54
-
mortep #8 Látom az "egyesek" közt te is ott vagy. Elmagyarázom, hogy te is értsd. Ha alapjoggá nyilvánítják a rabok internethozzáférését akkor a tyúktolvajtól az életfogytos bandavezér sorozatgyilkosig mindenkinek szabad netezni. Ezt én nem tartanám helyesnek, ezért ironizáltam egy kicsit, baj?
Utoljára szerkesztette: mortep, 2017.01.20. 13:34:26 -
#7 Kurvára nem ezt mondtam, jó lenne leszokni arról a féreg szokásról, hogy olyat adsz más szájába, amit nem mondott. Kérlek mutasd azon sorokat, ahol felvázotlam a kaviár és kurva bevitelét. Pusztán amellett érveltem, hogy a büntetésvégrehajtás eszköztárának szélesnek kell lennie és a rehabilitációt is figyelembe kell venni. -
ostoros #6 Ki mondta? Hát te. -
#5 És ezt megint ki mondta? Eszemfaszom megáll azoktól, akik csak ilyen szélsőségekben tudnak gondolkodni. -
ostoros #4 Igaz, vagyis igazából mindent be lehet nekik vinni a kaviártól a kurvákig, csak ki nem jöhetnek. -
#3 Látom egyesek megint fullba tolják. Nem csak ilyen bűnözők vannak. Aki kisebb vétségekért ül, annak a rehabilitációját kifejezetten segítené. A baj az, hogy itthon a gondolkodás kb. olyan primitív sokszor, mint az USA-ban. A büntetés végrehajtási intézet alapvető büntetése a személyi szabadság korlátozása. -
#2 jah, Breivik is megbánta bűnét és sohatöbbet nem öl gyereket. tutira. csak engedjék ki. -
mortep #1 ha-fizetsz-kinyirjuk-aki-dutyiba-juttatott.com portál sajtóosztálya közleményben itélte el az emberi jogok eme drasztikus megsértését.