629
-
ToxiMaxi #310 Engem meg Mortein néven. -
ThomasSpiler #309 ThomasSpiler néven felvehetsz :) -
LookUsArts #308 Hali. Embereket keresek SD44 multyhoz, sajnos a haverjaimat nem tudtam ravenni, hogy vegyek meg, ezert most alternativakent ide is felnezek :D -
#307 Elkezdtem Witcher 3 első kigjét. Kb. semmi kedvem nincs ehhez most... Fél kettőig toltam tegnap, mert nem akartam félbevágni egy questet... -
ThomasSpiler #306 Am kb én mindig találok valakit, h játszunk. :)
Ha tudsz angolul probáld meg ezt: https://discord.gg/A5h7upY, elégé népszerű. :) (én pl 2 holand csávoval szoktam játszani itt)
Meg persze az itteni forumon is vagyunk páran. :) -
#305 Mondom, a jenki A deckkel menetrendszerűen tolok le mindenkit az A fázisban. Kompletten a velem szemben álló játékost kétszer veszteség nélkül irtottam ki. Mégis, a csapatnak esélye sem volt győzni... -
ToxiMaxi #304 Akkor tényleg az a megoldás, hogy csak pre-made csapatban játszol. -
#303 Destructiont is toltam már, de ott is kikaptnuk a csapattársak hülyeségei miatt. Szarrá vertem midenkit és income előny is volt vagy 20 percig, de aztán a többiek faszság meghozta gyümölcsét... -
ToxiMaxi #302 Destruction arról szól, hogy snipe-olok egy kis előnyt, aztán visszavonulok vagy rosszabb esetben semmit sem hozok csak bújócskázok. Nekem a conquest sokkal szimpatikusabb. -
Paladin #301 Miért nem destruction-t játszol?
Egyébként sem értem, hogy miért ez a "semmi sem drága, csak a terület számít" jellegű conquest mód a népszerű, bármerre nézek.
Nekem sokkal szimpatikusabb (gameplayek és skirmish alapján) a másik, ahol az okozott és szenvedett kár sem mindegy.
Van ennek valami oka, hogy a conquestet tolják inkább?
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.06.07. 15:31:16 -
#300 Muszáj volt 2v2 és 4v4 játékokban tolni az ellent, mert a többiek eleve bukták és 44-45 tájára estük vissza...
A másik pontosan az, hogy n+1-en jelezték, hogy az 51/49 aránynál +1 pont szerzése conquestben totálisan faszság és kurva nagy imbalasz. Változtattak rajta? Ááááááááááááááááá, azt minek... 52/48 vagy 53/47 aránynál kellene kb. pontgyűjtést elkezdeni... -
Porta #299 én lassan 100 1v1et nyomtam (ranked) és elenyésző esetben volt olyan hogy a szerencsén ment volna el egy meccs.
szövi légierőt sokkal erősebbnek érzem, igaz max 2v2öt játszottam eddig. nyilván ha megjönnek a 88asok akkor már szopás van de addig.. amúgy meg nem kell eltolni az ellent hanem elég csak plussz egybe lenni. és akkor nincs ilyen gond.
engem sokkal jobban idegesit a túl erős inf és mortar szövi oldalon. egyedül a fallshumjager veszi fel velük a versenyt -
#298 Mert az 1v1 pont azért fost amiért az ALB és RD is volt. Klikkelőbajnokság és refelxverseny és még inkább hangsúlyos a szerencse, mert ez még mikro intezívebb és a szerencse a CTH és PEN esély miatt még durvább. Az ALB és RD-ben azért az AP és AV viszony jól belőtte, hogy mit élhetsz túl. Itt meg van olyan, hogy 3-szor bounce-os a hk és hármoszor talál meg olyan, hogy 6 lövésből nulla találat vagy 1 lövésből egy istna pen úgy, hogy CTH 27% és PEN 20% tája volt. Ezzel 1v1-ben szart sem tudsz kezdeni.
Ismerősöm nemigen van, még nem vettem fel senkit és marginális az esély, hogy pont akkor vannak fent és nincsenek lobbyban, amikor én.
