7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• ntex
    Azért KDR alapján megmondani ki tud játszani a játékkal és ki nem, elég meredek. Nekem duo-ban 1.5 fölötti, squadban 1.7 feletti a kdr-em, mégis vannak olyan balszerencse sorozataim hogy egymás után 3-4 meccsen nem tudok 1-et sem ölni mert folyton úgy halok meg hogy esélyem nincs rálőni az ellenfélre vagy az enemy jóval nagyobb pozíció előnyben volt, vagy szimplán ő lőtt rám előbb. Volt nem egy olyan köröm is hogy ott volt nálam a Kar98 8x-el meg suppressorral vagy fullos AR fullos SMG és nem tudtam egy golyót elereszteni belőlük mert épp kifejeltek egy teljes sebességgel mozgó autóból, vagy épp befutottam egy olyan házba ahol egy kemper már 10 perce teljesen mozdulatlanul ült és arra várt hogy bemenjen valaki hozzá, vagy épp hátba vagy szembe lőttek egy tök váratlan helyről. És igen, olyankor a 15-20 perc lootolás megy a levesbe. De a játék attól függetlenül erről szól. Minél jobb lootot találsz, annál nagyobb esélyed van arra hogy tűzpárbajokat nyerj. Ahhoz pedig lootolni, keresgélni kell. De persze benne van a pakliban hogy fullos cuccokkal is kilőnek úgy hogy azt sem tudod honnan jött a lövés.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.09.06. 12:34:21
  • Fujiryu
    Igazából csak a KDA-ra voltam kiváncsi, mert az sokat elmond a játékteljesítményről és a játékélményről. Különösen az ilyen játékokban ahol ha meghalsz adott esetben 10-15 perc lootolás veszik kárba egyetlen lövés vagy hiba miatt. Persze lehet azt mondani, hogy a gyűjtögetés, meg a sunnyogás önmagában is szórakoztató meg funolunk és azért annyi amennyi, de egy battleroyal játékban egy teljes seasont senki nem funol és sunnyog végig mindenki akar győzni és embereket lelőni.

A leghangosabban a hitreget szidók általában a profik akiknél 2ms pingváltozás is képes idegrohamot kiváltani vagy abból a csoportból kerülnek ki akiknek a KDA-ja 1 alatt van, leggyakrabban 0.5-0.8 közé esik. Ez 10 meccsből 5-8 killt jelent és ha már van egy olyan meccs ahol lelőtt több embert vagy megnyert egy kört az azt jelenti, hogy a meccsek több mint felében csak lootolt és meghalt.

