326
horizon_zero_dawn_banner.png
  • AnuluWork #126
    A soundtrackhez nincs véletlenül egy linketek? Hihetetlen, hogy a limitedhez nem adtak ...
  • Evoluti0N
    A mentéseknél írja a játékidőt.
  • gibson9
    A játékidőt hol tudom megnézni? Amúgy én 55%nál tartok. Évente egyszer van ilyen játék nekem ami ennyire leköti a gondolataimat is :D utoljára a witcher 3, bloodborne és division volt így az elmúlt durván 2 évből.
  • darkSectorxxx #123
    47 óra az elég korrekt.
  • Tatyla
    Na itt a vége 82,56℅ level 48. 46:33:53 már csak a gyűjtögetés maradt, szerintem ez a szívecskés dolog akkor van elbaszva ha a végén nem lesz mindenki a szövetségesünk de nekem azok lettek pedig az elején inkább az eszet választottam
  • Seth
    Nekem egyik errand bebugzott, nem lehet teljesíteni (Luck Of The Hunt). 4 disznóbőr kellett az ürgének,meg egy elvesztett gyűrű. Meg is lett minden, írta a küldi,hogy menjek vissza az ipséhez leadni. Nade közben támadt egy olyan eszement ötletem, hogy fejlesztek pár batyut, és nem is néztem mi kell hozzájuk, csak gyorsba leokéztam mindegyiket.(egyébként csak engem zavar, hogy sokszor nem ír semmi felkiáltójelet,ha lehet fejleszteni valamit?végig kell kattintgatnom az összeset). Nade vissza a küldihez, odamentem a fickóhoz leadni , erre úgy vette hogy még nincs meg a kellő cucc. Aztán ugye leesett, hogy elhasználhattam a bőröket a fejlesztésekhez. A quest meg már nem állt vissza oda, hogy szedjem össze az anyagokat, hanem maradt, hogy adjam le a fickónál. Így nem is lehet már teljesíteni. Gondoltam beszerzem a bőröket még1x. Össze is jött nagy nehezen (naná, hogy küldin kívül "rare" dobás a disznóbőr:D) De nem, nem fogadja már el ,sőt a gyűrűt sem találom az inventory-ban ,holott ott volt a special items kategóriában.
    Na mind1, talán nem lesz ez fontos a későbbiekben, csak gondoltam elmesélem, nehogy valaki úgy járjon ennél vagy lehet más küldinél is, mint én :D
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.03.05. 15:19:57
  • Evoluti0N
    Igen. Van egy kereskedő, ami ad cuccot a robot virágokért. Ugyanígy van olyan is, ami a bögrékért, valamint a b betűs (nem tudom mi a neve a törzsnek) törzs vmi állat szobor nem tudom miért.
  • Maxyka
    Azért photo-modban látványosabban szebb a játék, ott homályosít ahol alapból recefice a játék. Bár az én LG tv men sose néz ki ilyen jól mint az ide felrakott fotok. Egyébként combatokban mintha 30fps alá esne az fps főleg silent strike nál. bár a franc tudja lehet csak a siege 60fps után furcsa. De a kamera néha borzalmas. Na erről ennyit.
    Vissza mentem a ruins ba és kiütöttem egy falat ami mögött volt egy robot virág azt később belehet váltani?

Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.05. 10:58:06
  • TBTPumpa
    Bögre
  • AntiHero
  • Maala
    Notebook alapján inkább 8-9
  • darkSectorxxx #115
    Képek:

Videók (tech):
  • darkSectorxxx #114
    Igen van állítólag egy acsi, amihez végig a szivet kell választani. :)
  • TomStorm
    Igen igazad volt ez tényleg jó.Nem is gondoltam volna,hogy nehézségi szint nem játszik szerepet platinába.
    Az "All Allies Joined" trófeát viszont nem értem.
    Van bizonyos számu mellék küldetés amire mind "szív" opciót kell választani és úgy megcsinálni?
  • darkSectorxxx #112
    IGN teszt:

"Mint ahogy azt a stúdiótól megszokhattuk, a Horizon Zero Dawn egy meseszép játék. Persze nem volt ez kérdés eddig se, ám arra, hogy a tengernyi álleejtő játékbemutató videónál is szebb lesz, arra nem gondoltam. Napjainkban elég sokszor előfordul, hogy a játékból kiemelt videók köszönőviszonyban sincsenek a valósággal, ráadásul a Guerilla maga is belefutott már hasonló fiaskóba az emlékezetes előre renderelt E3-mas Killzone 2 beharangozó kapcsán. Most azonban megnyugtatok mindenkit! Nem lettünk átverve, a Horizon: Zero Dawn pont úgy néz ki, mint az előzetes videókban, sőt, PS4 Pro gépen a 4K felbontásnak és a HDR-nek köszönhetően égbekiáltóan szebb a YouTube-on látottaknál.

