Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.13. 20:52:38
10 gameből 9x fal mögött halok meg, vagy a lövések fele elveszik. Kell a tökömnek ez.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.10.13. 20:11:26
// sajnos afterburnerrel vettem fel, mert shadowplay most nem megy... ezért a ratyi minőség
// mondjuk ez egy fasza feature, átkelés nem olyan veszélyes, ha gyorsabban is tud menni. Tegnap 2ből 2szer átszűkült végén, mi szaladtunk végig, de sose értünk át...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.10.12. 11:24:02
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I met God. She's black
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A besszálás a járműbe/re na ez nekem is feltűnt,idegesít. Főleg a motornál állandóan hátra szált fel, csak akkor ült előre ha közvetlen első keréknél motorral szemben nyomom az F-et. A gránát dobásnál pedig annyira lassú az egész folyamat(főleg a dobási) hogy valami hihetetlen.
+Nem lehet kiszámítani hogy mennyire fog elpattani, van hogy gurul sokáig elpattan, máskor pedig közvetlen megáll landolásnál. Ugyanazon a talajon.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
2 - kivenni? inkább legyen kisebb az aim punch
3 - hát... talán egy nagyon picit. 3as vest már nagyon op lenne 2x esetén. meg akkor a fegyvereket is át kéne variálni
4 - penetration - nagyon jó lenne már, lassan én is 1 éve várom
5 - g pene - jó lenne valamit javítani rajta
6 - ha egyből az első ülés az szerintem hülyeség. valami más szuper bind kéne, most f2 re tárcsás gui ugrik fel, talán valami + wasd al mint nyilak helyezkedni jobbra balra, előre, hátra
7 - ezt nem figyeltem, de ja, jó lenne ezt is javítani
8 - máshol is szeretem ha gyorsan változtathatok, itt is jó lenne rá valami
10 - ha tényleg olyan jó legyen. De az időket itt ott le lehetne faragni, van hogy csak 20 percig körözöl régi mapokon míg lesz valami
Rögtön az első. Elég faszság tényleg hogy faszául beméred az ellent aztán rá scope-olsz és nem is ott van a cékereszt közepe.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
PC Players: We've released a patch to improve issues players were experiencing with long-matchmaking times.
We'll continue to monitor this.
A fix has also been deployed to solve an issue which unintentionally caused the pellet spread of shotguns to be worse than intended.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.10.04. 13:12:53
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Végre ismét 7 fps-em van, ha váltogatok a menüben, customization, store, stb... elképesztő.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.10.03. 20:36:51
új anticheat, rank system, trade up system, ui, meg jópár fixpubg apróság
Szerencsére engem elég jól elkerülnek.
Jöhetne már csütörtökön az update, meg lassan a teljesen átgondolt parachuting rendszer. kíváncsi vagyok milyen lesz.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.10.02. 16:21:58
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.02. 16:16:22
😄DD
// Decemberben jöhet is az 1.0 <#vigyor>#vigyor>
Menühöz ha jól látom csak adtak hozzá, messze van, hogy fasza, gyors menüt kapjunk, de elég szépen alakul. Csomó bugfix, meg néhány újdonság. várjuk!
PLAYER ORDER CONSISTENCY: Player order between the lobby and in-game is now consistent so that players will have fixed numbers and colors based on lobby order when they enter a game.
Added alert icons to the network statistics function
Added auto-reload option
When enabled, you will reload weapons automatically when you try to fire while your magazine is empty (alapból off, meglátjuk)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.09.20. 11:55:00
Rank system, map select, trade skin, ui
Strap on that level 3 helmet, cause the competition on the battlegrounds just got a little more fierce. Update 22 is bringing a long-awaited Ranking system to PUBG, allowing you to put everything you've learned to the test as you climb the ranks. More information on this new system is coming soon!
We're also squashing another collection of FIX PUBG bugs, adding a convenient new wheel menu to health and throwable inventories, adding a way for you to upgrade your duplicate or unwanted skins, and by very popular demand, bringing back map selection.

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.09.20. 11:16:42
Upcoming update 2 - 09/19/2018 00:30am UTC
Bug Fixes
Fixed an issue where HRTF was not working as intended.
Fixed the issue where maximum item amount was automatically input when splitting a stack.
Fixed the issue where the plane viewing angle was restricted.
Fixed the issue where players received a temporary item for reaching level 10 in the Supply Rewards system.
Previously, players would receive permanent rewards every 10 levels gained, but because players started on level 1, the first permanent reward would be awarded at level 11. This was pretty confusing, so we've changed this to instead give permanent rewards at level 10 and then every 10 additional levels from there.
Each player who is higher than level 2 in the Supply Reward system has also been granted an additional level up reward for any confusion caused by the original implementation.
UE4 talán nem (volt) alkalmas nagy pályák kezelésére, de szerintem az engine-el nincs nagy baj, inkább a hozzá nem értő grafikusokkal, fejlesztőkkel van. Azt meg, hogy miért van ennyi UE4 játék, az egyszerű, kb 2 éve lett ingyenes, és mostanra érnek meg a fejlesztések.
Majd a next gen pubg jobb lesz, ebben én nem kételkedem. Ennyi játékossal és tapasztalattal nem is lehetne máshogy, csak ha minden nap bebaszva fejlesztenek.
Azt nem kétlem, hogy lesz ki játszon vele, de nem én.
wtf
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.09.18. 15:12:11
ntex: Ezeket már leszarom, mert vica versa igaz. Nekem is vannak időnként olyan találataim, hogy biztos kapom érte a reportot. Pár napja kiugrottam folyosón, gondoltam lövök a füstbe hátha át tudok szaladni a másik folyosóra, no scope-al kiszedtem a füst mögül a gyereket fejlövéssel. Spectába látta a már halott társam, azt hitte így terveztem, megnyugtattam, hogy csak lőttem a vakvilágba, így sikerült. 😊
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.09.18. 13:14:37
Jó lenne ha 2018-ban már alap lenne egy Frostbite szintű rombolhatóság minden játékmotorban. Igénytelenségnek tartom más játékokban is, hogy statikus objektumokban lehet elakadni, fennakadni bármivel, bárhogy, mert az engine képtelen ilyesmivel megbirkózni. Iszonyat illúzióromboló, amikor közel valósághű játékokat gyártanak lassan, de egy pár centis akármiben orraesel, stb... valamint nem lehet átlőni a falakon, rombolni, stb...
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.09.18. 13:08:59