7250
Egosoft X4
-
#4224 Tévedtem.
2 kellemes kékhalál sokkal jobb. -
mumoka 2012 #4223 esetleg nincs valami bogár a gépben ami ezt csinálja mert itt sunyiba valami kajálja a gép eröforrását. -
mumoka 2012 #4222 Egy kufár volt........ xd
rájöttem ha kis állomásokat építek sokall kisebb a gubanc én ha valamit építek oda rendelem az építő hajóm az árat max ra teszem és a jó isten is az utolsó a listán az építmény sec alatt elkészül mindenki nekem szálit igaz mindenkivel ha lehet +30 vagyok. -
#4221 A képen jól látszik az elérhető készletnél, hogy maga a gyár fogja szállítani a 10k kockát. Alatta pedig az, hogy egy hajó fogja szállítani.
Utóbbi szállítja is, de mivel a gyár nem mozoghat, ezért nem értem a dolgot. Gondoltam, hogy esetleg drónokkal, de azok sem szállítanak.
De majd megnézem, hogy vannak drónok vagy csak beállítottam a létszámot, de nem teljesítette az igényt a gyár.
NPC nem kereskedhet az állomáson. Nincs is pénz adva az építkezésnek, mert manuálisan küldözgetem a szállítókat.
A gyárnak van pénze, drón alkatrésze és az újratöltést más fajoktól is igénybe veheti. -
#4220 Még egy dolog, és leginkább Istvántól várom a választ (most már nem csak erre). De aki érdemben hozzá tud szólni, annak is köszönöm!
Mitől van, hogy a kavicsok későn jelennek meg az űrben?
Gondolok itt arra, hogy a csörgőssel repesztek több ezerrel, aztán egyszer csak feltűnik előttem egy kavics, amit ilyen sebességnél már nem tudok kikerülni. Míg, ha messzebbről láttam volna, hogy ott van, akkor lett volna még időm manőverezni.
Baromi zavaró és nem tudom, hogy mi fogyhat el a gépben, mert mindenből van még.
A VGA 6 GB-os, de nem használ 5 GB-ot. Memóriából sem fogy igazán 10 GB-nál több (rendszerrel együtt).
Gyakran van, hogy rendszerbe lépésnél is eltelik több pillanat, mire megjelennek a kavicsok. -
#4219 Nekem még nem volt gondom a beragadásokkal. Szerencsére.
A nagyobb hajóval kevesebbet kell klikkelni.
Azért amikor 2400 Field Coil, meg kb. ennyi Shiled és Turret Component kell, akkor a kis hajókkal elég macerás kilogisztikázni. Főleg, ha nincs annyi hajó, hogy mindegyik csak egyet forduljon.
Amúgy SPL hajtóművel és tuninggal nem olyan rosszak. Ha én vezetem, akkor kaput sem kerülnek, mert én simán bemegyek szemből. Aztán, ha valami épp kijön belőle, akkor napuff. Leesik a pajzs, de eddig a hull még sosem sérült az első ütközéstől. -
Jóózsf István #4218 Ha áramtalanítás után a biosban kell kezdened, az szinte ziher, hogy kuka az elem az alaplapon. Rajtad ugyan nem segít, de nem árt, ha kicseréled!
A 4209-et pontosítsuk kicsit. Ki, kinél foglalt le és mit? Ha az állomás, ahonnan szállítanának logikai nézetében az árucikk szögletes mezőjét (Raktárkészlet) lenyitod, akkor ott kellene lennie hajónévnek, hogy ki fogja vinni. Értelem szerűen ha van előtte felségjel akkor NPC, ha nincs akkor valamelyik saját hajó. Olyannal is találkoztam már, hogy egy NPC hajó szállított a saját gyáramból a saját építkezésemre. Egy kufár volt!
