7250
Egosoft X4
-
#4649 Teljesen elkerülte a figyelmem, hogy itt nem csak 1 feladat van, hanem kapásból három.
Van anyagmegrendelés is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És, hogy annak a lebegő lénynek leperkálhatok 1 milliárdot. Még jó, hogy hasznos dolgokra költöttem nemrég...
.
-
#4648 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Realm of the Trinity a tulaj. A HOF támadta ezerrel.
Szerintem egyről beszélünk.
Rengeteg hajót legyártottam a ZYA-nak, cserébe beesett az FPS.
Viszont kerestem egy rahedlit. 1 milliárd fölött jártam már, aztán elköltöttem BP-kre. Azért még így is maradt pár száz millió.
Sajnos hajóknál már nem működik az EMP-s BP szerzés. Legalábbis az utóbbi párnál nem ment.
Állomásról még le lehet szedni. A drágák nagyja megvan. -
Jóózsf István #4647 Azt vettem észre a hajóárakkal kapcsolatban, hogy mindegy hova állítod. Ha kell megveszik, ha nem nem. Teljesen irreleváns az ára.
A Paranid három frakciós állomásról van szó?
-
#4646 Úgy látszik az animáció készítők felmondtak, mert megint elmaradt.
Helyette tök egyedül harcolhattam.
Nem is értem, hogy minek gyártottam flottát.
De biztos az angol tudásommal van a gond...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na mindegy, állomás kész és megvédve.
Utána talicskázás jön a boronnak. Szerencsére csak pár cucc. Craft-olni kell hozzá, meg gyűjtögetni. Egyedül az egyik kristályból nincs, úgyhogy mehetek kristályvadászatra. -
#4645 Ez az állomásépítés még SETA-val is baromi sokáig tart.
Már itt ülök a gép előtt legalább egy órája és csak azt nézem, ahogy az építődrónok szaladgálnak fel-le.
Az előbb a képernyővédő is le akarta kapcsolni a monitorokat.
A hajógyáraimnál be kellett állítanom egy-két anyagra vételt, mert annyira fogyott. Most nincs kedvem hozzáépíteni, meg számolgatni.
Így is viszik a hajókat szépen 150%-os áron.
Amúgy kb 51 bányászhajó gond nélkül ellátja a gyárat alapanyaggal és a HP termelés még 27 modullal is folyamatos. -
#4644 De, végeztem a sztorival. Csak két fő küldetés maradt.
Az egyik a Paranid szál, a másik a történelmi feljegyzések keresése.
Vagy a választás eredménye vagy egyszerűen kivették.
A linken lévő dolgokat augusztus 23-án frissítették, v3.30.
Rákerestem neten, júniusi hozzászólásokban még emlegetik az RHA-t.
Pl., hogy valakinek a hajógyárában most csak RHA gyártat.
Ami azt illeti, én is észrevettem, hogy a hajógyáramban rengeteg a ZYA megrendelés.
És a Split szektorok nevei sem változtak.
Kíváncsi leszek, hogy a Paranid szál, hogy fog végződni, milyen különbségekkel, a tiédhez képest. -
Jóózsf István #4643 Nem akarlak elkeseríteni, de akkor nem végeztél a Split sztorival!!!
Amit linkeltél (Én is láttam), de az még a Split plot előtti állapot! Akkor még valóban Zyarth Patriarchy-nak hívják őket. Vaaaaagy ez a választás eredménye, hogy nálad azok is maradtak, nálam meg RHAak Patriarchy lett belőlük. Amit én linkeltem térképet, azon is Zyarth...
Hihetetlen, hogy ennyire ködös, még így is az egész. És a világon senki sincs tisztában a valósággal. -
#4642 Nem akarlak elkeseríteni, de az általad említett még itt sincs.
ZYA vagy FRF uralom van, de az említett rendszereket a ZYA uralja.