Ha valaki akinek 0.8 a KDA-ja 10 meccsből 1-ben szerez 5 killt, egy másikban 2-t egy harmadikban 1-et és az összes többi 7-ben meghal. 10 meccsből 7-ben csak lootlt. Magyarul a játékidejének a jelentős részét olyan lootolással tölti aminek haszna nem volt, mert meghalt mielőtt megölhetett volna valakit. Ez rendkívül frusztráló lehet és így már valóban értem miért nevezitek ezt a játékot játszhatatlannak, mert így valóban az, mert gondolom te se 3-as KDA-val szidod a rendszert.
  • Zozo0122 #2052
    Nem mondom el, mert megnézed az arányaimat és aztán téves következtetéseket vonsz majd le belőle - mert az én accomon játszik az öcsém is :) (Közösen bérlünk kérót, tehát gyakorlatilag lakótársam, hozzáfér a gépemhez, és az övén nem megy a PUBG.) Sőt, mostanra úgy alakult, hogy ő tölt több időt a gameben :D
  • Fujiryu
    Egyébként ha megnézed az egyik interjút gamescomon(most nem találtam meg a linket) abban pont elmondják, hogy a Microsoftosok adnak embert és erőforrást az X-Box-os verzióhoz az a PC-s fejlesztéseket elhanyagolható mértékben befolyásolja. A COD meg BF vérprofi fejlesztőcsapatát meg remélem te se gondoltad komolyan. Mindkét játéknál a marketing menedzserek szabják meg a fejlesztési irányt.
  • Fujiryu
    Még véletlenül sem akarod megérteni amit írok de nem baj, szóval itt ha valaki trollkodik az te vagy. Csak kíváncsiságból milyen néven szoktál játszani PUBG-vel?
  • Zozo0122 #2049
    Teljesen igazad van sajnos.
  • Gabe18
    Hogy amatőr bohócok, az szerintem túlzás. De hogy a fejükre nőtt az egész téma, az több mint valószínű. 10 millió eladott példány, csak PC-n, úgy hogy EA státuszban van a cucc? Ha egyszer lesz a földön videojáték történelem oktatás, szerintem ez külön fejezetet kap benne...
    Szerintem ha anno azt mondják nekik hogy ma van fél millió eladott példány, és havonta íródik valami cikk a játékukról a komolyabb gamer oldalakon, már bőven pezsgőt bontanak. És akkor csendeben fejlesztgethetnének, apró lépésekkel a végcél felé.
    Ehhez képest most itt az a "tömeg", akinek a 90%-a tegnapra akarja hogy minden jó legyen. Naponta híreznek róla mindenütt, róluk szól a Twitch, stb... Ja, és közben valószínű anyagilag is rájuk szakadt a jólét.
    Ezt egy CoD vagy BF vérprofi (legalábbis annak tartott) fejlesztőcsapata se venné könnyen, nem hogy egy ilyen.
    Az elejét még jól kezelték, csak kis lépésekről adtak előre infókat, amiket nagyjából tudtak is tartani. De most már érezhető hogy túlvállalták a dolgot az új animációkkal, új pályák, FPS mod bevezetés, visszajátszás funkció... Mindezt úgy hogy még az alapokat kéne megszilárdítani.
    És gyanítom ez csak romlani fog, mert a MS most már "ütni" fogja őket Xbox verzióért.
  • Zozo0122 #2047
    "Az meg statisztikailag lehetetlen, hogy pont akkor laggolj mindig pár másodpercre amikor harcolsz."

MINDIG??? Most belefutottam, meg néha előfordul, hogy pont akkor, de általában nem. De hogy statisztikailag lehetetlen lenne :DDDDD Tuti, hogy trollkodsz amúgy, ez jó volt :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.09.05. 21:30:59
  • Fujiryu
    Mindenkinek van network lag, nekem is de szerintem az hogy játszhatatlan lenne tőle a játék az erős túlzás. Sőt sokszor van az, hogy szinkrtonban csúszkál a szerver mindenkinek, de ez nálam 4-5 meccsenként 1-2 másodperc. Az meg statisztikailag lehetetlen, hogy pont akkor laggolj mindig pár másodpercre amikor harcolsz. Vagy ha tényleg így van akkor tényleg nem értem miért erőlteted ezt a játékot annyi más van amit lehet játszani.

Szerintem itt is jól halad a fejlesztés mert nem tudom te mikor kezdtél el játszani, de az early acces elején nekem minden meccs azzal kezdődött, hogy volt egy 4-5 másodperces network lag még ejtőernyőzés alatt, majd amikor leértem a földre és betölt a textúra utána még egy.
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 21:18:22
  • Zozo0122 #2045
    Egyre jobban úgy érzem, hogy ez a fejlesztőcsapat amatőr bohócok gyülekezete :D Hosszú hónapok után a mai napon ismét erős network laggal küzdök. (1-2 játéktárs is, tehát nem egyedi, biztos közületek is van aki tapasztalja. Ami viszont meglepő újdonság, mondhatnám feature, hogy amikor network lag van, akkor együtt érezzük :D ) Nem, nem a netemmel van gond, ez múltkor ellenőrizve lett + az elmúlt hónapokban gyakorlatilag nem tapasztaltam ezt a hibát. Gondolom új patch jött a közelmúltban. Már el se olvasom a patchnotes-t se, mert vergődnek apróságokon, miközben az égető problémák figyelmen kívül vannak hagyva.

Az előbbi meccsen történt: társaim picit arrébb landoltak, nekem meg a nyakamba ugrott egy squad. Nagy mázlival találtam egy scart, és becserkésztem őket. 1 kill, 2 kill, 3 kill. Az utolsó sráccal ment a bújócska, végül megleltem. Egy konyhában gubbasztott, ráláttam, tiszta fejlövés lett volna kb. 10 méterről. Céloztam - NETWORK LAG. Mire vége lett megdöglöttem. Ragequit. Nyilván ez is a skillemen múlt, mikor előtte lemészároltam hármat miközben rettegtem, hogy csak ne most adja be, csak ne most azt a tetves lagot.

