7392
Egosoft X4
-
Jóózsf István #4378 Kicsit megcsömörlöttem mostansága foglalásoktól. Főleg, hogy kiderült: Hiába!
Tegnap előtt, úgy hagytam abba a játékot, hogy... Akkor inkább az elejéről:
Elindítom, teszek-veszek intézkedek és egyszer csak látom, hogy négy kalóz csörgő van a szektorban. Nézem őket sorban. Kettő simán vihető (Kb 30 körüli személyzet) Kettő meg 60-70. Nekiálltam a két könnyebnek. természetesen jöttek a kotnyelesek is... Végeztem az elsővel, már a másodikat is javában foglaljuk, amikor egyszer csak felrobban. Nem volt az annyira váratlan, csak én voltam egy kicsit trehány. A baj csak az, hogy ezen voltak a feltápolt dédelgetett - nevelgetett katonáim! Mentettem előtte? EGY FRÁSZT!!! Másfél óra játék kuka! Tegnap el sem akartam indítani, ma elindítom. majdnem ugyanaz a szitu, csak nem vártam meg amíg a négy "kikel" Az elsőnél szinte pontosan ugyanaz a hiba! Csak most nem a tuti sereg volt rajta, hanem a második számú tuti. Egyszerűen nem vagyok hajlandó kellő komolysággal kezelni a játékot!
Harmadik nekifutásra sikerült túltennem magam mindenen (Sok-sok mentéssel!) De akkor meg nem álltam meg tíz darabig! És már rohadtul unom. Szóval beállítok három csörgőkből álló csapatot, hogy felügyeljék a szektort és csak nagyritkán veszek el egyet. Most már egész biztos vagyok, hogy a játék úgy van megírva, hogy amikor azt az üzenetet kapod, hogy védd meg az áldozatod, akkor lelőhetsz bárkit, aki támadja. Sőt! Azt is kikísérleteztem, hogy mielőtt a foglalási parancsot kiadnátok, már akkor el lehet kezdeni az irtásukat és így biztosabb a végkimenetel.
Természetesen előléptetés: Ohne! -
Jóózsf István #4377 Azt hittem Tokra a házigazda!?!?!
Az ŰrMérnökkel kacérkodtam én is. Ki is próbáltam de elég kezdetleges volt, és el is vesztem benne. Nem szeretek úgy játszani, hogy meg kell néznem a jücsübön, hogy tulajdonképp mi is a tennivalóm!
-
Én nem írtam, hogy hiányzik. -
mumoka 2012 #4375 Ez az oldal leginkább csak azért puritán, mert ki kellene nevezni egy házigazdát (vagy valakinek el kellene vállalnia - én vállalom szívesen) és akkor lenne háttér, logó és mindjárt másképp nézne ki a dolog.
Nézd meg a Space Engineers témát. na látod tudod mi hiányzik innen te is. -
Amúgy nézd meg a GTA V témákat.
PH: 82 ezer
SG: 27 ezer
hozzászólás.
És ott a lehetőségeket jobban ki tudják használni.
Nem kell külön oldal a GYIK-nek, szabályzatnak, miegymásnak. Minden megy PH keretek között. -
Az, hogy kinek, mi tetszik, ízlések és pofonok. A másik tele van nyomva reklámmal és még az ad-block sem blokkolja őket. Zavaró. Itt egy sincs.
Emellett van két oldalt egy rahedli link, hírek, nyavaja.
Viszont mutatja, hogy mihez szóltál hozzá utoljára/mit néztél meg és mennyi hozzászólás érkezett.
Ez az oldal leginkább csak azért puritán, mert ki kellene nevezni egy házigazdát (vagy valakinek el kellene vállalnia - én vállalom szívesen) és akkor lenne háttér, logó és mindjárt másképp nézne ki a dolog.
Nézd meg a Space Engineers témát.
Csináltam is neki egy külön kis egyszerű oldalt, ahol a fontos dolgok ott vannak.
Jelenleg pang a fórum is, így az oldal sem volt egy ideje már frissítve.
De a fontos linkeket a fórum fejlécébe is be lehet tenni.
PH-n még nem láttam ilyen egyedi témákat.
Csak hát itt meg vannak módosítások/fejlesztések, aztán az ember linkelheti újra a hátteret, mert a képek elérését megváltoztatták.
Erről jut eszembe, hogy itt is van lehetőség képet feltölteni. Bár talán a méretek kisebbek, mint PH-n.