Az FRF jelenleg 3 rendszert ural, mert a Xenon-ok nagyon előrenyomultak. -
Jóózsf István #4641 A térképen nincs narancs színű szektor? Nem majdnem narancs ami ugye inkább citrom, hanem kifejezetten narancs?!?!
Tehát itt! Az északi narancs szektorok kié? -
#4640 Köszi a tippet.
RHA nincs.
Lehet, hogy ez is egyszerűsítés. -
Jóózsf István #4639 A bányászatra elfelejtettem reagálni pedig fontos! Soha nem lesz elég a bányászhajó. Főleg, ha sokat tartózkodsz a szektorban, mert a bányászok még mindig szégyenlősek! IS - OOS effektus!!!
A megoldás, az, hogy beállítasz az ércekre és a gázokra egy nem KIZÁRÓLAGOS vételi lehetőséget. Ugye a vétel eleve kötelező a saját hajókhoz is a különbség az NPC-k közreműködésében van. Már rég nem próbálok saját magam ellátni egy-egy komplexet ásványokkal és gázokkal. Talán gázokkal könnyebb, mert ott nem szédelegnek kavicstól kavicsig a bányászok, útba ejtve az ÜRESEKET is. (Amit máig nem értek, hogy miért csinálnak!!!!)
-
#4638 Az RHA-t nem is néztem. Mentettem és kiléptem. Így is tovább játszottam, mint akartam. Elment a délután a pénzharácsolással. 54 milláról indultam. -
Jóózsf István #4637 Apixxába! Hát ezért értetlenkedett mindenki a béta fórumon, mert nem értették, hogy miről beszélek!
Tudod mennyit kellett talicskáznom, hogy a FELE meglegyen amit kitaláltak először? Rengeteget. Először ráállítottam egy Inkarkatuát, aztán egyszer csak 20 lett belőle. Folyamatosan vezéreltem őket kézzel!!! Pajzs és fegyver alkatrészt kellett leszállítani de mondom.: Olyan mennyiségben, hogy akkora szám nem is létezik a matematikában!
Az egyértelmű, hogy úgy nem volt az igazi, de ez sem ahogy most van!
Akinek rémlik anno az X3-ból a HUB küldetés, amikor rengeteg motyót kellett összehordani, na az volt itt is az eredeti felállás, amit a 400 gurcival váltottak ki. Hagyjuk!
Elég lett volna felére - negyedére csökkenteni a mennyiségeket! Tényleg nem értem a fejlesztőket.
És még mindig nincs RHA?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.10.19. 20:13:59 -
#4636 István: A kíváncsiságodtól hajtva beállítottam pár kereskedőt csak úgy a nagyvilágba. Mondjuk inkább bosszantottak, mint, hogy sok hasznot hoztak volna.
Valamint engedélyeztem a hajógyárakban a hajógyártást. 15 HP modul édes kevés. És nem győzök bányászokat gyártani és a gyárhoz rendelni, annyi ore kell neki. Na mindegy.
Leperkáltam a 400 misit, ahogy illik.
Cserébe elküldtek egy védelmi ponthoz szkennelni és, ha már ott voltam és úgyis CAB-os lett az FRF-nek álcázott állomás, akkor már le is lőhettem.
Mondjuk közölte is velem az idegen, hogy szkennelés után esélyes, hogy le kell lőni.
Így a csörgő flottát átirányítottam még mielőtt elindultam. Természetesen kerülő úton jöttek, ahogy illik, úgyhogy nem vártam meg, míg odabénázzák magukat, átvettem a vezér irányítását.
A többi kedvesen talán utánam jött és biztos távolságban meg is álltak az állomástól.
Úgyhogy egy szem hajóval intéztem el.
És ennyi.
A terrorizmus megfékezve, a sztori letudva.
A véleményemet meg inkább nem fejtem ki a sztoriról, de az eddig írottak alapján sejthető.
Ezek után nekem egyáltalán nem hiányzik egy Terran szál.
Szállítós küldi nem volt. Lehet, hogy ezt egyszerűsítették a 400 misivel.
