Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Update 23 teszt szerveren

valtoztattak blue zone on

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

j0nNyKa
jo mer igy mindenki ebben fog rohangalni es... meh

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jim Morrison
We sincerely apologize for the negative experience caused by our recent server connectivity and matchmaking related issues. As compensation, we will be gifting all PC players the Black Beanie with Headphones item along with 20,000 BP. Log in to PUBG by 5pm PDT on Oct 23 to claim.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mint írtam kivételesen arra is jó volt, mert "LIVE"-ban is ugyanez történt.
Jim Morrison
elhiszem, hogy nagy pingű vel akadtál össze, de a replay mindenre jó, csak ilyen esetek bizonyítására nem 😊

Jim Morrison
Talán kövi hónapban jön test szerverekre Dihor Otok

Running
Tegnap faceit meccsen konti 4x kapott találatot fal mögött kb 10 perc alatt, cseppet sem volt ideges. Lehet bárminek hívni a jelenséget, attól még adott és sajnos sokakat kiakaszt. A szituációval kezdeniük kell valamit, mert ez fogja hosszabb távon megölni a játékot, nem a BO4, vagy a BF5, vagy bármi más.

RatBaG
a desyncet én már meg sem említem, az már feature.
a folyamatos stutteringről beszélek. patch előtt vajsima volt, és nagyon ritkán esett az fps 60 alá. patch után diavetítés az egész, hiába van stabilan mondjuk 80on, egyfolytában akad, receg. nem lehet célozni, ahogy forgok körbe olyan, mintha lemaradna a célkereszt, ahhoz képest, ahogy az egeret mozdítom.

egyébként a hétvégén belenéztem tíz percre a thevr streambe, valami magyar kupára tolták a selejtezőt. fut a gyerek a házak felé, benyit, bemegy, becsukja az ajtót maga mögött, konkrétan eltelik vagy két másodperc, és EKKOR kap két lövést, úgy, hogy minden irányból falak veszik körbe.
aztán meg rácsodálkoztak, hogy milliós konfigon, yasnayatól dél-nyugatra, az erdő mellett kemény 40 fpst bírt produkálni a game.

Per Aspera Ad Inferi.

Ha két különböző szemszögből nem ugyanaz történik ugyanabban az időpontban, azt desyncnek hívják szerintem. És kibaszottul fair a játék tényleg, ha a magas pingeseknek kedvez. De ugye tudjuk hogy pont emiatt is hozták be a "régiózárat", hogy ne lehessen ilyet látni. Tehát magasabb pinges játékosokkal mi a jó rákért rak össze továbbra is? Akkor hogy is van ez?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.16. 22:04:56
A te problémád nem a desync, erről már a fejlesztők is írtak és ez szimplán ping különbség. Te játszol 30-as pingel, valaki rádmegy 100+ os pingel, ő egy pillanattal később látja azt amit te, viszont regisztrálja hogy ő eltalált téged, ekkor te már bőven fal mögött vagy de mivel ő küldte az adatot miszerint eltalált téged így te sebződsz. Elméletben ezt is orvosolni próbálják, ami megoldható könnyen csak ugye az + szerver terhelés, és így is eléggé fingatva vannak a szerverek. De csak hogy megnyugtassalak, ilyennel kb abba a 40/1 meccsbe találkozom mikor ír néha 5-10% packet loss-t 😄 illetve ha olyan szerverre dob be ahol 130-150 a pingem (22.update első két napja kb).

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Jó nektek, én kb minden második halálomnál így halok meg, hiába van 30-as ping meg 60-as tickrate, borzasztóan desynces szar a játék, megkockáztatom hogy update előtt nem volt ennyire gáz, legalábbis nem haltam meg ennyiszer a desync miatt. Az első felvétel mai, a második pár napos. Felvehettem volna még jópárat de ezek voltak a leg szembetűnőbbek amiknél fel is vettem a történetet. És nem, nem a death cam szar, mert játék közben is ugyanezt láttam, hogy már rég bent voltam a fal mögött mindkét esetben mikor elknockoltak.

Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.16. 21:49:17
Spészgószt
pont ezt akartam én is írni...vagy megkérdezni, hoyg ti melyik pubg-vel játszatok, me én ilyenekt elvétve ritkán tapasztalok.... !

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Elmúlt 30-40 komment kb csak arról szól hogy játszhatatlan a játék. Megmondom őszintén lövésem sincs miről beszéltek, 30-as pingel játszok és egyből találok meccset, kb 30-40meccsenként van 1 szerver ahol van kb 5-10% packet loss. Desync-et hotdrop esetén se látok. Nem tudom mi a jelenlegi helyzet amit azonnal rollbackelni kellene, de azt aláírom hogy a 22. update első pár órája rossz volt ez igaz, de már másnap hibátlanul 30pinges szerókat dobott csak nem kínai nevekkel.

RatBaG
hétvégén azt mondtam, hogy a patchig hanyagolom ezt a fostengert, a legutóbbi "fix pubg" óta játszhatatlan a folyamatos akadás miatt.
gondoltam csütörtökre már csak lesz valami, de nagyon nem úgy fest. úgy tűnik, nem nagyon izgatja őket, eleve rollbackelni kellett volna az egészet, vagy valami fixet kitolni rá kurva gyorsan már múlt héten.

