7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Running
    Rájöttem mi a bajom ezzel a játékkal. Nekem személy szerint komolytalan, és most ezzel a cangás figurázással, ami egyébként tök jópofa, még komolytalanabbá vált. Jobban szeretem a valósághűbb témákat. Mondjuk a víz alatti részekre ráférne a PUBG-ben egy átdolgozás, mert 2019-ben az egyentextúra megoldás vérigénytelen.
  • Running
    SMG pályát szeretnének. :D Mondjuk annyira nem nagy baj szerintem.
  • j0nNyKa
    "Decreased DMR"

:DDDDDDDDDDDDD
  • j0nNyKa
    :D
  • Running
    Vikendi item rebalance
  • undY1ng #6576
    240 Hz-hez már kevés a Gtx 970-em sztem..
  • Gibor
    Én azt mondom nyugodtan vegyél egy 240hz-es monitort, és nem kell vsync mert nem csúszik a kép ilyen frissítés mellett. Persze egy 144Hz es monitor is hatalmas ugrás, de azért látszik hogy a 240 az még tisztább. Nekem 1070-el durván 100-200 között ugrál az fps, tehát nem szükséges a fix fps-re menni.
  • j0nNyKa
    hát ugye kell hozzá freesync vagy gsync, azért
  • undY1ng #6573
    Azért is kérdeztem ezt a monitoros témát, mert a játék 160 és 200 fps között mozog, de hát egy Samsung SA350-el (ami attól függetlenül még mindig kifogástalanul működik 2011 óta és szép a képi világa) ugye csak 60 hz van. :)
  • Jim Morrison
    baromi bugosak még a hangok.
    pl forogsz akkor azt enemy hallja te lehet nem.
  • nortsen
    A jó füles elengedhetetlen!
    Én ugyan 7.1-el tolom, de tudom, hogy mostanában a jó sztereó a trendi, ez meg már lassan égő. :) (legalább is így kommunikálják sokan)
    Viszont az irányokkal semmi bajom, ellenben a játék szarul kezeli a fent-lent hangokat. Azzal senki nem tud mit kezdeni, akármilyen fülessel rendelkezik.

Ja persze még annyi, hogy néha bugosak a hangok, és nem hallani az enemy-t. Ez elég bosszantó tud lenni.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.01.21. 09:21:08
  • j0nNyKa
    160hz ég és föld, teljesen másik játék 100 fps felett, mint mondjuk 60on
  • HTS s3rg1nh00
    sztem tök mindegy,a márka miatt az is kb 2x-es áron lenne a Benqhoz képest.nekem az XL2411Z van,a 60fps-hez képest a 144 is ég és föld,valamilyen akcióban volt 80k anno.életem vétele,az elején kb 2-3 hétig fájt a fejem az ugrástól,azóta csak akkor ha vissza kell szomorodni 60 fps-t nézni :D
  • undY1ng #6568
    Esetleg nincs egy hasonló 144Hz-es változatban?
    Én anno ezt néztem ki: Benq ZOWIE XL2411
  • lonvard
    Köszi szépen, nézem is.
  • Gibor
    10éves monitort cseréltem egy 240hz-es Dell Alienware aw2518hf monitorra. Ég és föld, azt hittem hogy majd valamivel jobb lesz, de ez brutálisan jobb, azóta a 60hz-et szaggatásnak látom és nem esik jól. Igazából tényleg leírni nem tudom mennyivel jobb, de nekem a vártnál 100x többet adott. Illetve ekkora hz-nél már nem veszed észre a képtörést sem, biztos van!!! de nem látható.
  • undY1ng #6565
    Gamer.hu
    Ezekkel a beállításokkal a játék képi világi szinte alig romlik és cserébe rengeteg fps.

Amúgy közületek ki játszikt 144 hz (vagy nagyobb)-es monitoron? "Előnyösebb?"
    Már régóta szemezgetek egy ilyesmi monitorral...
  • Spészgószt
    figyu! azt nem tudja valaki mi lehet a baj cimborámnak 1fps van a lobbyban packet loss 100% meg ilyenek...játék közben viszont jó csak ritkán van akadás ... a menüje szar csak ... régen a router restart megoldotta időlegesen de már az se segít
    valaki találkozott hasonlóval ???
  • lonvard
    És akkor mindenki very low beállításokkal tolja? Mer én még ott tartok, hogy tetszik is a játék, és nem akarom lerontani a grafikát. Vikendin olyan hangulata van ahogy szaladok a hóban sziklától szikláig. Kicsit olyan mint amikor a Call of Duty 2-ben Foy városát támadtuk. :D Egyébként nálam nem a párbajhelyzetek a problémásak, hanem hogy ha rám lőnek, nem tudom azonosítani pontosan honnan mer szar a fülesem (esetleg süket vagyok), és ilyenkor szaladgálásba kezdek és csak úgy lepuffantanak. Amikor ki kell szaladni nyílt térre a végjátékban, akkor engem rendszeresen elkapnak. Olyankor végzek top 5-ben ha rám szűkül a kör és egy házban vagyok épp.
  • Spészgószt
    ahogy a videó is mutatja a jó fps nél jópár tizedmásodpercel hamarabb kiüríti a tárat...ok hogy nagyobb a recoil...de a golyók legalább kimentek... míg a rossz fpsnél (jobboldalt) recoil kisebb...de a golyók nagyrésze megy a levesbe!
    és az a pár tized pont az amit te desyncnek nevezel....beérsz ajtón már rég falmögött vagy stb... az fps különbség adja a desyncet !
    limitet miért ne tudnék.... a táblázaból kinézve a 70 elég jó megoldás és az fix! 100-120 közt mozog az fps-em de amikor nagy gebasz van akkor se megy 75-80 alá....tehát a fix 70 belőhető.... most is bekapcsolt v-sync el játszok 60 ról el se mozdul (ok tudom 60Hz pont ez a lényege) simább is ... csak az ahogy nézem pont semmire nem zöld ... 70 az a legtöbb ARnek jó az ump meg igy járt... :D