-
#4635 Akkor nálam ez a szekció kimaradt. Csak CUB van.
Arra gondoltam.
Nemrég ugrasztottam ki egyet a hajójából, el is foglaltam én magam, de a számláló még mindig 3-on áll.
Jó tudni, hogy működik a dolog. Kár, hogy kicsit későn.
Mert eljött a második hullám is.
Folytattam a Paranid szálat.
Azért nagyon brutál, hogy mennyire szegényes a németek fantáziája.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!500 misi egy rohadt BP, ott rohadjon meg. És akkor mellette dobjak össze nekik egy baromi nagy állomást csak úgy ingyé.
Emellett nemrég bementem Scale Plate Green-be. Gondoltam, hogy kicsit rendet teszek a Xenonoknál.
Rosszul gondoltam.
Kétszer mentem be, egyszer valami elképesztő fizikával kivágott a rendszer szélére, majd nemsokra rá crash-elt a játék.
Következőre csak repültem egyenesen a rendszerben és crash-elt a játék.
Úgyhogy inkább beküldtem a csörgő flottát.
A hajókat szépen el is intézték, a SY-nál meg elhullottak, mint legyek a rovarirtótól.
Ekkor döntöttem úgy, hogy inkább jobban ráállok a sztori szálakra. Illetve most csak a Paranidra.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.10.18. 17:58:12 -
Jóózsf István #4634 Ezen a képen ez már meg is történt. Tehát; Azt is kijelenthetjük, hogy működik is!!! -
Jóózsf István #4633 Mégiscsak bennemaradt a játékban, hogy a gyárak saját maguknak szállítanak építőanyagot, hajó közreműködése nélkül!!!
Ez a Családi Vállalkozás építési terve, amin látszik, hogy a Mező Tekercseket ő maga fogja adni És mivel nem hajónév van ott így arra lehet következtetni, hogy "utalni fogja"! Vagy kiküldi targoncával.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.10.18. 16:07:55 -
Jóózsf István #4632 Erre gondoltál?
Mert ez a kis hajókra vonatkozik S-től M-ig Amiket kiugrasztottál, vagy esetleg találtad az űrben és vagy te magad, vagy egy katonádat átküldve "elfoglaltad" De ez nem ugyanaz mint a nagy hajóknál a foglalás. Minthogy abból én 125-öt foglaltam. NEM 31-et!!!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.10.18. 15:55:53 -
Jóózsf István #4631 Mod nevét sejtem, mert én is próbáltam. Beszéltük is, hogy egyelőre működhet, de amint leterhelődik a játék (Kezd megtelni javakkal: Gyárak, hajók, stb) már nagyon csúnyán belassítja...
Az RHK-t lehet, hogy elírtam a Rhaak Patriarchy-ra gondoltam. Igen. Közben megnéztem RHA !!!
Narancssárga a térképen a terület jelölésük!
Nekem a Split sztoriban a választásom után ők lettek az ellenségesek, nem a CUB!
A népi táncegyüttesre gondolsz, amikor körbeállják célt és forognak körülötte? Igen. Láttam amikor Xenon állomásokat pusztítottam. -
#4630 Vajon nerfelték a hajó BP-k megszerzését?
Most próbáltam egy Odysseus 3 EMP-vel is, de semmi. -
#4629 Majd levideózom az ugrást is, meg a statisztikát is.
És megnézem a mod pontos nevét is, ami az L-es hajók radartávolságát 200 km körülre tolja ki. Az M-es hajókét meg 100 km-re.
Sajnos tegnap nem volt készenlétbe helyezve a felvevő. Pedig de szívesen levideóztam volna, ahogy a 15 csörgőm táncot jár egy K-val.
Az a helyben forgós tánc, talán már te is láttad.
RHK-val nem igazán találkoztam még. De mintha a frakciós részen olvastam volna a nevüket. A FAF is nagyon ritka. A CUB meg eleve pirosan, -30-cal született.
Más fajokkal nem vagyok rosszban, a két eleve ellenségeset leszámítva.