-
#4217 Az állomáshoz nincs hajó rendelve. Minek is lenne, mikor a magától vásárlósdi nem működik. Eddig ilyet nem csinált. Ezért nem is értem, hogy miért pont most. És ráadásul a másik állomáson is ez van, csak nem foglalt le ennyi anyagot.
Slusszpoén, hogy 10k kocka nem is kell neki, hogy befejezze a jelenlegi építkezést.
Ráfognám a 3.30-ra, de az még nincs itt, én meg nem bétázom.
A lakóövezetnek mi köze ehhez?
Amúgy nem hiányzik, csak a legalsó szinten van(nak). -
mumoka 2012 #4216 jöhetne a 3.30 már mert a 3.10 nem valami jó a 20 -as nekem nem jó mert gubancot csinál. -
mumoka 2012 #4215 viszont ezek Shuyaku meg ami ekkora még az hajlamos beragadni kapuk köré ezért én kis szátokkal oldom meg az nem akad be és 3x gyorsabbak ha nagyon drága cuccot cipelsz oda leopárd kell . -
mumoka 2012 #4214 nézd meg hogy az állomás vagy ami kéri az anyagot van e transzport hajó oda rendelve vagy elfelejtettél rakni neki vagy elvesztek, vagy hozd lejeb az árat be kell indulnia én így szoktam ha gond van.
a képen hiányzik a habitat L az nem kéne oda mert tuti hiányzik valami szerintem de a Jóózsf István próbáld kérdezni ö épít ilyen nagy kockákat .
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.07.23. 16:09:52 -
#4213 -
#4212 Inkább azt írd, hogy tudom kiszedni a beragadt cuccot? -
mumoka 2012 #4211 ez az x4 vannak itt még furcsaságok. -
mumoka 2012 #4210 én is úgy vetem észre a csillag nem nagyon számít mert nálam is az de 5x-ős kerülő és oda megy be ahova nem kéne. ((((******** AI )))) -
#4209 Menten sírva fakadok.
Kedves állomások lefoglaltak x mennyiségű anyagot az építés számára. DE, HOGY A FENÉBE SZÁLLÍTJÁK ODA?!?!?!?!
Mert, hogy szállítás, az nem történik az állomás részéről.
Az egyiknél 10k okostégla áll talomban emiatt. -
#4208 Ez komolyan hülye.
Látom, hogy merre jelölte ki az utat a gép a hajónak és azt is látom, hogy pont az ellentétes kapu felé halad a nagyon okos.
És 5 csillagos a kapitány.... -
#4207 Nincs is jobb egy kellemes kékhalálnál. -
#4206 A link nem működik.
Akkor lehet, hogy tényleg poti. Ez esetben egyszerűen meg kell nézni az értékét és olyat beletenni. Általában lineárisak mennek bele. Vagyis B-sek.
A billentyűzet egyáltalán nem vad ötlet. Van rajta egy win gomb záró billentyű. A G15-ön ez egy mechanikus kapcsoló volt. Itt sajnos már csak egy nyomógomb. Ha ez aktív, akkor rendszeresen problémákat okozott korábban.
Az alaplapon van kijelző, de általában nem mutat semmit. Mondjuk az is igaz, hogy ritkán nézem.
Ha hosszabb áramtalanításból indítom a gépet, akkor megindul egy pillanatra, majd leáll az egész, mintha kikapcsolt volna és kb. 1 másodperccel később indul is.
Már nagyon rég volt, de, ha jól emlékszem, akkor amiatt a bizonyos gomb miatt, teljes áramtalanításból mindig a bios-ban találtam magam először. És addig nem is volt hajlandó tovább menni, míg nem mentettem a bios beállításokat. Hiába indítottam újra.
A bios amúgy nincs széttúrva, egyedül a ventik vannak szabályozva általa.
Én még a nyugalom és az izgalom között tengődöm. A gép esetén most inkább nyugodt lennék, de egy új gép elég nagy kiadás lenne. -
Jóózsf István #4205 Neeeem. Ezeknek a "forgó jeladóknak" az az egyik tulajdonsága, hogy a végtelenségig lehet tekerni bármelyik irányba. Autórádióban rendre ezeket szokták alkalmazni.
