7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Gibor
    Nagyon jó pálya, de dögunalmas, leugrasz egy frekventált helyre és ha "megnyered" negyed órán keresztül isteni szerencse kell hogy találkozz valakivel. Szerintem nagyon gáz hogy ilyen 150-200 métert szűkül a zóna körönként :(
  • Jim Morrison
    ja hogy az a baj, hogy lassú. Na, így már okés a dolog :)
  • j0nNyKa
    31 perc megnyerni azt a szart, nem gyors az
  • Running
    Sok a körök közötti idő, főleg az első 3-nál. Sokan írták már nekik a teszt szerver óta.
  • Jim Morrison
    Mi a baj a vikendis körrel? Nekem bejön, hogy viszonylag gyors.
  • Running
    Szuper lesz. Kár, hogy a Vikendis körökön nem akarnak változtatni. Meg jó lenne a körön kívül valami vihar, vagy bármi, mint a többi br játékban.
  • Jim Morrison
    Új kocsi modell Vikendire

Update 26 Test Server

Flare Gun
    -Flare Guns used in the early phase of the game often give a great advantage with little risk, therefore, the Flare Gun will only deliver a care package when used after the first blue zone phase.
    -A message will be shown on the UI when a nearby player successfully calls in a special care package with the Flare Gun and an icon indicating the location of the drop will be
    displayed on the map.

Gameplay
    - We have applied a new experimental mechanism to the test servers to test a solution to an issue related to rate of fire changing based on FPS.

Bugfixes
    - Fixed an issue with buildings rendering late while freefalling on Vikendi // nice

exen kívül egy csomó apróság.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.02.20. 11:01:39
  • undY1ng #6654
    Utolsó off ezzel kapcsolatban: 7 perc után uninstall Spellbreak, ez rosszabb mint a Fortnite wtf.
  • Jim Morrison
  • j0nNyKa
    emellé van még egy gog galaxym is :D tényleg poén
  • Spészgószt
    jah hogy már ilyen sűrűn jönnek peccsek... kb egy hete nem nyitottam meg...
  • Running
    tyá. :)))))
  • Jim Morrison
    mult heti patch: optionsben be lehet allitani, hogy auto legyen alapbol ne single
  • Spészgószt
    ???
    nekem mindig single...
    sőt az összes szaros fegyver mindig single...én meg azé szopom meg...nyomom a gombot mikor felkapok egy smg-t vagy bármit és lő egyet...le is darálnak a kecibe....
  • Dency
    Ja

Amúgy meg a single/burst fegyverekre m16 és mk47-re miért nem lehet külön beállítani hogy single vagy burst-on legyen? Mert AR- ek nekem automatára vannak, ez alapból burstre rakja ezeket a fegyvereket és mindig elfelejtem hogy burston van, emiatt szopom meg.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.02.12. 18:22:06
  • undY1ng #6646
    Off: Istenem, hogy ehhez a CBT Spellbreak-hez is a k*va Epic Launcher kell...............................
  • nortsen
    Hang beállításokban ha lejebb tuod venni a Hz és bitet, az jót tehet. 96 vagy 48Khz-ról 44-re. 24bit-ről 16-ra. Hangkártya függő mit tudsz állítani, mit tud a kártya.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.02.07. 15:37:06
  • undY1ng #6644
    Invotone HD2000
    Nagyon "olcsónak" számító csak füles (mikrofon külön van), de számomra hangzásilag lekörözi bármelyik fejhallgatót(előtte Steelseries syberia v2 volt). Haverok is állandóan kérdezik, hogy a fenébe hallom annyira távolról az ellent.