Az mondjuk érdekes, hogy SCA-nál nem esik a repum, mindig -5, mindegy, hogy hány hajót lövök le vagy foglalok el, míg FAF-nál csökken, már -17-nél járok. -
Jóózsf István #4628 A foglaltakat nem tartja nyilván. Illetve de, de nem úgy. Amire te gondolsz az a kiugrasztottak száma! De hogy ne beszéljünk el egymás mellett, másold már be ide a szövegét.
Azt a térkép dolgot is átfogalmazhatnád, mert így kicsit kevés benne az információ. Mi ugrik? hova? És milyen radar? Fent van a radar távolság növelő mod?
Nálam a Splitek mindegyik frakciója barát. Mármint nekem, mert a CUB és az RHK gyepálják egymást és ugye ott van a FAF, ami meg a kalóz szekció. -
#4627 Újabb bug.
Nem most került be, már egy rövid ideje benne van sajnos.
Térkép nézetben a térkép ugrik egyet, odébb. Baromi zavaró és idegesítő.
Bár így belegondolva, lehet, hogy a long range radar okozza?
A CUB-ot hagyom, majd a Split-ek intézik egymás között.
A sok lóvé egyelőre várat magára, legyártom a Paranid flottát. De kell hozzá pár BP.
A statisztikánál a foglalt hajók száma érdekes mód 3.
Más adatot nem láttam a foglalásra. Pedig biztos, hogy többet foglaltam.
Vagy csak azt számolná, ahol az általam irányított hajóról küldtem a katonákat? Szerintem akkor is többnek kellene lennie. -
mumoka 2012 #4626 na szóval 1liter pálinka minden fajta nyelvre képes meg tanítani 5 perc alatt panaszra semmi ok -
#4625 Jó is lenne, ha perfekt német lennék, de ebből sosem leszek perfekt.
Annyira talán nem is a sztori érthetőségével van a gond, mint, hogy inkább elfelejtettem, hogy mi volt eddig.
Azért egy ilyen flottát összerakni nem 1-2 óra.
És a 400 misi sem 1-2 óra lesz.
Hát sajnos az átadás előtti mentésre rámentettem, úgyhogy leszállítottam megint a flottát.
Hogy mennyivel gyorsabban megy SETA-val minden!
A csörgő flotta is pikk-pakk intézi az állomásokat.
A lényeg, hogy ha nem adom át, akkor egyszerűen megáll a küldetés. Úgyhogy mindenképp át kell adnom.
Viszont most olyan mocsok volt a játék, hogy a következő feladat után nem várta meg, míg a székbe ülök és kicsit eltávolodom, hanem azonnal jött az anim, ahogy beszálltam a hajómba.
Köszike!
Korábban meg simán el tudtam menni a kapuig, már épp felálltam, hogy megint ki-beszálljak, mikor beadta az videót.
Mindegy is, mert úgysem ezt folytattam volna. Viszont így, hogy ott volt a csörgős flottám a célpont mellett... -
Jóózsf István #4624 Anélkül, hogy tudnám, szerintem az csak megállítja a folyamot. Inkább csak egy utolsó ellenőrzésre még végignézhetsz rajtuk. De próbáld ki. Nem vesztesz semmit.
Meg voltam győződve róla, hogy te perfekt német vagy. Úgy a sztori érthetőbb lett volna. De nekem is azonnal eszembe jutott, hogy itt a fórumon meg gondban lennénk! -
#4623 Németül sem.
Akkor meg inkább az angolt használom, mert így egyszerűbb kérdezni, az angolt jobban fordítja a google is és van rutinom is benne. Legalábbis úgy általánosságban a játékok terén.
A fórumukon viszont sokkal egyszerűbb lenne már németül csevegni.
Amúgy tudod, hogy milyen hülyén hangzanak dolgok németül?
Az Elite-t kipróbáltam. Aztán inkább visszaállítottam angolra.
Mondjuk csak megszokás kérdése lett volna...
