7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#6301 végül is, amit írtak, azok jobbára kész is lettek (valamilyen módon...)
ami még nincs kész az oldal szerint, az anti cheat cuccok meg
- Physics Creation Optimization: We plan to complete this after running final tests around the end of December.
- Gun Effects: Optimizing firearm effects. -
zozoalma #6300 Mivel elkönyvelték hogy a FixPubg kampány hatalmas siker lett , így ráérősre vették a patcheket :) -
#6299 nekem első olvasatra jó részt olyan bugfixeknek tűnnek, amiket az unreal engine blueprint editorjában fixálni tudtak... ez is a 23-as patch része, szóval a 24-es patch remélhetőleg a fontos dolgokra fog koncentrálni, hirtelen jó lesz minden - mindenki happy. Elvégre rég volt hatalmas patch, ami eddig kb 2-3 hetente jött, most talán vagy 2 hónapja várunk, hogy legyen valami.
#iwanttobelieve -
#6298 nem gond hogy a játék első momentuma, a kiugrás egy rakás szar, majd jól reworkölik jövőre, addig meg #jóvanazúgy
nálam a patch hozott be olyat hogy bizonyos játékokhoz nem tudok connectelni, mint anno ha alttaboltál loading screenen, de ez sem vészes probléma, a lényeg hogy a pan skint rendesen le lehessen szedni -
#6297 Update 3 - 11/28/2018
- Fixed an issue that causes the camera to pass through doors when moving the camera in certain situations.
- Fixed an issue where vehicle horns continued to sound after exiting a vehicle while holding LMB.
- Fixed an issue where an enemy player would appear to prone/stand up multiple times in specific situations, after proning and standing up once.
- Fixed an issue with the Pan of Judgement skin preventing players from being able to completely remove the skin from their pan in-game.
- Fixed an issue where in certain situations the door opening/closing animations did not play when another player interacted with the door.
- Fixed an issue where green blood was more visible than red blood.
- Fixed an issue with reconnecting while in a vehicle, which would remove the player from the vehicle and upon reconnect the player model would sometimes be clipped inside the vehicle.
- Fixed an issue where care packages would sometimes drop outside the playable area, in the water.
- Fixed an issue which sometimes caused care packages to drop from the plane tilted, or flipped upside down.
- Fixed an issue where the lobby screen had black bars with certain aspect ratios.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.11.29. 16:05:52 -
#6296 mondjuk azer az eleg badass lassuk be
meg lehet almaval dobalni egymast, bocsma -
#6295 Lehet tuktukban lég gitarozni, skorpioval a kézben! -
#6294 -
#6293 Új járművek, fejlesztett UI, csomó extra beállítás és fícsőr....
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.11.26. 22:50:57 -
#6292 új fegyvereket új skineket meg tréning mapot meg havas mapot meg stb -
#6291 van gitározós emote! vigyázzál mit beszélsz! -
#6290 Fura. Én azt vettem észre, hogy sokkal több az akció, kevés az üresjárat. Az, hogy nem kell ugrálni külön királyság. A zónás megoldás is kibaszott jó, nincs az a foshalmaz endgame, amikor fekszik 5 ember hason a gazban, mert fasz helyre szűkült a kör.. Óriási szituk tudnak kialakulni.. Volt olyan, hogy duoban hegyről soroztunk egy másik duot, ők beszartak, elkezdtek lelépni autóval, mi meg utánuk ugrottunk gliderrel, és a levegőből soroztuk őket SMG-vel :DD
Másrészt, ha a fejlődés ütemét nézzük, akkor fél éven belül MINDENBEN jobb lesz, mint a pubg... :| PUBG corp mit csinált amióta kijött a dzsungel map, azon kívül, hogy próbálnak bugfixelni, ami során elbasznak egy csomó mindent? -
undY1ng #6289 És tényleg... -
#6288 elég ijesztő hogy itt ültél felettem az elmúlt napokban, és tudod hogy nem vagyok túl pár óra játékon -
undY1ng #6287 Majd meglátod pár óra játék után, hogy még eléggé gagyi státuszban van... ;) Aztán jó dolog lesz "sírni". -
#6286 nem lenne miért sírni, senki nem akarja ezt -
undY1ng #6285 Miért nem csináltok hozzá külön topicot? :D -
#6284 +1
a vegjatek nekem nagyon bejon, amikor mar sebez a hovihar + nem latsz semmit de egyikotok sem mer elindulni a fuggo letrahoz, az kurvanagy feeling :) es keresgetitek egymast full vakon + sebzodve, kb footstep alapjan -
#6283 Desyncet nem tapasztaltam eddig, oda megy a golyó ahova lövöm és szinte azonnal. Lootolással még is mi a baj? Fegyverek közt van pár olyan ami szinte csak a kinézetében különbözik , minden más megegyezik ezt aláírom. Hangok szerintem rendben vannak, kocsiknak a hangja lehetne halkabb.