Parádé.
  • nortsen
    Sajnos ezeket kitapasztalni elég sok idő, szóval nagyon kéne egy gyakorló map.
  • Normen76
    Nálam közelre az Uzi, távolra M16 a nyerő. Egyiket sem cserélem le másért. M416 még jöhet, de legtöbbször marad az M16. Uzi hiába sebez kicsit, rettenet a tűzgyorsasága és alig mozog be, 15-20 méteren belül általában azonnal öl. Tudjátok mi van, ha a plébánián unatkoznak és a papok hálózatban játszanak ? Na.... hát az a paplan.... :)
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.09.05. 20:51:25
  • ntex
    10 millió fölött jár eladott példányszámban a PUBG
  • Fujiryu
    Az m16 az meg azért jó, mert távolra nagyon pontos és messzire jól lehet vele lőni, de ezért cserébe közelharcban meg hátrányban vagy egy automata gépfegyverrel szemben. Én pl ezért szeretem nagyon ezt a játékot, mert minden fegyvernek megvan az erőssége és mindenki talál olyat(ha szerencséje van a lootal) ami fekszik a játékstílusához.
  • Fujiryu
    De mondom ez egyéni preferencia kérdése nem kell azért eldobni egy fegyvert mert a másik OP.
    Pl Break is meg Shroud is ha talál AK-t eldobja ami nála van és azzal nyomul, mert nagyon jól kezelkik a recoilt, de pl én AK-t csak akkor megyek ha nincs más fegyver még UMP-ért is eldobom. Már volt aki azt mondta hülye vagyok mert az AK mennyire jó, de ha egyszer nem tudok vele lőni akkor nem tudok.
    Ugyan ez igaz a scopeokra is. Teljesen más a 4x 8x és 15x. Mindegyiknél szokni kell az egérbeállítást. Pl gépfegyverre 8x scopeot nem használok, mert azzal csak Kar98-on tudok lőni, a recoilt a 4x-en tudom a legjobban kezelni. A 15x meg mivel eddig kb 3x ha volt egy rémálom annyira más mint a többi az egérzékenységet nem tudom rajta beállítani úgy hogy jó legyen.
    Szerintem a legfontosabb, hogy találj egyet amivel komfortosnak érzed magad és maradj annál függetlenül attól mit mondanak mások és mi éppen az aktuális OP. Persze ha egy patchben az egészet felborítják akkor lehet más lesz, de nekem a tapasztalatom az, hogyha találok egy scar-L-t angled foregrippel és kompenzátorral akkor abban a körben már biztos ölök valakit.
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 18:46:45
  • Fujiryu
    Én a bulletdropra értettem, hogy ha SKS-t használok akkor nem megy Kar-ral. Teljesen más a golyó sebessége futó emberre vagy távoli célpontra teljesen máshogy kell lőni vele és ha megszokod az egyiket akkor nehéz átállni. Ugyan ez igaz az AWM-re azzal is máshogy kell lőni mint pl a Kar98-cal. De persze félre lehet magyarázni amit mondok ahelyett, hogy megpróbálnád megérteni.
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 18:36:35
  • Szabi #2038
    túl a 10 milla eladott példányon, azért ez 30 euróval felszorozva nem hangzik rosszul.. :D
  • Zs0lt1
    Az fasza akkor az m416 egyelőre felejtős.

A pötyögtetős megoldás inkább m16-al jó szerintem.
  • Zs0lt1

Mi lenne ha nem keltenéd feleslegesen a feszkót?
  • Deviome
    Hagyd a picsába. Ezeknek körbe kell írni mindent. Szajkózzák a faszságait. Tudják, hogy szar, de leállnak vitatkozni. Semmi értelme.
    15 év CS van mögöttem, ha nem is pro szinten. COD 1-2, Quake arena, UT, Battlefield sorozatok. Majd egy ilyen kis tejfölösszájú mondja meg, hogy én mekkora skillel rendelkezem. :D:D

