18
  • etniez
    #18
    Ezzel a listával nem nagyon lehet egyet érteni, nekem úgy tűnik, hogy a szerző elővette a megjelent AAA listát és bekopizta ide. A fenti játékok 2/3-a szar.
    Az meg különösen érthetetlen, hogy olyan játékok is bekerültek, melyeknek fél év is kellett, mire olyan állapotba kerültek, amilyenben megjelenniük kellett volna...
    Mert azok a játékok átbaszások voltak. Féláron, rendesen megcsinálva jó vételek, de azt nem vehetjük már számításba.
    Utoljára szerkesztette: etniez, 2017.01.05. 18:45:13
  • Jeffjohnson
    #16
    Division-t most vettem meg karácsony előtt. Lehet, hogy régen bugos volt de mostanra egy egész jó játék lett. Nem bántam meg, hogy megvettem, pedig az Ubisoft játékait kerülni szoktam de féláron jó vétel volt.
  • Lapajka
    #15
    Hogy kinek mi jó azért az eléggé szubjektív. De ha az eladási statisztikákat nézzük lehet az év legsikeresebb, és ebből következően a legjobbnak vélelmezhető játékok listáját megcsinálni. Ebből a felsorolásból én nem hagynám ki Quantum Break-et, ha már a Gears of War is itt van, de hát ez csak az én véleményem... Az új Watchdogs, Tomb Raider és a Deus Ex gépigényei is felháborító pofátlanság amúgy... Geforce Gtx 1080-on (2100 Mhz-re húzva plusz i7-es 4,9 Ghz-húzva mellé!!!!!!!) sem lehet ultragrafikán játszani normálisan velük fullhd-ben lagmentesen... Eléggé szánalmas... más kortárs játékok, legyen az akár a Far Cry Primal (holott a Far Cry gépigénye is legendásan brutál szokott lenni ugyebár), vagy éppen a CoD IWF bármi tuning nélkül is 100 fps körül mennek fullhd-ben maxgrafikán egy 1080-ason... semmivel nem jobb a grafikája, semmi nem indokolja sem a Watch Dogs 2, sem a Deus Ex Mankind gépigényét, csakis a dilettantizmus, tehát elbugolták ügyesen a fiúk... a Dishonored 2-vel ellenben nálam semmi gond sincs... fullhd maxgrafika stabil 60-80 fps tuning nélkül...
  • RaidenHUN
    #14
    A címnek inkább "Ezekkel a játékokkal játszottam 2016-ban" kéne lennie.
  • MerlinW
    #13
    Eredetiséget az Indie piacon keresd, ne a részvény árfolyamokat vizslató óriásoknál:) Utóbbiak értelemszerűen biztosra mennek, kis kockázattal. Az indie fejlesztőnek meg bizonyos mértékben nincs vesztenivalója.
  • molnibalage83
    #12
    Kiöregedtem...? Tudnak jó játékot csinálni, csak a fentiek közül nagyon kevés az. A jobban sikerült alkotásik is remakek vagy széria tagjak. Hol van kéremszépen az eredetiség...?
  • MerlinW
    #11
    Lassan el kellene kezdened más hobbit találni, mert ha fenti lista nem elégítette ki az igényeidet, kétlem hogy a jövőben bármi is kielégítené. Kiöregedtél, van ilyen. A fenti lista egyébként - és logikusan - a legjobb eladásokkal rendelkező játékok listája, tehát akármilyen fos bármelyik is, milliók vették meg őket, ami alapján az vonható le, hogy egyszerűen nem te vagy a célközönségük.
  • MerlinW
    #10
    SG === PC MASTER RACE. Csak van egy konzolos alfóruma, hogy ne legyen drámázás (trolololol) :D

    Egyébként erős év volt, mindegyik játéknak voltak hibái, de a fenti lista mind nagyszerű termék a maga nemében. Szerintem.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.01. 19:35:44
  • Evoluti0N
    #9
    Valamilyen rejtélyes ok miatt a konzol exkluzív játékokat sose szokták figyelembe venni SG-n. Hogy miért, nem tudom. Pedig igencsak egy nagy piacról van szó. Érthetetlen.
  • molnibalage83
    #8
    Teljesen.
  • szucsy89
    #7
    komolytalan lista...
  • molnibalage83
    #6
    Hát ja..
  • hvitya
    #5
    "Ezek voltak 2016 legjobb videojátékai" - Uncharted 4?
  • molnibalage83
    #4
    Ezen listán levő játékok harada nettó hulladék vagy méltatlan a címre...

    Civ VI. 15+ év után is képtelenek alapproblémákat orvosolni...
    XCOM2? Egy remakehez készült gigamod kb. a játék szintje...
    Call of Duty: Infinite Warfare szemétre való szar.
    Mirror's Edge Catalyst szemétre való szar a játékosok szerint.
    Quantum Break filmnek jó, játéknak pocsék.
    Division? Szarrá szedték, hogy mekkora fos...
    Far Cry Primal? Hát, gyakorlatilag csak úrahúzott FC, drón helyett Sas van. Mindenki elmeroggyant...
    Rise of the Tomb Raider. Nagyobb, több és szebb volt, mint az első rész, csak éppen semmi új. Tisztes iparos munka.
  • Totti5
    #3
    Dirt Rally, F1 2016, Forza Horizon 3.

    Erre az FH3 éppencsak meg van említve.

    Nyilván ízlés szerinti lista, de na... nincs olyan sok egyedi vonása az NFSnek amit az FH3 nem tudna és azon kívül még 100 féle dolgot, vagyis szinte mindent.

    Től sok kommentet ez nem érdemel...
  • ThingHUN
    #2
    A CoDIW és az NFS-nek a 2016-ős év legnagyobb csalódásai cikkben kellene szerepelnie. A Forza Horizont 3 egyértelműen lenyomta az NFS-t. A CoDIW játékost létszáma PC-n annyira alacsony hogy még a régi CoD Modern Warfare 2-ő is lenyomja. Sőt, vannak olyan napok amikor NEM szerepel a Steam 100-as statisztikájában.

    Tehát kedves cikkíró ennyire NEM mentél utána vagy ennyire kaptál zsebbe ?
  • Kisssssss
    #1
    x-com2, hitman, BF1, Deus Ex mankind divided, DOOM4, dark souls 3 amik említésre méltóak... és sok jót hallottam a titanfall 2 is.