7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• j0nNyKa
  • j0nNyKa
  • Running
  • nortsen
    ennyi: desync javítás
    többet nem is vártunk.
  • undY1ng #6177
    Mennyire meglehet bolondítani az embereket ezekkel a csicska skinekkel...
  • j0nNyKa
    szarazsg :D
  • ntex

Valamiért nem mutatta új hozzászólásként.
  • Jim Morrison
    fixpubg-ben is szerepel(t)
  • j0nNyKa
    vótmá
  • ntex
    Tehát a fejlesztők is elismerték hogy eddig desynces volt a játék. Kíváncsi leszek mennyire sikerült nekik javítani.
  • Jim Morrison
    https://twitter.com/PUBG_help/status/1060410749581844480?s=09
  • Sunsetjoy
    Igen, bőven vannak olyanok, akiknek az a 3-5 dollár nem úgy 800-1400 Ft, mint nekünk, hanem mint mondjuk 4-600 Ft (vásárlóerőben).

Az megint más kérdés, hogy én skinekre maximum, ha el vagyok eresztve és nem sajnálom rá, költenék mondjuk max. 200 Ft-ot (tehát mondjuk olyan 70 centet). Annál többet nem ér meg számomra, nem is vásároltam soha pénzért csak skint.
  • zozoalma
    Én úgy vagyok vele , hogy akinek megér egy skin annyit mint maga a játék az vegye , meg a kozmetika is 3$ 5$.
    Amíg sokaknak ez számít hogy milyen skinbe rohangál, addig persze hogy minél több pénz próbálnak belőle kiszedni és sajnos bejön nekik , mert rengeteget adnak el belöle.

• Running
    Én csak annyit várnék el, hogy írjanak 3 sort, hogy dobunk most ki skineket, meg új esport bajnokság jövőre, mellette dolgozunk egy javításon ami jön kb ekkor, köszönjük a türelmet.
    Ehelyett hetekig semmit nem látni, mint skin, skin, skin, skin, esport, skin, patch megérkezik, szar minden, javítanak egy dolgot...repeat...
  • Jim Morrison
    jövő novemberig még esport ready is lehet :D
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.11.07. 11:19:09
  • j0nNyKa
    esport ready
  • j0nNyKa
    ugy tunik igen
  • Jim Morrison
    930MB-os lett a mai patch, csak azért mert beraktak 3 skint? 24k felbontásúak, 12milliárd polygonból vagy mi? :D
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.11.07. 11:12:01
  • j0nNyKa
    aha tehat vagy nagyot durrantanak vagy elkonyveltek hogy fasza lett a fixpubg
  • Jim Morrison
    1 patch bejelentes volt oktoberben, az csut, update 22 szinten csut, de update 21 bejelentes szeptember 5, szerda. 2 honap alatt 3szor adtak ki patchet. lazábbra vették a srácok, egybe akarnak sokat javitani. vagy fene tudja :(
  • j0nNyKa
    mindig csutortokon jon patch nem? vagy a bejelentes hianya a gaz?
  • Jim Morrison
    szerintem még holnap is bejelenthetnek valtozast. remenykedem(mintha # 23 csutortokon lett volna bejelentve)
  • Running
    Úgy látom javítás szempontjából ezt a hetet is elengedték.
  • j0nNyKa
    .... lol
    más:
  • Jim Morrison
    fyi: ha repülőn jobbra nézel, akkor jól ugrasz, de ha repülőnek balra nézel ugráskor, akkor jobbra dob ki.

Érdemes jobbra ugorni
  • Running
    Az új mapból is viríthatnának valamit, eléggé tél van már, mondjuk nem a hőmérséklet szerint.
  • Jim Morrison
    most jön szerda-csüt, remélem előrukkolnak valamivel, mert ha most se jön semmi, akkor nagyon szomorú leszek :( fixpubg határidő is lejárt
  • Running
    Most nagyon gáz leszek, de bárcsak a hibákról és javításaikról is így kommunikálnak, mint a buzi skinjeikről.
  • Spészgószt
    300k.... ???? LOL
    Nekem van -16000 :))))
    Hála ennek a buzi 20k adomanynak...
    Ha már elbaszták es duplán adták ki, legalabb bevallatak volna...nem bazze levonja a buzi....
  • Dency
    Elméletileg 20.000 BP-be fog kerülni és nem fizetős lesz. Kíváncsi leszek, a mostani halloween-es skinekkel nagyon elszálltak 16-21 $. Pofátlanság nagyon. BP-t meg csak ládákra tudod költeni amit kinyitsz és el se tudod adni hála a trade stopnak. Ott csücsül közel 300k bp, és lóf@szra se tudom elkölteni.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.11.06. 15:13:54
  • Jim Morrison
  • j0nNyKa
    https://esport1.hu/news/2018/11/05/pubg-zowie-divina-invitational-rchl
  • nortsen
    Én nem is értem ezt honnan szedték. Semmi logika nincs benne.
  • j0nNyKa
    ha kliens regizné a hitet, mégkönnyebb / egyszerűbb / hatékonyabb / észrevehetetlenebb csalások lennének
  • nortsen
    Ment az okoskodás steam fórumon mikor beírtuk a desync problémánkat. Ott az arcok azt mondták, hogy mivel a pubg hit regisztráció nem szerveren történik, ezért a pingem 4x szorozva van a tényleges esemény. Tőlem a szerverig, a szervertől a másik emberig, és vissza...
    Az, hogy ez mekkora baromság nem tudom, mert én nem hallottam még olyan játékról, ahol a hitet nem a szerver regisztrálja, hanem a klienseink. De tegyük fel, hogy igazat mondanak.
    Csináltunk teszteket, nekem 20ms volt az átlag pingem, a haveromnak 30ms. Akár hogy is, de ennek 100ms-nek kellene lenni amivel elcsúszik a látvány a valóságtól (+ a szerveren eltöltött idő). A tesztek alapján több mint 500ms! volt a késleltetés, tehát rohadtul nem a net tehet erről, hanem a szerencsétlen játék.
    Lehet okoskodni, hogy mi az a desync, de amit itt van az már vicc inkább, és kiábrándító.
    Amit viszont megfigyeltünk, hogy nap közben kevésbé van jelen, mint pl este.
    Próbáltuk a replay, és deathcam ki/be kapcsolását, mert állítólag az is számít, de szart sem segített.
    Ha gondol egyet a játék, akkor éppen jó a késleltetés, máskor meg nem, és mivel én inkább esti játékos vagyok, így...
    Mindenesetre a tesztet bárki elvégezheti, két játékossal kis időpazarlással mindenki megnézheti milyen iszonyat desync van. Nekem kiábrándító nagyon. Egy felhős játék talán már jobban is megy, mint ez a szar. Próbáltam Geforce now-al, ott 7ms volt a pingem ami azért nem gagyi, de ott meg az input lag ami zavaró, bár a régi onlive szolgáltatóhoz képset már sokat javult az is. lassan vállalható lesz.
  • Running
    Masszív lehetett nekik az előző hét.
  • j0nNyKa
    epicnél elgurult....
  • undY1ng #6144
    ++Jelentkeztem nemrég. Egész jópofa!
  • j0nNyKa
  • Jim Morrison
    1 napja - fix pubg vege, hamarosan talán beszélni is fognak, hogy mi lett. talán szerda-csüt jön testre a maradék fix (papíron fix).
    lightos volt az utóbbi hónap, remélem most fasza lesz, ideje lenne már. drukkolok