629
-
#429 Tegnap elindítottam az első hadjárat elso missziót. Fogalmazzunk úgy, hogy "sikerélményt biztosítónak" látom eddig az egészet. Nem igazán látom azt, hogy bárki el tudta volna ezt missziót bukni. A másik olvasata ennek az lesz, hogy pont ugyanaz lehet a vége egyes solo missionnál, mint a WG:EE-nél, hogy csak egyféle megoldása létezik az adott pályának.
Ezek legfeljebb irányított tutorialoknak foghatóak fel.
Az viszont botrányos, hogy 2 év után sincs hotkey a "szem" ikonra. Ez mégis hogy f*szba képzelik? Kattintó verseny az egész megint emiatt. -
#428 Betázik majd itt valaki? Én azért sanszosan megvárom minimum a kiadást, de lehet, hogy az első sale-t. Nagyon drága a fullos kiadása... -
ToxiMaxi #427 Én úgy emlékszem, hogy ha ki van jelölve egy egység, akkor ha célzol vele kiírja a találati és páncélátütési esélyt. 40% nagyon alacsony és értelmetlen is úgy lövöldözni vele, mivel csak annyit ér el, hogy felfedi magát. Meglátjuk, nekem a legnagyobb bajom mindig is a tüzérséggel volt. Tankokat, gyalogságot jól menedzseltem de a tüzérséggel soha sem voltam jóban. -
#426 Állítható ez alapján. -
#425 És kikapcsolt állampotan is kiírja a 70%-ot? Egyébként lehet írni a fórumra. Én beposztoltam, hogy az lenne a legjobb, ha állíthatóvá tennék és csá.
Bár van egy tippem, hogy ha ezt txt állítja bárhol, akkor sok játékos első dolga lesz átírni.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.22. 12:49:56 -
#424 Ezt állíthatóvá kéne tenni, hogy a játékos gépelje be. Nem hinném, hogy ez olyan megugorhatatlan feladat. -
ToxiMaxi #423 Mondjuk ezen még lenne mit heggeszteni:
Efficient Shot. This is a neat new order that tells the unit to hold fire until it has a penetration chance of 40% AND a hit chance of 40% before shooting at an opposing unit. Pretty smart, especially when used on an AT gun lying in ambush
40% az egy vicc nincs is értelme használni. Inkább kikapcsolom a lövést és akkor aktiválom, amikor már legalább 70% körül van. -
#422 Hát basszus, ha ilyen szintű figyelemmel dolgoznák át a WG-ben a klasszikus hidegháborús vonalat fantasy egységek nélkül. Insta elővételben megvenném. Nem hittem volna, hogy ez lesz, de nagyon megjött a kedvem ehhez. -
#421 Dev diary 14 -
ToxiMaxi #420 Kb. ez is ilyen hébe-hóba 1 meccs, volt olyan, hogy hétvégén fél órát ültem és nem találtam semmi értelmeset. Nem mondom, hogy teljesen kihalt de messze van a régi egészségestől, ahol tényleg pár perc alatt találtál egy normális 4v4, 3v3 vagy 2v2 játékot.
Bízok benne, hogy ebben a részben lesz annyi erő, hogy több évig egészséges multi lesz benne. A single rész miatt biztosan tovább fogja bírni a játék. Ami még nagyot dobna rajta az egy igazán ütőképes AI, ami nem nyilvánvaló csalásból szerzi az erejét (végtelen vagy sokkal több pénzmag, mint a játékosnak, mindent lát a térképen, stb.)
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.03.21. 13:29:56 -
Érdekes új opció, a kapott pontszámok arányát fázisonként is lehet befolyásolni.
Az XP és mennyiség attól is függ, hogy melyik fázisban akarsz adott cardból egységet.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.21. 13:01:08 -
#418 Ennyire? Nincs lobbyban senki? Pár hónapja még hébe hóba WG:ALB multi is ment. Pedig az 6 éves és nem 2... -
ToxiMaxi #417 Szerintem nagyon mást nem is tudnál vele csinálni pár hónapja, mikor ránéztem a multi szinte teljesen halott volt. -
#416 Biztosan nem fogok betázni, de erősen érik a gondolat, hogy feltegyem a N44-et és legalább single-ben megnézzem, hogy mi a fene van most benne, hogy legalább a játékmechnikát lássam és kb. az egységeket. 10 órát toltam vele összesen majdnem 2 éve... -
ToxiMaxi #415 Kevesebb, mint 1 hét van az első béta fázisig. Bemelegítésnek lehet hétvégén játszok egy kis Normandy 44-et. -
#414 Bővebben a roadmap.
A furcsa az, hogy a WG letevésével és a hadszíntér kibővítésével valahogy kedvet kaptam ehhez, ha sanszosan a vége az, hogy úgyis bucira vernek majd sokáig. Lehet, hogy meg fogom venni az első komolyabb sale-en.