Nyilván vannak sokkal jobbak drágábbért, de ebben az árkategóriában verhetetlen.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.02.06. 11:45:02
  • Spészgószt
    Hangkartyat baszkuraltad? Esetleg be van állítva valami parasztvakito 3d vagy 7.1 5.1? Nekem az vágta szét... simán atkapcsolom headphone-ra és tökéletes minden!
  • j0nNyKa
    másik driver, illetve füles / hangfal közt különbség? dedikált hangkártyát tudsz szerezni valahonnan? windows updatek?
  • zozoalma
    Jonnyka nekem azóta szar mióta vikendi benn van.
    Support nem válaszol , azt minek is.
    Youtubeon teljesen más hang bugokról vannak videok , megoldás semmi .
    Ha legalább annyit lehetne hogy a környezeti hangokat halkíthatnád külső program nélkül engem még a desync se érdekelne :(
  • j0nNyKa
    öööööööö köszi (zozo lehet neked is az a baj hogy valamit baszkuráltak a hangokkal és még csak nem is szóltak róla)
  • zozoalma
    Sziasztok
    Nekem a lag abban mutatkozik meg hogy a hangeffektek akadnak , szél, eső, de igazából a játék meg 50-60 fpst tartja közbe.
    Fogalmam sincs, hogy lehetne ezt orvosolni.
  • j0nNyKa
    ja igen jatek utan szoktunk mi is belefagyni a toltokepernyobe, ez uj
  • Running
    Vikendin mikrolagok, fps beesések, de nem annyira gáz, mint előtte. Viszont crash van, és végtelen töltők oda vissza. Tegnap 8 darab, ebből 6 kijelentkezés 2 crash. Volt olyan hogy a sqaud minden tagja fagyott miután mind meghaltunk. Lesz mit javítani.
    Valamint, vagy mindenki gecijól lő már, vagy a mi csapatunk egyre szarabb. Egyre dühítőbb, nekem kifejezetten szarul adja, tömöm az embert ak-val, bármivel, rámfordul és halok. Neki marad 1-2 centi hp és 3-as cuccokba is azonnal halok. Másfél év játék után már nem tudom mivan, de ennyire gáz sose volt, mint az utóbbi 1-2 hónapban.
  • j0nNyKa
    igen korrekt, bar mintha eddig se lett volna ilyen baj - illetve par patch ota ugyanazokkal a beallitasokkal is tapasztaltuk hogy folyamatosabb az egesz
    fasztudja olyan mintha az irany fasza lenne amerre fejlesztenek, csak random szetbaszodik
  • undY1ng #6635
    ++ De abban igaza is van, hogy jobban észrevehető az ellen és folyékonyabbnak tűnik a játék.
  • j0nNyKa
    csak vikendin - ja plusz info, hogy vj uj beallitasait hasznalom, ami valamennyivel alacsonyabb mint eddig, de mintha az fpsnek semmi koze nem lenne hozza....
  • nortsen
    Általában, vagy csak vikendin?
    Én pl se előtte, se patch után nem láttam nagy különbséget, így megint az van, hogy ez gép konfig függő.
    Nekem gép csere óta mikro lagok sincsenek, de tudom, hogy másoknak még van. Igazából nem tudom mi a szűk keresztmetszet azoknál, akiknél ez előjön.
  • j0nNyKa
    nekem patch ota kevesebb az fpsem, de picit talan kisebb skalan ugral
  • nortsen
    Haverom azt mondta, vikendi neki már nem droppol annyi fps-t, bár még nem az igazi. Másoknak is jobb lett vikendi?
    (A 76-os születésű ork véleménye nem érdekel)

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.02.04. 11:15:50
  • logitech76
    miért nem basszátok szájba a kurva anyátokat fasszopo pubg gecik
  • Jim Morrison
    még ez az azért még hátra van

Ha nagy fps droppok megszűnnének, és még pár plusz fps-t kisajtolnának ebből a motorból az jó lenne.

Nem beszélve egy teljesen új menüről, mert ez a legundorítóbb, legszarabb menü amivel valaha találkoztam (nem számít most az AC 3? menü, mert az is egy katyvasz, de legalább klikkelésre reagál). Ez már több mint 1 éve idegesít.
  • Running
    Igen, én elégedett vagyok, habár a szerverekkel nincs minden rendben. Gondolom a következő hetekben políroznak még rajtuk. Arra viszont kíváncsi leszek, mit terveznek még, mert minden elfogyott, amiről eddig szó volt, vagy a publikum kívánt. Ja egy nem, a víz alatt még nincs sebzés.
    Szerintem most új térkép már nem kéne annyira, meg milyen fícsőrök kellenének még?

Egyébként le a kalappal előttük, lassan két éve toljuk majdnem folyamatosan és semmivel nem unalmasabb a játék. Néha kell valami más, egy kis pihenő, de még mindig adja, nyilván csapattal. Még sose volt egy fps sem ami ennyi ideig lekötött volna.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2019.02.01. 10:41:58
  • Jim Morrison
    nekem most érzékre jobban fut a játék, vikendi is. Vannak overall fps droppok, de smoothabb a játék. Jobban is ment, szóval ha eleget fejlesztenek a teljesítményen jobb leszel te is
  • Running
    Én nem ezért fizettem! :D
  • j0nNyKa
    :DD fejlesztok hibaja!
  • Running
    A loot jobb lett, de hiába fejlesztik ezt a játékot, ugyanolyan szar vagyok még mindig. :))))
  • undY1ng #6623
    Ezt akartam még leírni csak már nem tudtam szerkeszteni üümmmm. :(
  • j0nNyKa
    viszont az új fegyver <3 fucking op