Fujiryu: Olvasod amit írsz?? Bullet dropp. AZ!: :D:D 30 méterről 8x scope kar98 full szemközé, de bulletdropp. Mert te vagy a jani a gáton. Te egy olyan tipikus gyerek vagy aki hallotta, hogy más kettőt ölt akkor te hármat mondasz. xD Az értelmed ott kicsap, hogy összehasonlítod egy Kar 98 meg egy SKS recoilt. xDD Nem gond, hogy az egyik forgó-tolózáras? A másik meg automata? :D Mire a Kar98 újra lövés képes milyen recoilrol beszélünk? Áruld már el. xD Mert az, hogy az SKS-el elősz 5 lőszert 3 sec alatt az oke. Nagy szakértelem. Hasonlítsd össze az UMP9-et az AWM-el. Nézd meg a recoilt ott is. xDDD
  • nortsen
    Elég ferdén lősz. :)

@Running: BF széria ehh. Fene tudja meddig tudják még süllyeszteni a színvonalat, de jól csinálják az tuti.
    Rising Storm2 Vietnám csúszott nekem be a helyére, meg a PUBG. Tökéletesen tudom azóta mellőzni a BF szériát.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.09.05. 16:21:39
  • Fujiryu
    Ez a video is érdekes. Kb bemutatja a két taktikát(single shot pötyögtetés/auto spray) és hogy mennyire op ha tudod kezelni a sprayt auto módban.
    vagy ez a scar vs m416
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 16:11:53
  • Zs0lt1
    Köszi, akkor úgy tűnik felesleges volt a felháborodásom :D
  • Zs0lt1
    Szerintem engedd el a sztorit ..
  • Maala
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pszichológia. Kiírja magából, társra talál a hasonló sztorikat átélők között, és ezzel könnyít a lelkén. Nyilván egyszerűbb, mint újabb 20 percet lootolni a kétes végeredményért. :-)

Te/mi vagyunk kisebbségben a nyugis hozzáállással. Én már megszoktam pl. a WoT topikban, te is vagy megszokod, vagy megszöksz. :-) Hála égnek Overwatch topikot sikerült lefolytani, igaz, ezzel meghalt a topik, de legalább csak a valóban érdemi infók vannak ott. Ez a két véglet van. Vagy sok élet a sok sírós hsz-el, vagy csend sírás nélkül. Mert valljuk be, nem sok mindenről lehetne beszélni heti 1-2 hír mellett - legalábbis itt (SGn) nem nagyon szokás a másikat dícsérni. :-D

Persze amikor "nyugis hozzáállást" írok, akkor nem azt mondom, hogy nem ragelek pár percig az eset után - hogy aztán elpárologjon az egész 5 perc alatt -, de hogy odamenjek egy fórumra, és sírjak, azt nevetségesnek tartom. Persze ez az egészségnek biztos jobban árt, mint a fórumon siránkozás. :-) Különbözőek vagyunk, ettől szép az élet.
  • Fujiryu

Ezt a képet egérrel lőttem balról jobbra (SCAR-L)
    1. attachment nélkül 8 auto lövés vertical foregrippel -
    2. 8 single shot
    3. csak kompenzátorral

