7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#6981 halkan megjegyzem, a középkategória nem 4k nál kezdődik, hanem jóval feljebb... :) Nekem a compression segített egyedül. Ettől független van hogy nem hallom az ellent, de azt jó eséllyel egy későbbi patchnoteban olvasom, hogy miért... -
lonvard #6980 Vettem egy jobb fülest, semmi extra, csak a szokásos 2500 forintos kategória helyett vettem egy leárazva 4000 forintos Maxell márkájút. Hát ég és föld. Olyan durva hangok vannak a játékban, hogy komolyan féltem. És végre hallom, hogy merről lőnek. Nem hittem, hogy ekkora kontraszt lehet egy olcsóbb meg egy középkategória között. Egy új világ nyílt előttem. Most aztán tényleg egy harcmező közepén érzem magam. Attól félek, hogy amikor lelőnek, érezni fogom ahogy élesen a fejembe csattan a lövedék. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.24. 20:02:15 -
#6979 Meg ezer éve nekem ugyan igy adta be bugival miramaron :))))
Dombon átugrattam érkezéskor 1 kill mondom lol... Vissza néztem és a csákó ott vágta magát hasra a domb túloldalán, amikor észrevette hogy jövök...kicsit sajnáltam :))) de jót röhögtem... -
#6978 Úristen, szegény csávó. :()))) -
#6977 ekozben.... -
lonvard #6976 Hehe, volt 1 killem. 2. lettem, ez a legjobb eredményem az utóbbi 2 hétben. Nagy szerencsém volt, a militaris sziget dombjaira szűkült le, és végig a domborzat fedezékében csúsztam-másztam, a harcok a másik oldalon voltak. Aztán a végén elnéztem meddig szűkül a kör, jól megmart, és miközben egy fa fedezékében kötöztem magam, kaptam egy fejest. Csúnyák ezek az egy találatos halálok. -
#6975 Nekem tetszik az új peccs, mintha kicsit jobban is futna a játék. A loot minden pályán nagyon kemény már, aki nem talál normál cuccot 5 perc alatt, az nem is akar. Vikendi is tele lett AR/SR/DMR-el. Az UI változások is jók lettek.
A rangsoroláshoz tényleg hozzányúlhatnak, mert már megint eljutottunk a szar eredményeinkkel olyan szintre, ahol már gyakorlatilag nem tudunk embert lelőni. Addig élünk, ameddig nem találkozunk valakivel, 80%-ban.
Vikendin még lehetne kicsit gyorsítani, meg az esti háttérzaj még mindig gáz. :) -
ntex #6974 Van rangsorolás, de mint írtam ugyanúgy jöhet szembe gyengébb / erősebb játékos is, nem kizárólag gyengébb ill. kizárólag erős, így érdemi haszna nincs gyakorlatilag a jelen formájában.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.23. 00:27:07 -
lonvard #6973 Nem tudtam, hogy rangsorol a játék. Idáig azt reméltem, hogy véletlenszerűen sorsolja össze egymással a gamereket. Ez azért lenne jobb, mert akkor hosszútávon kiegyenlítődne, mindenki ugyanannyi gyenge és erős ellenféllel futna össze. Tudtommal World of Tanks és hasonló játékokban sem rangsorol. -
ntex #6972 Számomra az a vicces hogy az általad leírt siker aránnyal (ne vedd sértésnek) is tol felfelé a rendszer skillben, csak azért mert becampeled magad top10 közelébe, akár 0 killel is. Emiatt akkor is egyre nehezebb ellenfeleket fogsz kapni, ha nem lősz le senkit a játékban. Az egész rank rendszer úgy el van cseszve hogy hihetetlen. Az a kedvencem mikor 300 lejátszott meccs után is hol 0.45 K/D-s ellenfél jön aki 2 méterről nem bír lelőni, hol meg olyan 6.00 K/D-s ellenfél hogy nem lehet rápeekelni mert 200 méterről előbb fekszel mint hogy meglátnád. Ezt a rank rendszert még mindig teljesen át kéne dolgozniuk, a CS:GO-hoz hasonló rendszert kéne itt is alkalmazni, ahol az ölések is sokkal többet nyomnának a latba, így aki 10-20-akat lő meccsenként azok értelemszerűen jobban lövő ellenfelekkel találkoznának többször mint gyengébbekkel. De hát úgy lehet a streamereknek se menne ugye a meccsenkénti 15 meg 20+ kill...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.22. 23:04:33 -
