7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#6701 jim is ezen porog allandoan (ami amugy tok ertheto es jogos, csak nem feltetlen sorsdonto dolog)
es igen, a ket jatek ugy mondanam hogy egyutt mukodik, a pubg egy nagy gorcsos kitartas, az apex meg egy laza elengedes -
#6700 Szerintem is jó játék, de a PUBG hangulathoz semmi köze. Két totál más játék, és ez így jó. A PUBG menüje egy rakás trágya, életemben nem láttam még ilyen szarul működő, akadozó foshalmazt. -
#6699 Amióta kijött az apex nem indítottam a pubgt. Igazából de, egyszer. Aztán rájöttem hogy 2 éve nem tudják megcsinálni, hogy a játék MENÜJE normálisan működjön. -
#6698 -
#6697 Állat lett a háttér! -
nortsen #6696 Az biztos, hogy PUBG nem egy olyan piacra készült, ahol iszonyat pénzt lehet lehúzni, de többi már ezért próbálkozik.
Csak nem kéne mindegyiket felpörgetni... -
#6695 A PUBG-nál kétlem, hogy meglett volna ez a csináljunk egy játékot ami a nagyközönség nagy részénél be fog találni mentalitás.
A többi játék meg kijön egy olyan piacra, ahol a játékosok többsége csak arra vár, hogy jöjjön a következő "jobb" battleroyale játék...
-
#6694 De jobban megragad egy casual gamert, mert pörgős és látványos, könnyebb benne lőni és ilyen 10 mp alatt átugrasz a map egyik pontjából a másikba.
-
undY1ng #6693 Szerintem ez minden, csak nem casual... -
#6692 mostmár érdekel hogy melyik milyen szellemiségben volt fejlesztve
leírod? -
#6691 Átlagosan egy mainstream/casual gamernek az Apex jobban fog tetszeni, mint a PUBG, de hát az eleve ebben a szellemiségben lett elkezdve fejlesztve egy AAA kiadó/studió által, a PUBG meg nem. -
undY1ng #6690 Ez inkább a Quake és UT kedvelőinek (mint én) tetszhet jobban, emellett szeretem a PUBG lassúbbságát, ezért említettem meg. -
nortsen #6689 Ne fárassz. A hülye kommentjeidtet meg inkább le se írd, mert ez az ami nem ide való. -
nortsen #6688 PUBG-ben a balance nagyon jó, és mellesleg a modern hadviselés téma. Ezek a turbósított BR-ek nekem nem jönnek be. Kb olyan ez mint BF2 vs BF5. Az egyik a kedvencem volt, a másik meg csak foglalja a helyet a gépemen. -
#6687 mármint oda ismételgeted, ahova.. amúgy nem való, itt nem érsz el vele változást, csak baszod az emberek agyát
ezt amúgy nevezi a köznyelv hisztinek is, amit utoljára kislányoknál szokás észlelni, nem felnőtt férfiaknál
.. elvileg -
nortsen #6686 Értettem, hogy cinikusan írtad, de ez van. Oda írom, ahova való. -
undY1ng #6685 Jó az az Apex a PUBG mellett. -
#6684 Stílusra nem is lesz ilyen már:)
Fortnite, Cod, Apex ami meghatározza milyen br játékot kell alapul venni, ha valaki akar még valamit ezen a telített piacon.
Az Apex Legends után mondjuk már nem bízok semmiben. Az letette a lécet a PUBG-tól a legtávolabbi sarokba. Ezen a ponton azt várni, hogy majd jön egy PUBG-hoz hasonló BR játék olyan, mint AAA szinten RPG-t várni. Reménytelen és szomorú:)
-
#6683 így értettem igen
csak van erre egy kifejezés: beakadt lemez :) -
nortsen #6682 Stílusra még nincs ilyen játék. A többit nem tudnám ehhez hasonlítani, kb annyi, hogy BR mind.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.02.22. 22:48:01 -
nortsen #6681 Tőlem legalább 100x olvashattad...
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.02.22. 22:46:38 -
#6680 héten -
#6679 A Fortnite és nemrég az Apex is megtette a helyébe lépést, vagy ezt hogy érted? -
Gibor #6678 Ebben a hónapban -
#6677 ezt a hszt már olvastam itt talán 1x vagy maximum 2x -
nortsen #6676 Ok, csinálok egyet. ;)
Amúgy tényleg mindenek előtt kéne legyen a játék normális működése.
Szinte minden nap desyncekkel játszok. Ha ez nem változik, tényleg csak addig fog élni a game, amíg egy másik nem lép a helyébe.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.02.22. 17:13:26 -
#6675 Erre az évre jöhetne egy roadmap. -
nortsen #6674 A harmadik dimenziót kicsit tuningolhatnák. Blackoutban pl a lift egy jó találmány. Lehetne itt is működő felvonó, lift, akármi.
Amúgy én is szeretnék egy Far Cry jellegű erdős mapot.
Ja és a red zone-t végre kivehetnék a faszba, vagy ha dzsungel, legyen inkább random párduc támadás. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.02.21. 21:48:53 -
#6673 sok idő után először láttam csítert
-
#6672 engedjed már el te műpénisz -
#6671 Szerintem meg jobban rá kellene feküdniük arra, hogy az engine rendesen működjön. Semmi se lendítene nagyobbat az egész játékon, ha úgy futna mint mondjuk apex / RoE, sokkal reszponzívabb lenne.
na meg...
A MENÜ SE EGY LAGGOS, FOS WEBVIEW LEGYEN -
#6670 Szerintem nem új térkép kéne, hanem Miramart áttervezni, meg Erangelt ráncfelvarni. -
#6669 na ilyet pont nem fognak csinalni, mert ugy hivjak hogy sanhok -
#6668 Igen, a motor nem bírná. se ez, se más. A frostbite-nál is mindig volt objektum limit, pedig az nem szar motor. Amit ntex mondott az nem hülyeség, anno a POE2-ben volt egy ilyen ködös erdős pálya. Óriási királyság volt.
-
#6667 varososban a lootbox necces kicsit, de vegulis lehet izgi hogy fel kell menni a tetore
meg ez a szar engine / ejtoernyo cucc egy varosos palyan atom horror lenne, fele ember belehalna az ugrasba
also grat a hozzaszolas szamhoz :D -
ntex #6666 Kíváncsi lennék egy rendes dzsungeles mapra, amiben tényleg sűrű a növényzet random tisztásokkal, fakitermelő telepekkel, meg egy full városi jellegű pályát is panelházakkal, rengeteg épülettel, nagy parkokkal -
-
#6664 space, easy
vagy ilyen avatar-stilusut -
#6663 Tegnap felmerült a kérdés a csapatnál, ki milyen stílusú ÚJ pályát látna szívesen a játékban. (Egy Strike at Karkand jellegű sivatagi arab térképet szívesen látnék.) -
#6662 Igen, ez a baj. Tök jó pálya lenne, de vérunalom.