A The Division-t játszottam német hanggal, magyar felirattal. Borzasztó volt.
Azon gondolkodom vajon rámentettem e a flotta leszállítása előtti mentésre.
A flotta leszállításakor megkérdezte, hogy átadom e. Vagy legalábbis gondolom, hogy ezt kérdezte, mert elfogad vagy visszautasít lehetőségeket ajánlott fel.
Kíváncsi lennék, ha visszautasítom, akkor tovább megy a sztori kicsit másképp vagy egyszerűen várakozik tovább a flottára.
Acquire: 400.000.000 Cr a feladat. Szerintem oda is kell adni, de majd kiderül. -
Jóózsf István #4622 Apropó!!!
Te miért nem németül játszod?
Mintha említetted volna, hogy imitt - amott nem értesz dolgokat. -
#4621 Termelheti folyamatosan, ha van utánpótlása.
Én lelövöldöztem a befutó S-eket is.
A drónok meg elfogytak egyszer csak. A csörgőknek nem ártottak.
Csak Wharf és SY-nál találkoztam velük. -
Jóózsf István #4620 Kiadták amit legutóbb bétáztak-tunk.
Csak az ismétlés kedvéért:
Fixed faction representatives still being missing under certain circumstances.
Fixed necessary briefing information being missing for certain missions in French and German localisations.
Fixed missing guidance to passenger in Split story mission.
Fixed success criteria in Sabotage mission.
Fixed display corruption on 5600 XT graphics card with Glow enabled.
Fixed several causes of game freezes and UI crashes.
Fixed several causes of crashes.
-
Jóózsf István #4619 Az "S"-es helyre is be lehet parkolni fordítva! -
Jóózsf István #4618 Húúúúú! Engem is de sokszor megkergettek! Főleg a hajógyárak drónja amikor csak elrepültem mellette nézelődésképp.
Egyszerűen képtelenség leszedni mindet. Mintha folyamatosan termelnék őket!
A komplex egy önellátó (Ólszájz) hajógyár. Lövök róla egy logikait (IS) -
#4617 Azért azok a kis vacak drónok rendesen oda tudnak tenni a sárkánynak.
Aztán rájöttem, hogy nem szabad velük egyenes vonalban harcolni. Úgyhogy kényelmesen 500-zal forgolódva szépen szedegettem le őket és a pajzs sem sínylette meg igazán a dolgot.
Általában a raj mindig engem támadott én meg szépen bevittem a csörgők közé őket.
Ott aztán volt szép fényjáték :D -
#4616 Azért már simán.
Mekkora a komplex? -
Jóózsf István #4615 Amikor régen Xenon állomások bontásával foglalkoztam akkor a raj szétszóródott és KÖRTÁNCOT jártak az áldozat körül. Szó szerint mint valami néptánc együttes! Soha nem piszkáltam a formáció dolgot, de majd alkalmasint rápróbálgatok.
Említettem, hogy Bözsinéniék új processzorai 20%-ot hoznak az elődeihez képest. Most kicsit elröhigcséltem magamban, hogy amikor közel megyek az aktuális komplexhez és beesik 13-20 képkockára a sebesség, és még rányomok a SETA-ra is, (5-7 fps!!!) akkor a 20% akár plusz EGY - MÁSFÉL képkockát is jelenthet!!! Ezért már megéri befektetni! -
#4614 Nem túl régóta.
Viszont akkor most már értem, hogy miért szaladtam a leszálló vége felé és mikor megfordultam, mégis szembe nézett velem a hajóm.
Mondjuk a legtöbbször a saját állomásaimra beteleportálok. Akkor, is, ha bedokkoltam.
A logiaki nézettel így még nem foglalkoztam. De eddig nem tűnt fel a dolog.
Először 5 hajónál próbálgattam a formációkat, de, ha nem mozogtak, akkor csesztek formációt váltani a vezér körül.
Aztán valamiért a Point Guard-ot választottam.