Az enyémnek van két végpontja! És ellenállása is.
Toroid trafót 6 pengőért tekert nekem Kléh Gyuri-bácsi lőrincen. Remélem még él és folytatja áldásos tevékenységét!
Hogy a billentyűzet hatással lenne a gép indulására? Ez elég vad ötlet!
Van az alaplapon két számjegyű "debug" kijelző? Vagy sípolással jelez hibát?
A nyugalom és a béke sokat ér! Erre is "felnőttként" jön rá az ember, hogy inkább fizetünk, csak ne legyen feszültség. Míg a fiatalok azért fizetnek, hogy legyen!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.07.23. 06:03:08 -
#4204 Az nem poti! Hanem Rotary Encoder a szép angolos megnevezés. Én ilyeneket is építettem a kapcsolótáblába.
Lényegében úgy működik, mint az egérgörgő. Az elektronika, szoftver érzékeli, hogy melyik irányba történt az elfordulás és mennyi. A programja alapján meg végrehajtja a műveletet.
Lényegében két nyomógombot is a helyére köthetnél, csak azt ugye nem forgatja a motor. Illetve, ha egybe van építve a motorral, akkor vagy olyat keresel vagy lemondasz a távirányítós hangerőszabályzásról. Nem is értem, hogy miért így oldották meg, de pont nemrég találkoztam ilyen megoldással.
Amire figyelni kell, hogy a tengelyátmérő megfelelő legyen. Ha a hossza nem is stimmel, ne legyen túl rövid és akkor vágható.
De, ha már úgyis eldöntötted, hogy veszel egy újat, akkor HAJRÁ!
Én nem tartalak vissza semmitől, nem is akarlak lebeszélni róla.
Végülis megvettem a lentebb említett tápegységet én is. Bár a játékon nem segített, viszont alapjáraton 10W-al eszik kevesebbet a gép, X4 terhelése alatt meg 40-50W-tal lett kevesebb a fogyasztás. És most már megbízom a tápban.
Ma érdekes dologra lettem figyelmes. Délelőtt jól futott a játék, majd egy újbóli bekapcsolást követően már nem. Eddig az volt a szokásom, hogy újraindítást követően újra játszani kezdtem, de sajnos sokszor nem volt jó. Most kikapcsoltam. Majd visszakapcsoltam és megint órákat játszottam gond nélkül.
A visszakapcsolásnál viszont érdekes jelenség történt. Megint a bios-ban találtam magam. Vagyis valamiért nem boot-olt rendesen az alaplap. Ez már nem az első eset és eddigi megfigyeléseim alapján talán a billentyűzet lehet a ludas. De ezt lecserélni nagyon macerás.
A toroid viszonylag ritka. Valószínű drága a gyártása. Sokkal egyszerűbb lehet egy normál trafót csinálni és egy jó zavarszűrést építeni. Legalábbis ez a tippen.
A Technics erősítőmben is normál trafó van. Dög nehéz, de gyönyörű tisztán tud szólni. -
Jóózsf István #4203 Sajnos azonban van abban valami, hogy kell hozzá a környezet és erre ötvenévesen kellett rájönnöm. Ahhoz, hogy "egyáltalán megszólaljon" a motyó, kell neki a póver! Van egy bizonyos tartománya a dobozoknak ahol élni kezdenek. amolyan "utazósebesség", ahol minden optimális. Az viszont már nem komfortos egy panellakásban. Vagy legalábbis nagyon keskeny a mezsgye. Pláne ha nem egyedül élünk...
