7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• j0nNyKa
    i see
    ja hat azt nem vonnam ketsegbe hogy pugben konnyu csalni, es nem mondanam hogy az anticheatjuk fogja megvaltani a vilagot :D de a reportokat tisztesseggel atnyalazzak
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.04.11. 12:19:21
  • ntex
    A cheater haverjaim azóta is játszanak.

Erre válaszoltam, igaz arra nem tért ki hogy ugyanarról az accról játszanak, vagy másikról. A wackyjacky-s témára is válaszoltam az előtte lévő postban.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.04.11. 12:18:36
  • j0nNyKa
    erre valaszoltal
    "A makro használata meg jó pár streamert érintene, de hát valamiből meg kell élni, ha már dolgozni nem akarnak. :)"
    ez megvan?
    ez volt ugyanis a tema, hogy wackyjacky ugy lo qbuval, hogy arra mar en is ramondanam rosszabb napjaimon hogy gyanus (illetve nem, de ha azt sem tudnam merre allok arccal, siman)
    igy erted a temat?
  • ntex
    kockaztatva hogy mondjuk live streamen latszik hogy csal, vagy hogy epp akkor bannoljak meg ilyesmi?

Ki beszélt streamerekről? Nem a streamerek fognak csalni nyilván (bár erre is volt már példa asszem), hanem az utolsó senki lóf*szjancsik akik képtelenek fraget lőni a játékban és elegük lesz abból hogy folyamatosan lelövik őket.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.04.11. 12:10:33
  • j0nNyKa
    kockaztatva hogy mondjuk live streamen latszik hogy csal, vagy hogy epp akkor bannoljak meg ilyesmi? ahelyett hogy gyakorlassal, tanulassal kiemelkednenek a tomegbol?
    de, biztos vannak
    legalabbis egyszerubb / kevesbe fajdalmas ezt feltetelezni es rajuk mondani, mint belatni hogy te meg en meg a jatekosok 99%-a atlagos lofasz kepessegu senki
  • ntex
    Szerinted nincsenek olyan csalók akik nem agyatlanul használják hanem pl. használnak csak egy radar hacket arra hogy tudja hol számítson enemyre a közelben? Buktasd már le az olyat...
  • j0nNyKa
    ezt komolyan irtad?
  • undY1ng #6854
    Mostanában a reportolásaim teljesen sikeresek, mert minden login után kapom a visszajelzést, hogy bannolták az illetőt. Szóval igen, azért lehet találni ezekből bőven.
  • ntex
    CS:GO-ban is vannak csalók akik hónapokat, vagy akár éveket tudtak játszani úgy hogy csaltak, nyilván PUBG-ben is akad néhány ezekből, akik az elejétől fogva csalnak és nem banolták még őket, de előbb utóbb ők is hibázni fognak.
  • nortsen
    A cheater haverjaim azóta is játszanak.
    A makro használata meg jó pár streamert érintene, de hát valamiből meg kell élni, ha már dolgozni nem akarnak. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.04.10. 22:30:03
  • Jim Morrison
    https://twitter.com/sprEEEzyOW/status/1115958436368396288
  • ntex
    Nem tudom említettem e már, akár hiszed akár nem de pl. én sem reportolok kapásból mindenkit aki kicsit is gyanúsan lő le. Mielőtt reportolok valakit a statjait mindig meg szoktam nézni OP.GG-n. Megnézem hányadik szezon óta játszik, mekkora kihagyásokkal, különböző szezonokban lejátszott meccseinek számát, ezekből könnyen kiderül hogy elsődleges vagy másodlagos account, átlagos játékos, vagy a játék előtt éli az életét. Így hamar leszűrhető hogy potenciális csaló lehet e vagy sem. Ha valakinek egyik szezonról a másikra ugrásszerűen megnőnek a számok a statisztikáiban (teszem azt előző szezonokban 100 meccs alatt 1-1.5 K/D-vel volt, majd az új szezonban ugyanennyi meccs után hirtelen 4-5 lett a K/D-je) az szinte biztos hogy elkezdett valamit használni. WackyJacky101 statisztikáit megnézve azért a hülye is látja hogy rengeteget játszik, ráadásul season 1 óta konstans jó statisztikái vannak ugyanolyan 3.00-3.50 körüli K/D-val season 1 től kezdve egészen mostanáig.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.04.10. 16:36:18
  • j0nNyKa
    na most oszinten ezert nem reportolnatok hogy makrozik?
  • goofey84
    Ja basszus ápr 1. volt
  • goofey84
    Nem is lett ingyenes ugyanúgy 30 euro a steamen
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    damn son, az tényleg durva
  • nortsen
    Ok, persze. Maradjunk annyiban, hogy a csíterek messziről bűzlenek, és a statot csak utólag szoktam megnézni.
  • nortsen
    SV_RESPECT0
    girurun
    A makrosokat nem jegyeztem meg, csak reportoltam. Csak akkor szoktam, ha egyértelmű. Hirtelen haragból nem szokásom reportolni.
    Persze nem minden esetet szoktam megnézni, csak amikor már nagyon feltűnő.
  • undY1ng #6842
    9:05 Ohh honfitárs! :D
  • undY1ng #6841
    kuku blety.
  • Doma #6840
    Nézd meg az általa linkelt stat oldalon az utobbi team meccsei(ke)t. Szkepikusan szoktam fogadni magam is a cheteres dolgokat mert jó régen éltem át gyanús dolgokat a játékban. Viszont tisztán látszik hogy a másik jómadár mennyit javult a közös team játékra.
    Utoljára szerkesztette: Doma, 2019.04.01. 20:45:06
  • j0nNyKa