BTW az optionsban miért hozták létre ezt az FPS-limit beállítást.... Véletlen? ... Aligha !
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2019.01.20. 15:16:42
  • nortsen
    A másik meg, hogy hiába javít a recoilon az fps csökkenés, az alacsony fps biztos nem segít a szuper desync-nek, azaz kevesebb lövedék fog elmenni a kliens felől. Ha már az fps-t letesztelték, illet volna ezt is.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.01.20. 13:12:27
  • j0nNyKa
    mondta a videóban hogy ott van a videó alatt a link a reddit posthoz, azon belül meg link a táblázathoz

azabaj szerintem ha lősz is be limitet, le fog ugrálni párat az fpsed akármik miatt (mer mondjuk száz éves foshalmaz a motor), szóval még ha tudnál is valami dinamikus fps limitet belőni (nem hinném hogy lehet), akkor se működne :\

szvsz itt most (megint) a fejlesztők kezében van a labda, ne nekünk kelljen már hekkelni :D
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.01.20. 10:53:18
  • Spészgószt
    hááát úgy látom eljött az ideje ide is egy autoexec ( van? lehet hozzá cfg-t írni?) szerű mókának és minden fegyverhez be kell lőni egy fps limitet ami fixen megvan....vagy menüben kattingatsz ingame fps cap-et :))) attól függően mi van a kezedben ...

elég gáz ....

a táblázat megvan valahol? valaki bányássza már ki :D thx mehet fel a linkek közé ;)
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2019.01.20. 09:56:49
  • j0nNyKa
  • Running
    Persze hogy megéri, de keress társakat is, úgy hosszú távon is szórakoztató.
  • undY1ng #6556
    Ha a mobilos tetszett, a PC-s annál inkább tetszeni fog!
  • goofey84
    Magasabb szinten emberek ellen játszol, de arra mindenképpen jó volt, hogy meghozta a kedvem a rendes pc verzióhoz. Érdemes megvenni?
  • undY1ng #6554
    Wtf. Ott max botok ellen játszhatsz... 3x játszottam a mobilos verzióval, mindig első voltam 15 killel minimum és az összes csak állt és néha lőtt...
  • goofey84
    Van még értelme megvásárolni? Mobilon kezdtem játszani vele és eléggé jó pofa
  • undY1ng #6552
    BTW több fajta kupon cucc beváltásról még semmi?
  • undY1ng #6551
    Ez a BO4 egy forint. Jajj bocs off.
  • j0nNyKa
    :DDDDDDD (kodiak jelenet cuki)

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.01.18. 10:29:46
  • nortsen
    Tegnap kipróbáltam, de az össz érzés elmarad a pubg-től. Nekem leginkább a lövések hangjával, recoil-el van bajom, kicsit béna.
    De vannak benne jó ötletek, amiket át kéne emelni pubg-be is.
  • j0nNyKa
    szép meg fasza játék, meg tuti van/lesz is neki játékosbázisa
    ... és nem tudnám megmondani mi hiányzik belőle a pubgvel szemben, de tényleg nem ...
    mocskosul élveztem minden pillanatát, de lecsengett és jöttem vissza ide
  • Running
    Láttad az új ROE-t? Videóban nem tűnt ennyire gagyinak, mint a stream-et nézve. A víz viszont gyönyörű volt, minden más plasztik hatású.
  • j0nNyKa
    lehet bluestackben pubg mobilozni, choco mostanság tolja, az pl tuti nem szaggat
  • zozoalma
    Na majd a butított Pubg jó lesz az nem fog akadni :)
  • j0nNyKa
    100%os anticheattel, 100%os balance-szal, és persze a legfontosabb: ingyen
  • nortsen
    Brávó!
  • Gibor
    Fogj össze a többi reddit harcossal aki szerint ugyanolyan zsákutca, pontosan tudjátok hogy ez egy szar, és ezt hogy kellene megcsinálni és csináljatok egy pubg 2.0-át ami lan szintű netkódot igér 900 fps-el egy laptopon persze Far Cry szintű grafikával és részletességgel 8x8km-es térképen. Nem hiszem hogy lehetetlen mert annyian megirták már itt is hogy ez egy szar és hogy kellene :D Hajrá!