Jajj! Csak még egy döfés. El kell döntenem, hogy akarok-e valaha is bakelit (Tudom, hogy vinyl) lemezjátszót kötni rá, mert az már a 150-es kategória. Igen van olyanom. Ugyan szétmállott a szíja, de ha valaki kérdezi, akkor van!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.07.22. 21:11:34 -
Jóózsf István #4202 A poti helyettesítés, megfordult a fejemben, de valahogy nem terjedt el eléggé. Nincs támpont. Nekem már ez a mélység ismeretlen. De írtam is, hogy effektív nem kell bele poti, mert rövidrezárom és szevasz! Valószínűleg ez már az IC-s verzió, mert az elődökben ezerlábú volt. (Hat csatorna az hat csatorna) Ebben meg már csak három. Plusz kettő a motorjának. Merthogy motoros a szentem!
A toroidot azért dobtam fel, mert ITT bármelyik vasra kattintasz akkor találsz fényképet a belsejéről és szinte mindegyikben (még a millásokban is!) böszme trafó van, de csak elvétve toroid. Anno a videoton erősítőmben is toroid volt! EA 7386 S Én valahol itt megrekedtem. Nem vagyok audiofil. Minden más filségemet is tagadom a végsőkig!
Nem voltam teljesen őszinte, mert ilyen egyszerű a sztori.: Történt ugyanis, hogy a májkrocopf és az ánusz, valamint a ríltek jóvoltából elkezdett hülyéskedni a hangkártya. Ezt részt mintha már tárgyaltuk volna... Sebaj ismétlés a tudás anyja valagát!
Szóval: Új hangkártya, Aztán sikerült bizonyos körülmények következtében újy elülső hangfalpárra is szert tennem. (Neeeem. Nem azért mert az egyik réginek szó szerint elégettem a magas sugárzóját egy hanggenerátorral. (Szerintem erről is beszámoltam már.) Most viszont van egy pár tuti hangfalam, amit nem tud kiszolgálni a haldokló hóka-bóka cucc. (Mellesleg egy Genius SW-HF 5.1 5000-ről beszélünk.) Kedvem is van, pénzt is tudok rá áldozni, kapuzárási pánikom is van! Úgyhogy vásárolunk. Ha kell ha nem! -
#4201 Inkább kerülöm az egybe építgetést és beteszek egy plusz elemet.
Ez alól csak a HQ kivétel, mert ott magának a HQ-nak a gyűrűjével egyszerűen nem foglalkozom, annyi helyet vesz el.
Nem szeretném, ha a gyáraim okoznának később problémákat.
Bőven elég a hajókkal szívni, amiknek egy része belemegy egy másikba és onnan kezdve kb. irányíthatatlan lesz, míg ki nem mászik belőle.
Ez különösen egy ibolya leszakításánál para, mikor csak éppen 1 méter van aközött, hogy rám lő az L-es ágyú vagy nem.
Azért is szerelem át 3-as kampóra az egyeseket, mert szeretem dokkolva tartani a szállítókat. Így csak bepakolnak és már mehetnek is az útjukra.
A split 4-es vonz még, de annak is rengeteg hely kell.
Azért majd kíváncsi leszek, hogy a split XL-es csónakok hogy dokkolnak. Mert a csörgős oldalt áll a kampóra, nem szemből.
A tekercselt trafók közül még mindig a toroid a legjobb. De a mai készülékekben már kapcsolóüzemű tápegység található. Vagyis nincs nagy trafó, csak egy pici. Meg jó sok elektronika.
A potmétert nem tudod helyettesíteni?
A másik megoldás, ha megoldható, akkor IC-s ellenállásszabályzás. Így nem közvetlenül tekered a hangerőt, hanem egy IC adja meg az ellenállásértéket. -
Jóózsf István #4200 Tekints úgy rá, mint ficsőr! Nekem tetszik, hogy ha egymásba lógatom a termelőegységeket, akkor kvázi új elemet alkotok vizuálisan.
A kampót azért kérdeztem, mert közismerten rosszul kezeli a dokkolásokat mostanság az Ego. Így inkább több hely legyen mint amire ténylegesen szükség van, minthogy várjanak egymásra az egyébként is döcögős szállítási folyamatban!
