7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
nortsen #6741 A repülés irányítók is izzadhatnak. -
#6740 Fapadosak. :D -
#6739 tökjó az új meta SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6738 -
undY1ng #6737 Ezek az emote-ok annyira sz*rok... -
#6736 gif SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6735 -
#6734 Tegnapi ugrottunk vagy 10 kört, kb mind olyan volt mint egy Benny Hill show. Észre sem vettem a hibákat, csak a sajátunkat. :D -
#6733 nem jo abban nem lehetsz aldozat
meg azert tenni kell
ah nem, hagyjuk a picsaba -
#6732 Tudjuk a játék szar bugos 2 éve, engedjétek már el, ott az APEX, asse jó? Ne rinyáljatok puncik, hanem toljátok a csirkevacsikat.
-
nortsen #6731 Na ezt én sem vágtam, mivel nem értettem, mi az a hátralévő drop számláló.
A hasalásos dolog meg nem tudom, hogy történt, de egyszer csak felállt. Tovább nem mesélem. :) -
ntex #6730 Hasalásból feláll ha olyan helyen kúszol hogy nem lenne lehetséges a hasalás. Először nem értettük hogy működik ez az új flare gun, találtunk egyet, fel is lőttük mert Pochinkiben épp csak mi voltunk, erre várunk, sehol semmi... :D Nem vágtuk hogy csak annyi drop van amennyit jelez a mapon, és azé lesz aki előbb lehívja az adott fázisban.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.27. 20:26:19 -
nortsen #6729 Meg magától feláll hasalásból.
Meg a flare fent marad az égbolton.
RatBag várj vele úgy két évet, addigra lesz más. -
#6728 Nem játszottam pubgt vagy 3 hónapja, megvan az új konfig, ideje lenne ránézni. Tegnap mondja haver, hogy várjunk még vele, most tiszta bug, úgyis jön a patch.
Most akkor mi legyen? -
#6727 -
ntex #6726 Most az lett az új bug, hogy ablak közelében felugrik a karakter magától ahogy mozogsz... Amit persze ugyanúgy hall mindenki -
#6725 fasza lett az új peccs, mostmár nem csak 1-1 tárgyakat nem lehet felvenni a földről, hanem többet se
-
#6724 A játék úgy van becsomizva, hogy minden változtatásra az egész csomit kell cserélni, nem csak azt a részt ami változott. -
#6723 wooow, kigyün a testbű a pöccs e :)))) meg nem a telep-ül-és? :P
Utoljára szerkesztette: Running, 2019.02.27. 12:52:58 -
Zoolee1976 #6722 Sziasztok!Egy Lada Niva egy hómotor egy rakétapisztoly meg pár apróságot javítottak.Lehet tudni hogy mire fel megint ez a 12 gb?A játék nincs 30 gb de eddig kb 240 gigabájtnyi javítást kellett letölteni hozzá,ez így nonszensz. -
#6721 hagyjatok békén :D //nem település
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.02.27. 11:22:48 -
#6720 kinek a testéből? mi ez, valami alien? -
#6719 testből jött ki. ment élesre -
#6718 Honnan jött ki? -
#6717 kijött a 12GB os peccs -
#6716 fordítva vetted fel a bukósisakod. -
#6715 szerintem sokkal rondább nem lett, de legalább sokkal jobban fut -
#6714 Kiábrándítóan néz ki. :D -
#6713 Várom már az eu startot. -
#6712 "lite" :D -
#6711 pubg lite
4 percnél után van grenade cooking visszaszámláló.
inventoryban mutatja apexhes hasonlóan ha olyan lőszer/cuccunk van ami nem jó semmilyen fegyverünkre
itt a térképes jelölésnél van légvonal és távolság
legalább kétszer annyi fps (textúrák hiánya, baromira leegyszerűsített vagy hiányzó modellek)
leegyszerüsített hud
hátrahagyott kocsi bejelölve marad minimapon
pontosabb táska telítettség, sisak/pajzs kijelzés alapból (életcsík felett)
//A lag gondolom a vpn miatt van
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.02.26. 15:54:47 -
#6710 Teszt szerveren akkor most a fegyverek szórása független az fpstől? Mik a tapasztalatok vele? -
#6709 fhd-ba jó, milyen felbontást szeretnél ? :D
oké, látom közben megoldottad, így se rossz :p
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2019.02.26. 13:59:11 -
#6708 legalább olyanra cserélnéd le, ami az oldal közepétől kezdve lefele nem teljesen fekete :D
// vagy css trickz
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.02.26. 13:53:26 -
#6707 bő egy év után önkényesen lecseréltem, már unalmas volt a ködös :D -
#6706 -
#6705 Ja csudajó bénázni, miközben 3-an követnek. :D -
#6704 + endorfin + valszeg meg 1-2 masik hormon, de jovanaz, ha kivaltja kivaltja, a mi korunkban mar ritkan bujik elo -
ntex #6703 Az adrenalin, túlélési ösztön, és a félelem attól hogy beég az ember 1v1-be együttes hatása...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.25. 14:19:22 -
#6702 Tegnap Squadba utolsónak maradtam 1v1, nyertünk. Még 10 percig remegett a kezem. Kevés játék képes ezt elérni nálam, (szerintem nem is volt eddig ilyen) majdnem két év játék után.