7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• j0nNyKa
    regieken random dobalja ahogy eddig is
  • Jim Morrison
    azt nem regebbi mapokon kene csinalnod (lehet?)?
    az uj mapon koron kivul van red zone, regieken nem tudom mi van
  • undY1ng #6459
    Köszi, itt easy meglett (meg a 300 uzi töltény is :D).
  • undY1ng #6458
    Nyilván azért, mert rossz helyen próbálkoztam....
  • Spészgószt
    1 probara sikerült....mit lehet azon elbaszni??? 10 ablak 10 ajtó 10 kerités 8 gumi 2kocsin aztán robbantás mind2 .... ennyi
    stalberg alatti compaundon siman le tudod tolni aztán át a közeli körbekerített dupla raktárhoz ott van egy csomó kerítés is meg még egy kocsi általában és kész...
    közben még jól be is lootolsz!

btw 1 man squadba jobb me akkor nem mennek a kis szar helyekre....soloban minden tetves bokorban ül valami buzi még a map másik szélén is!
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.12.25. 12:44:35
  • Gibor
    Persze, erangel-solo kiugrasz kameshki környékére ahova kb senki nem megy. Redditen azt írták 10 ablak-kerítés-ajtó, 8 gumi és 2 autót kell kilőni. Na ez tuti kamu mert én kerítést pl nem is törtem de az ajtó ablak autó megvolt és beadta. Én inkább ezzel szenvedek mert 10 ből 10x így járok (megállni a redzone-ban autóval).
  • undY1ng #6455
    Oh the things you ll break-et már sikerült megcsinálnotok? Tegnap 1 órán keresztül csak ezzel szenvedés és mindig 1 gumi vagy 1 kis sz*r miatt nem sikerült....
  • Running
    Kellemes Ünnepeket itt is Mindenkinek! :)
  • j0nNyKa
    nem csak te :) nalam is van hogy olyan vagyok mint egy nyomorek (legtobbszor)
    egyebkent meg a nagy szamok mukodnek itt is, pl amikor racuppantam teszt szerveren a havas palyara, es toltam napi 8-10 kort, sokkal jobb eredmenyeim voltak, meg egy csomo killem, amikor meg csak ugy hebehoba megyek par kort, az olyan is
  • undY1ng #6452
    Nyugis ünnepeket mindenkinek! :)
  • akyyy
    most volt egy WFT élményem. Shanhok, ketten harcolnak a fáknál, domb tetején és kicsit aladtuk. Hallom/látom, hogy az egyikük meghal, és aki élve maradt, az pont feledtem van, háttal, a fa tövébe én felém, és elkezd valszege healelni a csata miatt, én rá rusholtam, és 1 méterről elkedtem fejbe lőni, erre mögülem lövés, és meghalok. furcsáltam hogy miért nem fordul meg, de hogy én halok meg hmm. Visszanéztem, és ott meg már megfordult.

Hogyhogy nem láttam megfordulni?
  • zozoalma
    Nem tudom milyen Driver van felrakva a videokártyádhoz , de javaslom rakj vissza egy régebbit, hátha az segít.
  • hunvarlan
    Hát megpróbáltam átrakni kisebb felbontásra úgy jó volt de ha felraktam a full hd-ra rögtön rossz volt nem értem mitől van ez pedig eddig jó volt sokáig nem játszottam vele és most meg ez lett belőle nem látod normálisan a játékot a semmitől remek. Tanácstalan vagyok játszak 1366/768ba full hd helyett na nemár......
  • Jim Morrison
    nekem ezt egy felbontás állítás megjavítja. Optionst behozom O val, onnantól kicsit balra fent van a kurzor a ténylegeshez képest. Innentől majd kiügyeskeded
  • hunvarlan
    Sziasztok olyan problémám van hogy nem jelenik meg rendesen a képernyőmön a játék gombjai pl amikor elindítanék egy keresést akkor nem lehet látni hogy mire nyomjak mintha meglenne nagyítva a kép de nem tudom hogy ezt hogyan lehetne visszaállítani pls valaki akinek volt hasonló gondja segítsen mert nem lehet vele játszani így köszi előre is!
  • Spészgószt
    Most is "be lehet váltani" van ilyen opció 1 darabra is BP-re ...
    ígérték, ... ott van...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.12.21. 20:44:31
  • Running
    Azt én sem, de valaki mondta dc-n, hogy me hát még nincs annyi cuccod belőle, így megnyugodtam. :D
  • undY1ng #6444
    Opciót nem találom, azért kérdezem.
  • Running
    Van/volt ilyen talán 15-től lehet?!
  • undY1ng #6442
    Lehet picit le vagyok maradva, de nem úgy volt, hogy a felesleges skinek amiből több is van, azt be lehet váltani hasonlóan mint CSGO-ban a trade contract? Tehát, hogy pl. be teszel 10 commont és kapsz érte egy random rare-t.
  • Running
    Ennyire azért nem kretének szerintem.
  • Dency
    "- LvL 3-as sisak world spawn, ki kérte ezt?"