Szóval nem lenne ez egy rossz oldal, ha komolyabban foglalkoznának vele és nem jelenne meg rendszeresen a piros sáv. -
mumoka 2012 #4372 ez jobban néz ki igaz a smaili az a 70 -es éveket idézi lusta újakat csinálni.Meg nézd a 4000 hozzá szólást ott csak 50 van az sovány.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.08.12. 10:22:08 -
Jóózsf István #4371 Ronda? Nem teszik a betűk színe? Fajtája? Ne viccezzünk már!
-
mumoka 2012 #4370 Nem tudom, melyik lenne a jobb. Igazság szerint egy harmadik. Ami egyszerű, mint az SG, de van pl. képfeltöltési lehetősége.
És természetesen nincsenek meg benne ennek a két oldalnak a szemete. és te tudsz ilyen oldalt ?mert a másik is borzasztó fapados & ronda. -
Úgy látszik megint itt maradunk?
@enproba1: Beregelni nem tart semeddig.
Így, hogy elkezdtem jobban használni, ugyanúgy gondjaim vannak vele.
Hiába van kipipálva, hogy több gépen maradjon bejelentkezve, akkor is, ha IP cím változik, stb., cseszik rá.
Amivel eddig nem volt gondom, hogy a bejelentkezés ikont eddig mindig látom.
Sajnos itt egy-két témában nincs meg az a fejléc és nem tudok közvetlen a témánál bejelentkezni. Át kell mennem másik helyre, ott bejelentkezni, majd visszatrappolni az oldalra. Van, amikor emiatt már inkább nem is szólok hozzá.
Ami jó PH-ban, hogy van képfeltöltési lehetőség. Ha esetleg nem a steam-ről akarnánk linkelni, akkor sem kell megfelelő oldalt keresgélni, mert az SG akármelyiket nem fogadja el.
Nem tudom, melyik lenne a jobb. Igazság szerint egy harmadik. Ami egyszerű, mint az SG, de van pl. képfeltöltési lehetősége.
És természetesen nincsenek meg benne ennek a két oldalnak a szemete. -
mumoka 2012 #4368 xd -
Jóózsf István #4367 A "híg sz*r beáramlás." megfigyelhető már szinte mindenhol! Mintha ezt igényelné a nép. Már csak azt kellene megfejteni, melyik volt előbb a tyúk, vagy a tojás?
Nevezhetjük bulváridiotizmusnak is!
-
TokraFan #4366 Pedig z SG az, amit már mindenki elhagyott lassan, annyira tré lett időközben. Nem csak a fórum miatt, hanem a portál is, a cikkek minősége, mind borzalmas. A "gépház" hozzáállásáról nem is beszélve, a nagyarcú "fejlesztő" gyerekkel meg a többivel. A PH egy lényegesen igényesebb portál és fórum, más kérdés, hogy az utóbbi 1-2 évben ott is megindult a híg sz*r beáramlás. -
Én is évekig olvastam, de, ha egyszer valami nem megy jól és van alternatíva, akkor váltani kell. -
Stormbird #4362 Nos, ha elmentek innen, akkor csumpi nektek. Én oda nem követlek benneteket. Itt és előtte az X Rebirthben évekig olvastam minden hozzászólás. Az X4-hez már nem nagyon szóltam hozzá, csak olvastam, mert nem játszok vele. No mindegy.
Minden jót.
-
Szia!
Gyere át inkább te is ide.
Próbálunk leszokni az SG-ről, mert sok a gond vele mostanában. -
mumoka 2012 #4360 azért lehet találni böven -
mumoka 2012 #4358 de nekem jol néki az a 2-3-4 mill kanyaronként & nem kristályozok már. -
mumoka 2012 #4356 ja és ne a bazi nagy szállított vegyél jo a kicsi közepes beállítás csak néha pótold ha kinyírják mert az elő fordul. -
mumoka 2012 #4355 az jo
de ha beálitasz úgy 20-30 szállítót az hozza a lét & úgy kristály & nézd menyi lesz a léd. -
mumoka 2012 #4353 én a kezdetek töl így kereskedem & dől a lé
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.08.10. 13:45:54 -
mumoka 2012 #4350 kiválasztol 1 szállított & imformation&behaviour fül&ablak alján van a hold position ara kat & autotrade alatta az ad fül berakod mi kell & ok
utána elindul piacozni & enyi. -
Jóózsf István #4349 Itt vagyunk! -
mumoka 2012 #4348 igen -
mumoka 2012 #4346 beraktam az új hajót le gyártatom át teleportáltam magam & mint a viking nél e-nél sem tudok a hidra meni ezt nem értem miért van tud segíteni valaki eben mi a baj. -
mumoka 2012 #4345 új hajó ékezet Argon Cyclops -
mumoka 2012 #4344 A vezetékmentes eszközök átka. Azt hiszed, hogy lenyomtad, mert lenyomtad, de a gép másképp gondolja. Ezt nem értem mi ez.