8 hajónál már szépen kijött, hogy a vezér hajó egy kör közepén csücsül, a többi hajó pedig előtte a kör íve mentén csoportosul.
Ennyi hajónál egy félkört adtak a vezér előtt.
Na ez a formáció nem jött be állomástámadásnál, mert sok hajó túl közel ment, mert ugye a vezérnek is lőtávba kellett kerülnie.
Úgyhogy megfordítottam és inverz Point Guard lett. Így a félkör a vezér hajó mögött van. Illetve a félkör széle a vezérhajó vonalában.
Ha én irányítom a vezérhajót, akkor is jól működik. De általában én a sárkányból irányítok és nem vagyok a flotta tagja.
Szóval nekem az Inverz Point Guard jött eddig be.
Amit mindenképp meg akarok keresni az a Horizontal X formáció. A Xenon drónoknál láttam és nagyon megtetszett.
Amúgy sem lenne rossz, ha horizontálisan le és fel jobban kitérnének, mert az állomások pusztítása sokszor azért olyan lassú, mert a hátrébb, takarásban lévő modulok lelövéséhez már helyezkedniük kell, ami nem az erősségük. Percek telnek el azzal, hogy semmit nem lőnek, csak mocorognak, de nem helyezkednek.
Aztán jön egy hülye és beúszik közvetlen az állomás alá, így a teljes tüzet ő kapja. Ha van az állomáson L-es torony, akkor a hajónak annyi.
Próbáltam, hogy a flottát az állomás fölé vittem, majd átvettem a vezérhajó irányítását. Ahogy megtámadtam fentről az állomást, a többi hajó bontotta a formációt, hogy támadásba lendüljenek, de főleg azért, hogy ezt az állomás síkjában tehessék meg...
Egy defence disc baromi gyenge szerkezetnek tűnik, de, ha teljesen fel van szerelve, akkor jó pár hajót el tud intézni.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.10.14. 12:59:59 -
Jóózsf István #4613 Repkedtem ma egy kicsit. Illetve még most is játékban vagyok, csak mielőtt elfelejtem megírom. Illetve egy kérdéssel kezdeném.: Mióta lehet fordítva leszállni egy "M"-es leszállóhelyre. Az hótziher, hogy régen ha szemből akartunk, akkor a játék automatikusan meg is forgatott. Most azért vettem észre, mert leszálltam, rohanok ki a hajóból és nem láttam magam előtt a dokk vezérlőpultját. De itt még nem esett le, hanem amikor a gyár elrakta a hajómat a kamrába (Még méltatlankodtam is, hogy ugyan mi a fallosznak, amikor üres az egész dokk?!?!?) És távoztomban megyek ugyanazon leszállóhely felé és akkor már leesett, hogy bizony az előhívó pult a másik végén van. Gyorsan kipróbáltam egy 8M-es dokkban is és oda-vissza engedte letenni a vasat.
A másik ilyen dolog, hogy majdnem elhitette velem a komplexem, hogy megőrültem. A mostani futamom elején ránéztem a logikai nézetére a legújabb gyárnak és még állítgattam is a zöld csúszkákon (Eladható mennyiség) így megjegyeztem, hogy a fegyver részleg van legfelül. A mások oszlopban meg a Hullpart. Teszek - veszek leszállok felszállok, megint nézem a logikai nézetet és már nem ugyan az a sorrend. Előfordult már ilyen, de akkor konkrétan építkezés közben megváltozott a termelési lánc. Most is épül, de csak lakóterületeket húzom fel az igénynek megfelelően. Semmi olyan ami befolyásolná a láncot!
Jocó!
Említetted, hogy formációt váltottál és hatékonyabb lett a raj. Kifejtenéd bővebben? Melyik formációra váltottál és mit tapasztaltál? -
#4612 Nem az a baj, hogy tétel, hanem, hogy minek?
Hajógyártásból simán bejönne. Amiket eddig össze kellett vásárolnom a flotta építéséhez, az több, mint amit kérnek.