Egész egyszerűen hihetetlen, mire képes a Decima játékmotor. Nem véletlen, hogy Hideo Kojima is ezt választotta a Death Stranding életre keltéséhez. Soha egyetlen open world játék nem nézett ki még így: a Guerilla motorja földbe döngöli a The Witcher 3-mat, a Metal Gear Solid legutolsó részét, de fityiszt mutat a legtöbb nyitott világot mellőző programnak is. Meg merem kockáztatni, hogy sok tekintetben az Uncharted 4 képi világát is sikerült felülmúlniuk. Az, hogy maga a környezet részletgazdagabb és változatosabb, mint konkurensei, csak egy dolog, de hogy ezt a gyönyörű világot PS4-en 1080p-ben, míg Pro masinán checkerboarding eljárással felskálázott 4K-ban stabil 30 FPS-sel kelti életre a Decima engine, az példa nélkül áll. Mindehhez hozzájön, hogy a játék gyorsmentés funkciója, a játéktérből a térképre való váltás, a tárgylista kezelése mind egy szemvillanás alatt, reccenésmentesen zajlik, és még elhalálozásunkkor sem kell 10-15 másodpercnél többet várni a töltőképernyő előtt. Képi világ szempontjából tehát jelenleg nincs ehhez hasonló nyitott világú játék a földön, és a látottak alapján elképzelni sem tudom, hogy ezt idén bármi (legyen szó akár a Red Dead Redemption 2-ről) überelni fogja majd."

Mondjuk én is észrevettem és szóvá tettem, hogy élőben valamiért sokkal jobb a hatás, mint a youtube videókban, bár ezt nem tudom mitől lehet (jó azt tudom, hogy youtube egy csöppnyit ront a minőségen).
  • darkSectorxxx #111
    Fasza. :)
  • AntiHero
    5 db van asszem. :)
  • darkSectorxxx #109
    Nagyon aranyosak és szelídek ezek a Wtcher-ek. :D

A videó bizonyos tartalma SPOILER lehet egyeseknek....(bár kivágtam a videó elejét)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.04. 22:37:35
  • darkSectorxxx #108
    Az szép.
    Ja hogy akkor ezekből több is van. :)

Akkor ez olyasmi mint az AC-ben vagy a Far Cry-ban a tornyok?
  • AntiHero
    Én már megmásztam minden Talnecket. :D

De néztem még mindig csak 34% tartok játékban. :D
  • darkSectorxxx #106
    Telóval készítettem egy videót, nálam valamiért a Horizon-ban felvett videók utólagos feltöltésekor a youtube account-ot, ami előtte párosítva lett, egyszerűen kilöki a gépről!!!

Más videóval nincs ilyen gond....
    Youtube - Horizon bug
  • darkSectorxxx #105
    Egy meghitt képkocka tőlem. :D

• darkSectorxxx #104
    Alig várom hogy ide eljussak! :D
  • AntiHero
    Most löttem. :O Sima ps4en is iszonyat szép. Mindig meglep a játék. :O
  • Tatyla
    Hány féle táska van a játékban összesen?
  • TBTPumpa
  • Amiga
    Ez a játék gyakorlatilag tökéletes. Bloodborne, UC4 és most ez... SONY elég magasra tette a lécet.
  • Seth
    Nem azért raktam be, hogy ebből majd jól kiplatinázod.Oda van beállítva,ahol említik amiről beszéltünk, nem kell mást megnézned. Amúgy sem különösebben spoileres
  • TomStorm
    Az ki van zárva,hogy elsőre videórol platinázzak.
    Max.elolvasom mik kellenek és ha nem megy akkor következő végigjátszásra megnézem.

Csak trailer-t nézek youtube-on normál esetben
  • Seth
  • TomStorm
    Megborzongok már a menü zenétől is most,hogy bekapcsoltam:D
  • TomStorm
    Na hazaértem.Most mi van?Trophy Guide jól szokta írni.

Tatyla benéztél valamit?Mert akkor nem kezdem elölről
  • Seth
    Trophy guide szerint ez nem igaz, es emlitik is hogy rosszul tudtak korabban. Ugyhogy nem kell elolrol kezdeni , nyugi :)
  • TomStorm
    Ma úgyse tudok játszani de későn este nekiállok
  • TomStorm
    A francba.Elkezdem elölről
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Kihagyhatatlan ajánlat.
  • Tatyla
    Na aki platinázni szeretné ha kezdetektől fogva nem a szívecskés válaszokat adta egy trófea mínusz ezt én is benéztem...
  • TBTPumpa
    Bent.
  • TBTPumpa
    NeoGaf-on szuper képek vannak a játékból: