Már repül a kínai lopakodó

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mire rakod a rakétát? Vagy csak ICBM silóban gondolkozol?
Azzal pörkölnéd ki az IA-t az elfoglalt városokból?
Utoljára szerkesztette: defiant9, 2016.12.22. 05:52:17
A Ziklon-B -t inkább hagyjuk, lásd az aláírásomat<#eplus2>
viszont
Valóban előrébb tartanánk, ha nem a fegyverkezésre menne el sok erőforrás, de az emberiség nem ezt az utat választotta.

Csak akkor lehetne mellőzni a fegyvereket, ha egy világállam lenne és nem lenne ki ellen bevetni a fegyvereket, mert hiszen mindenütt ugyanaz az állam van: akkor ki támadna meg kit?
Amig a tudatosságnak abba a fázisába el nem ér az emberiség, addig lesznek államok és lesz fegyverkezés is...

iSS!

Utópia.

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

Ló**szt, már elnézést a sok előember köztünk él én meg ideges vagyok 😊
A ciklongázt is ki kellett keverni, mert rovarok ellen használták, aztán meg tudjuk mit műveltek vele.
Soha, ismétlem soha ne dőljünk be ekkora baromságnak!!!!
Valóban része volt fejlődésünknek az öldöklés, de rég elhagyhattuk volna és nem azért nem tettük mert értelmesek voltunk.
Való igaz, hogy fényévekkel előrébb tartanánk mint most, de sajnos ezt csak kevesen képesek felfogni épp azért mert ott tartunk ahol most. 😊
Kelta
Nagyon furcsa ez a gép
a géptörzs valahogy hosszabb a megszokottnál a fülke után a vezérsíkokig, nem?
Valszeg régebbi orosz hajtóművek csak így fértek el benne..
Nem tűnik nagyon komoly bevethető haderőnek 😊

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Nem tény, csak vélemény, amivel persze én is egyetértek.
De gondoljunk csak bele, ha az emberiség nem "fegyverkezik" miután lemászott a fáról, akkor nem tud vadászni és állatokat elejteni és rövid úton kihalt volna. Az pedig, hogy egyre nagyobbat szóló fegyvereink vannak csak a logikus folytatása annak, hogy az állatvilágban (aminek ma is része az emberi faj) az a ragadozó él túl, aki hatékonyabban "fegyverkezik".
És persze a préda állatok is "fegyverkeznek": ez az evolúció.
Sőt, a háború akkor kerülhető el a legjobban, ha mindenki fegyverkezik.
Si vis pacem, para bellum! (Ha békét akarsz készülj a háborúra) -Caesar.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.12.21. 18:06:17

iSS!

csak sajnos sokaknak a gyomra ezt nem veszi be... pedig ez tény.

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

a hadiipar hatalmas húzóerő sok tudományos fejlesztésnél, hadiipar nélkül talán az űrbe se jutottunk volna ki...
Hol tartanánk már, ha az emberiség nem egymás kiírtásába feccelne ennyi energiát ... valószínűleg már a Mars meghódítása is történelem lenne és nem fikciós sorozat az NG-n.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

← ElőzőOldal 3 / 3