#4199 Na az az érdekes. Kis hunyorgással meg lehet magyarázni, de nem túl logikus, hogy olyan gyártási folyamat zajlik egy gyárban, amiről fingjuk sincs!
Tokra!
Nem az erejére van szükségem. Tizenéve nyúzok egy semmilyen kis házimozi szettet. Már rég a kukában kellene lennie. Talán huszonhat pengőért vettem, de legalább ennyit rá is költöttem. Búgott! Tekertettem bele másik trafót (toroidot (Apropó! Az már kiment a divatból, vagy már tudnak rendes trafót gyártani?))
Kicseréltem az összes kondenzátort nagyobb hőtűrőkre. A gyárkéményeket ki is vezettem egy másik térbe, hogy ne fűtsék őket a végfokok! Most már nem is búg!!!
de sajnos van egy Akhilesz sarka.: A fő potméter! Ez ha a fene fenét eszik elhagyja magát pár év alatt és már nem is tudom pótolni a szakszervizben, mert rég nincs nekik. Most megint ott tartunk, hogy lassan teljesen kuka lesz. Ezért úgy döntöttem, hogy nyugdíjazom. És kell valami ami betölti a szerepét. Ennyi!
-
#4199 Vicces ez a hajógyártás.
Úgy látszik, hogy nem számít, hogy milyen BP-k vannak meg, mindent gyárt, amire megrendelés van.
Először ugye fura volt, hogy még semmilyen hajó modul BP-m nem volt pár tornyon kívül, de már gyártottam hajót másnak. Hajtómű BP sem volt.
Most néztem a listát, jó sokat gyártok és nem egy Unknown hajó szerepel ott. -
mumoka 2012 #4198 xd de olyan csend van itt, hogy még így sem tudnám használni.Hát ha meg kéred az ottani hivatalt betelepít 2-3 roma családot azok ezt a problémát tudják orvosolni náluk mindig zajlik az élet. -
#4197 Nekem a fülessel (felessel) három bajom van. Az egyik, hogy vezetékes. Legalábbis ami normális és biztos, hogy nem lesz késés, miegyéb, annál eddig csak vezetékessel találkoztam.
A másik, hogy így nyáron baromi meleg tud benne lenni. Már megint 27 fok van a szobában.
És végül, hogy nem hallok más, külső zajt. Pl. nem hallom, ha csöngetnek. Mondjuk ez este már nem gond.
Jelenleg leginkább az első, ami zavar mindközül.
Amúgy milyen cuccot használsz?
Szeretnék utánanézni kíváncsiságból. -
TokraFan #4196 Jó cuccok ezek, csak ha nincs hozzá külön hangszigetelt szoba egy pincében, ahol meg lehet küldeni a szomszédok zaklatása nélkül, akkor nem sok értelmét látom. Én családiházban lakom, van pince is, meg külön szoba is lenne erre a célra, de olyan csend van itt, hogy még így sem tudnám használni.
Ezért én egy nagyon jó fejhallgató (nem headset és nem fülhallgató), + egy profi studió hangkártya/interfész mellett döntöttem. Ezzel a kombóval csodás a hangzás, semmi zaj, és nem is zavarok senkit, pontosabban, nem korlátoz a használatban az, hogy zavarok másokat.
Volt úgy 15-20éve egy Onkyo házimozi erősítőm (TX SR600?? ha jól rémlik), elég ütősen szólt, de mondjuk este amikor ráértem volna használni, már nem tudtam mert midenkit zavart, beleértve a családot is. Úgyhogy eladtam, azóta nem is volt ilyen szerkezetem. -
#4195 Kicsit nem figyel az ember és milliók állnak az állomáson.
Konkrétan a HQ-n 51 milla gyűlt össze.
Úgyhogy végre megvettem az L-es hajógyár modult pár hajó modullal.