Kb annyi látszik, hogy a kompenzátor sokat levesz a vertikális recoilból. Az oldalirányú kb semmi. Meg hogy auto modban mekkora spray van(itt akartam nyomni egy tesztet de találtam AR silencert és inkább játszottam)
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 14:21:54
  • Fujiryu
    Na most nyomtam két meccset ahol le tudtam tesztelni és nekem nem sikerült ezt reprodukálni(valszeg javították). Stockkal és stock nélkül is 4x scoppal kb ugyan úgy volt a recoil ilyen durva oldalra kitérést nem láttam(a felfelében volt egy minimális eltérés 4 dupla lövés után). 5-10 golyós sorozatoknál attól függetlenül milyen attachmentek vannak (angled vs vertical, flashhider/silencer vagy semmi) szabad szemmel észrevehetetlen a különbség, nem tapasztaltam oldalrahúzást sehol. Az egyetlen ahol szemmel látható volt a különbség az a kompenzátor na ott kb a fele/kétharmada a recoil felfelé. Szóval ezt vagy javították vagy nem is volt és szerintem igazán nem számít a kompenzátoron kívül semmi csak pszichésen lősz jobban ha azt hiszed ami nálad van az jobban tompítja a recoilt. De persze érdemes letesztelni, mert ha valami nálad olyan recoilt ad ami nem oké és nem tudod lekezelni akkor azzal nem szaladgálni.
  • yossarianHUN
    Akkor emiatt azoknak a játékoknak a topikjában puffogj, mert ott lehet, hogy nem indokolt a sírás. Itt az.
  • Fujiryu
    Én amit nem értek és amit még mindig nem magyarázott meg senki, hogy mit vártok ettől a sok történettől ahol elmesélitek, hogy lelőttek titeket, mert szar a hitreg? Mindenki tudja, hogy szar, mindenkinek az akkor miért kell emiatt rinyálni napi szinten? Miért nem lehet szépen nyugodtan játszani elfogadva a korlátait a játéknak és valami értelmesről beszélni itt? Mi változik attól, hogy ezt nyomják itt folyamatosan? Itt mindenki el van szállva magától és személyes sértésnek veszik ha valaki megjegyzi, hogy lehet mégse találta el annyiszor az embert ahányszor gondolta. Alapítsatok egy anonim nincs hitregem csoportot ahol leültök hetente és elmesélitek egymásnak, hogy hány headshotot nem adott be a játék.

A problémám az, hogy itt a fele ember aki a hitregről hisztizik minden játékban amivel játszik erről hisztizik idestova már 10 éve. BF2-ben is már a porzás volt a napi téma és úgy látom ezen azóta se sikerült túllépni. Egyszer talán fel kéne tűnjön, hogy nem azért van alacsony KDA-d mert a hitreg szar, hanem esetleg más a probléma...
  • yossarianHUN
    Nem értem mit kell ezen még mindig veszekedni, köztudott tény, hogy a játék netkódja és tickrate-je a béka segge alatt van. Ilyen az engine, ezek a korlátai. Ezzel kapcsolatban már a játék legelső felbukkanásakor megfogalmazták az aggályaikat az ismertebb youtuberek. És igen, erre vezethető vissza a sok lag és rossz hitreg. Ezeknek a létezését tagadni lehet, csak nettó hülyeség, attól függetlenül, hogy persze valószínűleg a bejelentett lagok és rossz hitregek nem 100%-a volt lag és rossz hitreg, hanem biztos volt pár, amikor valaki benézett valamit, vagy csak nem tudta lenyelni a békát. Lehet váltig állítani, hogy az én kocsim bizony 200 lóerősnek érződik, de ha egyszer ott áll a forgalmin, hogy csak 70, akkor nincs miről beszélni.
  • HTS s3rg1nh00
    ismerve Fuji képességeit,kb.olyan mintha egy olimpiai gerelyhajítót próbálnál meggyőzni arról,hogy szar a gerely és azért nem tudsz ugyanakkorát dobni. :D
  • Zozo0122 #2023
    5 percen át írtam egy válaszkommentet, de kijelöltem és töröltem az egészet. Ez nagyon sok energiába és időbe kerülne, hogy itt veszekszünk ma délután és semmi nem változna meg. Inkább várjuk gőzerővel az új pályát :D
  • Fujiryu
    Ez a biztosan felfogta mindet a sisakja és mellénye na ez az ami pontosan történt. Az, hogy nem tudjátok elfogadni azt a tényt, hogy egy előnyös helyzetben ti maradtok alul az egyedül nektek rossz. Már eleve azzal, hogy ijen dolgokon idegeskedtek rontjátok a saját teljesítményeteket. Azzal, hogy szerinted fejbelőtted de a szerver szar már attól annyira tilt-elsz hogy szarabbul teljesítesz. Belelőttél egy tárat nem halt meg és még élsz akkor nagy levegő kifúj és új terv. Ennyi. Hidd el sokkal eredményesebb mint dühből még rálőni 20-at aztán idejönni Sg-re és leírni, hogy milyen szar a játék.
  • Fujiryu
    Értem amit írsz, de szerintem te nem érted amit én írok.

Most szerinted attól, hogy itt sírtok mi fog javulni a játékban? Vagy én maradtam le valamiről és itt van valaki aki fejlesztő a Blueholenál és miattatok változtatnak valamin?

