GreedFall

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Úgy tűnik egy-két 'egzotikus' magyar körítés is lesz a játékban...de mintha a Technomancer creditsben is lett volna pár magyar név, így érthető. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: broman191, 2019.08.28. 17:28:13

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nem lehet minden játék a "következő xy". Sok feljesztő próbálta már ezt a mentalitást és belebuktak ("a WoW-gyilkos", "a legjobb Diablo klón" stb.). Kellenek a kevésbé ambíciózus projektek is, azokkal is lehet jókat játszani.

Én pl. imádtam a Techomancer-t, ha ezt is legalább olyan jól megcsinálják akkor azzal én már jól el fogok szórakozni.
Nem tudom miért - lehet, hogy előítélet az előző játékaik miatt - de nem vagyok "meggyőzve". A Mars War logs óta minden játékukkal játszottam, érzem a fejlődést és az ambíciót, de valami mindig hiányzik, hogy Witcher vagy Fallout szintre érhessenek. Egy olyan "tisztes iparosmunka" hangulata van a videóknak. Olyan Risen 1-2 érzetem van és az már elég rég volt, szerintem így 2019 vége felé ennél talán több kell. Olyan, mint mikor valaki felmondja jól a leckét, de önálló gondolatokat nem tud megfogalmazni. Ezek csak a saját érzéseim, lehet, hogy tévedek, és ez lesz az új Witcher3.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
MerlinW
Spiders-el az a gond, hogy ugyan jó ötleteik vannak, ugyanazt az engine-t és konfigurációt használják minden játékukban, gyakorlatilag át-skinezve. Ami nem lenne baj, ha nem lenne élvezhetetlenül rossz a harcrendszer és idejétmúlt az egész. Gondolom ez is +1 címük lesz a sorozatban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.19. 20:18:08

[merlinw.org]

grebber
Bemutatkozott a Spiders új RPG-je, a GreedFall

A Mars: War Logs és a The Technomancer fejlesztője már javában az új projektjén dolgozik, amely ezúttal is akció-szerepjátéknak ígérkezik. A barokk művészeti stílussal felvértezett GreedFall jövőre érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra
A GreedFall leginkább a 17. századi Európa művészetéből merít nagy kanállal, azon belül is barokk korból, visszafogott grandiózus díszletekkel és sötét tónusokkal operál. A játék egy új világot járhatunk be, ahol telepesek, zsoldosok és kincsvadászok járják a vidéket. Egy ígéretes szigetről van szó, ahol még van mágia, sokan a meggazdagodás reményében utaznak ide, és hogy felkutassák az elveszett titkokat.

GreedFall - Reveal Teaser

Ám a telepesek és a bennszülöttek között feszültség alakul ki, hiszen utóbbiak foggal-körömmel védik az itteni természetfeletti lényeket a sziget földi mágiáját.
A Spiders ezúttal is nagy szabadságot és mély karakter-testreszabási lehetőségeket ígér, a küldetéseket többféleképpen is megoldhatjuk, míg a sziget világa folyamatosan változni fog. A helyi frakciókkal is kapcsolatot ápolhatunk, mi válogatjuk meg az ellenségeinket.
A GreedFall 2018 folyamán lát napvilágot PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Info: Gamekapocs

Next PC upgrade: 2022

← ElőzőOldal 2 / 2