7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
zozoalma #6501 Annyira jó lenne ha ezt úgy tesztelné , hogy közbe más lövés hangok is vannak , mert én úgy tapasztalom , van egy maximális számú hang amit letud játszani a játék , rengetegszer olyan közel jönnek hozzám és nem hallom :(
Ez a 60 meter brutál azért fél kocka :D
-
#6500 -
zozoalma #6499 Javaslom ne M4 el kezd el gyakorolni , hanem ak scar , 3x vagy red dot holo , ha azokat megtudod tartani a célponton sorozatba akkor már kezded megközeliteni a "jó" játékosokat :)
Amennyiben van Angol tudás WackyJacky aki ilyen videokat csinálgat , illetve Ashek , Misslumi videokat is érdemes azok állatok AK val :D
-
lonvard #6498 Köszi szépen srácok, sokat segítettetek! :) -
Gibor #6497 Ezeket az egér oktató videókat el kell felejteni. Aim/ADS-t kikell szedni mert szimplán ADS-re bindelve kb 30%-al gyorsabban kapod fel a fegyvert. Minden másra ott a gyakorlópálya, felkapsz egy AR-t keresel célpontokat és addig állítod az érzékenységet míg reflexből oda nem célzol gyorsan, ha túlhúzod veszel visszább. Igazából a lényeg hogy az egér sebessége illeszkedjen a te kezedhez, fordítva csak szenvedni fogsz mindig. Én úgy lőttem magamnak be hogy kerestem egy pontot ahol volt legalább 4 célpont, és elkezdtem random bal jobb közép stb sorrendben célozni-lőni és addig csesztettem az érzékenységeket míg nem tudtam minden célpontra bármikor bárhogyan azonnal odalőni. Fegyverek visszarugását meg szintén gyakorlópályán tudod begyakorolni. Minden fegyvernek más-más rugása van és igazából egyszerű, húzni kell lefele az egeret... viszont be kell tanulni melyiket mennyire. -
#6496 mindent elmond a videóban...
az hogy "jobbklikkel lősz" az nem azt jelenti hogy a jobb gombot nyomva tartva lő....hanem jobbklikk (ads) aztán nyomod a balt....értelemszerűen
ez az egész arról szól hogy csipőből löni ads nélkül nem ajánlott...illetve hogy mivel a fegyver csöve felfelé megy neked az egeret ellenkező irányba kell húzni.... az meg hogy ki milyen sensel játszik az FULLBA tőle függ kinek mi a megszokott...hiába állítod be az Ő ajánlott mouse sens-ét szart se érsz vele ha te 6x annyihoz szoktál és nem tudsz úgy "lapozgatni" kicsi szenzivel mint ő...van aki csuklóból játszik van aki alkarból.... a scop ugyan ez....állítgasd és rájössz neked mi a jó!
értelemszerűen egy 8x vagy 15x nem igazán cool nagy szenzin mert csdak kaszálni fogsz jobbra balra meg se látod az ellent...minél nagyobb az X annál kevesebb kell neki...de ez se nagy ördöngősség.... majd rájössz magadnak, ha tolod!!!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2019.01.08. 16:49:18 -
lonvard #6495 Szakmai kérdésem:
blyyy-tól nézek egy oktatós videót, amiben magyarázza, hogy hogyan lőjük a sorozatot. Két verziót mutat meg, két külön gombot nyomva.
blyyy video
Az első verzióban szórtan lő sorozatot a fegyver, a második verzióval meg vonalban megy fölfelé a lövés, és azt használja, ellentartva az egérnek. Az a kérdésem, hogy ez melyik gomb lenne? Van egy default beállítás egér jobb gombra, az a Aim/ADS. Ez nekem nem tetszett, mert nem tudtam elég gyorsan célozni, ezért a jobb gombon a szimpla ADS van, ami azonnal célzásra tartja a fegyvert. Aim-nak van egyáltalán értelme? Visszatérve: melyik gombbal tudom elérni, hogy a sorozatot egyenes vonalban lője ki és ne szórtan? A próknak hogyan van beállítva az egerük? Ja és van egy rakat egérérzékenység lehetőség. Ezekhez én nem nyúltam lényegében (pl. van zoomoknál is). Ti ezeket piszkálgatjátok? Szeretnék olyan beállításokkal játszani mint a profik, hogy ilyenből ne legyen már alapvető hátrányom. Köszi ha reagáltok.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.08. 15:46:08 -
nortsen #6494 Meglehet, de ez nem változtat a tényen, hogy nem bírja vagy a vm host, vagy a vm maga. Bár én inkább az utóbbit saccolom. Inkább a bluehole nem bérel annyi vm-et, és a meglévőket szétterheli.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.01.07. 16:38:31 -
#6493 vikendin állandoan kinyirnak , vegyes helyezések, mérgembe kikapcsoltam most a replayt meg killcamot, max nem nézem vissza ha nyerek... erre első lettem :-( -
#6492 banner - Gyakran Ismételt Kérdések :) -
#6491 Találtam egy ilyet, ha volt már elnézést.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6490 igen
alakul -
undY1ng #6489 Biztos sokszori téma, de akkor van dmg reduction a kevlar/helmet szintek között?