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
ÉS tényleg , bakker :'(

Sunsetjoy
Az a baj, hogy kedd van😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jim Morrison
ja lehet, kutatómunkát végeztek.

Maala
Biztos CoDoztak a fejlesztők a héten.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az a baj hogy az 1 hét teszteléseknek sincs semmi értelme a jelek szerint, mert live-ra kerüléskor ugyanúgy feljöhetnek hibák, ez is többször kimutatta már magát. Vagy kevés visszajelzést kapnak, vagy tényleg akkor b@sznak el mindig valamit mikor felpakolják live szerverekre.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.16. 10:45:44
Jim Morrison
Szerda van felebarátaim!

Nagyon remélem, hogy du 1-2 ig jön valami patch announcement, különben jó eséllyel csak jövőhéten jön, ami rá 1 hét múlva élesedik, addig minden marad úgy ahogy az elmúlt pár hétben 😞

Spészgószt
azt csináltam és akkor is az a buzi tárcsa jön fel ha megnyomom! ezé idegesít, bármilyen granyót állítok külön gombra az a buzi tárcsa jön fel.... grrrr

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
options bindeknél?
sima gránátot tedd rá
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.10.15. 20:29:29

Spészgószt
hogy a retkebe lehet azt a tetves gránátos tárcsát vagy mi a gecit kikapcsolni vagy eltüntetni...20jára halok meg miatta...illetve a kurva kocsiba se tudok helyet változatni mert az a buzi tárcsa jön ki f2re
a tárcsát át lehet rakni máshova vagy kikapcsolni.... az egér görgő jobbra volt eddig a HE granyó, egyből azt vette a kezembe és lehetett dobni...most bármit állítok slot 4 fasztudja mik akkor is az a buzi tárcsa jön be ! quany de felidegesít mindig.... <#boxer><#falbav><#bdead>

Metalmilitiakid
Rendszergazda futtatás az OBS programra vonatkozott nem a PUBG-re. A PUBG esetében a steam et szokás rendszergazdára rakni.

#6015: Nem kell mindig figyelnem, csak friss telepítés volt a win10, előtte win7 volt annál nem problémázott a PUBG, itt most egyszer belőttem az OBS-re hogy rendszergazdaként fusson és ennyi.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Rendszergazdaként futtatva a "pubg failed to initialize steam" felirat vár és elég nehézkesen tudtam újra működésre bírni... Úgyhogy ez kimarad. :l
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.10.15. 14:37:40

https://www.twitch.tv/sp1gu

j0nNyKa
jezus lol
erdemes lehet szetnezned a windows user settingsben, nekem gyanus hogy ott tudsz valamit babralni hogy az ilyen jellegu problemaid megszunjenek
ha nem, akkor meg tudod tudsz csinalni olyan shortcutot ami automatikusan rendszergazdiban indul, hogy ne kelljen ra figyelned allandoan

Metalmilitiakid
Én a legfrissebb drivert még nem raktam fel és sajnos látom a tárgyak körvonalát néha az emeletről mint amiről videó is volt... Ma majd lefrissítem az újra hátha eltünteti.

Az OBS probléma meg át lett hidalva. Teljesen logikus megoldás volt. Csak akkor ad képet a PUBG OBS-ben, ha rendszergazdaként van futtatva. Semelyik másik játék nem szenvedett ezzel a kínnal. Mindenképp érdekes.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Még nem, de azóta kijött egy újabb nvidia driver. Remélem az megoldja.

Maala
Attól függ, hogy mennyire szereted a PUBG sajátosságait. Az én ízlésemnek túl lassú és túl buggy - főleg a lassúsága éget ki -, ebben azért teljesen más jellegű a Blackout, pörgősebb, és pár mechanika is máshogy van megoldva. Alapból kisebb a map, az elején egyből kiugorva kis túlzással bárhová eljutsz a térképen, a lootolás extra gyors, bár ebből adódóan néha lehet balfaszkodni is. :-) Sisak+Armor rendszer is úgy van csak megoldva, hogy a Lvl 3 Armor védi csak a fejedet (50% DR van lvl3-nál BO-ban), az alatta lévő 2 nem (tehát sniperrel fejes -> instakill, akármennyit lootoltál). De nem 2 féle cuccot kell keresni, csak egyet.

Ezen kívül még ott van a Zombi mód is, és elég jó, igazi grindfest, tehát ha neked ez nem erősséged, illetve nincs pár haver, akivel tolnátok együtt, akkor azért nem ajánlanám. De aki meg szereti a grindot, azt hosszú ideig leköti.

A két módba eddig 1,5 (BO) + 0,5 (Z) napot toltam, a sima multit még nem próbáltam, de ott is van vagy 5-6 mód.

