7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
nortsen #6541 Haverom is panaszkodik december óta, igaz leginkábbb csak a vikendin. Nálam nincs baj, bár én egy ryzen 2700x-el tolom. Ez az fps drop nagyon gép függő.
A folyamatos fps problémákon kívül talán a legnagyobb probléma a találatok, lövések terén van. Ebben a tekintetben a játék egy zsákutcának tűnik valóban. Teljesen el vannak tévedve a fejlesztésekkel. A kliens-szerver működést teljesen át kellene dolgozni, de az már egy új játék lenne szvsz.
A másik oldalról viszont továbbra is élvezetes játék. Az, hogy shroud meg a sok majom lenyilatkozza, hogy vége a BR-nek, attól még nem lesz igazuk.
Hülye CS-vel is 19 éve játszanak az emberek, még sem unják, pedig....
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.01.16. 19:10:47 -
#6540 - mer most divat, facebook generáció, ezvan
- 99ben kevesebb lehetőség volt, és inkább... csak úgy játszottunk
és ja, rendben van performance-ügyileg szerintem is, de nem túl menő mostanság rendben lenni, úgyhogy csak halkan -
Gibor #6539 i5 4690k - 1070 - 16gb 2400 ddr3 mellett 100+ fps, egyik patch se tudott rajta rontani és továbbra is tükörsimán fut a játék. A recoil-os sírásra meg annyit hogy oké egy kicsit kisebb a recoil 30 vagy 60fps-el viszont az elvesztett tűzgyorsaságot nem fogja kárpótolni hogy fél mm-el kevesebbet kell lehúzni az egeret. Egyébként nem értem miért lett most ilyen felkapott téma mikor már 99-ben a Q3 Arénában így volt, és azóta is minden fps játék így működik. -
#6538 én esküszöm magamnak vettem, minden fillérjét én álltam, és a skinek miatt, és mert hozzáad egy pluszt a játékhoz, és vállalom hogy én is a sok hülye vagyok
viszont az én szemszögemből ez az apucizós duma a sok hülye kategória :( -
#6537 Drive 500km... Es meg is van...
Nem értem miért akar mindenki 10p alatt megcsinalhato kuldiket...
Btw en a shanok passt még megvettem...de látva mennyire fölösleges szarság, ezt már hagytam a picsaba... Pass nélkül meg felejtős...pawnihof-ot néztem es pont arról beszélt, hogy direkt nem vette meg es napi 8-10 óra játékkal sincs esély hogy kipipald az összes missiont... felejtős az egész, csak arra van hogy a sok hülye vegye agyba főbe a level up ot apuci pénztárcájabol... :)))) -
undY1ng #6536 Drive 500km in a buggy-val lesz valami? -
#6535 Négy generációval ezelőtti i7 és a ramok is 1600os ddr3-ak. -
#6534 egyik napról a másikra (patch) elbaszódik a játék, úristen mit ronthattam el?! megpenészedett a hardware, dobom is ki egyből!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2019.01.16. 13:02:44 -
#6533 az i7 sokat nyom a latba, meg szerintem az 1600as ddr3amat se szeretik már manapság. -
#6532 én vagyok a buta tudom, mert egy játékon ragelek ahelyett hogy megoldanám a problémát
wait -
#6531 Ezt azért nem értem, mert a 4-es szériás I7-esemen, meg egy 1060-on 60-90 fps között fut a játék röcögés nélkül medium-high felbontáson fullhd-n, pedig ez nem egy csúcs gép. Vikendi néhány terültén mondjuk van fps drop, de a folyamatos mikrolagok már kb 4 hónapja eltűntek.
Utoljára szerkesztette: Running, 2019.01.16. 12:54:10 -
#6530 most erre milyen választ vársz? konkrétan leírtam, hogy mi bajom, mégse sikerült értelmezni.
technikailag egy rakás szar a játék, de a gunplay meg a társaság, a csapatjáték feledtette. rá voltam függve én is, szinte semmi mással nem játszottam vagy tíz hónapig. csak aztán jött a patch, az akadás, küzdöttem vele vagy két hónapot, de miután minden másfél-két órás session után masszív fejfájással léptem ki, inkább hagytam a francba az egészet. -
#6529 Nálam kb most jött el az az idő hogy elég volt ebből. Kicsit később mint a legtöbb embernél. Türelmes voltam és vártam hogy egyszer valóban jó lesz ez a játék is kitudják javítani a hibákat, de 1-et kijavítanak és másik 2 jön a helyére. Egyékbént is kezd már lecsengeni az a BR láz, megjegyzem már ideje. -
#6528 "tolnám ha nem lennék áldozat mindig mindenben"
ezek után egyszerűbb lenne csak erre a hszre hivatkozni, benne van minden -
#6527 most is élvezném, ha a bluehole nem fejlesztette volna a performancet sikeresen a béka segge alá a "fix pubg" keretében.
egyik patch, tökéletesen fut a játék, másnap új patch, azóta játszhatatlan, akadós, low fps az egész. bár ahogy hallom, most a decemberi patchekkel még tettek rá egy lapáttal, már el sem merem indítani.