Továbbá mi a helyzet a 2 sight felszerelése a fegyverre történetről? :D
-
#6488 lol ezen kiégtem én is mikor elfelejtettem a jelszót...qany -
lonvard #6487 Köszi szépen. Na akkor 2 euróból felszerelkezem. 1 hét múlva. Bazz. :D -
#6486 egyből vehetőek -
lonvard #6485 Steam Marketben tényleg nagyon olcsóak ezek a cuccok. Licitálósak, vagy azonnal megvehetem? (persze most várhatok egy hetet, mer nem tudtam belépni, jelszót változtattam, erre 1 hétig nem elérhető a piac, hát beszarok) -
Gibor #6484 Már szerintem több mint fél éve nem amazon üzemeli az eu szervereket. -
nortsen #6483 Amúgy mióta megint többen játszanak, visszajött a desync, ill a fos szerver.
Ezek vagy kamuznak a szerverekkel, és szándékosan túlterhelik a szervereiket, mert nem akarnak annyit fizetni a hirtelen jött mennyiség miatt, vagy az amazon nem bírja és ugyancsak túlterheli a szervereit. -
#6482 steam market. -
lonvard #6481 :-DD köszi -
#6480 megveszed a vikendi season passt, csinálod a premium küldetéseket, és kb 1 hét alatt olyan cuccban vagy amilyenben akarsz
pl:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.01.05. 16:53:15 -
lonvard #6479 Skacok, nem rég kezdtem a játékot, szeretnék némi infót kapni arról, hogy hogyan lehet értelmes öltözéket összeszedni.
Kellene nekem egy télikabát, olyan jó szürke-téli camoval. Kellene egy ujjatlan kesztyű, meg egy nagy csatos fekete csizma. Ezek nélkül a téli pályán nem vagyok hajlandó ugrani, mer pólóban fázom, na.
Hogyan szerezzem be ezeket? Játszanom kell 2000 játékot, hogy kilottózzam a megfelelő ládát és a ládából is kilottózzam a megfelelő ruhadarabot? Van valami gyorsabb útja? Csak mert sokakon van normális ruházat, nekem meg olyan béna kis cuccaim vannak. -
#6478 -
#6477 :DDDDDDDDDDDD
-
#6476 Nah tele lesz az égbolt repkedő hülyékkel...mehet a kacsavadaszat... mostmár ha jön a drop az elején lehet kémlelni az eget és lőni a verebeket :)))) -
#6475 Nah -
#6474 :DD
-
#6473 Squad-ot indítok és solot megyek, könyörgöm mikor javítják már ezt ki vagy nem tudom mit kell vele csinálni ha valaki kilépked akkor mást tegyen be a helyére, olyan nehéz ezt megcsinálni? Persze én addig alt+tabolva vagyok mert hát mihez kezdjek a lobbyban 2 percig. -
zozoalma #6472 Hát én eddig csak fehér kupont kaptam meg a challenge küldiért 1 kéket , szar az egész :D
-
undY1ng #6471 Remélhetőleg lesz több cucc is amire a kuponokat be lehet váltani? -
zozoalma #6470 Ne aggódj nem vagy ezzel egyedül.
Fórumon van róla report , egyszer javítják. -
ntex #6469 Update óta minden indítánál windowed-fullscreen módban indul a játék és visszaveszi alapra a fényerőt... -
undY1ng #6468 Gondolom csak egy 0 elírás lett... Anno a 100km még élvezetesebb is volt, de akkor bármilyen járművel. -
zozoalma #6467 Az beteg küldi ne is probáld :D
Szerintem javitva lesz mert sok a rage :) -
undY1ng #6466 Drive 500km in a buggy? Fcknsrs? -
undY1ng #6465 Már linkelték itt, de nekem is ezzel a módszerrel általában első vagyok a landolásnál:
WackyJacky -
Gibor #6464 Valamit rosszul csinálsz, hidd el. Én pl kb kizárólag Sanhok bootcamp-re ugrok és 10ből 8x tuti legelső vagyok. Próbáld meg úgy hogy kb 800m távolságra a céltól ugorj és shiftel ha lehúzod próbáld úgy hogy épphogy elérd a 234kmh-t, jah és a kitűzött céltól kb 100méterre legyél és akkor lehúzva pont oda esel. -
Ferrari33 #6463 Én esküszöm, hogy nem értem ezt az ejtőernyőzést!.... Nyíl egyenesen full speeddel megyek lefele magától nyílik az ernyő, és csomó embernek alattam nyílik sokkal. Hogy? Emiatt halok meg sokszor, mert egyszerűen lejjebb nyílik nekik így hamarabb földet érnek... Nagyon idegesítő... -
zozoalma #6462 Mivel van olyan küldetés a premiumba és hetibe is , hogy red zone ba állj , igy a két legyet egy csapásra wombo comboba érdemes tolni.
Vikendin 2 nap alatt meglett :)
Nekem az a sok smg kill ami hiányzik , mert mindig sotit vagy ar-t kapok :D