7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#6821 Szerintem fake. :D -
-
#6819 Ne felejtsétek el, hogy új szezon van, még elég vegyes a társaság a szervereken. Most könnyebb bénákkal találkozni.
Egyébként mindkét smg-vel az a baj, hogy ha találkozol valami pro-val, akkor ar-el hamarabb letúrnak közelről, mint te az smg-vel. Közép távolra meg mindkettő már meeh... szerintem.
Utoljára szerkesztette: Running, 2019.04.01. 07:44:52 -
undY1ng #6818 Én az új MP5K-val vagyok így... nagyon adja. -
ntex #6817 Ez az UMP rohadt OP lett, legjobb SMG most szvsz. Squadban most a 8 killemből hatot azzal öltem :D
Azért ez megint más, mikor valaki hivatásszerűen játszik vele, napi 8+ órákat... Egy mezei átlag játékos sosem fog így lőni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.31. 22:13:25 -
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.03.31. 21:08:38 -
#6815 ...
hogy detektálod anticheattel? nem az volt a kérdés hogy te mibe látod bele, hanem hogy a programnak mibe kéne belelátnia, lehetőleg kerülve a false pozitívokat, tehát pl choco meg wacky ne legyenek bannolva SOHA? -
ntex #6814 Elég egyszerű, nem húz se felfelé se lefelé a fegyvere, csak oldalra valamennyit. -
#6813 jó tegyük fel hogy igaz, és tényleg csinálják (én sose látok ilyet death camen, de mind1, tegyük fel)
mit teszel ellene? hogy detektálod? -
ntex #6812 Az igaz hogy vének vagyunk a 18-20 évesekhez képest. Viszont próbálj meg egy kicsit távolabb lévő guggoló vagy fedezékből kinéző ellenfélt lesprayelni. 2x-3x ki fog pontozni mire egyszer letúrod, mert annyi golyót fogsz mellé vagy a célpont köré lőni a legjobban felszerelt fegyverekkel is hogy öröm nézni. Már én is inkább pontozok ha kicsit messzebb áll az ellenfél mert rájöttem hogy sok szituációban azért maradok alul, mert mindig le akarom sprayelni az ellenfelet és alig találom el. Ahhoz képest elég sokszor halok meg úgy hogy rámsprayel a gyerek 50 méterekről és megcsuklok egy pillanat alatt mert nem megy mellé szinte egy golyó sem neki.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.31. 20:26:14 -
f430 #6811 Jonnyka oké vének vagyunk. Én játszom fiatalokkal is ők nem lőnek úgy ahogy pl ebben a videóban!
Úgy van ez hogy anno PUBG visszarúgás ellen egér mondjuk 20 euro. Megvette és szar játékosból lett jó játékos!
Látom a profikat is játszani nézem őket az más ő nem 1-2 órát játszik naponta nekik meg van a rutin. -
f430 #6810 Na ja szokásos minden nap látom élőben is. Mikor a mini vagy az sks is úgy csattog mint egy uzi. És fedezékből kilép úgy leszed egy ump-vel hogy 1 golyó sem megy mellé neki 60-70 méterről. -
#6809 najó de vágod, most arról beszélünk hogy meglepő a hasonlóság a makró meg aközött amit látok, ami lehet... nem makró? oké hogy mi már vén gecik vagyunk, és egyszerűbb azt állítani hogy makróznak a népek, de 20 éve te is úgy lőttél hogy percenként lecsítereztek, és azt sem tudtad mifán terem a makró -
ntex #6808 Ott a videó. Majd nézz vissza pár death camet, meglepő lesz a hasonlóság. -
#6807 és erre az a bizonyíték hogy? -
ntex #6806 Korrigálni lehet recoilokat pl. így nem kell a fegyvereknek ellentartani. Szerintem is sok a makrót használó, vagy legalábbis gyanús játékos. Túl sokan sprayelnek akár 50-60+ méterekre is tűpontosan bármilyen nehezen kezelhető AR-el. Ennyi és ennyire tehetséges recoil master biztos hogy nincs a játékban mint amennyivel lehet találkozni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.31. 19:34:30 -
f430 #6805 Lehet gyorsan lőni single módban nem gond de az már az hogy egy AKM úgy lő ugyan oda sorozatot hogy a célkereszt max fél centit mozdul vagy annyit sem. -
#6804 erről a streamerek is tudnak? -
#6803 pontosan mire használják a makrókat itt? single módban tüzelnek olyan gyorsan mintha auto lenne? Erre nem kell makro -
f430 #6802 Sziasztok engem az érdekelne hogy mikor tesznek már valamit a makró ellen?
A világ legnagyobb legális csalása és még jó pofát is vágnak mellé!
Tudom csináljam én is stb... de az nem tiszta játék.
A sok streamer is használja pedig ha jól tudom már nem lehetne. -
Gibor #6801 Már jelezték hogy bug és "ASAP" javítják. -
#6800 -
#6799 wat nekem elso dolog volt patch utan hogy kibaszta a fulem (karaj fules + karaj hangkartya)
viszont az is feltunt, hogy vegre talan van ertelme hogy megvettem draga penzer ezeket, mert patch ota csomoszor nem hallanak azok akiket en igen
... de ezt a sajat leptek tocsogasat meg szokni kell, sokaig ...
meghat az uj smg szituaciot is, rendesen nincs idegpalyam arra hogy a vektor mellett 9mmek vannak
ja es a premium season dolgok -szerintem- kurvaszarok, az osszeset vegignezve csak a qbu skin mozgatott meg barmennyire is, az meg 10 eurot nem er
lehet csak azert mondom mert a vikendis cuccok viszont marhajol neznek ki, es nem cserelnem oket
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.03.29. 09:35:56 -
#6798 Olvastam róla, hogy gáz, de eskü nekem fel sem tűnt, pedig karaj fülesem van. Nem zavart, vagy fogalmam sincs, ma este már odafigyelek erre. -
#6797 lépéshangok?!??!!?
toccs toccs placcs placss toccs -
#6796 Vikendi sokkal simábban fut, habár tegnap lagolgattak a szerverek. Fegyverek változása, semmi extra. Küldik pofásak. Nálatok? -
#6795 általában patch notes után 1 héttel jön élesre -
undY1ng #6794 Baszki már ilyen közel volt ez a megjelenés? :O De jó, hogy másik 2 játékhoz is pass-om van..... -
#6793 kijott elesre a patch 27
az uj healing mechanics tovabbra se bejovos, de mondjatok el milyen valojaban. -
undY1ng #6792 Én nagyokat nevettem rajta! :D -
#6791 Hát végignéztem, de szerintem ez így nem jó. Egy féle jármű kéne rendes versennyel, tankolási lehetőséggel.Tudom a szervert nem lehet beállítani egy féle járműre.
Utoljára szerkesztette: Running, 2019.03.26. 07:32:06 -
#6790 dis
-
#6789 :DDD ezen múlik! -
#6788 ó számtalanszor, sőt ar és magnum csendítővel is, aztán a kép készítése után a térkép túloldaláról kiszednek egy kiegészítő nélküli vízipuskával.. :D -
#6787 Ha ilyen cuccom van, biztos vagyok a 25. helyben. :))) -
ntex #6786 dropból egyszer szedtem ki, meg egyszer hullából :D -
#6785 -
#6784 most tök komolyan láttatok már ilyet?
-
#6783 Persze...ha megnyered az első 5 hely mindegyikét... :) -
#6782 lehet nyerni 15k dollárt