lonvard #6971 Köszi ezt a statisztika oldalt. Legalább megláttam, hogy az utóbbi 20 csatámban 0, azaz 0 killem volt. :D Az a vicc, hogy így is kicseszettül élvezem azt a részét, hogy próbálok valahogy túlélni. 19%-ban eljutuk a top 10-ig, és benne vagyok a stati szerint a legjobb 15%-ban. De egyetlen párbajt nem tudok megnyerni. Pár hónapja egyébként valamivel jobb voltam killek tekintetében. Mezőny javult, vagy sok a csaló, nem tudom. -
ntex #6970 Itt a mai egyik delikvensünk aki szintén leplezni sem próbálja hogy nem tiszta, rögtön, 0 infóból tudja mindkettőnkről hogy hol van tűpontosan mint a videón is látszik, a neve brkNNNN és a statisztikáin is látszik hogy valószínűleeg hónapok óta, illetve legalább 3 szezon óta csal. Nem véletlen nem kapok megint semmi visszajelzést az ilyenekről. Bezzeg HULLA_SZILVA-t meg SICARIO-t banolgatják, asszem már FoDa is kapott 24 órást úgy hogy nem csalnak csak túl jól lőnek, ezek meg röhögve játszanak hónapokat.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.22. 22:39:35 -
undY1ng #6969 Nagyon sok csalóval találkozok mostanság és eddig az összeset reportolva jött értesítés, hogy köszönik és bannolták az illetőt. Nem krix-krax nevűek. Pofátlan retardáltak. -
#6968 biztos valami streamer mode -
#6967 Kösz at ippet, megtaláltam. -
ntex #6966 Valahol a beállításokban van egy opció ami kikapcsolja a neveket a kill feedben, fejből most nem tudom hogy van benn. Mindenkit Unknown1 Unknown13 stb.-nek ír -
#6965 Arra nincs ötlete valakinek, mitől nem írja ki a hud a playerek nevét. A jobb felső sarokban mindenkire azt írja unkown, ha spectatelek valakit szintén. Kb 2-3 hete kezdtem el újra játszani, de azóta így van. Próbáltam teljes reinstalt, nem segített. -
#6964 Hát jobb kint mint bent, az biztos. :))))) -
ntex #6963 BTURBO-nak sem kötélből vannak az idegei :D -
#6962 hacsak a ritkás compoundokat nem vesszük annak -
Gibor #6961 Miramaron sose volt szerintem loot probléma. -
ntex #6960 Ki lehet fogni 1-2 jó kezdést de összességében szerintem most ott a leg gyengébb a loot. -
#6959 legalabbis a keszitok nem tudnak -
#6958 Hát nekem már egyik pályán sincs loot gondom, inkább skill probléma, de azon upgradelni már nem tudok. -
#6957 hétvégén voltam 1 kört. ilyen 4 epuletbol allo cucchoz ugrottam (meg 2 3 random). Nekem volt slr ak, de volt ott sks m4 is :D nem tudom hogy mennyire random volt de nekem abbol ugy tunt nagyon felhuztak a lootot ott is :D -
ntex #6956 Vikendi után remélem Miramaron is felhúzzák a lootot, arra is ráférne a boost. -
#6955 pont tegnap gondolkoztam hogy nincs semmi, pedig kene egy kovetkezo fail amirol mindenki visszamegy sanhokra
-szerintem- most nem foglalkoznak uj mappal, a regieket heggesztik (enrangel pl) -
#6954 Az jó, akkor egy lépést tettünk előre ismét. Új térképről nem volt még infó? -
#6953 kb ugyanúgy néz ki egy vikendis meccs mint eddig, csak nincs az elején az őskáosz a cave körül ahol 60an meghalnak -
#6952 Ez még a peccs előtti megjegyzéshez tettem hozzá. A patch utáni vikendin 2x voltam, de 3 percet éltünk, szóval nem tom milyen még. Viszont tegnap akadtam rajta mint a picsa, a netem volt szar, vagy nem tudom. A többi térkép nem tűnt annak. -
#6951 mondjuk nem azt változtatták hogy nálad lesz hanem hogy a pályán! ez lehet a magyarázat -
#6950 Olyan kurva sok dmr/sr volt a pályán, hogy 10 meccsből 1x ha volt nálam, valamelyik. Nálam ez nem kurvasok kategória. -
-
#6948 én azt nem értem, hogy eddig is volt kurva sok, most még több lesz... legyen ugyan leszarom -
#6947 lehet, nem ertek hozza, de lehet azert mert az osszes jatekosnak ez volt a kerese?
ertem hogy divat hogy most akkor emiatt kell sirni, de arra a palyara ez a valtozas kellett
van egyebkent az a szemszog is hogy nem azert csinaltak hogy veled szemely szerint kibasszanak -
#6946 2szer annyi dmr meg 7x annyi sr mi a reteknek... Igy is csak SR csattogas az utolsó 3 fazis... Kizarolag sr dmr lövölde megy... -
#6945 Kicsit sokat kellett várni a Vikendis dolgokra, de legalább elindult valami. Az irány jó. A többi cucc meg szuper.
Utoljára szerkesztette: Running, 2019.05.16. 10:48:59 -
#6944 -
#6943 pöcs 29
apex markers -