Van kb. tucatny RPG, amit végig akarok tolni. Ha elegem van belőlük, majd akkor felteszem ezt. Jelen állapotában annyira szórakoztató ez a játék, mint sajtreszelővel rejszolni, mert félelmetesen balaszolatlan főleg a légierő. A rendelkezésre állás és XP semmilyen szitnen nem balaszos. Az a BG, ahol nincs csillagos vadász az lényegében bekaphatja, 1v1-ben főleg, mert senki nem képes segíteni... Nem igaz, hogy az Eugen akkora gyökér, hogy ilyen alapvető dolgokat nem lát és nem ért meg...
Én szövi oldalon még mindig egy BG-vel bírok, az jenki armored, mert az harcképes az összes fázisban és A-ban bitang erős. A bibi az, hogy az egész légierő és légvédelem annyira kibaszottul nem balanszolt, hogy légierő az, ami kinyír.. Nem volt még olyan játék, mióta értem a mechnaikát, ahol a földön meg tudtak volna verni... Csak aztán a többi bénázó társ leverése után összekuporgattak annyi zsét, hogy hoztak Ju-87G és HS-129-et és instakillezik a hk-mat. Persze a kibszott szövi gépekkel képtelenség még kibaszott páncélozatlan járműt is kilőni, de a fenti gép insta szétszedni a Jumbo-t is.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy kedves Eugen takardojon a... Képtelenek a legminimálisabb szinten balanszolni és hallgatni azon emberekre, akik képesek átlátni azt, hogy hol basszák el ezt is.
Az RD is végül ezen csúszott el.
Igazság szerint részben szívességet is tettek talán, mert nem fogok így 1500 órát 3,5 év alatt beletolni valamibe, ami neverending story. Fórumozás sem megy el erre, végre letolhatom a Witcher 3-at, a Mass Effectet, a Dragon Age-t, az Enderalt, meg lesz amúgy is több várós játék.
Van potenciál a játékban, de ehhez képest az RD kiadáskor állapota is balanszoltabb volt, pedig az is egy fostaliga volt. -
Porta #297 én nem értem miért erölteted az ismeretlenekkel való sok vs sok játékokat?
vagy menj 1v1et és rögtön meglátod hogy a canada a 2inf és a 101airborne mennyire erősek. olyan légvédelmük van hogy 3 mp alatt szednek le akár egy bombázót is. (3 csillaggal ) stb. vagy játsszál 2v2öt egy ismerőssel.
a német vadász jobb de sokkal kevesebbet lehet behivni és a 88ason kivül a német légvédelem szart se ér ellenben a szövi oldalon kb még a nyugdijas kató néninek is van AAja.
sajnos jelenleg az igazi baj az hogy két három battlegroupon kivül az összes esélytelen. német oldalon mindenki fallshumjager szöviknél meg 101 airborne. de ott szuper még a 2inf és kanada is.
-
#296 Egyszer talán, majd úgy fél év múlva ránézek a játékra, de jelen formájában csak arra jó, hogy felbassza az agyam. Az ÖSSZES játék eddig ugyanarról szólt. Az A fázisban a jenkikkel szétkúrtam az ellenfelet, de mint az állat a páncélos deckkel. Aztán jön a Ju-87 és HS.129 és insta szétlővi az összes hk-mat. Semmit sem tudok tenni, mert a LW kétcsillagos vadászokkal jön a légvédelem és 0 csillagos vadász szart sem ér.
(Az összes játékban gyökerekkel vagyok együtt, akik már az elején vesztenek. Mindig én török előre úgy, hogy néha a 130 pontos M4-em az elején még őket segíti. A kevés gyalog recon és két parancsnoki M8 meg szétcsap mindent.
Németekkel nem tudtam játszani, minden lobbyban mindig a német oldal van tele. -
#295 Én ezennel búcsút intettem ennek a fostaligának, egyszerűen semmi értelmét nem látom. Alapjaiban van elkúrva az egész...
Basszák meg a P-47-esemet egy AAA és 1 másodperces vadász sorozat leszendi, de nálam 1 AAA egy rakás egység nem képes egy KURVA ELLENSÉGES gépet sem leszedni mikor már füstölő állapotban van...? Mi a kifaszom ez...?
Olyan szinten balanszolatlan és olyan kocepcionális hiábk vannak benne, hogy nevetséges. Az Eugennek jó ötletei vannak, de hogy a játékfejlesztéshez túl sok helyen nem értenek az ziher...
Életemben kevés játékban csalódtam annyira, mint ebben. Inkább megyek vissza RPG-ézni, azoknak legalább van vége... -
#294 A LW-nek lehetnek két csillagos vadászai amit 2 másodperces sorohzattal leszedik a gépemet, de a jenki pc. nulla csillagos vadászai és légvédelme dísznek jó..
