7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• j0nNyKa
    jim is ezen porog allandoan (ami amugy tok ertheto es jogos, csak nem feltetlen sorsdonto dolog)

es igen, a ket jatek ugy mondanam hogy egyutt mukodik, a pubg egy nagy gorcsos kitartas, az apex meg egy laza elengedes
  • Running
    Szerintem is jó játék, de a PUBG hangulathoz semmi köze. Két totál más játék, és ez így jó. A PUBG menüje egy rakás trágya, életemben nem láttam még ilyen szarul működő, akadozó foshalmazt.
  • SötétBarom
    Amióta kijött az apex nem indítottam a pubgt. Igazából de, egyszer. Aztán rájöttem hogy 2 éve nem tudják megcsinálni, hogy a játék MENÜJE normálisan működjön.
  • j0nNyKa
  • Running
    Állat lett a háttér!
  • nortsen
    Az biztos, hogy PUBG nem egy olyan piacra készült, ahol iszonyat pénzt lehet lehúzni, de többi már ezért próbálkozik.
    Csak nem kéne mindegyiket felpörgetni...
  • DasIsFuck
    A PUBG-nál kétlem, hogy meglett volna ez a csináljunk egy játékot ami a nagyközönség nagy részénél be fog találni mentalitás.
    A többi játék meg kijön egy olyan piacra, ahol a játékosok többsége csak arra vár, hogy jöjjön a következő "jobb" battleroyale játék...
  • DasIsFuck
    De jobban megragad egy casual gamert, mert pörgős és látványos, könnyebb benne lőni és ilyen 10 mp alatt átugrasz a map egyik pontjából a másikba.
  • undY1ng #6693
    Szerintem ez minden, csak nem casual...
  • j0nNyKa
    mostmár érdekel hogy melyik milyen szellemiségben volt fejlesztve
    leírod?
  • DasIsFuck
    Átlagosan egy mainstream/casual gamernek az Apex jobban fog tetszeni, mint a PUBG, de hát az eleve ebben a szellemiségben lett elkezdve fejlesztve egy AAA kiadó/studió által, a PUBG meg nem.
  • undY1ng #6690
    Ez inkább a Quake és UT kedvelőinek (mint én) tetszhet jobban, emellett szeretem a PUBG lassúbbságát, ezért említettem meg.
  • nortsen
    Ne fárassz. A hülye kommentjeidtet meg inkább le se írd, mert ez az ami nem ide való.
  • nortsen
    PUBG-ben a balance nagyon jó, és mellesleg a modern hadviselés téma. Ezek a turbósított BR-ek nekem nem jönnek be. Kb olyan ez mint BF2 vs BF5. Az egyik a kedvencem volt, a másik meg csak foglalja a helyet a gépemen.
  • j0nNyKa
    mármint oda ismételgeted, ahova.. amúgy nem való, itt nem érsz el vele változást, csak baszod az emberek agyát
    ezt amúgy nevezi a köznyelv hisztinek is, amit utoljára kislányoknál szokás észlelni, nem felnőtt férfiaknál
    .. elvileg
  • nortsen
    Értettem, hogy cinikusan írtad, de ez van. Oda írom, ahova való.
  • undY1ng #6685
    Jó az az Apex a PUBG mellett.
  • DasIsFuck
    Stílusra nem is lesz ilyen már:)

Fortnite, Cod, Apex ami meghatározza milyen br játékot kell alapul venni, ha valaki akar még valamit ezen a telített piacon.

Az Apex Legends után mondjuk már nem bízok semmiben. Az letette a lécet a PUBG-tól a legtávolabbi sarokba. Ezen a ponton azt várni, hogy majd jön egy PUBG-hoz hasonló BR játék olyan, mint AAA szinten RPG-t várni. Reménytelen és szomorú:)
  • j0nNyKa
    így értettem igen
    csak van erre egy kifejezés: beakadt lemez :)
  • nortsen
    Stílusra még nincs ilyen játék. A többit nem tudnám ehhez hasonlítani, kb annyi, hogy BR mind.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.02.22. 22:48:01
  • nortsen
    Tőlem legalább 100x olvashattad...

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.02.22. 22:46:38
  • j0nNyKa
    héten
  • DasIsFuck
    A Fortnite és nemrég az Apex is megtette a helyébe lépést, vagy ezt hogy érted?
  • Gibor
    Ebben a hónapban
  • j0nNyKa
    ezt a hszt már olvastam itt talán 1x vagy maximum 2x
  • nortsen
    Ok, csinálok egyet. ;)

Amúgy tényleg mindenek előtt kéne legyen a játék normális működése.
    Szinte minden nap desyncekkel játszok. Ha ez nem változik, tényleg csak addig fog élni a game, amíg egy másik nem lép a helyébe.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.02.22. 17:13:26
  • Running
    Erre az évre jöhetne egy roadmap.
  • nortsen
    A harmadik dimenziót kicsit tuningolhatnák. Blackoutban pl a lift egy jó találmány. Lehetne itt is működő felvonó, lift, akármi.
    Amúgy én is szeretnék egy Far Cry jellegű erdős mapot.
    Ja és a red zone-t végre kivehetnék a faszba, vagy ha dzsungel, legyen inkább random párduc támadás. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.02.21. 21:48:53
  • j0nNyKa
    sok idő után először láttam csítert
  • j0nNyKa
    engedjed már el te műpénisz
  • Jim Morrison
    Szerintem meg jobban rá kellene feküdniük arra, hogy az engine rendesen működjön. Semmi se lendítene nagyobbat az egész játékon, ha úgy futna mint mondjuk apex / RoE, sokkal reszponzívabb lenne.

na meg...
    A MENÜ SE EGY LAGGOS, FOS WEBVIEW LEGYEN
  • Running
    Szerintem nem új térkép kéne, hanem Miramart áttervezni, meg Erangelt ráncfelvarni.
  • j0nNyKa
    na ilyet pont nem fognak csinalni, mert ugy hivjak hogy sanhok
  • Running
    Igen, a motor nem bírná. se ez, se más. A frostbite-nál is mindig volt objektum limit, pedig az nem szar motor. Amit ntex mondott az nem hülyeség, anno a POE2-ben volt egy ilyen ködös erdős pálya. Óriási királyság volt.
  • j0nNyKa
    varososban a lootbox necces kicsit, de vegulis lehet izgi hogy fel kell menni a tetore
    meg ez a szar engine / ejtoernyo cucc egy varosos palyan atom horror lenne, fele ember belehalna az ugrasba
    also grat a hozzaszolas szamhoz :D
  • ntex
    Kíváncsi lennék egy rendes dzsungeles mapra, amiben tényleg sűrű a növényzet random tisztásokkal, fakitermelő telepekkel, meg egy full városi jellegű pályát is panelházakkal, rengeteg épülettel, nagy parkokkal
  • j0nNyKa

• j0nNyKa
    space, easy
    vagy ilyen avatar-stilusut
  • Running
    Tegnap felmerült a kérdés a csapatnál, ki milyen stílusú ÚJ pályát látna szívesen a játékban. (Egy Strike at Karkand jellegű sivatagi arab térképet szívesen látnék.)
  • Running
    Igen, ez a baj. Tök jó pálya lenne, de vérunalom.