én csak annyit várnék el, hogy írjanak 3 sort, hogy dobunk most ki skineket, meg új esport bajnokság jövőre, mellette dolgozunk egy javításon ami jön kb ekkor, köszönjük a türelmet.
Ehelyett hetekig semmit nem látni, mint skin, skin, skin, skin, esport, skin, patch megérkezik, szar minden, javítanak egy dolgot...repeat... -
#6167 jövő novemberig még esport ready is lehet :D
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.11.07. 11:19:09 -
#6166 esport ready -
#6165 ugy tunik igen -
#6164 930MB-os lett a mai patch, csak azért mert beraktak 3 skint? 24k felbontásúak, 12milliárd polygonból vagy mi? :D
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.11.07. 11:12:01 -
#6163 aha tehat vagy nagyot durrantanak vagy elkonyveltek hogy fasza lett a fixpubg -
#6162 1 patch bejelentes volt oktoberben, az csut, update 22 szinten csut, de update 21 bejelentes szeptember 5, szerda. 2 honap alatt 3szor adtak ki patchet. lazábbra vették a srácok, egybe akarnak sokat javitani. vagy fene tudja :( -
#6161 mindig csutortokon jon patch nem? vagy a bejelentes hianya a gaz? -
#6160 szerintem még holnap is bejelenthetnek valtozast. remenykedem(mintha # 23 csutortokon lett volna bejelentve) -
#6159 Úgy látom javítás szempontjából ezt a hetet is elengedték. -
#6158 .... lol
más:
-
#6157 fyi: ha repülőn jobbra nézel, akkor jól ugrasz, de ha repülőnek balra nézel ugráskor, akkor jobbra dob ki.
Érdemes jobbra ugorni -
#6156 Az új mapból is viríthatnának valamit, eléggé tél van már, mondjuk nem a hőmérséklet szerint.
-
#6155 most jön szerda-csüt, remélem előrukkolnak valamivel, mert ha most se jön semmi, akkor nagyon szomorú leszek :( fixpubg határidő is lejárt -
#6154 Most nagyon gáz leszek, de bárcsak a hibákról és javításaikról is így kommunikálnak, mint a buzi skinjeikről. -
#6153 300k.... ???? LOL
Nekem van -16000 :))))
Hála ennek a buzi 20k adomanynak...
Ha már elbaszták es duplán adták ki, legalabb bevallatak volna...nem bazze levonja a buzi.... -
#6152 Elméletileg 20.000 BP-be fog kerülni és nem fizetős lesz. Kíváncsi leszek, a mostani halloween-es skinekkel nagyon elszálltak 16-21 $. Pofátlanság nagyon. BP-t meg csak ládákra tudod költeni amit kinyitsz és el se tudod adni hála a trade stopnak. Ott csücsül közel 300k bp, és lóf@szra se tudom elkölteni.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.11.06. 15:13:54 -
#6151 -
#6150 https://esport1.hu/news/2018/11/05/pubg-zowie-divina-invitational-rchl -
nortsen #6149 Én nem is értem ezt honnan szedték. Semmi logika nincs benne. -
#6148 ha kliens regizné a hitet, mégkönnyebb / egyszerűbb / hatékonyabb / észrevehetetlenebb csalások lennének -
nortsen #6147 Ment az okoskodás steam fórumon mikor beírtuk a desync problémánkat. Ott az arcok azt mondták, hogy mivel a pubg hit regisztráció nem szerveren történik, ezért a pingem 4x szorozva van a tényleges esemény. Tőlem a szerverig, a szervertől a másik emberig, és vissza...
Az, hogy ez mekkora baromság nem tudom, mert én nem hallottam még olyan játékról, ahol a hitet nem a szerver regisztrálja, hanem a klienseink. De tegyük fel, hogy igazat mondanak.
Csináltunk teszteket, nekem 20ms volt az átlag pingem, a haveromnak 30ms. Akár hogy is, de ennek 100ms-nek kellene lenni amivel elcsúszik a látvány a valóságtól (+ a szerveren eltöltött idő). A tesztek alapján több mint 500ms! volt a késleltetés, tehát rohadtul nem a net tehet erről, hanem a szerencsétlen játék.
Lehet okoskodni, hogy mi az a desync, de amit itt van az már vicc inkább, és kiábrándító.
Amit viszont megfigyeltünk, hogy nap közben kevésbé van jelen, mint pl este.
Próbáltuk a replay, és deathcam ki/be kapcsolását, mert állítólag az is számít, de szart sem segített.
Ha gondol egyet a játék, akkor éppen jó a késleltetés, máskor meg nem, és mivel én inkább esti játékos vagyok, így...
Mindenesetre a tesztet bárki elvégezheti, két játékossal kis időpazarlással mindenki megnézheti milyen iszonyat desync van. Nekem kiábrándító nagyon. Egy felhős játék talán már jobban is megy, mint ez a szar. Próbáltam Geforce now-al, ott 7ms volt a pingem ami azért nem gagyi, de ott meg az input lag ami zavaró, bár a régi onlive szolgáltatóhoz képset már sokat javult az is. lassan vállalható lesz.
-
#6146 Masszív lehetett nekik az előző hét. -
#6145 epicnél elgurult....
-
undY1ng #6144 ++Jelentkeztem nemrég. Egész jópofa! -
#6143 -
#6142 1 napja - fix pubg vege, hamarosan talán beszélni is fognak, hogy mi lett. talán szerda-csüt jön testre a maradék fix (papíron fix).
lightos volt az utóbbi hónap, remélem most fasza lesz, ideje lenne már. drukkolok