Bár az kérdés, hogy oda is kell adni vagy csak legyen a számlán.
Egyenlőre annyi a feladat, hogy "szerezz", szép magyar fordításban.
Angolul most nem tudom pontosan leírni.
Az egyéb leírásból azt olvastam ki, mintha azért kellene a lóvé, hogy egy anti-szektás flottát csináljanak vagy mi.
Éjjel a történtek után ki tudja mit olvastam már? Majd ma éjjel talán utánanézek. Meglátjuk mennyi kedvem lesz elindítani.
Mi van akkor, ha a CUB-ot most elintézzük? Csak pár rendszerben vannak vagy annyiban sem.
A plazma ágyúk lövedékét meg felettébb egyszerű kerülgetni 2 km-ről is.
Azért a Xenon Graviton ágyú nagyon ütős. Lehet, hogy utána is nézek, nincs e modban. Mondjuk a hatótáv nem akkora, mint a plazmáé, de állomáspusztításra szerintem teljesen jó lenne. -
Jóózsf István #4611 A másik verziót választottad, mint én, de az lényegtelen.
Sajnos, azt kell mondjam, hogy mostanában a sztori része, hogy anyagilag is hozzá kell járulnod a ügyhöz. Ééééssss, Ha minden igaz ez után még lesz talicskázás is. Amire én igazán kíváncsi lennék, de ahogy téged olvaslak...
Nem csodálom, hogy elment a kedved... Majd megjön. Eljön az a pillanat, amikor már nem lesz tétel és akkor majd folytatod. Ez eddig minden X játékban így volt. Én is sokszor megszeppentem X hármakban, hogy azt meg hogy a picsába oldom meg. Aztán mégis meg lett oldva. Így vagy úgy!
Nálam ugye teljesen más volt a helyzet, mert már komoly kereskedelmi hátteremmel röhögve fizettem ki azt a pénzt. Olyannyira, hogy nem is emlékszem ilyen momentumra! Ha agyonvernek sem mondtam volna meg, hogy ebben a sztoriban fizetni kell. Arra emlékszem, hogy a fő sztoriban kellett.
Amúgy ez nem opcionális? Fizetni kell és kész?
Amúgy most már azt is elárulhatom ,hogy azért akartam, hogy haladj a split sztorival, mert ha rendeződnek a soraik és létrejön a CUB, akkor elkezdik egymást irtani és közben terjeszkedni. Minek következtében ők maguk fogják kiirtani a Xenonok egy részét. Úgy már azért kicsit más lesz a helyzet, mint ha te bolygatnád meg az egyensúlyt!
-
#4610 Na jó, ez mi a túró(hogy nehogy kitiltsanak) volt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leszállítottam a hajókat, FRF-esek lettek.
Bombákat tettem a szektás hajóra, majd jött egy anim, ezt követően robbantak a bombák és a leszállított hajók az ellenségeim lettek.
Nameg a szektás hajó is, amit fel is kellett robbantanom feladatként. Ha ezt tudom, akkor nem a sárkánnyal megyek, hanem eleve a csörgő flottával.
Mindegy, el lett intézve. Az FRF-es állomások nagyja Cabal of Curbs-os lett, de a SY és Wharf ZYA-s és megjelent egy csomó FRF állomáskezdemény itt ott.
Ezzel még nem is lenne gond és nem is akadnék rajta ki. A ZYA jól fizet, hogy lövöm a CUB-os hajókat.
De, hogy következő feladatként szerezzek 400 misit, az nem fer.
Szerintem a fejlesztők által kitalált Split sztori nekem itt véget ért. Új Split sztorit kezdek, melyben a Splitek ki fognak halni. Egytől egyig.
Remélem a Paranid nem lesz ennyire tré. Ennél még a talicskázás is jobb lett volna.
400 milla...
Sosem volt ennyim és nem is állt szándékomban pénzt halmozni.
Azt hittem, hogy lesz valami nagy csata, mint Reunion-ban, de semmit nem kaptam...
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.10.14. 00:22:26