7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#6941 Hát persze, elég zavaró, régen jó vót, minek variálni. :)))) -
#6940 a mi korosztályunknak már az is felpumpálja az adrenalint ha változik a tibi csoki papírján a dizájn -
#6939 Hát azé jó, mert annyira random az egész játék, hogy 2 év után is meglepő fordulatok tudnak kialakulni, valamint a top 1-5 harc még mindig nagyon fel tudja pumpálni az adrenalint. -
#6938 en most a heten realizaltam hogy pl a fak 2d-ben renderelodnek, es ha kozel ersz, akkor basz veluk valamit a motor amitol 3d hatasuak, nagyon jot rohogtem rajta
nem a szepsegeert szeretjuk a pubgt az biztos (azt nem tudnam megmondani miert) -
#6937 Szép kis robbanás, a motor is elég jól bírta, nem csuklott meg tőle. Mondjuk Erangelre ráférne már némi textúra upgrade, mert kb olyan, mintha nem lenne fiatal a játék, olyan 2010-es max. :D -
-
ntex #6935 Köszönöm mindenkinek! -
undY1ng #6934 Isten éltessen, utólag! -
#6933 -
ntex #6932 33. születésnapra kaptam ezeket:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=380IMG_20190511_115402.jpg -
undY1ng #6931 Látatlanban alkotott vélemény nonszensz. Nem magamból indultam ki, csak az emberek többségéből és rosszindulatúságából. Nagyon szeretnek mások kárán nevetni. -
#6930 ja ok, belegondolva igazad van, hisz neked nem megy, neki mi a bánattól menne
jogos -
undY1ng #6929 Szerintem legbelül ugyanúgy szétverné a fejét az illetőnek, csak hát stream... Tökmindegy mennyire ideges vagy nyugodt ember valaki. -
#6928 jajó akkor nem rólad / neked szólt a videó -
#6927 mutatóujjból. -
#6926 de nem rage-ből -
#6925 ja, akkor nyomtam a dislikeot. -
#6924 desyncről is beszél jacky, meg... na, nézzétek
-
#6923 én sem vágom, amiket tudok róla:
- van felesége, meg talán mintha gyerek is lenne
- minden este streamel
- egész sok videót felrak, normálisan megvágva, gondolom napközben van vele teendője
- programozó, nem tudom azt nyomja-e, el tudom képzelni
- kurvajó nézettsége van, meg szponzorai, meg rengeteg subja twitchen, sztem az elmúlt ~1 évben egy házravalót bőven összevideózott -
ntex #6922 Nem tudom, nem vagyok tisztában vele mivel foglalkozik, csak egy gondolat volt. Csak a streamelésből él? -
#6921 nem vágom, mi másból? -
ntex #6920 Gondolom nem csak a streamelésből szedte meg magát -
#6919 hát... ő megcsinálta :)
WackyJacky101
Hey Guys,
Might be a little less videos than normal in the coming month or so.
The reason is I just bought a house and will be moving a like 3 weeks :D
Super excited about it - but naturally that might take up some of my time! -
#6918 jajaja neztem az elobb, azer mondom hogy valami turpissag van, repulnie kellett volna, ehelyett "megjavult" -
ntex #6917 https://pubg.op.gg/user/hh77l
Ez volt az a kretén, de nem tudom amúgy mi történhetett. Nincs túl sok meccse, nézd meg miket tolt a legelején, nem meglepően 0-1 killes meccsek zsinórban, majd hirtelen terminátor lett a gyerek, 6-9-11 killek majd minden meccsen, meg elkezdtek potyogni neki a csirkék is. Valszeg orosz csaló és több accal is tolja, felváltva játszhat velük. Egy ilyen, a korai statjaiból jól láthatóan kezdő játékosnál, ilyen kihagyásokkal nem létezik hogy valakiből "terminátor" váljon egyik napról a másikra.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.09. 14:39:35 -
#6916 fura amugy mer utana tenyleg visszaesett kezdo szintre a statisztikai alapjan, olyan mintha... nem is tudom, kapott volna egy figyelmeztetest? es ennek hatasara abbahagyta?
valami ilyesmi lehet -
ntex #6915 Vagy nem kap visszajelzést mert pl. nem banolják ki :) Az a csávó akit nem rég említettem és fixen csalt, mai napig játszik az accján. Nem tudom hogy nem kapták el akkor, pedig full kreténbe tolta a WH-t meg aimot.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.09. 14:18:11 -
#6914 reportolod oket, es kapod a visszajelzest hogy tenyleg csalnak... ugyebar
dobsz egy op.gg profilt magadrol? meg lehet nezni ezeket a csitereket? -
Zoolee1976 #6913 Az megvan hogy minden második meccsen valami csiter lő le? FPS nézetben már nagyon régóta játszom de ennyi fa. sszopó férget még nem basztam mint most szólóban!Igaz kihagytam 2 hónapot, akkor még normál játékosok voltak. -
ntex #6912 Ezt csak lassítva voltam képes látni hogy mi történt... Nem rossz.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.08. 22:02:14 -
#6911 ezt hogyafaszomba -
#6910 wacky charitynek gyujt amikor betoljak a hajot azon nagyon rohogtem
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.05.08. 14:47:32 -
ntex #6909 Wacky TPP-zik :D
https://clips.twitch.tv/FurryElatedJamHassanChop -
#6908 Túl gyors vagy baszod... az életed is gyorsan lepörög...olyan gyors vagy bele is halsz...látod mindig a lassabb a nyerő...legyél te is lassú ... tovább élsz :D -
#6907 veled szorakoznak a keszitok, evvan, el kell fogadni -
ntex #6906 A csávó szemszögéből úgy tűnt, mintha a hitboxom ott "ragadt" volna az ablakban, közben én meg már rég fedezék mögött voltam és azt lőtte el. Ráadásul olyan gyorsan csináltam, vagy ő volt olyan lassú, hogy akkor kezdett el lőni mikor már visszabújtam. Tényleg kár hogy nem vettem fel, annyira röhejes volt hogy hihetetlen. Amúgy nekem talán 1 max 2 alkalommal volt olyan hogy fedezék mögött volt már az illető mikor összeesett, de azok sem voltak annyira látványosak mint ahogy én szoktam nap mint nap meghalni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.06. 21:15:08 -
Gibor #6905 Ez nem cáfolja meg, ami veled történt az a szimpla ping által okozott különbség, nála akkor jelentél meg és le is terített. Mostanában ismét kezd gyakoribb lenni a kinézek visszamegyek majd 2mp múlva összeesek sztori, de azért nem idegesít mert tudom hogy én is sokat lövök úgy hogy a ping miatt ő már fal mögött hal meg. WJ peekers advantage videó meg valós, ha karral jobbra peekelsz és intant fejbelősz valakit akkor ő abból semmit nem fog látni az animáció késés miatt, de a te esetedben te nem lőtted le egyből és megjelentél nála amikor te már épp visszahúzódtál és úgy lőtt le. -
#6904 Nem lehet, nem tudják. Már rég megcsinálták volna. Amikor az egyik patch logban az volt írva hogy javították a desync-et valami karakter animáció hiba miatt, akkor felsírtam. Mondom ez nem fogja megoldani az tuti fix.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.05.06. 10:02:38 -
#6903 Szerintem megint megszaporodott a fal mögötti halás. Ez van, nem valószínű, hogy ez javítható véglegesen. -
ntex #6902 Az lemaradt a végéről hogy amíg ő ott kempelt kilootoltam az egész blokkot körülötte, közben végig hallottam hogy ott téblábol bent még mindig az első házban a lépcső tetején.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.06. 00:16:10