A WG már nem hiányzik. Sajnos elérte élettartam a végét és semmiféle fejlesztést nem kap alapvető hibákra. -
Darkman86 #413 Én szerettem az első részt, de sajnos elég hamar minimálisra csökkent az amúgy sem nagy multiplayer bázis. Emiatt egy kicsit bizonytalan vagyok a második rész megvételében, de mivel a jó rts-ből kevés van lehet hogy beadom a derekam. Még abban bízom azáltal, hogy elváltak a paradoxtól, ezzel a résszel tényleg megmutatják, hogy mit is akartak kihozni a Normandy 44-el. (Egyébként meg nem értem, hogy miért nem egy Wargame részt csináltak.) -
#412 CDkulcson felment az ára a francba megint, 10,6 euro az alap, 14 euró a deluxe. -
ToxiMaxi #411 Sebaj, csak jó legyen. Márc. 27-én majd kipróbálom a bétát. -
Darkman86 #410 Késik a Steel Division 2 -
Darkman86 #409 -
#408 Dev d13. -
ToxiMaxi #407 Olyan szinten nulla lesz a felhozatal 2. vh-s játékokban, hogy lehet megveszem. Az árazással még mindig fenntartásaim vannak, tehát a legolcsóbb alap verziót veszem meg. -
#406 Dev d5
Dev d6
Dev d7
Dev d8 -
#405 Majd egyszer sale-en talán megveszem. a 2-őt, ha már ez ingyé van.
Dev diary 9.
Dev diary 10.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.02.16. 11:50:36 -
#404 Steel Division 2 - Back To War Pack
Ingyen lesz a Steel Dvision 1 tulajoknak. -
#403 Dev diary no. 4.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.01.30. 10:15:35 -
#403 [URL=https://steamcommunity.com/games/919640/announcements/detail/1706200370218768928]Dev diary #4.[/URL] -
#402 Dev Diary no.3.
Ha egyszer nagyon sale-es lesz, akkor talán a single player miatt megveszem. Állítólag az MI sokkal jobb a StDV-ben, mint a RD-ben. Soha nem próbáltam ki az StDV-t singleben.
(Tavaly május óta nem is játszottam vele asszem.)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.12.29. 12:47:29 -
#401 A StDv N44 multi része a kiadás után pár hónappal már az WG:RD alatt volt és ott is maradt mindig kb. Viszont 70 EUR-ért egy SP strat játékot venni elég muris. -
ToxiMaxi #400 Ez jól hangzik.
Azért még mindig zavar az a dolog, hogy ha a teljes játékot meg akarnám venni, akkor tulajdonképpen 70EUR kellene fizetni. Lehet pont ezért nem fogom megvenni, mert ezt a fizetési modelt nem támogatom. Amikorra meg lemegy az ára, már lehet nem játszik senki sem a multi részével, mint most a Normandy 44-ben. -
#399 Dev diary no.2. -
#398 Mindenesetre ebből vétel nem lesz, puszira 70 eurót nem dobunk ki semmire. Várhatóan lesz viszont Soldiers Arena vétel, HA nem rontja el a Best Way, ez kb 15-30 euró környéke lesz január végén, illetve nézegetem a Steel Divisiont a kulcsos embereknél:
Steel Division Normandy 44 5.69€
Steel Division Normandy 44 Deluxe Edition 7.99€
Ennyit talán megér az alapjáték, ennél nem lesz olcsóbb ha csak nem kerül be bundle-ba, abban már nem vagyok biztos hogy a Deluxe megéri-e a 2€ felárat, ha amúgy se lesz játszva. -
#397 https://www.steeldivision2.com/buy/
Úgy általában nem tudom hova tenni a játékot, most akkor ezeknek tényleg elvitte az eszét a mostani AAA kiadói trend vagy mi a szösz? Ott kezdődik hogy előrendelői "jutalmak" vannak minden csomagban, aki kivár hogy egyáltalán érdemes-e megvenni a játékot, attól már elvesznek dolgokat. Aztán a csomagösszeállítás hülyeségei, Commander Pack és a History Pass kizárják egymást ha csak nem a 80 eurós csomagot veszi valaki. Aztán mint írtad a single tartalmat jó drága extradeluxe csomagba rakják. A 2 napos megjelenés előtti megjelenésnek sok értelme nincs, de ezt is csak az alja kiadók csinálják.
A vége az, hogy ezt az ubisoft vagy az actiblizzard is kiadhatta volna, pont nem látszik a szerénység hogy most már függetlenül tolják. Utoljára ilyen nyomorék "milyen kiadást vegyek" képet Call to Arms adott ki, rá is keféltek.
Call to Arms feature comparison chart
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2018.12.11. 08:33:16 -
#396 Valahol érthető, akinek nem kell SP hadjárat, az nem fizet érte. De bakker 30 EUR-ba kerül az, ami benne volt ingyért az ALB és RD-ben? -
ToxiMaxi #395 Ne már.... felültek ők is a game pass vonatra.
Szégyen. Tehát a "legnagyobb" feature csak a 70EUR-os csomagban érhető el vagy gondolom később megvehető fizetős DLC ként. Kicsit sem pofátlan.
Az alapjáték 40EUR.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.12.05. 07:54:19 -
#394 Laza 70 EUR. Erősen ráncolom a homlokom... -
#393 Előrendelhető, ha valakinek ingerenciája van rá.
Nem lesz a dinamikuis hadjárat az alap kiadás része. "Kedves"...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.12.05. 00:24:10 -
ToxiMaxi #392 Nade, ez sem SP-re kihegyezett játék. -
#391 Az, hogy minek van piaca nem igen/nem kapcsolat dönti el. Ha a fejlesztés során aránytalanul nagy óraszámot ölnek bele és az emberek mondjuk 80%-a soha nem indítja el és a teljes óraszám a játékosoknál vonalvastagságnyi, akkor bizony oda vezet, hogy nem készül SP tartalom.
Az WG-nél csekkolja le mindenki az arányt, hogy nála mi a helyzet.