Még a felfedezés előtt gondoltam, hogy megveszem a Vulture Sentinel BP-t, de mikor láttam, hogy 3 milla, inkább kerestem egy űrben lévőt és leloptam róla.
Annyi hajó gyártódik a HQ-n, hogy most meg a HP-ból van hiányom. -
#4194 Sajna az nem az.
De megnéztem, hogy mi is az az engedély.
Azzal a frakció minden állomásán láthatóvá válik az árukészlet és áruk.
Vagyis nem kell odamenni, hogy frissüljön az adat és nincs elévülési idő sem.
Kereskedésnél nagyon hasznos.
Ellenben akkor nem értem, hogy mitől tudok a Teladiknál teleportálni. Valahol valamit biztos, hogy összeszedtem.
Jah, az 1-es kampó azért került az állomásra, mert eredetileg csak nyersanyaggyűjtő állomásnak terveztem. De aztán elkezdtem bővíteni.
És most már úgy áll, hogy ki tudná szolgálni az állomás építős küldetések nyersanyagigényét. És sokkal jobb helyen van, mint a HQ. -
#4193 Ez komoly. Itt a kihívás. Minden lyukba valami.
A bontás egyáltalán nem logikus.
Először amúgy is le kell bontanom, hogy a helyére valamit tenni tudjak.
Mondjuk ez alól talán kivétel az, ha nem arra a csatlakozóra teszem a valamit, amin a bontandó van, hanem egy közelire, de a modul belelóg a másikba és ezért azt csak utólag veszem le.
Amúgy hogy is van ez? Simán engedi úgy letenni a modulokat, hogy az egyik a másikba lóg.
Ezt is elég gázul oldották meg. A játék még mindig nem képes normálisan kezelni a közeli objektumokat.
Fegyverrel még sok gondom nem volt, folyamatosan az EP hiányzik. Két gyár nem elég az M-es készítőnek sem, ha SPL MK4-es hajtóműveket pakolok a hajóimra.
És a Microchip-ből is hiány van, pedig arra már 3 gyáram is van.
Ezt az engedélyezést meg mindjárt meg is nézem. -
mumoka 2012 #4192 Erősítő: Nekem inkább ez tetszene! (A jóistent, jézuson, szűzmárián, száddám husszeinen keresztül luciferrel) Mekkora kihívás lenne mindegyik lyukba dugni valamit! hát ez kicsit durva nem is készítetek még ennyi cuccot hozzá ide a vasaló is befér de a leendő fűkasza is a listán van már. -
Jóózsf István #4191 Érdekes ez az engedély - teleportálás párhuzam. Ha rájössz a mikéntjére mindenképp oszd meg velünk.
Nem merem azt mondani, hogy nincs összefüggés, mert mi van ha, de!?!?!?
Bontást mindenképp előre veszi. Logikus is, mert mi van, ha a lebontott részleg helyére akarsz építkezni?!?!?
Egyes kampót hogy jutott eszedbe alkalmazni? Mi volt benne a ráció? A játék megjelenése óta csak az "E"-ket használom. (A "T" túl helyigényes!)
A frissítéssel kapcsolatban bennem ilyenkor az merül fel, hogy: Ekkora gáz van, hogy nem tudtak egy hét alatt érdemben hozzányúlni, vagy egyszerűen csesztek dolgozni? Mellesleg az az egy hét már inkább kettő. Volt már olyan, hogy átcsúsztak a következő hétre, de akkor a hét elején ki is dobták...
Rutinból meg szoktam nyitni az ego béta oldalt, de már csak ahhoz van erőm (Vagy ehhez sem) és türelmem, hogy a "címeket" - hibajelenségeket elolvassam. Már megnyitni, hogy pontosan miről is van szó, csak akkor szoktam, amikor valami extrém hülyeséget sugall.