az esport readyre meg felesleges mindig ugranod, nem szó szerint kell venni, ez már egy jelenség. -
ntex #6526 Én is tolnám még mindig ha nem kéne megint kínaiak között játszanom folyton... -
#6525 Nem vagyok elvakult PUBG rajongó, de fps terén a Battlefield 2 óta a legértékelhetőbb cím az övék. Mocskos idegesítő tud néha lenni, de ugyanakkor nem véletlenül tolják még mindig rohadt sokan. Valamint megismételni sem tudta eddig senki, ezt az "egyszerű és szar" játékot és azt sem látom, hogy lenne majd ellenfél. -
#6524 akkor lehet hogy volt valami interjú ahol mondta hogy not esport ready és csak kivágták belőle a not-ot
vagyis akkor.. biztos -
#6523 Nem volt ilyen, minden nagy verseny előtt azt mondja, hogy a játék NEM esport ready, de szeretné, ha egyszer az lenne. A versenyek és minden más is egy próbatétel egy tapasztalat, ami az esport ready felé vezet.
A számítógépes játékoktól lelkileg megsérült játékosok szajkózzák ezt az esport ready-t, mert egyszer valamikor előtte és annyira kurvavicces volt 18 alatt, hogy azóta elterjedt az értelmesebb játékosok felé is. -
#6522 nekem kajak rémlik egy ilyen 1-2 mpes bevágás a lentebbi pubg rewind videóban ahol a nagyfőnök kimondja ezt a kifejezést, hogy esport ready
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.01.16. 10:27:46 -
#6521 igen csak igénytelen szar emberek tolják a pubgt!
vagy, egy másik szemszög: azok, akik nincsenek úgy befordulva, hogy a hibákat keressék benne, hanem tudnak még élvezni is dolgokat az életben
az jogos hogy ez fiatal korban gyakoribb (bár manapság..), de idősebb körben is egy darab döntés kérdése, hogy minek adsz figyelmet
amennyi energia a sírásba belemegy, abból már egy házat felépítettek volna az illetékesek :) -
#6520 Egyékbént dícséretes hogy még mindig ennyi embert kitart a pubg mellett, bár már a játékos bázis felét elvesztette. A legtöbbje szerintem 15-20 év közötti fiatal akit nem nagyon foglalkoztat hogy tele van hibával a játék. -
#6519 Nem esportready, de legalább vicces:
-
#6518 Ki mondta, hogy Esport ready a játék? Kérnék szépen egy hivatalos állásfoglalást ezzel kapcsolatban, mert nem találkoztam ilyesmivel.
Nagyon egyszerű a szituáció, ha élvezed a játékot, akkor tolod a hibáival együtt, ha meg nem élvezed, akkor a hibák nélkül sem fogod élvezni. Szerintem fölösleges győzködni magadat azzal, hogy a hibák miatt nem élvezed, élvezted. Egyszerűbb elfogadni, hogy már elmúlt a szerelem, ha volt egyáltalán. -
#6517 bazz akkor ezért adja jobban ha benyomom a v-syncet....60 fps de simább is és a recoil is kisebb ... cool már rakom is vissza...fasznak a 150 fps... :D
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2019.01.15. 22:33:13 -
nortsen #6516 Én egy jelenetet akartam vele csinálni, de 1 óra után feladtam, annyira szarul, kiszámíthatatlanul működött. -
nortsen #6515 Ez durva... -
#6514 esport ready.
és ez elég sok mindent megmagyaráz az elmúlt év pubg élményeiből.
-
#6513 nem lett csak törölve a bindje? optionsben csekkold le. -
#6512 replaysnél hogyan lehet használni a zoom meg xray gombokat mert egy frissítés óta nem müködik :( -
#6511 Nem próbáltam mostanában de szerintem nem :D, valamint az ADS mód is hiányzik FPPből, ami ugye a jobb gomb nyomva tartása lenne. -
#6510 aaah, nem ér ezzel a zenével bemutatni, instant megvettek, csak emiatt kipróbálom az tuti :D -
undY1ng #6509 Lehet már FPP-ben körbenézelődni az ALT (default)-al? :D -
#6508 Egy kicsit off ROE játékosoknak, jön az új map. Videón elég jól néz ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
lonvard #6507 Nah, 1 euróból bevásároltam, van pufikabát, kesztyű, csizma, garbós sötét pulcsi, meg fekete beanie. Szexi lettem. Megveszem majd azt a szürke kamós taktikai kesztyűt is, meg a katonai csizmát, mer jobban tetszenek, de egyelőre tökéletes a felszerelésem a Vikendire. Ki is próbáltam, mocskosul tetszik a sok elszórt kis épületegyüttes, a domborzat, meg hogy a hó elnyeli a lépteimet. -
undY1ng #6506 Zsír, végre nem lesz 30 "suffering" game... -
Gibor #6505 Nem, kivételesen tolhatod mert számolja mindet. -
undY1ng #6504 Week 3 Paradise Resort 30 boostolos küldi csak 1 / game? -
#6503 -
#6502 Tegnap Viss, illetve most már Steven is érdekesnek találta az elemzést, mert kb vicc, hogy sokszor a társakat jobban hallom 60 méterről, mint a 10 méterre rohanó ellenfelet. Ahogy a fiatalember jelezte, lövöldözés közben meg szinte biztos, hogy van olyan, hang sincs. Várjuk szeretettel ennek is a javítását is.