• j0nNyKa
    thx
  • nortsen
    oks, majd este
  • j0nNyKa
    aha linkeld plz, érdekelnek a csíter statok
  • Jim Morrison
    K/D
    Perfect

az en statom is ilyen es nem csalok
  • nortsen
    Nem értelek, most linkeljek ide mindenkit? Te fogod kitiltani őket? :)
    Amúgy meg nincs mindnek a neve előttem, melózom, de ha ragaszkodsz hozzá, linkelek majd még,
    Mondjuk te most éppen hülyének nézel engem, de elviselem.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.04.01. 17:52:34
  • j0nNyKa
    ö oké tegyük fel hogy stat alapján csal, mert ez.. na mind1, tegyük
    ez 1 darab, annyi valóban jut minden x hétre
    többi?
  • nortsen
    COOPER_superhero
    Attól tartok nem.
    Ez éppen az e heti csoda gyerek. Nagyon jó formában van. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.04.01. 17:03:18
  • j0nNyKa
    nekem 100%ban jon visszajelzes csiterekre, mondjuk nem is ilyen gyakoriak, par hetente talalok / jelentek 1et
    ooo isten ments hogy valtozast erjek el, de nem lehet meg annak a halvany lehetosege hogy nem csalokra is ramondod?
  • nortsen
    4re ment report, kb 3 hete játszik mindegyik azóta is nyugodtan.
    Volt aim, wallhack, macros, mindenféle, egyikre sem kaptam visszajelzést.
    De ez csak mostanában lett megint, eddig egészen jó volt a felhozatal.
    Valami új cehaeat lehet, ami átmegy a szűrőn, remélem nem sokáig.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.04.01. 16:36:44
  • j0nNyKa
    reportolod oket sorra es kapod a visszajelzest hogy ki lettek rakva?
  • nortsen
    Ehhe, beszopotam (megint). :)
    A cheater növekedés viszont igaz.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.04.01. 16:22:52
  • undY1ng #6827
    XD Remélem csak szarkasztikus!
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.04.01. 16:15:57
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mai datum mond valamit?
  • nortsen
    Szerintem meg pont ellenkezőleg. Olyan durván tolják egyesek, hogy mióta új season van, mindenki fejest ad. :)
    Remélem hamar eltávolodnak a prok a szerény képességemtől.

Nem számítok szar játékosnak (sem nagyon jónak), de pár napja nem adja.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.04.01. 16:12:54
  • nortsen
    Az utóbbi hetekben egyre több cheaterrel találkoztam, így pont jókor jön a free bejelentés... Fasza lesz.
    Remélem a szerverek is szarrá lesznek pukkantva. Jó játékot mindenkinek. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.04.01. 16:08:56
  • Dency
    Ingyenes pubg!

• j0nNyKa
    miert lenne fake? vegre odafigyelnek a vegan jatekosokra es ok valaszthatjak a winner winner tofu dinnert