Áh...
Hiába tolom le A fázisban az ellent, jön egy Ju-87G és szétlő 2 rácsapásból két tankot. Ez balasz az EUGEN szerint....? -
#293 Kész, nekem elegem van ebből a fosból...
A LW mindent letarol, a nyugati fronton nem is repülő Ju-87G instakillezi minden hk-mat. Takarodjanak az anyukba ezzel a balanszolatlan szarral... -
ThomasSpiler #292 Olyan egységet nem is láttam még aminek az opticja EX-es lett volna. Csak VH volt a max aszem, bár lehet h tévedek. -
ToxiMaxi #291 -
ToxiMaxi #290 Én a francia Spit-ekkel elég sikeres szoktam lenni de a 6th armored-ben is baromi erősek a Tempestek. A légi csata arról szól, hogy csapdába tudom-e csalni őket. 1 spit-el becsalogatom őket az AA felé aztán behozom a többit és leszedem őket, mivel az AA visszafordítja a többi Spit meg leszedi.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.05.24. 14:25:27 -
#289 Én csak 10 játékot játszottam, de a deckek olyanok, hogy két héttel ezelőttig is én a szövi oldalon a páncélos decket leszámítva mást össze sem raktam, mert eleve esélytelennek tűnik B és C fázisban. A szövi gépeket ebben a deckben meg halomra mészárolja a német légierő, ami egy vicc... -
ToxiMaxi #288 Tegnap nem sikerült még ránéznem a játékra, ma nézegettem. Lesznek érdekességek és kb. rémálom lesz kiegyensúlyozni ennyi divíziót. -
Szpecnyaz #287 Bár most hogy itt van minden hadosztály, a meta is változott valamennyit. A Fallschirmjager és a Windhund kifejezetten jónak tűnik A fázisra. -
Szpecnyaz #286 Igazából itt van a balance. A fázisban a szövik sokkal erősebbek, főleg az olyanon mint a 6th vagy 101st Airborne, nagyon jók területszerzésre. B után meg a németek feljönnek mint a talajvíz a sokkal erősebb harckocsik és tüzérség miatt. Mondjuk ma este toltam egy 10v10et ahol végig tudtunk dominálni németekkel, a B fázis végére meg a Tiger & Panther hordák a map teljes részeit le is tolták. -
ToxiMaxi #285 FEATURES :
All divisions are unlocked.
All maps are unlocked.
All solo campaigns are unlocked.
Additional languages added: French, German, Russian & Chinese.
AI Medium will automatically replace disconnected and quitting players.
Ace units are now available for eligible players.
In Destruction Mode, a team that controls 90% of the map automatically wins the game.
FIX :
Planes will now enter the map from the correct air deployment corridors
-----------------------------
BALANCE :
GERMANY :
Hs-129 resilience increased
Panzerjager 35 gun's HE value fixed.
Two cards of elite Tiger E added to 12. SS-Panzerdivision
UK :
15th Scottish's Spitfire Mk.IX (fighter configuration one)'s XP reduced by 1, elite planes are now available in C.
-----------------------------
DISCLAIMER / KNOWN BUGS :
Some localization typo might still be present, we are compiling them in order to fix them all.
In the International (aka, non-German) version, Kurt Meyer's biography is still that of Fritz Witt. It will be fixed very soon.
Some graphic glitches on Mount Ormel map's deployment zone. -
ToxiMaxi #284 Az érdekes az egészben az, hogy Molni azt mondja, hogy a németek a táposak én meg azt, hogy a szövik... -
#283 Kiadás előtt szó nélkül visszaadják a pénzed bármilyen bajod is van vele. Kiadás után is él a pénzvisszatérítés az átlag szabályok szerint: max 2 óra játékidő, és vásárlástól/kiadástól számított 2 héten belül kell megnyomni a nagy piros gombot.
Én magam nem vettem meg, talán majd zakcióban ha és amennyiben lesz értelmes játékegyensúly. Azért bámulatos hogy European Escalation óta eltelt 5 év, azóta már a deck építést is kikukázták az előre megszabott egységkombinációk javára, és még mindig nem megy nekik a balance.