Játszani még ritkábban szoktam. Egy - másfél hetek telnek el, hogy elindítom. Ez a hajófoglalósdi nem köt le annyira. Elkezdtem bővíteni egy komplexet, hogy az is gyártson hajóépítéshez és a gyárak védelméhez szükséges csecsebecséket.
Jahhhh! És megint valami el van bakterolva a termelésben, mert a legújabb hajógyáramban le akartam gyártatni egy hajót, le is zongoráztam: Trallala-trallala, OK és ott is hagytam. Pár pillanat múlva nézem a térképet, hogy már biztos kész, de sehol! Be kellett mennem a hajóépítős menübe, hogy mégis mi van?!?!? És látom, hogy hiánycikk a fegyverösszetevő a gyárban! Az meg hogy? Ha tudnátok, hogy ez a cikk volt az egyik amiből kolosszális mennyiséget kellett leszállítani az egyik feladathoz, akkor ti is értetlenül néznétek! A lényeg, hogy tonnányi áll rendelkezésre az univerzumomban, mert mindenhol túltermelés volt belőle!
Tippem szerint a fejlesztők voltak olyan jó fejek, hogy ha már megszívattak minket azzal, hogy fel kellett húznunk temérdek termelőüzemet hozzá, akkor átállították a szükségességét - kiadósságát úgy, hogy el is fogyjon! Köszönjük Emese!
Erősítő: Nekem inkább ez tetszene! (A jóistent, jézuson, szűzmárián, száddám husszeinen keresztül luciferrel) Mekkora kihívás lenne mindegyik lyukba dugni valamit! -
#4190 Tetszetős darab, kedvet kaptam rá. Az a lényeg, hogy a digitális cucc jó legyen benne. És a PC analóg kimenete amúgy is egy vicc. Akkor már szívesebben vinném ki DP-n a hangot. Vagy HDMI-n.
A leírás szépeket ír, érdemes lenne teszteket, véleményeket olvasni róla. Bár én enélkül is megvenném.
Engem nem zavar, hogy nem jött frissítés a játékhoz. Legalább biztos, hogy nem csesztek el semmit, ami eddig jó volt.
A minap lelőttem 2 katicát és elkaszáltam 1 ibolyát. Nagyjából egy kupacon voltak, de szerencsére el voltak foglalva egy állomással. Amúgy az állomást is sikerült megmenteni. Ha nem is az egészet.
Szépen egyesével haladtam. A sárkánnyal megbénítottam a katicákat és lefegyvereztem őket. Majd az ibolyát is megbénítottam, de annak már csak a tetejét fegyvereztem le. Az alja túl macerás. Majd hoztam a csörgőt és pusztítottam. Meg is fizettek a splitek.
Közben sajnálattal tapasztaltam, hogy a rendszerükben felhúzott védelmi állomás által kilőtt hajókat nem köszönik meg.
Pedig direkt a kapuba építettem. Ami Xenon átjön rajta, azt elintézi az állomás.
Közben át kellene ugranom a választási rendszerbe, mert ott is épp randalírozik 2 katica és 1 ibolya.
De annyi a teendő.
Ebből a rendszerből ki is kellett tiltanom a szállítóimat, mert az összes hülye erre kerül a split rendszerbe. Pedig a másik irányból sokkal egyszerűbb lenne menni. És veszélytelenebb, mert itt rendszeres a xenon aktivitás. Már kellett szállítót mentenem. Nem is egyet.
A plusz poén, hogy mikor kiadom nekik a menny oda parancsot, akkor még arra mutatja az útitervet, amerre szeretném, hogy menjenek.
Aztán valahol eltévednek és a másik irányba mennek.
Még úgy 8 milla hiányzik, hogy megvegyem az L-es hajógyártervet.
Ez meg is lenne azzal az építős feladattal, amit ki kellene logisztikáznom.
