7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Gibor #6621 8x-4x között a leggyorsabb egy jól irányzott görgő mozdulat. Viszont való igaz hogy sok haszna nincs, de van helye. -
#6620 én bf4(?)-ben imádtam hogy 1 gombra tudok sight-ot váltani, itt is jó lesz, mert gyakran volt olyan, hogy gyorsan invventoryban áthúzom a sightot és akkor.... szerintem jó -
undY1ng #6619 Csak szerintem kb. semmit nem érő (vagy legalább is jelen formájában) ez az új sight? Általában mindenkinek van egy Sniper//DMR --- Assault//smg fegyvere a 2 slotban. Míg a nagy scope ugye a mesterlövőn, a többi kisebb pedig a maradékon. Egy sniperen még oké lenne a 8x és 4x között lehetne válogatni. -
Ferrari33 #6618 Ja ahaaa :D OK! :D Köszi! -
Ferrari33 #6617 Hiába húzgálom :D Vagy kell pluszba valami amivel fel lehet tenni? -
#6616 külön van candid sight. akármit nem tehetsz oda. -
#6615 behúzod a slotjába az új itemet -
Ferrari33 #6614 Biztos én vagyok a láma, de hogy az istenbe kell feltenni a fegyverre a másodlagos sight? Van nálam mindenféle de csak a rendes helyre tudom tenni őket. -
#6613 9GB lett az patch ami jött élesre -
j1nNyKa #6612 na az fps matyizas
-
#6611 -
#6610 Szerintem néha ők teljesen máshogy értenek alap dolgokat, mint mi egyszerű véglények. Pl jó lenne több sniper, mert lófaszt se lehet találni a pályán, oké akkor legyen mégkevesebb, vagy nagyon gáz a worldspawn 3-as helmet, oké legyen vikendin. Kíváncsi lennék egy ilyen meetingen milyen kontextusban kerülnek elő ezek a témák. -
#6609 "We heard your feedback and are decreasing DMR droprates" Wtf the DMR and SR´S never spawned on vikindi in the first place, and now its getting worse.........great
hogy ezt milyen feedbackbol olvastak ki azt nem tudom
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.01.31. 09:28:20 -
#6608 -
undY1ng #6607 Az összes BR játékban a solo rosszabb mint a rák. -
#6606 Legalább színesíti a játékot, unalmas egy jól működő játékkal túlélni. :D -
#6605 zsir akkor lesz repulo jarmu vikendin, legalabb kiprobalhatja mindenki -
#6604 PC Players: Live servers will undergo maintenance for 7 hours on Jan 29 4:30pm PST / Jan 30 1:30am CET / Jan 30 9:30am KST. Update #25 with the Snowbike, Canted Sight and more will be available on live servers once maintenance is complete. -
undY1ng #6603 :( -
nortsen #6602 A jó szó, hogy még mindig. 2 éve ugyanez megy.
Csak nyaron konzistensen mindig volt, most random. -
#6601 Minden térképre jó lennének ilyen spot-ok, feldobnák a lehetőségeket. Ja és minden mapra éjszakát, kicsit sötétebbet mint Vikendin, mert az nem éjszaka, hanem fogalmam sincs mi. -
#6600 -
undY1ng #6599 És tényleg megint van desync. -
#6598 Test szerverre jott hotfix.
Granát sebez mostmar kis targyak mogul -
#6597 pubg lite
ingyenes
thailandon
gyenge gepekre keszult. gondolom ez lenne a mobil port pc re :D
-
#6596 Pont ma láttam reggel, nagyon jópofa. -
#6595 https://twitter.com/chocoTaco/status/1088187182647599104 -
ntex #6594 Már csak a kínaiak kérdését kéne megoldani és akkor el is kezdenék újra játszani vele. -
#6593 Megérte várni! Sok más játékfejlesztő példát vehetne szorgalomból tőlük.
Utoljára szerkesztette: Running, 2019.01.24. 07:33:49 -
#6592 -
undY1ng #6591 Holnap jön, már nagyon furdal a kíváncsiság. :) -
#6590 hát ez az éjjelo mód nem sokat ér. mikor anno megvettem a játékot, már akkor vágytam egy igazi éjjeli módra, zseblámpákkal a fegyverekre, házakban lámpa ami kapcsolható, meg droppos, vagy ritka éjjellátó. és ne nagyon lehessen semmit se látni fények nélkül. Mert ez kb semmi, kicserélték az eget, és annyi :D
látnánk, ha messziről valakit lőnek, és vibrálna a fény. -
#6589 25. patch tesztre -
#6588 koszi igen -
#6587 BR zelda -
#6586 Jesus motherfucker mi a szent szar ez. :)))))) -
nortsen #6585 Ez verni fogja a PUBG-t.
Sztem Running ezt kereste.
-
#6584 2019. jó év lesz
-
undY1ng #6583 Spellbreak -
j1nNyKa #6582 igen valszeg ezert nem baszta meg oda a tobbi BRt, mer amugy a kidolgozas meg a fejlesztoi hozzaallas az peldas
ugyanez (volt?!) a Realm Royale, ott az alfa verzioban ha jott egy picike bug (nem lehetett atbindelni az egyik billentyut, amit amugyse hasznaltal), 2 nap mulva surun elnezest kerve fixaltak...
na de majd talan ez a varazslos br, nemjuteszembeaneve