7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
ntex #6901 Wackyjacky peekers advantage videójának kontójára ma megtörtént velem az ami teljesen cáfolja azt a videót... Sajna nem vettem fel mert olyan szinten felcseszett hogy legszívesebben rácsaptam volna az asztalra, de akkor felvertem volna a családot -.-' Helyette inkább rage quitoltam. Pochinki, középső blokk ikerházak, egyik emeletén csávó fixen letart, tudtam hogy hol van, mondom akkor megszivatom, kinézek rá prefire-el. Tényleg csak egy pillanatra néztem rá ki, ráeresztettem SCAR-ból egy sorozatot majd vissza is bújtam, erre a karaktertem összeesik úgy hogy már rég rám sem látott a csávó... Mondom ez a mi a f*sz volt? Death camben a csávó simán tartotta az ablakot ahol feltűntem egy pillanatra, leviszem a HP-ja 3/4-ét, már rég nem vagyok ott, ő már csak a hűlt helyemet lövi Bizonnal, és meghalok... Annyira fair ez a játék még mindig hogy hihetetlen. Ez a nyomorult solo kb játszhatatlan az orrba szájba kempelők miatt. Leguranak az emberek Pochinkibe kempelni? Röhejes. Volt olyan aki az első házban várt rám a hatos blokknál hogy átmenjek hozzá, gondolom fent várt a lépcső tetején, mondom 'nyádat azt... Nem csodálom hogy egyre többen játszanak inkább solo-squadot...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.06. 00:12:01 -
#6900 -
undY1ng #6899 Reload Új M16 betöltési animáció, csak sohasem ér véget. :(
-
#6898 Én is azt hittem az elején hogy király fegyó, aztán AR-el bedaráltak jó sokszor, hiába tunkoltam. Sajnos az a helyzet, hogy pl egy AK közelre is annyival erősebb, hogy esélytelen a sztori, hacsak nem lövöd fejbe. Tényleg max közelharc, 10 méteren belül, ott lehet jó. -
ntex #6897 Ahhoz képest hogy .45-ös lett tényleg kicsit gyengének érzi az ember, de amúgy nekem bevált így is, hoztam már le vele 1v2 - 1v3-akat többször. Mondjuk én csak max 10-15 méterekig használom max, távolabb inkább primaryval lövök. Nem mondom hogy túl jó fegyver, persze h vannak jobbak is de ahogy mondta WJ egyéni preferencia kérdése is lehet, nekem bevált. Ha buffolnának picit rajta annak én is örülnék mert egyik kedvenc SMG-m.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.01. 11:47:11 -
#6896 jön az ump buff
-
undY1ng #6895 Ma délelőtt beléptem és fogadott egy care package-es hír és kapott mindenki egy sickle > axe skint.
-
#6894 milyen axe skinre, azt elmondod? -
undY1ng #6893 Az axe skinre értettem. A sickle megfelelője, de hát ki használ mást a serpenyőn kívül? Mindegyik forintos.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.04.30. 15:15:11 -
#6892 8:15tol :DDD
-
#6891 sickle mindig is volt a jatekban, illetve hat meg anno az alpha2 patchben jott, de ja azota van -
undY1ng #6890 Sickle* -
undY1ng #6889 Ez a fejsze valamelyik fegyver skinje? Or am i noob? -
#6888 Lag nekem nincs, a loot az furcsa, több van, csak valóban érdekesen elosztva, szerintem csak full random, oszt olyan amilyen.
Az új hangok jók, a gatyasuhogás az nem jó, hangos és idegesítő miramaron.