Minden patchnoteba bele van írva, hogy a szervereken és a hitboxon javítanak, illetve a golyók fizikáját is folyton változtatják. Azt nem értem mit vártok ettől a se eleje se vége rinyálástól. Jobban fogtok lőni, jobb lesz az internetetek, feléledtek, goplyóállóak lesztek? Bevezetnek egy opciót a report gomb mellé ahol benyújthatsz egy ticketet hogy márpedig én Killerboy93-at fejbelőttem Kar98-cal egyes sisakban mielőtt ő lelőtt volna tessék valamit csinálni? Mit vársz ettől, hogy újrajátszhasd a meccset vagy, hogy töröljék azt az egy halált a statodból és adjanak egy plusz killt? Mert én erre nem látok reális esélyt. Amit én próbálok itt elmagyarázni, hogy az egyetlen dolog amit tehetsz és amivel csökkenteni lehet az ilyen halálesetek számát az az, hogy a saját játékodon változtatsz. Amit csináltok az az, hogy egy problémát úgy próbáltok megoldani ahogy nem lehet. Egy magyar fórumon magyarul mesélitek el a haláleseteiteket. Amit itt nyomtok az egy az egyben ugyan az mint amikor valaki nyerni akar a lotton, könyörög, imádkozik csak éppen lottót nem vesz.
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 11:58:19
  • Malachit
    Látom értelmezési problémák léptek fel, így leírom kicsit másképp. Vagyok én mint egy guggoló célpont, nem mozgok, van az ellenfelem aki nem guggol, hanem álló helyzetben mozog össze vissza mint egy mérgezett idióta, fegyvere full autora van állítva, amivel folyamatosan megszakítás nélkül tüzel rám 20-30 méterről és el is talál folyamatosan, majd megöl. Végül tárazás után ezt még eljátsza másik két csapattársammal, akik mozogtak is valamennyire. Na ha ennyire tud célozni akkor ő lehet az univerzum bajnoka célzásban, mivel a szórási képnek a galaxis átmérőjével kellene egyenlőnek lennie ilyenkor...

Az meg hogy nem tudom eltalálni megint nem sikerült értelmezni. Guggolva lőttem nem mozgó, guggoló célpontra kb. 200 méterre. Minden lövés után kivártam, pontosítottam. A lövések találtak, vér jelezte a célon mégis vígan elvolt. Biztos mindent felfogott a mellénye és a sisakja....
  • Zozo0122 #2019
    Szerintem csak felületesen olvastad el a hsz-emet. Nem egészen arról szól, amiről beszélsz. Örülök, hogy nem vagyunk munkakapcsolatban basszus. Nagyon rossz érzés percekig magyarázni vagy írni valamiről és aztán szembesülni vele, hogy semmi foganatja nem volt :D Hagyjuk szerintem, írhatnám, hogy az, hogy haver azt látja, hogy fejest lőtt, de mégse azt lőtt, az a játék hibája. ő jó érzékkel, jó helyre lőtt, és szemlátomást talált - innentől nem ő a hibás. Vagy azt is írhatnám, hogy persze, hogy sokszor céloz tényleg rosszul az ember, de néhány esetben igenis a "sírás" a megoldás, erről szól ez a dolog. Át kell adni az információt, ha valami nem tökéletes. :D Minél több sírás annál előbb javítják :D

De hagyjuk, feladom. Téged nem foglak tudni meggyőzni, hogy ne azonnal mások skilljét támadd. A másik, hogy te eleve úgy írtál, hogy ÉN fejbelövöm, ergo rám vetítve - de a hsz-emben nem az én skilljeimről volt szó, azokkal viszonylag meg vagyok elégedve :D
  • Fujiryu
    De másnak is ilyen a shotgun nem csak neked. Ez nem a játék hibája, hogy szerinted unrealisztikus, mert mindenki ugyan azzal a játékkal játszik és ugyan olyan a fegyver a kezében. Amit te tudsz tenni, hogy ismerve a fegyveredet olyan helyzetbe mész bele a harcba ahol tied az előny. Pl ha valaki kempel egy házban egy duplacsövű shotival és te rárontasz egy SKS-sel akkor ott nem a játék a hibás ha lelő egy lövésből, hanem te.

