7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Spészgószt
    Update utáni szarozas...mindneki tölti az updatet...stb túlterhelt ennyi...nem mindenki T+0.01 sec kor tölti azonnal az updatet et... Én is este 6kor inditottam először a gamet akkor szabadult rá a letöltés... Gondolom sok ezer másik accal együtt...
  • Running
    A tegnapi konstans ploss az minek volt köszönhető? Új fícsőr?
  • j0nNyKa
    egy ideje nem keresem a logikát abban amit csinálnak :D
  • Gibor
    AK-t megfogni egyáltalán nem nehéz, compensatorral meg főleg. Akkor én is csaló faszláma vagyok?

Egyébként macro ban elvileg az a4tech bloody egereket érinti, az érdekesség hogy nekem egy TL8-as bloody egerem van és simán indítom a játékot és nem dob ki. Viszont nem értem miért pont a bloody egereket mert szerintem ennek a lehető legrosszabb a macroja, semmit nem állítok benne mert borzalmas ahogy az működik.
  • Jim Morrison
    akkor azt hiszem kész is lett a játék
  • j0nNyKa
    konstans packet loss, meg elvileg a makró ban de azt nem láttam
    ennyi
  • Jim Morrison
    nem szorakozok. probaltad ma a jatekot? barmi valtozas win kepernyon kivul?:c
  • j0nNyKa
    nekem is van ilyen beálításom és nem szólt semmit a kliens, ez mondjuk steelseries
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.11.21. 17:19:09
  • Spészgószt
    Wtf...most akkor szopó van? Nekem a logitech driverben van pubg profilom, amit en hoztam létre mert az egér 10 gombjara allitgattam egy csomó funkciót! Nem makroztam semmit, egyszerűen a tsi.exe inditja a pubg profilt igy az egérrel gombjaival használok egy csomó menü, granat, futas térkép stb funkciót... Meg nem indutottam, de remelm nem kell atconfigolnom azt a sok gombot me agyfaszt kapok... Valakinek okozott gondot ilyesmi? Logi G500am van a hozzá való driver centerrel...
  • nortsen
    Amennyi egér van, és amennyi féle képpen működik...
    Nem érzem magam ettől még biztonságban, de sok buzi gyerek van aki használja, az tuti.
    Shroud is buzi, de még ő sem jött rá. :)
  • Running
    Korszakalkotó!
  • j0nNyKa
    toltotte vagy 10percig 500 megabittel ne szorakozzal
  • Jim Morrison
    Hálaadás alkalmából winner winner turkey dinner van, nem chicken.
    Azt hiszem ennyi update volt a hétre.
  • j0nNyKa
    nemtom mondjuk ha amazok megtanulnanak fogalmazni akkor kiderulne mivan
    "Ez kizárólag egy bizonyos makrózási lehetőséggel szerelt egerek esetén bukkant fel"
    koszonjuk
  • Running
    Nem csak az A4tech egereire vonatkozik egyelőre a védelem? Szerintem a többin még vígan fut. Egyébként baromi sok a makrós buzi, AK-val, mert most ugye megint az az elit fegyó, mindenki tűpontosan képes lőni mint Shroud. Mondjuk őt megértem, őstehetség, a többi meg egy csaló faszláma.
  • j0nNyKa
    ossszehasonlitva a tobbi jatek vegtelen idejevel legalabb ez ne adjon mar okot a hisztire
    er orulni neha dolgoknak

mellesleg olvasd el a cikket figyelmesen, a kovetkezo mondattal van osszefuggesben a hamar szo

egyebkent tegnaphoz kepest ma sokkal jobb helyezeseket ertem el, akar osszefugges is lehet (en nem makroztam meg semmi ilyen szirszart nem hasznaltam)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.11.21. 12:30:35
  • ntex
    Legfőbb ideje volt már. Azért a cikk első mondata elég ironikusan hangzik: Ez gyorsan ment! A makrósok nem szívesen látott vendégek a PUBG-ben.

Lassan két éve lehet játszani a játékkal...
  • Rocco27
    Makróznál? Akkor nem indul a játék! – A PUBG Corp. leszámolt a makrókkal
  • Running
    hát még nem gyütt a mindent javító pöccs
  • j0nNyKa
    volt hajnalban peccs de pl az ugras meg mindig fos
  • Jim Morrison
    Szerda van!

Szerintem ezen a héten kapunk várva vár patchet (patch notes, test szeró)

// egyszer csak bejön
  • undY1ng #6240
    +++ 17 eddig a rekord.. nem olyan lehetetlen az.
  • SötétBarom
    KD-je 0.2-vel jobb mint nekem :o
  • Dency
    Ilyen ellenfeleim lennének minden nap akkor én is 15+ killbe lennék :)
    Egyékbént meg:
    Spreeezy stat

19 kill volt a legtöbb amit lőttem soloban,csirkével.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.11.20. 15:56:53
  • Jim Morrison
    potato gamerek
  • j0nNyKa
    krumplik vagy?
  • Jim Morrison

egyszerűen csak krumplik vagyok ehhez a játékhoz.
  • Dency
    Még a profik se tudnak annyira sokat ölni benne, nagyrészt a szerencsén múlik minden. Azt nézzük shroud mikor aktívan tolta legtöbbször stream sniperekből szedett össze sok killt, csak simán ráfutkároztak fegyver nélkül.Ottvan wackyjacky is aki a PUBG minden csínját bínját tudja, ő se tud sok killt összeszedni. Persze ha van az ember mögött pár óra hasonló játékból pl CS:GO azzal tudsz egy kis előnyt kovácsolni.
  • Running
    nem létezik hogy ilyen van.
  • j0nNyKa
    miért nehéz 20 perc játék után lelőni valakit aki tolja 1-1,5 éve és belerakott már többszáz órát?
    ööö passz
  • zozoalma
    Ne izgulj ha téged lőnek 1 kar98 vagy m24 lövés elég :)
  • Running
    Meg kő tanulni játszani, meg célozni, akkor jobb lesz minden, a többi a szerveren múlik.
  • woy
    Új vagyok a játékban. Miért ilyen átkozottul nehéz ebben ölni? 2 méterről beleeresztek 1 tárral, erre lelő.
  • Running
    4 hete mentünk egy Erangel kört, fél Yasnajában összesen egy AK-t, meg egy két M16-ost találtunk, azóta megint Sanhok megy. Tegnap Break, Lumi és egy másik srác Military-ra ugrottak meg Pocsinkire, Break már kifakadt, hogy soha nem talál fegyvert, sokszor még pisztolyt sem. Jó szar a loot a régi térképeken, nem tudom kinek jó ez.
  • zozoalma
    Jaja erangelen amikor leesel és nem találsz instant fegyvert felvennéd a féltéglát és utánadobnád vkinek :D
  • j0nNyKa
    a jatekosok fejeben mar megjott
  • Running
    A sötétség mikor gyünbe?
  • j0nNyKa
    homokot egymas szemebe, meg sarat!
  • Running
    Igen, erre gondoltam. A régi térképen is jó lenne dobálni valamit, megoldhatnák már ezt is.
  • Jim Morrison
    lehet már natív resolutionben nyomjátok?