Tudjanak skint kiadni rá és megveszik az emberek. Hiába lenne rá skin ha csak lootban lenne, kutya se venné meg.
  • Running
    Jogos. Egyébként csak velem van az, hogy 800 óra játék után sem igazán tanultam meg pontosan lőni? Vannak olyan szituációk, hogy kezembe tudnám temetni az arcom.
  • j0nNyKa
    roe-be azér illik meg hektikus a szűkülés, itt azér jóval lassabb meg kiszámíthatóbb meg kevésbé buzi, itt röhögve beszaladsz a körbe bárhonnan
  • Running
    Tegnap beryl volt a kezembe sniper fegyónak távolra, más mapon a fegyvert fel se veszem, de 50 uzi és tommy mellett csak ez volt kb 30 házban. Nem baj, majd javítják. A térkép egyébként technikailag is meglepően jól össze van rakva, lebegő tágyakat, bugos, beszorulós helyeket még nem láttam, habár biztos van.

/Kár, hogy a felvonó nem működik mint a ROE-be.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.12.21. 07:42:13
  • j0nNyKa
    első nap ez volt az ugrásról a véleményem, második naptól kezdve ultra <3
    többi jogos, nem is értem, lootot állították vagy 4x teszt szerveren, nem hiszem el hogy ez maradt végül, what the actual
    ennél kajak az első iteráció is jobb volt, ott legalább szarásig estek a sniperek, meg mondjuk hotdrop helyszíneken a 3. ház után full level 3ban voltál :D
  • Running
    Új térkép:
    + Gyönyörű PUBG-hez képest
    + Jó a lábnyom
    + Hómobil, új fegyó, új lobby, mind szuper lett
    + A térkép stílusa és helyszínei is szépek
    - Loot nincs balanszolva, rengeteg haszontalan smg és fegyverkiegészítő, cserébe AR, SR és DMR nagyon kevés
    - Körök nagyon lassúak, vérunalom az első 10 perc, ha nem ugrasz tömegbe
    - Mikrolagok, akadások bizonyos helyszíneken
    - LvL 3-as sisak world spawn, ki kérte ezt?
    -+ Ez az új ugrás, hát még nem tudom, szokni kell

Semmi olyan nincs, amit ne lehetne javítani. Remélem hozzá is fognak!
  • j0nNyKa
    énis feszt 3mas teli zsákkal rohangálok mer van benne sr supressor sr compensator sr mag meg cheekpad meg 8as scope
    és közben a kezemben meg vector van meg jó esetben mellette egy m4
    #lovethismap
  • Dency
  • Jim Morrison
    Én azt vettem észre, hogy 30fps el kevesebb van mint szokott más mapokon, és sok fps droppos hely 20-30 fps el. Viszont ha megvan 60 sokkal smoothabbnak érzem mint eddig 120 at. valamit csináltak, nem tudom mit de tetszik.
  • ntex
    Ez az új map tényleg nem rossz, nyertünk is egyet rajta másodikra, viszont elég fps droppos még.
  • Jim Morrison
    Szerintem meg jobb állapotban van mint valahova, lövéssel sincsenek gondjaim. Beadja amit be kell, ha mellé lövök akkor meg .. hát nem adja be :D
    Jó lesz ez, igazi 1.0 jelenleg.
  • nortsen
    desync van még, bár sokkal kevesebb mint ezelőtt, de pont ezek miatt a "véletlen" találat kihagyások miatt bassza fel az ember agyát.
    Úgy látszik képtelenek teljesen kiirtani ezeket, és ez nagyon lehangoló.
  • undY1ng #6428
    Én a modorodat értem és a bárkihez való hozzászólásodat, eléggé lenéző emberke vagy. Ja és kurva okos.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.12.20. 17:22:24
  • j0nNyKa
    bocs hogy leírtam a megoldást, nem fog többet előfordulni
    szerintem ess neki még1x hogy mit jelenthet az ingame ahhoz képest amit te csinálsz
  • Jim Morrison
    *játék közben kell levenni a skint inventoryban
  • undY1ng #6425
    Te nagyon segítőkész ember vagy.
  • j0nNyKa

ingame..
  • undY1ng #6423
    1-2 Missziónál mint pl. a Remove 1 weapon skin pontosan hogy is működik? Leszedtem a fegyverrel, semmi, még be is zúztam BP-ért, szintén semmi.
  • undY1ng #6422
    Én is öltem, rengeteg, nem erről van szó, hogy belekontárkodjak én is. Ha már az én készülékemben lenne a hiba, valahogy a desync dolog is észlelhető jó pár jelenségnél.