7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#6221 tegnapig nem lattam ilyet, es mentem 1-2 kort -
#6220 Persze PS4 -el... :D -
#6219 Egy napig nem játszottam és tegnap elindítottam a gamet, valami fura volt. Sokkal élesebb es kontrasztosabb lett minden, csapattársam is hasonlóan nem jatszott ő is rögtön mondta, h valami más!!! Volt update vagy valamit mókoltak? Newsbe semmi ilyen...de szembeötlően másabb lett, mar a menu is full éles kontrasztos. Hasonlót tapasztalt valaki...tegnap!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.11.19. 11:05:24 -
#6218 na csak fogunk tudni hogolyozni -
#6217 Végre valami. Jöhetne már. -
#6216 2 uj fegyo, canted sight, hogolyo warmup idejere a havas palyan (mint az alma)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.11.19. 07:58:12 -
#6215 Na igen, ezt pont egy hónapja hallottam. Javíthatnák már. -
ntex #6214 Meg az okostelefonról radar hackelőket :D -
#6213 Ha ehhez még hozzácsapnánk a makrósokat, akkor szép eredmény lenne. -
#6212 legalább tudjuk mire megy el az a sok erőforrás :c -
ntex #6211 banning over 2 million accounts during the FIX PUBG campaign alone
LOL -
#6210 https://www.pubg.com/2018/11/16/dev-letter-fix-pubg-campaign/
-
#6209 Na az lehet, mert eu régióban még emote használóval nem találkoztam. :D -
#6208 Az elmúlt napokban sokat bf5-özött, lehet azt látod rajta. -
#6207 Megnéztem a videót és máris fényesebben látom a jövőt, annyi pozitív energiát sugároz a csávó arca. :D -
#6206 na jo de milyen kurvajo emote-ok mar !!!!!!!4444444444444 zenel szopik mosogat
-
#6205 nálam is ez van. meg tobben readyzunk de valKinek megint ra kell nyomnia, stb.
majd jovoheten... -
#6204 steam-en is írják csomóan, hogy a beragadó töltőképet látják a lobby helyett. Nekem is váltogatni kell mindig fent a menüpont alatt, hogy rendesen lássam. -
#6203 nincs valami repair? az olyan bugnak hangzik -
#6202 óh :( Szerencsére nincs javítás a lobby-ra, ami nálam 3. hete teljesen bugos. De legalább az emote-okat rendbe rakták. lolz
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.11.16. 08:18:39 -
#6201 update 23.1
A nagy patchre még várni kell -
#6200 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#6199 Jött ki update teszt szerverre!
10+ új emote... meg skinek
más még nem derült ki.. -
#6198 ha lesz, akkor idén is goty lesz -
#6197 Az már van. :D -
#6196 Annyiert mar igazit is kaphatnal. :-o Az erzes ugyanolyan lenne. -
#6195 Na én pont ezekért fizettem húsz ójrót a játékért. -
#6194 de ugy hogy meg is marad es lesz 1 perc hoembert meg hovarat meg homufaszt epiteni -
#6193 Remélem lehet majd hógolyót dobálni! -
#6192 hat az uj mapra, ami _NYILVAN_ nem fog behozni 523 uj bugot
vagy a repulobol kiugrason torpolnek hetek ota! -
#6191 Kéne hogy legyen, de nem vagyok benne biztos, kiadják a héten. Az tuti, hogy készülnek valamire, mert nagy a csend. -
#6190 Szerda van felebarátaim! Itt az idő, higy megtippeljem ismét, héten jön e patch (notes). Szerintem igen
// ps4 pubg: kapnak the last od us backpack skint :'( -
#6189 December 7.-én PS4-re érkezik. Tippeljünk mennyi millió fog elmenni. -
#6188 jóhát nincs frissítve, rámegy az ar ext, szóval DMR -
#6187 Biztos vagy te ebben?
Valamint a játékban is a leírása:
"Supressed sniper rifle that uses heavy subsonic cartridge" -
#6186 mert a vss nem sniper rifle pl -
#6185 Srácok ha a VSS sniper rifle-ként van nyilvántartva és ölök vele, akkor a "Get 5 kills using a sniper rifle" missionnál miért nem számolja bele a killt? -
#6184 -
#6183 legutolsó körnél hogy működik a heal? medkitet próbáltam abban a pillanatban ahogy az elsőt tickelte, de nem értem a végére, kellett még kb 1sec
first aid bemegy időben? ha igen, akkor akármennyi firstaid bemegy egymás után, akár ilyen 6-7-8 is? -
#6182 Mindenki arra szamit, hogy xbox eventen mutatjak be Vikendit (uj map). meglassuk.