Utoljára szerkesztette: Running, 2019.04.24. 21:03:16 -
ntex #6887 Hihetetlen amúgy hogy nem bírják normálisan elosztani a lootot. Pochinkibe ugrálunk folyamatosan, és van mikor egész ház blokkokban nincs fegyver, az enemyk már hallom hogy AR-ekkel meg SR-ekkel írtják egymást, nekünk meg bújkálni kell mert csak egy rohadt pisztolyunk van 5-6 ház után is -.-
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.04.24. 11:50:27 -
#6886 ó, kijött a csodapeccs? -
#6885 Dióhéjban: Megnövelt beryl,scar-l erangelen. Masszív FPS drop házakba, -40 fps nálam kb. Még mindig az van hogy kb 3 közeli házban van 3 Scar-l vagy más AR, további 8-10 házban shotgun meg pisztolyok. -
ntex #6884 Ezt én is akartam írni, de én sem értettem miért pont azt választotta fődíjasnak. Annál a második sztem 100x jobban megérdemelte volna. -
#6883 Lehet én vagyok a buzi, de a főnyereményes videótól nem ájultam el, semennyire. A hivatalos meccseket érdemes követni egyébként, mert nagyon szép megoldásokkal lehet találkozni. Eu liga -
#6882 -
#6881 én mindegyikről kapok, vagy másnap, vagy 2 nappal később, hogy átmeneti ban, aztán rá egy nappal hogy végleges ban
de ja lehet szar a rencerük és random nem jeleznek, nekem lekopogom szoktak -
ntex #6880 Mostanában nem kapok semmilyen visszajelzést banokról valamiért. Pedig reportoltam legalább 1-2 ilyen hasonlót az elmúlt hetekben. Az ez előtti utolsó gusztustalan aimwh-s két napja nem játszott ahogy látom, lehet már banolva van az is csak nem kaptam róla üzenetet.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.04.18. 23:49:14 -
#6879 majd linkeld amikor bannolják -
ntex #6878 Ma esti eset:
Ennek a csávónak tényleg semmi extra nincs a statjában, csak az látszik hogy 0km-es acc: Mishatop_
Nekünk jöttek Pochinkinél, nem bírtak velünk, elkezdett a csávó rage hackelni. Biztos ihletet kapott WackyJacky auto-DMR videójából. Kíváncsi leszek mikor fogják banolni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.04.18. 23:15:38 -
#6877 update 28
van pár fasza változás -
ntex #6876 True story -
yossarianHUN #6875 Fun fact: az ujjaidban nincsenek izmok. -
#6874 -
#6873 -
#6872 ennyi, végre valaki megfejtette nekünk
köszi -
#6871 Nincs ezen semmi varázslat, ugyan olyana makro mint az m16-os auto fire... -
ntex #6870 Ugyanaz mint a többinél.
Jitterclicknek hívják, gyorsan kell clickelni a lövésgombbal. Persze közben ellen is kell tartani a recoilnak, úgy azért annyira nem egyszerű. Sok gyakorlás kell, meg jó ujj izmok. Be is görcsölhet csúnyán ha túlzásba viszed, mert rendesen meg kell hozzá feszíteni az ujjadban lévő izmokat hogy ilyen gyorsan tudj kattintgatni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.04.17. 00:35:31 -
undY1ng #6869 De amúgy ennek a gyors DMR lövésnek mi a titka? -
ntex #6868 Ilyen gyorsan én is tudok lőni DMR-ekkel, csak így meg is tartani közben nem nagyon tudom. Bár azért ő is szenvedett 1-2 fragnél :D Am ha engem ilyen névvel így lőnének el biztos nyomnám rá instant a reportot, a statjait már meg se nézném
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.04.16. 22:02:19 -
#6867 -
#6866 Ez az új színes player list replaybe valami brutálisan szar.... mindenkit mutat csak azt nem aki a közelemben van. Hiába váltom át survivorra. Autót meg nem mindig tudja kezelni van amikor összevissza ugrál a kép akármit csinálok. -
#6865 Weapon Mastery -
nortsen #6864 Amúgy nézegettem konti streamjét éppen most, és ez a sicario vagy ki a tököm gyönyörűen makrozik. Rátartja a fegyót, kicsit remeg, de szépen egyenletesen húzza vissza neki vmi. Óramű pontossággal. Vicces, mert a makro egy igen kemény cheat a többiekkel szemben, főleg spraynél.
Szánalom tabletta.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2019.04.12. 21:58:16 -
#6863 Szerintem tök értelmes csávó, jól tette, hogy kiszállt és belekezdett valami újba.
Utoljára szerkesztette: Running, 2019.04.12. 17:52:31 -
ntex #6862 Előre rám célzott mielőtt kinézett a sarkon, már ott tudtam hogy büdös a gyerek