Lehet valami chemtrailt kevertek az illuminátusok a stratégia fejlesztők által kedvelt kokóba, mert a Relic is elfelejtett játékot készíteni a Dawn of War III premierjére. Ahhoz képest a Sudden Strike 4 eleve hendikeppel indul, bele sem merek gondolni az milyen lesz majd. -
ThomasSpiler #282 Am @ToxiMaxi steamen felvehetlek? (privátba is mehet) -
#281 Holnap talán lesz rá időm vagy csütörtökön. Pénteken és szombaton biztosan nem, vasárnap talán, de csak délelőtt. -
ToxiMaxi #280 Mi szoktunk Porta-val néha együtt játszani, csatlakozz hozzánk. -
ToxiMaxi #279 A HE érték szerintem 1 lövésre vonatkozik. Viszont az is igaz, amit te mondtál. Attól lehet még nagyobb a gyorsabban tüzelő DPS-e mint a lassabban de nagyot lövő járműé.
Ha gyalogos irtás a cél, akkor azt kell nézni, hogy milyen kiegészítő fegyverzet van, ami még tudja mellette puttyogtatni. Ha van mellette még 2 géppuska, akkor hatékonyabban tudja ölni őket. -
#278 Mindegy, akkor megtartom, hátha egyszer rabul ejt. Vagy 10 napja nem játszottam. Majd megpróbálok a magyar steam csoporttal valami értelmes játékba becsatlakozni. -
ToxiMaxi #277 Szerintem este 7-ig lehet, ugyanis akkor jelenik meg. -
ToMy_ #276 Amíg gold-ba nem megy, azaz a hivatalos kiadás meg nem történik. Ez amúgy 2017-05-23, úgyhogy valszeg ha ma nem refundolsz, akkor buktad.
Steam refund policy
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2017.05.23. 15:15:43 -
#275 Mikor lehet refundolni? -
ThomasSpiler #274 Am elvileg minél kissebb az ágyúk használunk az AA-ba annál nagyobb az esély, hog leszedik a gépeket. (de ebbe nem vok biztos)
Btw, azt valaki tudja, h az egységeknél irt HE érték az egy lövés értékét mutatja vagy mondjunk bizonyos irdőre vonatkozik? (mondjuk 1 perc allat mennyi sebzést ad le) azt lehet egyik egységnek magas HE, mondjuk 12 a másiknak meg 6, de mire nagyobb lő ketöt adigra a pici már 5-ször. -
ToxiMaxi #273 Gyalogságban semmi extra
Tankoknál csak francia zsákmányolt tankok vannak, ami egy vicc.
Supportnál IG18 és ami érdekesség Flammenpanzer (B2-es) 260m-es hatótával.
AT ágyúban semmi extra. Van 1db 75mm-es pak 40 A-ban és kb. ennyi 43-as Pak csak C-ben jön.
AA itt már van egy kis élet 88-as flak41 A-ban igaz csak 1db és az is 140-ért de jön még hozzá 2x2 B-ben.
Arty Lorraine A-ban, ami egész jó és viszonylag olcsó Wurfhrammen B-ben.
Repcsik Ju-88s A-ban az egész jó, B-ben két csillagos vadászok és HS-129 tankvadászatra és még több Ju-88 de csak 4 hely van a repcsiknek.
Összességében megint azt lehet mondani, hogy a németek egész kiegyensúlyozottak de ez a divízió is Sitzkrieg-et fog játszani annak ellenére, hogy 100 pont a percenkénti bevétele, viszont ezzel legalább lehet majd védekezni komolyan. Bombázó + 88-as AA és az egész jó arti elég drága kombó de egész jó védelmet lehet összehozni a lángszórós tankkal együtt. Rush ellen ez sem véd mivel a 88-asnak kicsit a tűzgyorsasága de kiegészítve 1-2 olcsóbb egységgel egész használhatónak tűnik.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.05.22. 15:21:36 -
ToxiMaxi #272
1:05:30-nál kezdődik a 716-osok bemutatása.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.05.22. 15:05:40 -
ToxiMaxi #271 1. Kijelölöd alul az összes gépet (shift segítségével).
2. Passz. Erre vonatkozólag nem találtam semmit de szerintem is az van, hogy feleződnek. A lángszórós nem tud szerintem meghalni.
Viszont a support fül lángszórósai szerintem annyira nem használhatóak ill. csak korlátozottan, mondjuk két ház között. Vagy valamilyen egység mögött futtatva őket szarrá mikrózva.