-
A vezetékmentes eszközök átka. Azt hiszed, hogy lenyomtad, mert lenyomtad, de a gép másképp gondolja.
X4 Prohardver fórum
Szerintem tényleg át kellene ide menni.
Amúgy épp egy ilyen vacak felvarázsolásával bíbelődtem, csak nem akart úgy működni, mint a videóban. Azért sikerült nagy nehezen, ismétlések árán felrakni.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.08.08. 20:43:52 -
mumoka 2012 #4342 nem semi video -
mumoka 2012 #4341 xd ez jól behalt nem mondom. -
AHA!
Mumo miatt halt le a fórum :D
Térjünk át a prohardverre, hátha jobban megy.
X4 Prohardver -
mumoka 2012 #4339 na tessék hozzá sem nyúlok szemihez és megy a gyilkolás a FAF ot gyilkolják second contact 2 ben TEL,ANT,ARG, HOT, eböl lehetne felvenni & jó képernyő kímélőt csinálni. -
mumoka 2012 #4338 ÉS van még 1 megoldás nem nehéz 2-3 factiont egymásnak ugrasztani az nagyon megy nekem én még össze ugrasztottam a Godrealm of the Paranid ,Holy Order of the Pontifex,Argon Federation nagyon nem szeretik ha a def plot minden honan hiányzik. -
mumoka 2012 #4337 a másik ha nem megy ez a fejlesztő nem tol ki velem megy levesbe a dps az meg úgy van ha ha kevés meg toldom 1-2 cerierel de akkor is lefog esni ha tecik neki hanem.A hajó itt kifogyhatatlan. -
mumoka 2012 #4336 hát az Rém buta megoldás volt, hogy csak tízpercenként rá kellett nyomni a gombokra! de jó volt és működöt most meg áll tegnap óta mint a beföt. -
Jóózsf István #4335 Közeben kiderült, hogy megint hülyeséget beszéltem. Ahogy elnézem ez nem az a rész, amikor a hátizsákból kell megoldani a feladatot. Az egy jóval későbbi küldetés lesz. De addig még sok víz lefolyik a Dunán!
Kár, hogy anno nem így kellett megcsinálni. Rém buta megoldás volt, hogy csak tízpercenként rá kellett nyomni a gombokra! -
mumoka 2012 #4334 hát rájötem nagyábol de csak a teleport ment max ra a többi áll graphén az nem jön próbálok csinálni valamit ha sikerül. -
Jó helynek tűnik. Nekem sajnos messze van. Ha közel lenne, akkor meg pénzem nem lenne rá.
A múltkori fiaskók után már én sem vacakolok azon, hogy egymásba lógnak.
Azért nem össze-vissza. -
Jóózsf István #4332 A hangfalak előbb megvoltak! Ahhoz lett az erőlködő. Végeztem a hangprodzsektel! (Talán még egy kis aranyos mélynyomócska...) 
Amúgy ide járok... Nagyon pöpec kis hely
Beszéltünk nemrég az elemek egymásba csúsztatásáról. Lehet azt kulturáltan is csinálni. És ráadásul ebben az esetben nincs értelme nagyobb térközt hagyni. Ha nem lenne akkora telkem amekkorát csak akarok, akkor azt mondhatnám, hogy helypazarlás lenne! -
Örülök, hogy meg vagy elégedve az erősítővel.
A hangkártyát el kell adni valami baleknak, aki ősöreg erősítőre akarja rákötni, amit még meg sem vett. (Bocs, nem lehetett kihagyni, még él bennem R.B.Rottring Kókler írása.)
Új hangfalakból sem szabad elaprózni.
A német mediamarkt-ban van külön helység kipróbálni őket. Az osztrák Saturn-ban is láttam ilyet.
Arra már nem emlékszem, hogy a pécsi médiában volt e lehetőség. Vagy a helység a teljes üzletet jelentette
Mondjuk ebből lehet régit is venni.
A Schneider-ek nagyon szépen szólnak.