Horizon Zero Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Na ezt gyakorolni kell még.
Eszméletlen jó game.Gyönyörű,jó az irányítás,hangok amit eddig láttam már az alapján.
Ez az én játékom.Nagyon tetszik!!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyébként nem minden esetben küldik G4S-sel a csomagot KSZ-től. A legutóbb nekem a FámaFutár hozta, pontosan, hibátlanul (követhető is) és rá is kérdeztem a srácnál, hogy ők is szerződtek-e velük, de csak annyit mondott, hogy kb. ahogy esik úgy puffan alapon dől el, hogy épp melyik cég hozza a csomagot.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.02. 10:26:34
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Korábban velem is eljátszották párszor ezt, így egy ideje nem rendeltem a KSZ-től semmit. Nem a bolt hibája miatt, hanem a futárcég szerencsétlenkedése miatt.
G4S nem is tudsz online csomagot követni és egy ilyen incidens után még pluszba délután hozzák ma!
Na ez már viszont sok szerintem.Rég itt kellene legyen a mai napon
Ma fogom megkapni.Nem olyan hatalmas probléma de a jövőben ezt a céget kerülöm ha tehetem.
Barátnőm első reakciója a játék láttán: "Aztaqurva, ez hogy néz ki!" <#idiota>#idiota>
Tetszik a világ, a környezet, a kidolgozottság, a részletesség, a zene, a hangzás, a mozgás, az animációk, a harcrendszer, a karakterek, az ellenfelek, a küldetések, a kraftolás, az irányítás. Minden. Egyszerűen nem tudok betelni vele.
Aloy-t is imádom, rettentő szimpatikus, szép és érdekes karakter. Jók az animációk, nagyon szépek és részletesen kidolgozottak az Outfitek. A 2015-ös Witcher 3 után az első játék, amely kifejezetten érdekel és élvezet játszani vele. Na jó, az Uncharted 4 is rettentő fasza, ám az nem ilyen "műfajban" képviselteti magát.
Egyetlen apró problémám, hogy Aloy-nak nincs armor mentes Outfitje. Állandóan visel valami göncöt, ami elrejti nőies idomait. :D
Nagyon várom már az estét, hogy ismét játszhassak a játékkal. Nagyon addiktív és élvezetes a cucc. PS4 Pro-n is nagyon szépen néz ki és a teljesítménnyel sincs probléma (1.02 változat). A fotómód is szuper. Csak ajánlani tudom!
Lőttem pár képet én is (PNG formátumban - alapból erre állította magát a PS4), amint rájövök, hogyan lehet feltölteni őket nem közösségi oldalakra (Twitter, Facebook), megosztom őket. :)
Számomra eddig kellemes meglepetés, főleg annak fényében, hogy sok videót láttam már előzetesen a játékból és így is rengeteg újdonságot láttam benne.
A Mass Effect Andromeda-nak hatalmas minőséget kell képviselnie és nagyon jónak kell lennie, hogy ne a Horizon legyen számomra a 2017-es év játéka.
Bár az eddig látottak, illetve az elmúlt évek tapasztalatai alapján (EA + BioWare remekművek) nem kell félnem attól, hogy a Mass Effect túl jól sikerülne, de majd meglátjuk 3 hét múlva.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.02. 09:19:09
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Námbör ván: Lehet valahogy előretekerni az időt (ilyen Witcheres meditálás, Bethesda RPG-s alvás/várakozásra gondolok) vagy ha este van akkor este van, amikor nappal van akkor nappal van és csókolom? Várni kell oszt annyi.
Námbör tú: Nincs térképmagyarázat gomb vagy csak én vok a béna? Ha tudni akarom vmiről, h mi, akkor odaviszem a kurzort és annyi?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
/lehet, hogy lesz Collectors is.
Adversus solem ne loquitor
Limitedból több jött, de abból sem jött elég. Én még tavaly szeptemberben rendeltem meg. Limited szerencsére jutott. Csak a szobor miatt a Collectorsra mondjuk alapból nem pályáztam.