Mozgáson finomítani kell ennyi.
A végjáték furcsa nekem 1 kicsit, hogy nem 1 nyertes lehet hanem több. Mert ugye 4-en lehet beülni a helibe, aki meg felül azt meg nem lehet kilőni.
De egyébként ingyenessége ellenére szerintem most kevesebb a bug benne mint a pubg-ben. És nem 30 Euró. -
#6282 Hát ezzel én is így voltam kb. A snowbord az királyság, a járművek fizikája is sokkal jobb, minden más boring. -
#6281 A közlekedés, havas pálya cool...de bazz a játékélmény...kiéget olyan szar... hangoktól agyfaszt kapok, lootolás még elmegy, mozgás darabos szintén agyfasz...fegyverek....hát....3kör után inkább töröltük.... többet snowbordoztam mint lőttem ... arra jó....nagyon gagyi cipőben jár még... ok persze ingyé van...
-
undY1ng #6280 Ettől függetlenül freenek teljesen jó, de van még mit csiszolni, később jó lehet...
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.11.26. 13:33:47 -
#6279 lenyeg hogy szar legyen, amugy en ilyeneket nem tapasztalok de az uncsi mer nem lehet sirni miatta -
undY1ng #6278 Off: Amennyire free annyira idegesítő ez a RoE. Desync van, nem elég egy tár az ellenbe, hitbox fejre aha... :D -
#6277 tenyleg nem nagyon erek ra a heten.
De JOVOHETRE KIJON ELESRE PUBG PATCH A KUGRALAS BUGFIXXEL akkor tolhatjuk.
//meg csak hetfo van de tudom hogy ezen a heten kapunk valami ertelmeset -
#6276 mit arulsz? nem veszunk semmit more
joa pubg is en azzal tobbet nyomom, de tegnap jol esett kicsit a roe, bar valszeg csak a sikerelmeny miatt, ott azer eleg benak a jatekosok -
#6275 Árulók. -
#6274 "nem érek rá blabla hisztis vagyok blabla"
amúgy tényleg állat kicsit a mouse sense fura benne, meg nem tud gsyncet, ezeken kívül cool as fuck -
#6273 nálunk is felvetésre került, valszeg jövőhéten ki is próbáljuk. azok alapján amit láttam nagyon korrektnek tűnik. -
#6272 Én ma egész nap nyomtam. Kurva király. Csak meg kell szokni.. Nem lepődnék meg, ha fél éven belül megbaszkodná a PUBG-t... -
#6271 Korrekt iparos munka jelenleg. Szerintem. De a csít nem érzem benne, még. -
#6270 baz azt nem probaltam volna? hm lehet, koszi :)
bar azon nem segit hogy gyoker vagyok, de azer valahol realis elvaras lenne a fomenunek valami gomb a... fomenuben -
#6269 fél off
Rapture Rejects - A Cyanide & Happiness Battle Royale
-
#6268 Én a zenét egyből kilőttem, pubg-ben is kivan kapcsolva, idő után már unalmas. Inkább szép csendben navigálok. Kilépni meg ESC- Quit game :D -
#6267 ránéztem
gecijó lesz ez a játék, pár hónapja néztem akkor egy tökmás cucc volt, tolják neki rendesen
ha nem lenne a menü zene ennyire epik, nagyon de nagyon felbaszna hogy NEM tudok semmilyen formában kilépni beőle :DD de tényleg hogy a picsába kell feladatkezelőn kívül kilépni a kliensből? -
#6266 Srácok próbáltátok a ring of elysiumot? Azt kell mondjam nem rossz,de ez az értékeléseken is látszódik. Ráadásul ingyenes. Tegyetek 1 próbát vele. -
Rocco27 #6265 A játék fájlait neked a Steam hostolja és nem a KékLyuk! A fájlok letöltése a régiódnak megfelelő egyik tükörszerveréről történik, semmiképpen sem közvetlenül a játékszerverről vagy bármilyen külső BlueHole-os (Steamnek köze nincs hozzá) szerverről.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.11.22. 15:28:59 -
#6264 Hát ezt már tényleg nem tudom elképzelni, szerintem valami új "védelmi" fícsőr szarakodhat megint. Majd megint jön egy sunyi karbantartás, vagy peccs oszt jól deaktiválják, majd mindenki örül, hogy júj de jó, még jobban védik a játékot. -
#6263 lehet egy helyen vannak es a teljes szerverparkot bassza, bar nagyon furcsa lenne valoban
lehet osztjak a netkodot, a patcheles meg a jatek
ez is furcsa lenne de most mondd azt hogy nem tudod elkepzelni -
#6262 Dehát nem létezik, hogy a játékszerverről tölti a klienst is, elég amatőr lenne.