Ha nem tudsz kiszedni valakit messziről akkor nem 3 tárat kell ellőni rá hanem az első fél tár sikertelenség után tovább állni és esetleg más pozícióból esetleg újra megpróbálni kilőni.
  • Fujiryu
    Amit leírsz az megint az hogy azt hiszed fejbelövöd de nem, mert a bulletdrop miatt a testét találod el. Ennyi történik nem több, nem kevesebb nem a szerver hibája, hanem te nem céloztál jól. Ez nem funboykodás ezek a tények. Persze előfordulhat lag meg hasonlók, de azt furcsállom, hogy én ezzel elenyésző mennyiségben találkozom. Ha én nem tudok eltalálni valakit az általában azért van mert nem jól célzom, de persze lehet nálam fasza az UPC és dedikáltan magas tickrate van az én kliensemben mert valami kiválasztott vagyok, de szerintem inkább annyi a különbség, hogy más a hozzáállásom.

Ez az M4 bug amiről írtok ez is csak annyi, hogy nem máshova megy a golyó hanem a recoil más a különböző attachmenteknél. Ezt érezni is lehet a játékban, mert mindenkinek van egy saját beállítása amivel jól lő. Saját magamból kiindulva ha neadj isten felveszem az SK-st és azzal lövök egy meccsen végig scopepal akkor utána Karral nem megy a célzás. Az AK-val meg abszolút nem tudok lőni, mindegy mi van rajta a recoilt nem tudom kezelni. Nekem a legjobban a SCAR-L vagy M16A4 fekszik, de van olyan akinek meg az AK-val tud lőni a legjobban és ugyan így az M416-tal is vannak sokan azok közül akikkel játszom, pedig stockot és verticalt használnak amik állítólag nem is jók. A recoil is ugyan olyan mint a távolba lövés. Minden fegyvernél más neked kell korrigálni, ami megint megszokás és egyéni skill kérdése. Kereshettek videokat amivel igazoljátok a teóriátokat, hogy miért nem tudtok lelőni valakit, de ettől nem fogtok jobban játszani és ugyan így nem fogtok tudni lelőni senkit. Az egyetlen amin változtatni tudsz az a hozzáállásod.

De persze ha nektek megnyugvás az, hogy telesírjátok az fórumot, hogy mennyire nem jó a szerver lelketek rajta, nekem ettől max csak annyi a rosszabb, hogy itt megint nem lehet semmi értelmeset csak rinyát olvasni.
  • Running
    Vasárnap beugrottam kicsit Battlefield1-ezni a többiekkel, úhuhúúú, ami ott van, jáááj. A sörétessel 5 méterről 3x lőttem a csávót hátba mire meghalt, csak néztem, hogy ez hogy, megjelenéskor nagyon jól adta. Kapott egy kis nerfet, ahogy az automatico is, kb senkit nem lehet lelőni vele 10 méteren kívül. Nagyon furcsa lett az a játék, főleg, hogy a játékosok kb 60% sniper volt. Ijedten menekültem vissza ide. :)))
  • Zozo0122 #2015
    Na, pontosan erről beszéltem a múltkor. Nem egymásnak hiszünk, hanem azonnal a másik skilljeit ócsároljuk. Pontosan ezt magyaráztam, ez elvakult fanboykodás. Annyi hiba van ebben a játékban, hogy én nem nagyon merek olyan helyzetekre beszólni embereknek amiket ők éltek meg, mert jó eséllyel (nem biztos) van benne vmi gyökér bug. Pl. az M4 stock célzás és társai.

Mikor nekem haverom azt kiabálja a mikrofonba, hogy de mi, hát láttam ahogy fröccsen a feje és Kar-ral kapott fejbe egyes sisakba...szó nélkül hiszek neki, mert tudom, hogy nem egy kamugép. Valószínűleg ő tényleg azt látta, hogy fejest lőtt, fröccsent is, csak a játék nem reigsztrálta neki a találatot. Tud lőni, csak kibaszott vele a lag, a tickrate vagy akármi szó szerint.

Rengeteg példa van béna játékosra is, de ők konstans bénák általában. Nem csak alkalmanként, de akkor se feltétlen az ő hibájuk.