Nem hinném, hogy ez az 576 vagy mások hibája.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nagyon bejönnek a kis csavarok,már meglódult a fantáziám rendesen,hogy merre mehetne el a játék,ha nagyokat lépnének az írók..kíváncsi leszek mennyire lesz epic vagy esetleg klisé :)
A Norás előrendelői cucc (Ruha + Íj) még hiányzik.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.01. 11:41:13
Van egy Voucher kódos lap a fémtokban, meg egy az Artbookban. Gondolom a fémtokban lévő kód ez lenne (mert a Limited Edition tartalma is ez):
- Carja Storm Ranger ruházat
- Carja Mighty íj fegyver
- Carja Trader csomag
- Banuk Trailblazer ruházat
- Banuk Culling íj fegyver
- Banuk Traveller csomag
- exkluzív PS4 menü téma
És a másik pedig ez lenne?
- Nora Lookout ruházat
- Nora Longshot íj
- Nora Machine Trapper csomag
Vagy ezt a Norás előrendelői ajándékot az adott bolt adja valamilyen formában?
Sajnos a Voucher kártyákra nincs ráírva, hogy mit tartalmaznak, csak annyi, hogy Digitális extrák... :D
Sony pls
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.01. 11:15:41
Normal: Balancing the journey and the combat experience into a more challenging package. The Everyman’s choice.
Hard: Combat difficulty is more demanding, making the journey more difficult, and the success more enjoyable.
Very Hard: The toughest option, for those yearning for a real challenge, and for those who have already beaten the game on easier levels.
3. próbálkozásra. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.03.01. 11:04:27
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De a fő boss a végén !! Na ezt se nyirom ki soha xD
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Normalon túl könnyen szem elöl tévesztenek.
Ami viszont tetszik és rengeteg játékban ma is hiba, hogy ha kicsinálsz egy ellenfelet akár lopakodva csendben, a többi ellenfél a tetemet észreveszi és átmegy gyanakvóba. Nem csak elsétálnak mellette.
A lopakodás és akció kifejezetten tetszik.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Imádom! :)
Spoilermentesen röviden:
A küldetések egész sokszínüek persze ne várjunk witcher 3 szintet. Reengeteg fejlesztenivaló van. Mellékküldetéseket találni dögivel -itt erős witcher érzés van. Felkiáltójel mappon például. Avagy írja hanyas szint ajánlott (találtam egy lvl 25-öst esélyem sincs egyelőre).
A sztoriról annyit hogy szuperül van eddig felépítve igaz én nem néztem direkt videókat de nem tudtam hogy így indul, végre egy értelmesen felépített főhős motivációkkal és hitelességgel miközben a falakon ugrálunk-gyilokolunk.
A harc egyelőre könnyű de ha több ellen van be tudnak darálni. Mindazonáltal ajánlom a HARD szintet én normalon kezdtem és ez tényleg könnyű szerintem.
A térkép hatalmas valóban. Még csak az első helyszínen vagyok de még mindig nem fedeztem fel teljesen - márpedig felfedezni a loot, mellékküldik, rare motyik miatt célszerű! És bizony ahogy a game kinéz élmény is. Szó szerint él a világ bődületesen változatos! Az UC4 szintet grafra erősnek mondanám inkább olyan Rise of TR pc ultra. Brutálisan tud kinézni.
Grafbugok előfordulgatnak de ekkora játéknál ez nem csoda (és nem is vészes). Egyszer viszont beakadtam a semmibe interrakció után és egyhelyben ugráltam mozogtam. Csak load segített de kb semmit nem vesztettem a játék folyamatosan ment automatán. Valamint az AI is lehetne jobbacska.
Egyelőre úgy érzem hogy a KZ fejlesztői léptek egy jó nagyot előre.
Eddig imádom minden pillanatát!
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Adversus solem ne loquitor