Ügyesen építettem 3 Vulture-t. Csak azt nem néztem, hogy korábban melyiknek a terveit sikerült ellopnom (illetve néztem, csak rosszul emlékeztem és emiatt nem jót loptam). Úgyhogy mikor bepakoltam az 1020 HP-t, akkor meglepődve tapasztaltam, hogy csak 850 fér bele. Aztán látom, hogy Vanguard-ot építettem és a Sentinel-nek nagyobb a raktere
Ráadásul 3-at is építettem.
Viszont SPL MK4-es hajtóművet kaptak, súlycsökkentő és sebesség növelő tuninggal. Rendesen meg is lepődtem, hogy milyen gyorsan megfordultak két állomásom között. Szóval nem akkora a csalódás.
Azt is sajnálattal tapasztaltam, hogy az állomás építési és bontási tervében nincs sorrend.
Még épül pár gyár és, hogy folytonos legyen az építkezés, mindig hozzá szoktam adni ezt-azt. Gondoltam ideje leszedni a két 1-es nagy kampót és felrakni a helyére 2 hármas kampót. Úgyhogy kicsit módosítottam, hozzáadtam pár dolgot, köztük a kampókat is.
Gondoltam, hogy a gyárak építése után folytatja a bontással, majd az új kampók építésével. Így nem marad az állomás sokáig nagy dokkolóhely nélkül. Ehelyett leállította az építést és elkezdte lebontani a két kampót. Úgyhogy az állomás egy darabig kampó nélkül marad. Így kampec a gyors anyagszállításnak az áruraktárak és a tűzijátékraktár között.
Az elnököknél, ahol az előléptetés zajlik és olcsón lehet rendőrségi engedélyt (vagy mit) venni, ott drágán lehet valamilyen egyéb engedélyt is venni. Fajonként változó, olyan 10+ milla körül mozog.
Most arra nem emlékszem, hogy a Teladiknál megvettem vagy sem, sajna nem volt időm/elfelejtettem megnézni.
A lényeg, amire ki akarok lyukadni, hogy a Spliteknél már 26 a repum és még mindig nem teleportálhatok az állomásukra.
Így csak arra tudok gondolni, hogy ez az engedély kell hozzá és esélyes, hogy a Teladiknál megvettem. De majd még ellenőrzöm. -
mumoka 2012 #4189 össze lehet kötni amire gondolsz ki találták a gyors kötözőt. -
Jóózsf István #4188 Megint kimarad egy ciklus. Ha nő lennék, már széttéptem volna a fél világot!
Érthetőbben: Nem volt múlt héten frissítés!
Szolgálati közlemény: Ezzel szemezgetek. Nagynehezen (és a ti közbenjárásotokra) lebeszéltem magam az antik darabok birtoklásáról. (Bár azért lehet hogy szerzek egyet viccből egy húszasért)
Kicsit zavar, hogy ezen (És az összes többi ilyenen) már minden digitális. Azt a 2-3 analóg sztereó bemenetet leszámítva. Imádok kábelezgetni. A jóistent is össze tudnám dugni az ördöggel, ha hagynák! -
mumoka 2012 #4187 Reed Technologies 2 mining hajó készült mining -
mumoka 2012 #4186 és mért nem frissíted a win 10-et xd ? nekem beton stabil a 10 -
#4185 Amit néztem, az nem 30k, átszámolva inkább 40k.
De én is azt olvastam, hogy a legjobb minőség.
A W10-nél nem hiszek már a rendszer reinstallban.
Legutóbb csináltam egy alaphelyzetbe állítást, ami olyan, mint egy reinstall. Nem oldotta meg a GTAV problémát. De egy újabb driver már igen.
Lehet, hogy inkább meg kéne engednem a W10-nek a frissítést.
Eddig csak két játék okozott kékhalált. Az X4 és a GTAV. Viszont már más program is lépett ki csak úgy. Direkt teszteltem, miután az X-el már nem bírtam. Szóval nem az X a ludas. Nem mindig kékhalálozik.
És nem mindig csinálja. Ezért nem értem, hogy mi van.