Nekem abszolúte bejött, haveroknak is, egy ideig biztos leköt. :-)

A villódzások nekem mindig is voltak PUBG-ben, nem inkább drivert frissítettél?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Köszi a válaszokat a cod-os dologgal kapcsolatban! Még nem döntöttem el a megvételét...
BTW.: Nektek Pubg-ben nem bugos az árnyék? Érdekes villódzások vannak néha némelyik zárt teren... Patch előtt nem csinálta.

Metalmilitiakid
Kipróbáltam azokat is. Majd letöröltem és újratelepítettem a játékot egy másik vinyóra, elviekben most jó, mentem pár kört vele. De sajnos streamelni még mindig nem tudom, az OBS semmit nem lát belőle.

j0nNyKa
nvidiat is probaltad a talalatok kozul?

Metalmilitiakid
Ezekből egyedül az IP flush részt nem csináltam meg eddig, nem véletlenül írtam ide és nem véletlenül írtam, hogy mennyi minden próbáltam már, az mind a google től jött...

j0nNyKa

Metalmilitiakid
Egy kis segítséget kérnék. Amióta win10 et raktam fel csodás lett a játék... Beragadok folyamat töltő képernyőre, hallom hogy ugrok, ütök, mozgok... de töltőképernyőn vagyok. Próbáltam a config file törlés, próbáltam verify game et, próbáltam a tűzfal beállításokat, kiengedtem portokat. Semmi nem segített. Illetve emellett most már OBS-ben sem jelenik meg a játék, míg win7 el minden gond nélkül tudtam Game Capture el streamelni, most már csak feketeséget ad a játék. Ha bármelyik problémára van valakinek építő jellegű megoldása azt szívesen fogadom. Előre is köszi!

És pont ezek miatt sokszor kb pénzfeldobás hogy ki nyer meg egy szemtől szemben tűzharcot...
Jim Morrison
ez is igaz 😄 de amire gondoltam az a recoil. Ami bétában nem tűnt fel, de most streamen kiemelték, hogy dmr ek úgy rúgnak vissza ha gyorsan pötyögtetsz, hogy néha felugrik, néha meg lefele(!). Ami azért már önmagában is elég fura 😊 nincs pattern, csak random, ha nem sugárban lövésről van szó.

Ja ezt nem is szoktam említeni pedig ez is elég ordítóan nagy hiba... Rátúrsz bármilyen fegyverből fél tárakat az ellenfélre pár méterekről, és regisztrál belőle 2 darab találatot, a többi golyó hogy hova lesz, azt senki sem tudja <#whatever> Meg a legjobb mikor death camben látod meg hallod is hogy eltaláltad többször is az ellenfelet, de a HP csíkja már nem mozdul és inkább te halsz meg 😄
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.14. 14:29:52
Maala
Na, hát még szerencse, hogy a PUBG multi kódja egy rakás szar, ezért ott hiába tartod az ellenfélen 4 mp-ig lenyomva az egérgombot, nem biztos, hogy meghal. :-D

Kiélvezheti mindenki, amire igénye van. :-)

Running
Fal mögött kapod a találatot, golyók 50% eltűnik az igencsak van, és sokszor nagyon bosszantó. Tegnapelőtt nálam egy tár fullos vectorral nem tudtam a tőlem 10 méterre lévő gránátot dobó gyereket lelőni. Soroztam, ő közben szépen elővette az AK-t és lelőtt. Visszanéztem, a csávó a 25-ből kettő golyót kapott. Na akkor basztam majdnem bele a billentyűzetbe. Kár lenne ezért a játékért, de még van azért esélyük, ha mégis elbasszák az sem gond, úgyis lesz helyette más játék, meg azért másfél, két évet beletett, beletesz az ember.

Jim Morrison
itt írtam bővebben: #5932
CoD os verzió továbbra is 'tartsd lenyomva az egérgombot 4mp ig az ellenfelen és meghal', ami annyira nem jön be. De fun egy ideig.

Az egyetlen dolog amiért a PUBG még szóba jöhet, hogy nincs más helyette ami ilyen játékmenet élményt nyújtana.
CoD nekem nem jött be, BF-é még nemtom.
szabii98
Engem sokkal inkább izgat a BFV most mint az új COD, nekem amennyit láttam belőle nem is tetszik az utóbbi BR része, se a normál multi.

I met God. She's black

Az hogy jelenleg még van elég játékos ehhez nem jelenti azt hogy mondjuk 1 - 1,5 év múlva is lesz 😊
Ennek örülök. 😊
Én nem tudom mi lesz vele, én csak azt tudom, hogy most milyen érzés játszani vele. Ha valaki ősz hajat akar magának, mert az asszony erre gerjed, csak a PUBG jöhet szóba. Sztem receptre is felírják...
Jim Morrison
szerencsere nekem ritkan vannak ilyen gondjaim. sot, mostanaban nekem jobban megy, tobbet lovok, es engem sem talalnak el fal mogott.

Mindenki temeti, ahoz képest ready-t lenyomom és instant találok játékot <#fejvakaras>

Off: COD-os BR Sztetek? Annak ellenére amennyi játékmódot tartalmaz az új cod, megéri? Már az MW3 óta megvetem az egész szériát de ez most jobban bejön BF fanatikusként...

Dency
Az eventet megint lelőtték vagy hova lett?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W